• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba Rose güzellik salonunda Gül hanım dakikasını 2,5tl yapmış.Yıl sonuna kadar geçerliymiş. Yararlanmak isteyen olur diye buraya yazmak istedim. Sevgiler...

Ince tuyleri alan iz yapmayan dogru calisan onereceginiz biri var mi ben 1 senedir gidiyorum 2 kisiye gittim inceleri almiyolar kafayi yicem bitti gelme diyolar daha kalınlarım bile bitmedi tertemiz alan biri yok mu onereceginiz lutfen kafayi yemek uzereyim artik

Ince tuyleri alan iz yapmayan dogru calisan onereceginiz biri var mi ben 1 senedir gidiyorum 2 kisiye gittim inceleri almiyolar kafayi yicem bitti gelme diyolar daha kalınlarım bile bitmedi tertemiz alan biri yok mu onereceginiz lutfen kafayi yemek uzereyim artik
Hiç kafayı yemeyin daha geçen Gül hanıma gittim. Onda cımbızlı bir alet var.İğneliye göre daha az acı veren ve ince tüyleri almada etkili.
O aletle bıyık bölgemde kalan inceleri aldırdım.
Cımbızlı depilasyon gibi bir şeydi adı.

Hiç kafayı yemeyin daha geçen Gül hanıma gittim. Onda cımbızlı bir alet var.İğneliye göre daha az acı veren ve ince tüyleri almada etkili.
O aletle bıyık bölgemde kalan inceleri aldırdım.
Cımbızlı depilasyon gibi bir şeydi adı.
O nasil bisey kökü nasil yakiyor

O nasil bisey kökü nasil yakiyor
Bu alet bir çeşit cımbız.Kılı bu aletle tutuyor ve elektrik veriyor. Bunu yaparken köke girilmiyor. Ama kıl kökünden kopuyor.Daha az acıyor. İğneliye göre daha az etkili ama ince tüyler için ideal.
instagram hesabında bununla ilgili videoları mevcut.

Bu alet bir çeşit cımbız.Kılı bu aletle tutuyor ve elektrik veriyor. Bunu yaparken köke girilmiyor. Ama kıl kökünden kopuyor.Daha az acıyor. İğneliye göre daha az etkili ama ince tüyler için ideal.
instagram hesabında bununla ilgili videoları mevcut.
Tamam bakacagim siz yaptirdiniz mi

Tamam bakacagim siz yaptirdiniz mi
Evet 2 gün önce bıyık bölgemde yaptırdım.Bi süredir bıyık bölgemi iğneli ile aldırıyordum ama çok küçükler kalmıştı.Ayrıca burun deliklerimin kenarları iğneliyle çok acıyordu.Bu aletle pek bir şey hissetmiyorsunuz.
(rose_gulumser_ozturk)

Sevda hanima gidip hicbiz iz kalmadan tuylerimden kurtuldum diyen var mi ve inceleride alıyor mu

Yaklaşık 20 yılım sincanda geçti hala ailem orda ve 15 güne bir giderim öyle bi anlatmışsınızki buram buram reklam kokusu geldi bana çaglar kuaför sincanın en elit salonlarından biri olabilir belki ama ankaranın en elit salonlarından biri demek fazlasıyla abartılı bi yorum epilasyon konusunda herhangi bir yorum yapamam şuan ama denersem burdan yorumlarımı kesinlikle abartısız paylaşacagım

Ben de Sincan'da doğdum büyüdüm. 24 senedir Sincan'da yaşıyorum. Sanırım şirketleşmiş lüks tasarımlı marketing ve branding stratejileri ile müşteri kasan, (Red & White gibi salonları kastediyorum) salonlarla karşılaştırdığınız için bir yanılgıya düştünüz. Bu insanlar emektar, sıfırdan gelmiş, düzgünce işini yapan, temiz çalışan, müşterisine değer veren insanlar. Ellerindeki ufak sermaye ile olabildiğinin en iyisiniz çıkarmış ve kalite olarak evet Ankara'nın "en çok cirosu olan" salonları ile yarışır, özellikle verdikleri hizmeti hizmetin fiyatı ile kıyaslarsanız. Göz boyamadıkları için kıymet bilinmiyor tabi. Bana öyle geliyor ki Sincan'da olmalarından dolayı bir ön yargınız var.

"Elit" dememin nedeni de sahiplerinin hoş, kibar, samimi ve müşterilerine değer veren insanlar olmaları, üst kalite iş çıkarmaları. "Üst kalite" dememe de abartı demeyin lütfen. Çünkü Mahir Bey örneğin bir saç kesimine 2 saat harcar. İnce ince uğraşır adam her seferinde. Saç boyatmak için yurt dışında yaşayan ve oradan gelen 2 kişiyle tanıştım ben salondayken. Kim bilir kaç tane var. Emel hanım keza düzenlidir, steril çalışır, cilt konusunda uzmandır, eğitimden eğitime koşuyor hala kadın, öyle de vizyon sahibidir. Bu insanlar Çankaya'dan Bahçeli'den yardıma, iş yapmaya çağırılıyorlar. Bunları hangi müşterisine sorsanız söyler zaten. Abartı falan yok yani. Herkese hakkını vermek lazım. Onların reklamını yapmak bana bir şey kazandırmaz.

sevda hanımdan kısa sürede sonuc alan var mı?( ince tüyler icin soruyorum 4-5 seanslık bir iş)

Ben de Sincan'da doğdum büyüdüm. 24 senedir Sincan'da yaşıyorum. Sanırım şirketleşmiş lüks tasarımlı marketing ve branding stratejileri ile müşteri kasan, (Red & White gibi salonları kastediyorum) salonlarla karşılaştırdığınız için bir yanılgıya düştünüz. Bu insanlar emektar, sıfırdan gelmiş, düzgünce işini yapan, temiz çalışan, müşterisine değer veren insanlar. Ellerindeki ufak sermaye ile olabildiğinin en iyisiniz çıkarmış ve kalite olarak evet Ankara'nın "en çok cirosu olan" salonları ile yarışır, özellikle verdikleri hizmeti hizmetin fiyatı ile kıyaslarsanız. Göz boyamadıkları için kıymet bilinmiyor tabi. Bana öyle geliyor ki Sincan'da olmalarından dolayı bir ön yargınız var.

"Elit" dememin nedeni de sahiplerinin hoş, kibar, samimi ve müşterilerine değer veren insanlar olmaları, üst kalite iş çıkarmaları. "Üst kalite" dememe de abartı demeyin lütfen. Çünkü Mahir Bey örneğin bir saç kesimine 2 saat harcar. İnce ince uğraşır adam her seferinde. Saç boyatmak için yurt dışında yaşayan ve oradan gelen 2 kişiyle tanıştım ben salondayken. Kim bilir kaç tane var. Emel hanım keza düzenlidir, steril çalışır, cilt konusunda uzmandır, eğitimden eğitime koşuyor hala kadın, öyle de vizyon sahibidir. Bu insanlar Çankaya'dan Bahçeli'den yardıma, iş yapmaya çağırılıyorlar. Bunları hangi müşterisine sorsanız söyler zaten. Abartı falan yok yani. Herkese hakkını vermek lazım. Onların reklamını yapmak bana bir şey kazandırmaz.
Çaglar kuaför çalışanları hakkında ve kazancı hakkında hatta ve hatta saydığınız diger firmalara bakarak baya bi bilgiye sahipsiniz açıkcası bu güne kadar gittiğim yerler hakkında sizin kadar detaylı bilgi sahibi olamadıgım için kusura bakmayın başka söze gerek yok sanırım

Son durumumu yazıyorum. yüzüm bitti. Yanaklarım boynum çenem heryerim bitti. Çıkmıyor artik sabırlı şekilde gidin hanımlar. Ben aksatmasaydim daha erken biterdi. bugunume şükür. Ağda ev lazeri ip cımbızdan bugünlere geldim. Bekliyorum çıkış olacak mi diye yok . Allah bunu bulandan da doğru yapandan da razı olsun

Son durumumu yazıyorum. yüzüm bitti. Yanaklarım boynum çenem heryerim bitti. Çıkmıyor artik sabırlı şekilde gidin hanımlar. Ben aksatmasaydim daha erken biterdi. bugunume şükür. Ağda ev lazeri ip cımbızdan bugünlere geldim. Bekliyorum çıkış olacak mi diye yok . Allah bunu bulandan da doğru yapandan da razı olsun
hic incede mi kalmadı? bende cok fazla seftali tüyü ve grimsi uzun tüyler var alan birine rastlamadım.

özellikle çayyolu bölgesinde bir yer arıyorum var mı gidip yaptıran memnun olan???

hic incede mi kalmadı? bende cok fazla seftali tüyü ve grimsi uzun tüyler var alan birine rastlamadım.

evet incede yok artık. Kalınlar azalınca seanstan kalan sürede inceleri alıyordu doga hanim onun çok etkisi oldu inceler çabuk gidiyor kalınlar adi üzerinde kalın olunca inatçıydilar kalanları da sevgi güzellikte aldırdım ama sevgi güzellige başladığımda yüzümde cok inceler kalmadığıı için ince tüylere calisiyor mu tecrübe edemedim ama isinde başarılı olan bir yer inceleri de alıyordur diye bir yoruma varıyorum

Onun için en son depilasyona gitcem ben.cimbizla tüyü tutup akımı öyle veriyolar kökünü göremedikleri ince tüylere.etkisi daha azms ama ince tüyler için başka çözüm yok gibi ya

Sevda hanım pişmanlığı.. Cidden canıma tak ettiren bir olay örgüsü! Buradan mayıs ayı falandi sanırım biryer ararken isminin sürekli övülmesi üstüne binbir zorlukla defalarca bekleyerek randevu aldım. Ilk seansa gittim evet çok acı yok doğru ancak kendisi bir sağlık çalışanı gibi davranmakta harika. Pahalı kremleri satıyor size ilk seansta randevu veriyor haftaya o gün müsait olmazsaniz asıl olay orda başlıyor. Diyorsunuz ki o gün uygun değilim ben ayarlayıp döneceğim diyor. Ramazan bayrami öncesi arefe günü için arıyor uygunuz diyor ben değilim diyorsunuz 10 gün sonraya alacağım ama yok. Ağustos ayında hani randevu diye kendisine siz ulaşıyorsunuz. Bu tip bir muameleden bir sonuç alırım diyorsanız takdir sizin. Benömrümde ilk defa randevu gününe kendisi karar veren bir merkez görüyorum!

Back