- 22 Haziran 2018
- 36
- 24
- 18
- 39
Ben kantaronun krem halini vücut için kullanıyorum.Açıkçası tüylenme yaptığını duymamıştım.benim yara problemim kalmadı yine de teşekkür ederim size. Kantaron yağı kullanıyordum bir yerde tüylenme yapar diye yazmışlar o yüzden bıraktım.
Ben gittim göbek çizgisini aldırdım ve bikini bölgesinin biraz üst kısmını aldırdım. Bitti ve herhangi bir iz kalmadı işini gayet güzel yapıyor randevuya tam zamanında alıyor.Gungor hanima gidipte tuylerim bitti diyen memnun kalan var mi acaba
Güngör hanımı tavsiye ederim hızlı yapıyor ve kıllar tekrar gelmiyorEbru ve Julia ile calistim ayni sonucu aldim. Ayni killar ayni sertlikte geliyor sadece gelme suresi biraz uzamisti.
Hic mi isini iyi yapana denk gelemeyecegiz, tesekkurler bu arada
Devam edin siz basta o kıllar gec cıkmaya baslıyor sonra bi bakmıssınız kalın kıl birden yok olmus :)Merhabalar, sizlere bir sorum var. Gogus cevresinde 5 adet kil vardi, 2 kez igneli seans gordu 2 farkli isimden ancak aynen geliyor, islemsel bir yanlislik midir yoksa birkac seans daha mi gerekli?
Bitti mi tamamen son durum nedir ?Sevgi Güzellikten memnunum istanbulda yüzümun %90 bitmişti. Kalan 10 dakikalık kısmı da 4 işlemde sevgide bitirdik gibi. İz leke sorunum olmadi istanbulda gittiğim uzmanın dediği şekilde bakınca iyileşme daha hızlı oluyor. Ben de öyle yapıyorum kabukların kendisinin geçmesini bekliyorum kremi kabuk gidince kullanıyorum. Sevgi hanim ankarada gittiğim merkezler arasında en olumlu sonuc aldığım yer oldu. Çene altimda dört beş tane kil kaldı sonunda .
Bitti mi tamamen son durum nedir ?
Julia hanım 4 tl yaptı dk ücretini sevda meşeci de durum ne bilgisi olan?
Sanırım kas tasarimi yapıyorum diye aliyodur gerçi bu dövme işlemine dahil bişey değilse tasarım da girse isin içine saçma geldi bana da.o yoğunluğa 4,5 iyiymiş .biri yapsa diğeri de etkileniyo sanki garip bı şekilde peş peşe zam yapiyolar.eski yöntemi hortlattik ve ulaşılmaz yaptık sanırımsevda meşeci zaten 4.5 liraydı. Beni sok eden sevda hanimda iğneli ile kaş alimi 1250 liraydi.ben mi yanlış hatırlıyorum 1250 liraydı dimi fiyatları yanlış biliyorsam duzeltin lütfen. Ben anlamamıştım bıyık almak dakika ile ama kaş almak neden paket fiyat 1250 lira. Ya bilmiyorum tamam bu hayatimiz boyunca bizi kurtaran bir yöntem . Ben demiyorum ki lazer gibi ucuz olsun aynı emek değil ayni sonuç değil ama sırf kaş diye de o kadar para vermek bana uygun değil. İnsan içine cikamayacak durumda olsam ancak veririm. Yüzüm için veririm zaten verdim ama kaş dediğin minicik alan
Sanırım kas tasarimi yapıyorum diye aliyodur gerçi bu dövme işlemine dahil bişey değilse tasarım da girse isin içine saçma geldi bana da.o yoğunluğa 4,5 iyiymiş .biri yapsa diğeri de etkileniyo sanki garip bı şekilde peş peşe zam yapiyolar.eski yöntemi hortlattik ve ulaşılmaz yaptık sanırım
İğneli ile biter tabii.Nasıl yani yüzdeki açık renkli tüyleri alan epilasyoncu yok mu ? Kızardığı için iğnelide alınmıyor bunlar nasıl alınır başka
alınmıyor cok acık renkleri sanki sarartıcı kullanmış gibi gözükmüyor kökleriİğneli ile biter tabii.
Ama bir gidişinizle hepsini alamazlar, dediğiniz gibi çok kızarıyor.
Her seans azar azar da olsa alınır, daha uzun sürer yani bitmeleri.
. Sevda hanım 4 TL ama değiyor inanın ben başka yerlere gittim iğneli için önceleri iyi gibi geldi ama gördümkü sivilce oldu hep sonra sevda hanıma devam edicem gerçekten doğru çalıştığını anladım iğneli deneyimim çok olduğu içinJulia hanım 4 tl yaptı dk ücretini sevda meşeci de durum ne bilgisi olan?
4,5 denmiş ama. Sevda hanım 4 TL ama değiyor inanın ben başka yerlere gittim iğneli için önceleri iyi gibi geldi ama gördümkü sivilce oldu hep sonra sevda hanıma devam edicem gerçekten doğru çalıştığını anladım iğneli deneyimim çok olduğu için
Bunu ben de anlamış değilim madem öyle neden sarı açık kızıl vs her tür tuyde etkili deniyo.iki uzmanda da buraya gerek yok ya da kökünü göremiyorum lafini duydum ama aynaya bakınca gayet gri tüyler var.bunlara yapamayan sarı tüye nasıl yapiyo merak ediyorumalınmıyor cok acık renkleri sanki sarartıcı kullanmış gibi gözükmüyor kökleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?