Lazere hic bulasmayin derimm, zatem her yer sahte cihazlarla dolu. Ben igneli tavsiye ederim ama kesinlikle uzman birinde yaptirmalisiniz. Benimde tenim beyaz ve asiri hassas. 2 isime gittim. 1inde ciddi anlamda yuzumde delik cukur iz problemi yasadim ustelik 1 kez gittim ona ve hala bu izlerle beraberim gecmiyorMerhabalar uzun zamandır takip ediyorum karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim.lazer epilasyonu vucut bölgemde ince tuglerimde artış yaptı .yüz bölgem için ne tavsiye edersiniz?okuduğum yorumlarda lazerin yüzde kıllanma yaptığı yazıyor.. Yüz bölgem için lazer mi iğneli mi .? Bir de yüzde iz kalmasından korkuyorum. Çünkü hassas bir cilt yapım var yorumlarınızı bekliyorum
Canim bende Sevda hanima gidiyorum. Hic boyle skntlarim olmadi. Cok sasirdim acikcasiaynı konudan ben de muzdaribim. sevda hanim çok oyalanıyor ve dakikayı durdurmuyor bazen. tanıdık birisi geliyor hemen kalkıyor sohbet edip geliyor ben acıya kendimi tam alıştırmışken hop tekrar aynı acıyı çekmeye başlıyorum... üstelik randevularda dakik değil sürekli bekliyor ve bekletiliyroum. bu yazdıklarım kesinlikle karalama amaçlı değildir.
Ben Sevda Hanimin hak yedigini gormedim Allah icin, o kadar uzun suredir tanirim kendisini, tum vucut epilasyonundan gecmis biri olarak, odemede kolaylik saglar, halden anlar, ama dakikayi durdurmiyim de fazla para alayim demez.aynı konudan ben de muzdaribim. sevda hanim çok oyalanıyor ve dakikayı durdurmuyor bazen. tanıdık birisi geliyor hemen kalkıyor sohbet edip geliyor ben acıya kendimi tam alıştırmışken hop tekrar aynı acıyı çekmeye başlıyorum... üstelik randevularda dakik değil sürekli bekliyor ve bekletiliyroum. bu yazdıklarım kesinlikle karalama amaçlı değildir.
Benim kolum rose güzellik salonunda neredeyse bitti.Batık problemi yaşamadım.arkadaslar lütfen yardım edin rose güzellikte kollarımı iğneli ile aldırıyorum 4 seans oldu ama garip bir şekilde batıklarım olusmaya basladı azalmada o kadar yok yanı o kadar para verdim ettim haddi hesabı yok yanlıs mı yapılıyor lütfen yardım edin
valla ben de üst kolum için 4 seanstır gidiyorum şu an kollarımda bir çok batık oluştu normalde aksine batıkların gitmesi lazımdı baska kişiler dediki kıl kökü tam olarak yakılmıyor o yüzden kök içerde kalıyor dedi o yüzden ben de cok endişeliyim o kadar para bosuna gitti diyeBenim kolum rose güzellik salonunda neredeyse bitti.Batık problemi yaşamadım.
Olumlu sonuç aldım ama 4 seans
Batık oluşması bence de normal bir şey değil. Ben de batığın kıyafetlerden iç çamaşırından sürtünmeye bağlı olarak oluştuğunu duymuştum.Kendisine danışın istersenizvalla ben de üst kolum için 4 seanstır gidiyorum şu an kollarımda bir çok batık oluştu normalde aksine batıkların gitmesi lazımdı baska kişiler dediki kıl kökü tam olarak yakılmıyor o yüzden kök içerde kalıyor dedi o yüzden ben de cok endişeliyim o kadar para bosuna gitti diye
aynen danısacagım vallahi bide batıklarla ugrasmak istemiyorum, peki sizce kıl kökünün tam olarak yakılamayıp içerde kalmasından dolayı olusma durumu mümkün mü?Batık oluşması bence de normal bir şey değil. Ben de batığın kıyafetlerden iç çamaşırından sürtünmeye bağlı olarak oluştuğunu duymuştum.Kendisine danışın isterseniz
Tam bilmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek istemem.aynen danısacagım vallahi bide batıklarla ugrasmak istemiyorum, peki sizce kıl kökünün tam olarak yakılamayıp içerde kalmasından dolayı olusma durumu mümkün mü?
Sevda hanım müşterisiz kaldı heralde forumda çok online.Canim ben Aura gusellige gidiyorum cok memnunum. Bir dene istersen
Sevda hanım kesinlikle dakikayı durdurup ne işi varsa onu yapıyor kendisi konuşurken bile cihazı durduruyor kalmış ki kalkıp gidecek dakika işleyecek yalan yanlış yorumlar yapıp da insanların işine leke sürmeyin burda benim 3 seansım böyle bir sorunla karşılaşmadım, bekletilme konusu bu nereye giderseniz gidin olabilecek bişey oraya bu önyargılarla gittiğiniz için bekletilme gözünüze batmıştır yoksa her yer aynıÇok saçma bu hep aynı şikayetleri görüyorum.Bir bu bekletilme ikinci de yanında çalışanlara işlem yaptırılmasından dolayı gitmedim.Hadi kalktı gitti dk.yı durdurmamak nedir?
Güzellik merkezindeki oturma salonunu gösreydin böyle bir yorum yapmazdın :)Sevda hanım müşterisiz kaldı heralde forumda çok online.
Reklam demişsiniz ama bende sevda hanıma gidiyorum ve arkadaşın dediklerine kesinlikle katılıyorum burda kimseyi karalama gibi yada aşırı övme gibi bir durum söz konusu olmamalı ama insanların niyetleri malesef çok farklı olmuş ben sevda hanımdan önce Tunalıda poliklinik adı altında doktoru dahi bulunan bir yere gittim ilk ve son gidişin oldu cildimi resmen yaktı kabuk kabuk oldu hala izleri duruyor yaptığı işlemde ağlayacak kadar acı çektim ve kesinlikle de geri ilgilenmediler işini iyi yapan insanlara leke sürmeyin ki diğer insanlar da faydalanabilsinler.Yine birileri reklam pesinde
ay yeter katılım tarihine bakıyorum gerçekten Sevda hanıma şu yorumlardan sonra giden olmaz reklama muhtaç kalmış birinden ne hayır gelirGüzellik merkezindeki oturma salonunu gösreydin böyle bir yorum yapmazdın :)
Güzellik merkezindeki oturma salonunu gösreydin böyle bir yorum yapmazdın :)
Aha benim gibi farkeden birii iki uc gundur birsuru sahte hesap yeni acilan hesaplar sevda hanimi ovuyor bu nasil bi rezilliktir cidden musterisiz kalmis heralde. Bi insan bu kadar ancak ben sevdayım diye bagirabilirdiay yeter katılım tarihine bakıyorum gerçekten Sevda hanıma şu yorumlardan sonra giden olmaz reklama muhtaç kalmış birinden ne hayır gelir
şuana kadar hiç yorum yapma ihtiyacı hissetmedim. üyeliğim olmamasına rağmen okuyordum başlığı. sevda hanım hakkında yazılanları görünce mesaj atma gereği duydum.katılım tarihinizle yorum yapma tarihinizin aynı olması biraz tuhaf değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?