memnun olunmama değil bu çamur atma kampanyası karıştırıyorsunBenim derdim seni gerdi asil sevdadan memnun olunmamasi seni gerdi canim
Bu hesapta sevda hanımın heralde bu kadar savunma normal degilBenim derdim seni gerdi asil sevdadan memnun olunmamasi seni gerdi canim
sende yalakalıkla savunmayı karıştırıyosun ahahahmemnun olunmama değil bu çamur atma kampanyası karıştırıyorsun
bence sizin tek derdiniz sevda hanım olmuş işinize bakın hade ..sende yalakalıkla savunmayı karıştırıyosun ahahah
Cok komiksin sevdacigimbence sizin tek derdiniz sevda hanım olmuş işinize bakın hade ..
Yakalalık nedir bilmem hayatımda buna ihtiyacımda yok çok şükür
Hade ne ya ahahah türkcenizi gelistirin önce. Ayrıca sevda hanım kim ki bizim derdimiz olsun. Burda insanları kandırmaya çalışan zavallı biribence sizin tek derdiniz sevda hanım olmuş işinize bakın hade ..
Yakalalık nedir bilmem hayatımda buna ihtiyacımda yok çok şükür
Ağda için cilt çok kuruysa nemlendirici tavsiye edilir.Atıyorum iki hafta sonra alacaksanız o iki hafta süre zarfında her gün nemlendirmelisiniz gibi.Cilt yapınız kuruysa tüyleriniz çıkmakta zorlanıyo olabilir.aynen danısacagım vallahi bide batıklarla ugrasmak istemiyorum, peki sizce kıl kökünün tam olarak yakılamayıp içerde kalmasından dolayı olusma durumu mümkün mü?
Gördük yazılarından türkcen çok harika seninde .. Zavallı dediğiniz kadının salonunda dün oturacak yer bulamadım yoğunluktan. Kaldı ki o yoğunlukta oturupta senin saçmalamalarına cevap verecek ha :)Hade ne ya ahahah türkcenizi gelistirin önce. Ayrıca sevda hanım kim ki bizim derdimiz olsun. Burda insanları kandırmaya çalışan zavallı biri
Demek o oturmuş yorumunu yapmış sen ne karışıyosun ki?Gördük yazılarından türkcen çok harika seninde .. Zavallı dediğiniz kadının salonunda dün oturacak yer bulamadım yoğunluktan. Kaldı ki o yoğunlukta oturupta senin saçmalamalarına cevap verecek ha :)
Senin algılama problemin var heralde illa sana foto mı atayım gittiğine dair burayı her okuyan üye mi sanıyorsun bunları okuduktan sonra üye oldum kendi deneyimimi anlatmak içinay yeter katılım tarihine bakıyorum gerçekten Sevda hanıma şu yorumlardan sonra giden olmaz reklama muhtaç kalmış birinden ne hayır gelir
Sende sahte hesapsın o zaman müneccim misin sen bilip bilmeden benim hesabıma sahte diyorsun sen hadsiz kendine gel sen herhangi bir konuda gerçeğini bildiğin birşeyin yalanını anlattıkları zaman o işin gerçeğini savunmuyor musun az biraz düşün öyle konuşAha benim gibi farkeden birii iki uc gundur birsuru sahte hesap yeni acilan hesaplar sevda hanimi ovuyor bu nasil bi rezilliktir cidden musterisiz kalmis heralde. Bi insan bu kadar ancak ben sevdayım diye bagirabilirdi
Senin kişiliğinde ciddi sıkıntılar var gerçekten şizofreni olabilir misin acaba ? Önüne gelen doğruyu savunana sahte hesap yada sevda hanımın kendisi deyip duruyorsun yapma böyle kendini daha fazla düşürme bence kendini dedektif sanıyorsun heralde bunu da çözdüm a bu böyle ay şunu da çözdüm bu da böyle çok akıllı sanıyorsun heralde kendi kendini hayal dünyanda oradan hiç çıkma sen olur mu :)@Mune gereğini yapar zaten sahte profillere baybay
Hesabının pasifleştirileceğini de anlamış mıydın ciciimm :):):)Aha benim gibi farkeden birii iki uc gundur birsuru sahte hesap yeni acilan hesaplar sevda hanimi ovuyor bu nasil bi rezilliktir cidden musterisiz kalmis heralde. Bi insan bu kadar ancak ben sevdayım diye bagirabilirdi
Mune hiç te gereğini yapmadı şu ana kadar bu yeterli bi cevap senin için sanırım :)@Mune gereğini yapar zaten sahte profillere baybay
Sen ve senin gibiler burdaki dünyanızda yaşayın gidin ya aman ha dışardaki gerçek hayata atılmayın yerin dibinden çıkamazsınız çünkü.Size göre herkes sahte herkes reklam siz ve sizin gibiler ne kadar gerçek acaba insanlar burda yaşadıklarını anlatıyorlar bekletilmeymiş bilmem neymiş hangi biriniz hastanede randevu aldığı saatte girdi orda bile resmi kurum olduğu halde kaç dakika bekletiliyorsunuz kimse inkâr etmesin bunu her neyse burda boş konuşan konuşsun ben ve gidipte benim gibi memnun kalanlar devam edecektir ben bu işi Ankara'da sadece Sevda hanım en iyi yapıyor demiyorum ona istinaden kötü yorumlar yaptığı için kendi deneyimimi yazıyorum yoksa bu işi iyi yapan başka uzmanlar da vardır tabiki ve her yerin bi dezavantajı olacaktır şükür ki burada sadece bekleme gibi bir durum dezavantaj başka bir durum değil bu da yeterli zaten göze batmıyor diğer yerdeki birçok dezavantajdan sonra :)ay yeter katılım tarihine bakıyorum gerçekten Sevda hanıma şu yorumlardan sonra giden olmaz reklama muhtaç kalmış birinden ne hayır gelir
:)) Haklisin. Gormesi lazim cidden ama anlatamazsin :)Güzellik merkezindeki oturma salonunu gösreydin böyle bir yorum yapmazdın :)
belli ki yapmış :)Mune hiç te gereğini yapmadı şu ana kadar bu yeterli bi cevap senin için sanırım :)
Belli ki kıs süreliğine yapmış sana da yapmıştı iyi bilirsin :):):):)belli ki yapmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?