İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynı şekilde aynı dertten müzdaribim. Alan birini bulursanız söyler misiniz lütfen

Allah askina ya gozlerinde mi sorun var anlamiyorum ince tüy dedikleri kalin tuyumden daha ince ama ayva tuyu degil bariz isikta guneste simsiyah duran tüyler aynada bile rahatlikca gorulen yuzunuze flas tuttugunuzda tam bir fiyasko simsiyah duran tüyler. Nasi göremiyorlar bunları. Beyaz isik altinda çalışıyolar flas isigiyla ayni. Resmen ortada hepsi. Bide buyutec kullaniyolar niye almiyolar Bunlari nasi göremiyorlar kafayi yicem artik gidiyorum seansa 120 dk aliyorum inceleri alsin diye kadin 30 dk kalınları aliyo onlari bile yarim yamalak. Inceleri ellemeden birakiyo. Söyleyince de onlar goze batmaz diyo gozukmuyo diyo delircem artik

Bana da yüz tüyleri özellikle dudak üstü ince ve çok şık tüy yapisina sahip olduğu için seyreltilerek alınmalı yoksa cukurlasma oldu dendi tamam ona amenna ama artık aralari açıldı alına alına azaldı sık değil yani hala tüy kökünü göremiyorum orası bitmiş artık dediği yeri aynada direk görmek can sıkıcı .dediğiniz gibi büyüteç ve o ışık altında kıldan biraz ince tuyleri göremeyen sarı şeftali tüyler konusunda hiç iddia atmasin ortaya bence.

Bende hic ellenmiyor inceler ya kac kere soylememe ragmen. Gidiyorum 20 dk aliyor bitti diyor eve geliyorum seansa gittigim belli degil bosa gitmis oluyorum zaten il dışından geliyorum ogrenciyim bi ton masraf. Biz ciplak gozle aynada gayet net goruyoruz tuyleri buyutec ve beyaz isiga ragmen görmemeleri imkansiz. Ugrasmak mi istemiyolar anlamiyorum. Guya igneli en ince tuylere bile yapıliyordu. Reklamlarini yaparken ayva tuylere diyolar ama alakasi yok. Bu surec cok yordu beni gercekten birine muhtac gibi yasamak derdinizi anlatmaya istediğiniz gibi aldirmaya ugrasmak ama sonucun sifir olması.. Allah yardimcimiz olsun

bana da uğraşmak istemiyolar gibi geliyo ne yazık ki

kalin killari alıp ince kılları almıyorlar ama kalın kıllar gidince ince kıllar daha az rahatsız ediyor. Bu kadar üzülme . Ben de başta çok takıyordum kalınlar gittikçe kalan kalınlar bile daha az rahatsız etmeye başlamıştı. Simdi yüzüm bitti şükürler olsun. Burada ve istanbulda herhalde 10 yer gezdim bunlar arasında ince tüyleri alan tek yer doğa epilasyondu bir kizin boynunu paylasmisti böyle bebek tüyü olur ya dogdugunda olur onun beş altı ay sonra azalmis halini görmüstüm whtsapinda. ama bence ince tüyler icin buradan kalkıp ta istanbula gitmeye değmez. Sevgi hanıma da hic sormadim çünkü bende öyle seninki gibi tarzda ince kalmamıştı. belki sevgi hanim alıyordur kendisine sor istersen. Bazilari da parasini versen yine yapmiyorlar. Yapamıyorlar mi yapmıyorlar mi onda ben de kararsizim. Ama kalınlar gidince daha az rahatsız edecek emin ol üzülme.

İnceler beni çok rahatsız ediyor bir sürü olduğundan ama alan yok ((((

Benide cok rahatsiz ediyor ve alan yok gercekten. Tüm yuzum ince kapli ve dik dik duruyor gunes vurdu mu berbatt bide beyazim iyice belli oluyor

Çok saçma bu hep aynı şikayetleri görüyorum.Bir bu bekletilme ikinci de yanında çalışanlara işlem yaptırılmasından dolayı gitmedim.Hadi kalktı gitti dk.yı durdurmamak nedir?
Ankara'nın en iyisi , işinde çok başarılı ne bir iz ne bir leke hiçbir şey kalmıyor, çok güler yüzlü bir kadın sevda abla. Bende Öğrenciyim, insan halinden anlar sonrada verebilirsin sorun değil der,lütfen yalnış lanse etmeyin yerinde kalktığında her zaman dakikayı durduruyor, hak yediğini hiç görmedim. Bekletilme konusunda ise hayatın içinde her yerde bekliyoruz,otobüs,yemek,sıra.. İllaki ufak tefek sarkmalar meydana gelebilir. Her zaman her yerde söyler ve tavsiye ederimm. Kesinlikle SEVDA HANIM

arkadaslar lütfen yardım edin rose güzellikte kollarımı iğneli ile aldırıyorum 4 seans oldu ama garip bir şekilde batıklarım olusmaya basladı azalmada o kadar yok yanı o kadar para verdim ettim haddi hesabı yok yanlıs mı yapılıyor lütfen yardım edin

İnceler beni çok rahatsız ediyor bir sürü olduğundan ama alan yok ((((

Evet her uzman almıyor. Gittiğim o kadar kişi arasında alan bir kişiye denk gelmiştim. Ama azalması bile rahatsızlığınızı azaltır bence çünkü bende öyle oluyordu azaldıkça daha az kafaya takılıyor. Kendim sarışın olduğum bazı inceler göze gelmiyor bile bana

Zaman bizim için onemli bir şey
Şanslısınız sarışınmışsınız tüylerinizinde rengi açıktır benim ince dediklerim gri gibi çok takıyorum dışardan çıplak gözle bile görülür o tüyleri zaten boyları uzun

sevgi hanıma bir sorun belki alıyordur benim seansım bitti. Gidecek olsam sizin için sorardım.

merhaba. sevda hanımın 1.5 yıldan fazla süredir müşterisiyim.

ilk iğneli epilasyon deneyimimde buradan okuyarak sevda hanıma önyargılı yaklaşmıştım. başka birisini tercih ettim. amacım kimseyi karalamak değil. bu yüzden ismini vermeyeceğim. kendisinden memnun kalmadım ve anlatıldığı gibi olduğunu düşünmüyorum bazı isimlerin. daha sonrasında sevda hanımla çalışmaya başladık.

sevda hanım kesinlikle işinin ehli ve hakkaniyetli bir insan. asla makineyi durdurmamak gibi ucuz bir hareketin içine girecek birisi değil. telefonla konuşması gerektiğinde kulaklığını takar konuşur. işlemine devam eder. her iğneli epilasyon yapan kişi gibi dakika başına ücret almasına rağmen çok hızlı işlem yaptığını giderseniz görürsünüz, amacı karşısındakine yardım etmek olan birisi. evet bazen randevular gecikiyor bu 5-10 dakika işlem rica eden müşterilerini kıramadığı için. kimseyi zor durumda bırakmak istemiyor.

eğer önceki sayfaları okuyacak olursanız daha önce sevda hanım hakkında kötü yorum yapmış kişilerin sahte hesaptan dolayı banlandığını görürsünüz. ve bu kişiler yeni hesaplar açıp burada yazmaya devam ediyor. tabii ki forum eleştirmek fikir alışverişi yapmak için var, ama bu insanların tek amacı bir insanı karalamak.

emin olun buradaki kötü yorumlar sevda hanımın maddi kazancını hiçbir şekilde etkilemez. zaten çok müşterisi olan birisi, ancak birinin işini ve emeğini karalamak bu kadar kolay olmamalı.

Yine birileri reklam pesinde

Yine birileri reklam pesinde
neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? istiyorsanız özelden kim olduğumu uzun uzun açıklayabilirim. amacım burada birini karalamak ya da övmek olsa karalardım memnun kalmadığım kişiyi. birisinden memnun kalmışım ki bu yorumları görünce yazma ihtiyacı hissettim.

katılım tarihinizle yorum yapma tarihinizin aynı olması biraz tuhaf değil mi?

Gerçekten fazla abarti buldum yorumlarini.
Ayni yere bende hatta bir suru insan gidiyorrda sen gibi yazani sen gibi kin tutmus da kosa kosa buraya gelip kusani ilk kez gördüm.. afedersin de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…