İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar, sizlere bir sorum var. Gogus cevresinde 5 adet kil vardi, 2 kez igneli seans gordu 2 farkli isimden ancak aynen geliyor, islemsel bir yanlislik midir yoksa birkac seans daha mi gerekli?
Devam edin siz basta o kıllar gec cıkmaya baslıyor sonra bi bakmıssınız kalın kıl birden yok olmus :)

arkadaslar rose güzellik salonu gül hanımla calısıp yüz tüylerini bitirenler ve herhangi bir leke yara sivilce problemı yasamayn var mı lütfen yardım edin

Bitti mi tamamen son durum nedir ?

Julia hanım 4 tl yaptı dk ücretini sevda meşeci de durum ne bilgisi olan?

Julia hanıma çok önceden randevu almıştım. Ağustosun sonunda randevum var biletimi aldıgım için mecbur gideceğim. Bana kalsa 4 tl olduktan sonra gitmezdim neyse. İlk kez gideceğim havalimanı ile arasında kaç dk var? Ulaşım nasıl sağlanıyor bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim sırf bunun için üye oldum

Bitti mi tamamen son durum nedir ?

cenemin altında boynuma doğru olan kisimda 2 tane incecik uzun kaldı o kadar. Benim icin tamamen bitti demektir. Aşırı incelere burada çok çalışmıyorlar. Doğa hanım ayva tüyü olanlari çalışıyordu ama benim kalınlar bitince onlara geçecegimiz için onları çalışamadan buraya döndük. Burada da ayva tüylerine pek çalışan görmedim zaten hem kalınlar gidince artık gözüme gelmiyorlar çok yoklar zaten alınmasa da kimse farketmiyor. Ben yüzüm için iğneli macerası bitti diyebilirim. Sevgi hanimin da Doğa hanimin da ellerine saglik.

sevda meşeci zaten 4.5 liraydı. Beni sok eden sevda hanimda iğneli ile kaş alimi 1250 liraydi. ben mi yanlış hatırlıyorum 1250 liraydı dimi fiyatları yanlış biliyorsam duzeltin lütfen. Ben anlamamıştım bıyık almak dakika ile ama kaş almak neden paket fiyat 1250 lira. Ya bilmiyorum tamam bu hayatimiz boyunca bizi kurtaran bir yöntem . Ben demiyorum ki lazer gibi ucuz olsun aynı emek değil ayni sonuç değil ama sırf kaş diye de o kadar para vermek bana uygun değil. İnsan içine cikamayacak durumda olsam ancak veririm. Yüzüm için veririm zaten verdim ama kaş dediğin minicik alan

Sanırım kas tasarimi yapıyorum diye aliyodur gerçi bu dövme işlemine dahil bişey değilse tasarım da girse isin içine saçma geldi bana da.o yoğunluğa 4,5 iyiymiş .biri yapsa diğeri de etkileniyo sanki garip bı şekilde peş peşe zam yapiyolar.eski yöntemi hortlattik ve ulaşılmaz yaptık sanırım

dövme değildi galiba iğneliyle tüy alma işlemi diye görmüştüm instagramda. Bu tüyler başka yöntemle de bitmiyor özellikle yuz icin mecburen iğneliye çıkıyor yolun sonu. Yapan o kadar az kisi var ki her güzellik salonunda iğneli yazıyor ama girip soruyorsun lazer yapalım igneli leke bırakır diyorlar. Leke birakacaksaniz tabelanizda neden iğneli yazıyor o zaman diye sorarlar adama. Yapan bu kadar az olunca benim gözüm korktu demek ki herkese yaptırılmaz diye. Ama benim yüzüm bitti Allaha hamd olsun. Allah herkese nasip etsin çok zor birsey.

Nasıl yani yüzdeki açık renkli tüyleri alan epilasyoncu yok mu ? Kızardığı için iğnelide alınmıyor bunlar nasıl alınır başka

Nasıl yani yüzdeki açık renkli tüyleri alan epilasyoncu yok mu ? Kızardığı için iğnelide alınmıyor bunlar nasıl alınır başka
İğneli ile biter tabii.
Ama bir gidişinizle hepsini alamazlar, dediğiniz gibi çok kızarıyor.
Her seans azar azar da olsa alınır, daha uzun sürer yani bitmeleri.

İğneli ile biter tabii.
Ama bir gidişinizle hepsini alamazlar, dediğiniz gibi çok kızarıyor.
Her seans azar azar da olsa alınır, daha uzun sürer yani bitmeleri.
alınmıyor cok acık renkleri sanki sarartıcı kullanmış gibi gözükmüyor kökleri

. Sevda hanım 4 TL ama değiyor inanın ben başka yerlere gittim iğneli için önceleri iyi gibi geldi ama gördümkü sivilce oldu hep sonra sevda hanıma devam edicem gerçekten doğru çalıştığını anladım iğneli deneyimim çok olduğu için

4,5 denmiş ama

alınmıyor cok acık renkleri sanki sarartıcı kullanmış gibi gözükmüyor kökleri
Bunu ben de anlamış değilim madem öyle neden sarı açık kızıl vs her tür tuyde etkili deniyo.iki uzmanda da buraya gerek yok ya da kökünü göremiyorum lafini duydum ama aynaya bakınca gayet gri tüyler var.bunlara yapamayan sarı tüye nasıl yapiyo merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…