Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ben kol ve bacak yaptırıyorum eylülde başladım uzun kollu giyiyorum, fucidin krem sürüyorum öyle çok k ötü durmuyor. Kujum yüzüne yaptırıyor onunla tesadüfen edada karşılaştık. Yeni çıkmıştı epilasyondan ve iyi görünüyordu. Ayda bir gidiyorum ve oldukç azaldığını gördükçede çok mutlu oluyorum canım.
benım yuzum ilk yapdırdıgım 1saat çok kızarık oluyo 1 saatten sonra kızarıklık gidiyo eda ablanın çok faydasını gördüm nerdeyse 2 kez daha gitsem bitecek
anladım canım ben aylardır boşa çabalıyorum yani bu hafta içinde gideceğim çok teşekkür ediyorum ilk defa gideceğim bi yer biraz tedirginim de aslında ama gitmek zorundayım bitmeyecek yoksa bunlar
evet ya saati 50 lira nerde 75 lira nerde tabi bir de bi saatte çeneyle bıyık anca bitiyo favorilerden de iki üç tane alıyolar tamam bitti 7 8 aydır gidiyorum daha yüzüm tamamen hiç alınmadı bu yüzden çünkü haftada 75 lirayı bile insan zor buluyo
Canım bravo valla sana. Ben de kuzu kuzu verdim ne istediyse ama günah değilmi böyle davranmak. 2 milyardan çok para verdim oraya. Sonuç sıfır. Hepimiz bi yerlerden kısıp oraya verdik. Allaha havale ediyorum insanları böyle aldatanları.
yaa çok iyi yapmışsın kuzum ben de hep 10 liraya aldım iğneyi ben bu zamana kadar hep her hafta gittim son zamanlarda iki hafta gittiğimde anladım fayda etmediğini önce azalıyo sanmıştım meğer her hafta gittiğim için öyle geliyomuş keşke daha önceden fark edebilseydim bu gittiğimde de söyledim eskisi gibi çıkıyo diye arayı açtın ondan falan dedi bu randevuma gitmeyi düşünmüyorum artık direkt eda hanımla görüşmek istiyorum umarım işe yarar bütün okul harçlıklarımı bayıldım oraya
ben de yaz tatili için 1 ay ara verince anladım gerçeği bi baktımki tüyler aynen geri gelmiş. ya en pahalı da bana satmış iğneyi demekki 25 tl aldı benden. B i keresinde sadece iğnede benden olsun dedi. AMa hep diyorduki iğneyi sık değiştirirsek daha iyi sonuç alınır. 3 haftada bir falan iğne açtılar.
ben eda ablayı burada bı kız onermiş not almışdım ama eda ablanın adresını ama gitmemişdim ankarada bırçok yere gitmekden eda ablaya sıra en son geldi. gittim eda ablayı iyice bı sorguya çekdım '' eda abla ben çok çabaladım çok yoruldum çokda sömürüldüm bitmeyecekse benı hiç alma en ufak sabrım kalmadı '' dedim. eda abla kesinlikle bıtecek dedi eda ablanın samımıyetıne ınandım ve çok sıcak kanlı olması benı ona güvendırdı. asla en ufak kendi menfatını düşünup benı arka pilana attıgını görmedim. müşteri memmunıyetı onda onde gelıyo buna tum samımıyetıyle ınandım vede oyle çok memmunum ben eda abladan zaten memmun kalmasam kızlar ne ben giderim nede başkasını yonlendırerek onuda yakarım. kadınlar kulubunde iğneli epilasyon konusunu takıp etmemın nedenıde 2009dan beri burada uzman aramam ve kımsenın net bi şekılde işde bu uzman ıyı dememesi çıkar yol bulamamışdım resmen pisikolojım bozuldu allahım ben bunla bır ömur boyu yaşıyamam ölsem daha ıyı ''dıyodum..işte bu kadr kötü bı duruma gelmişdim. ankarada olupda bu sorundan muzdarıp olan arkadaş var ise ona yardımcı olmak için burayı takıp edıyorum. ben çok çekdim kimse benım kadr uzulmesın dıye çözümü olan bişey sonuçda.. hiç umudum kalmamışdı çözümü olmadıgını düşünuyordum artık... az aglamadım bu konu yuzunden her sabh uyandıgımda aynaya bakıp aglıyodum ıstınasız her gün çok şükür geride kaldı çok mutluyum... sonuç olarak burada çogu bayan sorununun çözümünu bulunca geridekılerı düşünmuyo.. geriye dönüp bilgi vermıyo diğerimiz halen bi çözüm bulmaya çalışıyoruz... ben unutmadım sizleride bılıyorumkı çok bayan var tuylerden kurtulmak isteyen gönül rahatlıyla onerıyorum eda ablayı
kujum herşey için teşekürler ....benim KAHRIMIDA az çekmedin saatlerce sorguya çektim seni ..en inc e ayrıntısına kadar öğrendim sendenherşeyi...kısmetse bende yarın gidiyorum eda hanımaa....herşey gönlünce olsun...bende uygulama yaptırdıktan sonra en ufak ayrıntısına kadar her kim isterse yardım etmeyi borç bilirimm...
çünkü bir kadın için yüz çok önemli hele istemediği tüylerin yüzde olması psikolojik olarak çöküşe neden oluyor helede bunlardan kurtulmanın çözümünü bulamamak..yada bulupp kandırılmak aldatılamk..sömürülmek işin içinden çıkılmayacak bir duruma sokuyorr..
böyle sorunu olan tüm bayanlar bundan kurtulmayı pürüzsüz bir yüzü hak ediyorr.
a sosyal yaşamak zorunda kalmamalı hiç bir kadınn..
TEKRAR VE TEKRARDAN ÇOK TEŞEKÜRLER CANIMM... KAHRIMI AZ ÇEKMEDİN