İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine yeni katilim ve yine sevda hanima ovguler

Sevda hanıma yardım kampanyası mı başlatsak yormasa kendini bu kadar?
Hayırdır ne oluyor burada anlamıyorum karalama kampanyası başlatıldı galiba .
Yaklaşık 3 aydır sevda hanıma gidiyorum dudak üstü ve çene bölgesi için hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bekletiyor falan deniliyor ama unutmayın ki SevdA hanımda bir insan ve heryerde bekletilirsiniz bu çok normal
telefonla konuşurken bile işini gayet düzgün ve hızlı yapıyor .Beklettiği sürede de mutlaka süreyi durduruyor. Ben sürekli bu forumlarda araştırarak gittim ona kabuk oluşmasından korktum bir kere bile kabuk oluşmadı hiç iz olmadı bende şaşırdım . Ayrıca dudak üstü bölgemde çok hassasım bana gösterdiği sabrı görseniz şaşırırsınız .Uyuşturarak gidiyorum artık .Derdi para olan bir insan değil yeri geliyor borçlanıyorum da hiç sıkıntı etmiyor

derdi para olmayan insan 1 günde 4 hesap açıp kendini övmez

Bulukabulukaya katiliyorum iki gunde kac hesap acip kendini ovdu burda. Hesap acilali 10 dk olmus tek mesaji var o da sevda hanimi ovmek

derdi para olmayan insan 1 günde 4 hesap açıp kendini övmez
sevda hanımın işini bırakıp da hesap açıp açıp burda çebelleşeceğine ASLA inanmıyorum. Çünkü buna ne vakti var
ne de gereği var . Kadın dün o kadar yoğundu ki çocuğuyla bile konuşamadı . Allah iyinin yanında oluyor ki onu bilenler doğruları yazıyor demekki

aynen 4-5 kisi birden anlamış sevda hanımın iyi olduğunu aynı gün katılıp yorum yapmışlar komik olmayın

Çekemediğiniz bir durum var herhalde bu kadar dikkatli olduğunuza göre
Valla ben kendisine hic gitmis biri degilim nasil biri işinde nasil bilmem ama bu sitenin aktif takipçisiyim salak degilim sahteyle gercegi ayirt edemicrk kadar. Siz de avukatisiniz heralde

Pardon ama ben başkalarının şikayetlerini aktarmışım gördüğünüz üzere bana böyle yaptı desem amenna da o yorumları yapanlara söyleyin siz bunları.

Arkadaşlar ben yazılan yorumlara istinaden yazdım doğrusunu eğrisini bilemem kendim tecrübe etmedim sadece "eğer öyleyse" anlamında durumun saçmalığını vurgulamışım.Dakika durdurulmaması abese iştigal dk bazında işlem yapılırken.Öyle değilse o yorumda bulunanlar düşünsün onlar bekletildiğini söylemese bilemezdik değil mi size onlar versin cevabını da.Sonuçta burdaki yorumlara bakarak fikir yürütüyo insanlar benim yorumumun yönlendirme içermediği diğer olumsuz yorumlara cevaben olduğu açık diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…