İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sonunda ayni fikirde olan birisii, kesinlikle oylee inceleri ellemiyorlar kalinlarda incelip gri oldu mu birakiyolar bunlara gerek yok,kökünü goremiyorum gibi konusuyolar. Ancak telefonun siyah ekraninda bile goruyorum ben bu tuyleri ve guneste tam bi fiyasko. Ustelik alinip islem gordugu icin sirali duzsekilde durmuyolar dik dik ya da kivrisik duruyolar igrenc igrenc. Yuzde olusan delikler lekeler cukurlar cabasi. Keske en basta arastirip iyi bi lazer merkezine gitseydik. En azindan 3 ayda bir yaptirirdik bizi idare ederdi uzun sure ve ciltte bebek olurdu. Zaten bakarsanız unluler hep lazer yaptiriyor yuzune

Yuz icin lazer cihazi ve klinik oneriniz var mi guzellik merkezii istemiyorum doktor klinigi istiyorum. Igneli ile hic sonuc alamadim ustune bide cildim mahvoldu delik çukur iz sivilce ne ararsaniz var. Lazere baslifam en azindan cildim mahvolmaz. Ignelidede bitmiyo nasilsa .

Bu söylediklerim yüzdeki ince dirençli tüyler için.Bİtmis denilen yere evde çıplak gözle baktığımda tüyler görmekten yoruldum.Gittigim uzmanlarla da ya da kullandıkları makineyle alakalı olabileceğini düşünüyorum.Yoksa koltuk altı nasıl bitsin iğneliyle yüzdeki ince tüyler bitmezken.Gercekten yan profilden bakınca çenemde dudak üstümde sarı da olsa gri de olsa tüy kalmadı diyen biri var mı?

Ben de pişmanım sanki lazer mağdurları benden daha çabuk sonuç alıyo gibime geliyor görsellere bitiş zamanına bakınca.simdi tüy kökleri de inceldi lazer de sonuç vermez diye düşünüyorum.Yuz için cidden çok yorucu bir yöntemmis her manada maddi manevi.Bu kadar direnç göstereceğini bilsem hiç başlamazdm.

Hep korktum lazerden tetikleme olur diye ama çevremde doktor kontrolnde orjinal ve doğru cihaz uygulatanlar benden memnun yıllar geçti yüzleri bebek gibi.Keske bitseydi de hamilelikte falan tetikleme yapsaydı diyorum şimdi.İgneliye başlama amacım tetikleme yapmamasiydi hormon seviyeleri değiştiğinde.Tamam bunda tetikleme olmuyo lazerdeki gibi ama lazer kadar kısa sürede pürüzsüz bir cilde de kavusamiyosun. Ama artık onun için de geç çünkü tüy koklerimiz zayıfladı lazer artık tetikleme yapar bence malesef...

Aynen katılıyorum yaklaşık 10 aydır gidiyorum evet inceldi iyi hoş ama azalma çok az oldu istediğim gibi değil . Allahtan yüzümde iz falan kalmadı. Her ay 30 dk 150 tl gidiyor 1 sene olacak 1 ay geçiyor bakıyorum beyaz ışıkta bisürü ince tüy ne anladım ben bu işten . Pişman oldum resmen.

nereye gidiyorsunuz?

Sevda meşeci ye gidiyorum. Hatta şuan oradan yazıyorum. Bende iz ve kabuk olmuyo sevda hanımda ama bu ince tüylerden çok rahatsizim. Dakikası 5 tl oldu beni zorluyor artık her ay her ay . İnceldi eskisi gibi göze batmıyor 1 ay dursa bile ama inceler benim gözüme batıyor.

peki merak ediyorum incelenlere ağda yapabiliyor muyuz

Ben güneşte sarı duran çok ince tüylere yaklaşık 12 seans gittim sonuç yoğunluğu azaldı ve sarardı bırakıldı çoğunluğu.yandan bakınca şeftali tüy yumağı çene ve dudak üstüm.her defasında söylesem de bitmiş deniyor

ben 40 seans gittim aynen benimde öyle oldu sonra ara verince hopp geri eski rengine dönenler de oldu.

Merhabalar Ebru hanıma iğneli epilasyona gidip memnun olan varmı kısa süreli olarak değil devam edip sonuç alan

Bir de farkettiniz mı bilemiyorum ama fiyatlar bir sene içinde pes peşe artıyo.birinin arttırdığını duyunca diğerleri de devreye giriyo.bir yıl içinde 3 TL ile başlarken şuan 4 TL ile işlem yapılıyor ona da az zaman kaldı zam gelecek.Bunun burayla çok ilintili olduğunu düşünüyorum.takip ettiklerine eminim bu topigi.aa falanca 4 TL yapmış ben neden 4,5 yapmayım moduna giriyolar herhalde.Lazerden daha pahalı olması bana ilginç geliyor.Bir dudak üstüne bile bin liradan fazla verdim.

Evet katılıyorum bende dudak üstü ve çeneye 1000 - 1500 arası bişey verdim ve dahada bi o kadar en az verecem gibi gözüküyor bu inceler yüzünden. Ayrıca yüzümde de çok tüy var komple orayada geçince 5000 i geçer heralde

Arkadaşlar merhaba daha önce yazmıştım yazmak istedim... 6. Ayım doldu sevda meşecide. Lazer sonrası yoğunlaşmıştı tüylerim. Ama gercekten düzenli lazerle daha mutluydum sanki.. bence sadece geçiştiriliyoruz.. lazerde en azından tüm yüz temiz geziyorduk ben her seans öncesi düzenli fotoğraf çektim ve gerçekten bir faydasının oldugunu düşünmüyorum artık.. delirmeme ramak kaldı.. reklamdan ve paradan başka bie şey düşünmüyolar bence .. sizler ne durumdasınız burda hepimiz sonraki aşamaları görüyoruz birbirimiz sayesinde.. keşke şu işi öğrensekte halletsek gerçekten.. sevda hanım yeni müşterileri geldiğinde dikkat ediyor dakikayı durdurmaya bir tek bunu farkettim. Güler yüzlü tatlı biri gerçekten ama bu bir şey değiştirmiyor. İnce tüylere girmiyor kesinlikle oldu bitti diyor yolluyor. Bence iz kalıcağından korkuyor olabilir
Yaptıgı işlemde iz asla olmadı gerçekten azıcık kızardı o kadar. Ama 6 ayda geldiğim nokta SIFIR. burdan sonra azalır mi nolucak siz neler yaşadınız? Şimdi karantinada oldugumuzdan eklemiyorum 1 ay iyice cıkacak o zaman gidicem temiz belki seans azalır hepsi cıkmış olur diye. Ama sanmıyorum yine yarım yamalak alıcak . Asla temiz yapmıyor göze batanları hatta kendi gözüne batanları alıyor Mecbur devam ediyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Julia hanımdan ra devu alıcaktım depozito istiyor o da şok oldum.. ama sanırım onunla devam edeceğim. Sevda meşeci hanım okuyo oldugunuzu düşünüyorum sizi tanıdıgım kadarıyla kötü yorumları içerleyip üzüldüğünüzü biliyorum cok iyi birisiniz ama lütfen işinizi titiz yapın siz de mutlu olursunuz biz de..

Sana bir şey diyceğiim internette gördüm bi uygulama varmış iğneli gibi tüyleri sarartıyormus yani köke inmiyor ama azalıyor gibi geliyor iğneliden daha az acıttıgı için bu da tercih ediliyormus acaba size bu işlem mi yapıldı

Julia hanimi onermiyorum asla ben 18 seans gittim 1 buçuksenedir. Seanslar hep uzun oldu 2 saat 2 bucuk saat. Ince tüyleri asla almiyor ki ince dediklerim ayva degil ayvadan kalin gayet gözükentuyler. Sadece kalin vucut kili gibi olanlari aliyor ve 18 seanstir hala bitmedi. Istediğiniz soylediginiz yerleri almiyor kwnsi istediğiyerleri aliyor. Alirken cok oyalanıyor. Ilk seamslar dk da 8 kıl falan alıyordu sonradan oyalanmaya sureyi bosa gecirmeye basladi dk da 1 ya da 2 kil almaha basladi. Ve ön odeme cok sacma 300 lira ön odeme ne demek. Isi ticarete ceviren biri hemde fazlasiyla onun uyguladigi sistemi hicbi baskasinda goremezsiniz 30 dkdan az randevu vermez dksi 5 tl mayıstan itibaren. Cope gider para sadece

İmkansız ya güzel gözükmüştü ondan.. evet dünyanın en saçma uygulaması aylarca randevu bekledim başta desene ön ödeme alıyoruz diye. Tam sıra geldi mesaj atmış 24 saat içinde 300 tl öde diye. Gerçek bir ticaret. Ki yazdıgınıza göre iyi de almıyorsa uğraşmaya değmez.. Ee kızlar napıyoruz? Napacağız düzgün bir yer bulsak harika olucak da..

Off off aynı sorun bende de var. Ben tüm vücut lazere gitmiştim yüz hariç 15 seans 1.200 tl kaç sene önce . Tüylerin yarısı bitti yarısı kaldı ve inceldi ama en azından çıkmayan tüyler birdaha hiç çıkmadı hamilelik geçirmeme rağmen. Ama bu iğneli ne hikmetse inceliyo ve tekrar çıkıyo bitme olayı yok 11 ay oldu ben sevda hanıma başlayalı her ay gidiyorum maddi anlamda zorlaniyorum artık . Eşimde boşa gidiyorsun demeye başladı artık. Karantina olayı oldu bu sefer ne yapacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…