Yaklaşık 20 yılım sincanda geçti hala ailem orda ve 15 güne bir giderim öyle bi anlatmışsınızki buram buram reklam kokusu geldi bana çaglar kuaför sincanın en elit salonlarından biri olabilir belki ama ankaranın en elit salonlarından biri demek fazlasıyla abartılı bi yorum epilasyon konusunda herhangi bir yorum yapamam şuan ama denersem burdan yorumlarımı kesinlikle abartısız paylaşacagımAnkara da gezmedigim yer kalmadi.Ta ki Sincan da Emel hanimi bulana kadar.Meger isin piri yakinimdaymis.Insanlar sehir disindan geliyor.Son derece isine hakim , guleryuzlu ,temiz ve eli cok hafif.Allah iyilerle karsilstirsin.Bi de Sincanı begenmezler.Ankara nin en elit salonlarindan biri.Sakin bilmediginiz yerlere girmeyin.Sincan Caglar Kuafor Guzellik salonu.Emel Baloglu.ellerinden opuyorum
Merhabalar ben de Ebru hanıma başladım geçen sene yazmışsınız yüzünüz ne durumda bittimi devam ediyormusunuzBen sanıyorum 5 6 seanstır gidiyorum. Genelde yüz bölgesine 30 dakika şeklinde (bazen daha fazla) çalıştık. Boştayken de pedala basması benim de dikkatimi çekmişti ancak iğne deriye girdiğinde bir kere basıyor diye fark ettiğim için tedirgin olmamıştım. Benim yüz bölgemde azalma oldu ancak kıllar kalın olduğu için uzun süreceğini düşünüyorum. Siz sözünü ettiğiniz uygulama türlerinden bahsedebilir misiniz? Farkları nedir?
elektrik derken? kime gittiniz ki?Isı ve elektriği ayrı ayrı denemiş biri olarak elektriğe katlananlari tebrik etmek istedim.hancer saplanıyor gibi nasıl bir zonklamadir o dişlerim sizladi elektrkten.ya akım yüksekti elektirikli de ya da ciddi manada etkisi ısı yöntemine göre fazla ve ağrılı.sizin tecrübeleriniz nedir bu konuda.
Üç yöntem var iğnelide.Biri ısı, diğeri elektrik,bir diğeri de ikisinin karışımı. Tam teknik isimlerini bilmiyorum.(Dermoliz,flash vs..)elektrik derken? kime gittiniz ki?
merhaba ben sevda meşeci ye gittim yaklaşık 5 sene önce, uzun süredir siteye girmiyordum , en son 1 sene once yazmışım , benim yüzüm hiç işlem görmemişti, favori bolgesi , çene, göbekte daha önce lazer ya da ağda kullanmamıştım , belki bu sebepledir bilemiyorum bir kez aldığı zaman çoğu geri çıkmadı , kaç seans gittiğimi hatırlamıyorum ama aldığı yerler tamamen bitti , ilk alındığı anda biraz hassasiyet oluyor ama güneşten korursanız bir sorun olmuyor , bende hiç iz kalmadı.kesinlikle düşünmek yerine gidin en azından küçük bir bölgenizde 10 dakika ya da 20 dakika deneyin ve karar verin , ben de yüzüme bakamazdım sürekli favorilerimi kapatmaya çalışırdım, hiç düşünmeye gerek yokmuş , simdi çok az bir tüy var onlar da rahatsız etmiyor diye gitmiyorum devamınaEbru yada sevda hanıma gittim yüzümü bitirdim diyen yokmu yardımcı olabilecek lazer mağduru olarak çok kötü durumdayım
Ne kadar süre iğneli epilasyona gittiniz de sonuç alamadınız1998 den beri beri killarimla ugrasiyorum. İgneli epilasyona giderdim yaslarda lafta yakardi avuç avüç param gitti bitmedi tabiki sonra lazere gittim sonuç daha kötu oldu üzüntuden roza oldum. Bu sayfayi cok takibettim sevda hanima ebru vs hepsine gittim tabiri caizse 5 para etmez iscilik. Ben cenemdeki killardan kurtuluyum trilyon veririm ne hızı ne parası . birepilasyoncu diyorki hepsini tarayim siyah olmayana bile giriyor o da cimbizi görünce simsiyah . Kardesım biyere hem yuzune hem tüm vücuduna gitti gitme dedim para tuzagi gitti sonumu lazerde vücutda yuzde 80 90 azalma yüzdede ayni . O da yeter napalim. Ilk 3 seans lazer sonra igneli yuz icin inanmazsiniz lazer diger tecrubem gibi cogaltmiyor koyulari inceltti. Artik 6 ayda bir igneliye gidiyor tek tuk kalanlari onun azalali 4 sene fln oluyor. Artik bende basladim cokda iyi oldu lazer yuz icin 50 tl igneli 37 tl tuttu azliga bakin . Yillar once sevda meseciye veriyordum 35 i . Igneyide strazburgdan alin cok ucuz 12 tl . Ala ala alistik epilasyoncuyu kazandirmayin . Lazerci ve epilasyoncu ablamda 30 senedir yakarmis kil tüy ne reklami var ne biseyi mutevazi bir güzellik salonu var . Topladim saclarimi bu bahar oh be ne rahatim grace bu arada ablamin yerinin adi
inandık bizde tmm1998 den beri beri killarimla ugrasiyorum. İgneli epilasyona giderdim yaslarda lafta yakardi avuç avüç param gitti bitmedi tabiki sonra lazere gittim sonuç daha kötu oldu üzüntuden roza oldum. Bu sayfayi cok takibettim sevda hanima ebru vs hepsine gittim tabiri caizse 5 para etmez iscilik. Ben cenemdeki killardan kurtuluyum trilyon veririm ne hızı ne parası . birepilasyoncu diyorki hepsini tarayim siyah olmayana bile giriyor o da cimbizi görünce simsiyah . Kardesım biyere hem yuzune hem tüm vücuduna gitti gitme dedim para tuzagi gitti sonumu lazerde vücutda yuzde 80 90 azalma yüzdede ayni . O da yeter napalim. Ilk 3 seans lazer sonra igneli yuz icin inanmazsiniz lazer diger tecrubem gibi cogaltmiyor koyulari inceltti. Artik 6 ayda bir igneliye gidiyor tek tuk kalanlari onun azalali 4 sene fln oluyor. Artik bende basladim cokda iyi oldu lazer yuz icin 50 tl igneli 37 tl tuttu azliga bakin . Yillar once sevda meseciye veriyordum 35 i . Igneyide strazburgdan alin cok ucuz 12 tl . Ala ala alistik epilasyoncuyu kazandirmayin . Lazerci ve epilasyoncu ablamda 30 senedir yakarmis kil tüy ne reklami var ne biseyi mutevazi bir güzellik salonu var . Topladim saclarimi bu bahar oh be ne rahatim grace bu arada ablamin yerinin adi
Siz emel hanıma gidiyodunuz en son?Ben de julia hanımdan çok memnun kaldım dudak üstüm için gidiyordum.Aldığı yerden gerçekten gelmiyor artık bayadır gitmiyorum orta kısma süre yetmediği için orada var biraz ama dudak kenarlarımda artık çıkmıyo.Başlarda sabırsızdım bitmeyecek diyodum ama ilk haline bakınca dudak çizgimde dahi tüylerim varmış.Bu işte sabır ve sseanslara düzenli gitmek önemli kısaca.
Sevindim olumlu sonuçlar almanıza. Ben de izlerimin çabuk iyileşmesi için aloe Vera kullanıyorum.Bir de kantaron yağı içeren kremim var. Bu ikisi kabuklar döküldükten sonra yaraların iyileşmesini hızlandırıyor.Tavsiye ederim.Sevgi Güzellikten memnunum istanbulda yüzümun %90 bitmişti. Kalan 10 dakikalık kısmı da 4 işlemde sevgide bitirdik gibi. İz leke sorunum olmadi istanbulda gittiğim uzmanın dediği şekilde bakınca iyileşme daha hızlı oluyor. Ben de öyle yapıyorum kabukların kendisinin geçmesini bekliyorum kremi kabuk gidince kullanıyorum. Sevgi hanim ankarada gittiğim merkezler arasında en olumlu sonuc aldığım yer oldu. Çene altimda dört beş tane kil kaldı sonunda .
Sevindim olumlu sonuçlar almanıza. Ben de izlerimin çabuk iyileşmesi için aloe Vera kullanıyorum.Bir de kantaron yağı içeren kremim var. Bu ikisi kabuklar döküldükten sonra yaraların iyileşmesini hızlandırıyor.Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?