• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boynumda geçmeyen izler var 3 haftadır... madecassol ve güneş kremi kullanıyorum düzenli. O yüzden ara verdim hatta o da yanıkların geçmediğini görünce bunlar önce iyilesin öyle devam edelim dedi 3 haftadır bekliyorum gecmesini
gecer insallah, gidemem o zaman sevda hanıma

gecer insallah, gidemem o zaman sevda hanıma
benim cildin gerçekten hassas ama yani belki boyun bölgesi sizde öyle tepki vermeyebilir ama ben genel olarak sevda hanımın sadece güleryüzlü olmasiba okey derim kalan pohpohlama aşırı gereksiz. kimse olumsuz yönlerini yazmamış yani bana garip geldi

Merhabalar, sizlere bir sorum var. Gogus cevresinde 5 adet kil vardi, 2 kez igneli seans gordu 2 farkli isimden ancak aynen geliyor, islemsel bir yanlislik midir yoksa birkac seans daha mi gerekli?

Merhabalar, sizlere bir sorum var. Gogus cevresinde 5 adet kil vardi, 2 kez igneli seans gordu 2 farkli isimden ancak aynen geliyor, islemsel bir yanlislik midir yoksa birkac seans daha mi gerekli?

Sanırım bi tık incelmesi gerekirdi.

Maalesef incelmedi. Acaba kac seans sonra biter?

Kişiye ve tüy yapısına göre değişir ama tüy şeklinde ise ve lazer gibi bi işlem görmediyse en çabuk sonuç alınan yerlerden.

benim cildin gerçekten hassas ama yani belki boyun bölgesi sizde öyle tepki vermeyebilir ama ben genel olarak sevda hanımın sadece güleryüzlü olmasiba okey derim kalan pohpohlama aşırı gereksiz. kimse olumsuz yönlerini yazmamış yani bana garip geldi
hassas olduğunu belirtmiş miydiniz? benim cildim de çok hassas bunu söylememe ragmen dikkatsiz calisiyolar

ben gittim son seansımda baya bi iz yaptı. Kabul etmese de

haydaa 😕 Siz kaç uzmana gittiniz ? Farklı kişileri denediniz galiba dimi ? Çünkü başka uzman için 6 saatte 1 kil azalmadi demiştiniz bir uzman da iz bırakmıştı sizde . Bir yer buldum denicem demiştiniz denediniz mi ?

kızlar size yaşadığım bi durumu anlatayım... sevda hanıma 3 seans gittim şimdiye kadar çene bölgesi için... benim sert ve kalın çıkıyordu... Her 3 seans sonrası da hicbir incelme ve seyrelme olmadı ve bütün kıllarım 2 gün sonra tekrar çıktı... hafta ici çalıştığım için kıllarla gezemiyordum ve hafta ici 15 dakika tekrar işlem yapmalarını istedim saat 3 gibi yazdım bana 6-7 gibi döndüler sinirlendim çünkü is çıkışında ona göre kizilay servisine binecektim onlar bana döndüğünde ben çoktan kendi evimin servisine binmiştim geç döndükleri icin... hatta whatsapptan cevap da atmamışlar sadece 1 kere aradılar insan yazdığım mesaja cevap verir di mi? Ben de bu kıllarla is yerinde çalışamam deyip internetten evime en yakın iğneli epilasyon merkezini buldum aradım ve hemen aynı gün is çıkışı gittim... merkezin adını söylemeyecegim çünkü çok yavaş ve arada bir yanlış teknik uyguladilar ve cildim kabardi...1 haftaya yavaş yavaş geçti ama çenemdeki kıllar çok geç çıktı seyreldi ve inceldi... sevda hanımda 2 günde çıkan tüm kıllar diğer gittiğim yerden sonra 5 gün sonra %50si anca çıktı... acaba sevda hanımın kullandığı teknoloji eski mi? Güvenim kırıldı bu durumdan sonra

kızlar size yaşadığım bi durumu anlatayım... sevda hanıma 3 seans gittim şimdiye kadar çene bölgesi için... benim sert ve kalın çıkıyordu... Her 3 seans sonrası da hicbir incelme ve seyrelme olmadı ve bütün kıllarım 2 gün sonra tekrar çıktı... hafta ici çalıştığım için kıllarla gezemiyordum ve hafta ici 15 dakika tekrar işlem yapmalarını istedim saat 3 gibi yazdım bana 6-7 gibi döndüler sinirlendim çünkü is çıkışında ona göre kizilay servisine binecektim onlar bana döndüğünde ben çoktan kendi evimin servisine binmiştim geç döndükleri icin... hatta whatsapptan cevap da atmamışlar sadece 1 kere aradılar insan yazdığım mesaja cevap verir di mi? Ben de bu kıllarla is yerinde çalışamam deyip internetten evime en yakın iğneli epilasyon merkezini buldum aradım ve hemen aynı gün is çıkışı gittim... merkezin adını söylemeyecegim çünkü çok yavaş ve arada bir yanlış teknik uyguladilar ve cildim kabardi...1 haftaya yavaş yavaş geçti ama çenemdeki kıllar çok geç çıktı seyreldi ve inceldi... sevda hanımda 2 günde çıkan tüm kıllar diğer gittiğim yerden sonra 5 gün sonra %50si anca çıktı... acaba sevda hanımın kullandığı teknoloji eski mi? Güvenim kırıldı bu durumdan sonra

Farklı akımlarla mı çalıştılar acaba?
Aynı makine miydi hiç fark ettiniz mi?

bence kıl kökünü bulmadigi icin akimi verdigi an kili cekiyo sankii kilda yanmiyo

bence kıl kökünü bulmadigi icin akimi verdigi an kili cekiyo sankii kilda yanmiyo
bence öyle değildir çünkü sevda hanim öyle yapsa kılı çekince zor gelirdi ve kökünün yanmadığını hissederdim bu iki işlem arasında farklı bir şey var

Farklı akımlarla mı çalıştılar acaba?
Aynı makine miydi hiç fark ettiniz mi?
Makine farklıydı hatta iğneyi de kendisi farklı verdi altın iğne verdi iletkenliği daha iyi olduğu için, yani sevda hanımın bana verdiği iğneyi kullanmadik, akım konusuna gelirsek sevda hanim bende en yüksek akımda çalışıyordu ama ikinci gittiğim yerde dikkat etmedim yani akım konusunun da etkilediğini sanmıyorum bence makineyle ilgili bi fark var

5 kila etki etmeyince uzuluyor insan, en azindan kilin yapisi degisse incelse falan amenna
Kıllar zamanla incelmez. Kökü yanan kıl tek atışta ölür, bir daha çıkmaz. Çıkanlar ya altta uyuyan kıllardır ya da kökü yanmadığı için tekrar çıkan kıllardır. Bence sizinkiler kökü yanmadığı için tekrar çıkan kıllar. Gittiğiniz yerler öylesine atış yapıyor, kökü bulamıyor demek ki. Nereye gitmiştiniz?
Blend ya da galvanik yapmalarını isteyin. Kökü tam tutturamasalar bile kimyasal madde kök civarında biraz daha yayılacağı için kökü yakma olasılığı daha fazla oluyor.
Ama eminim ki "O ne? Ne gerek var? Şimdiye kadar hiç istenmedi," falan diyeceklerdir. Çünkü daha yaptıkları işin inceliklerini öğrenmekten aciz kişilerin eline kaldık. O kadar para istiyorlar iki şey öğrenmekten kaçınıyorlar.

Gittiğiniz son yeri anlamadım ama şöyle bir durum var.
2 gün sonra çıkıyor dediğiniz kıllar alttaki kıllar, daha yakılmamış kıllardır.
Yakılıp etki etmeyen kıl 2 aydan önce çıkmaz.
3 seansta da fark göremezsiniz yüzde. Sevda hanımı savunmuyorum, dediğim her uzman için geçerli.

Kıllar zamanla incelmez. Kökü yanan kıl tek atışta ölür, bir daha çıkmaz. Çıkanlar ya altta uyuyan kıllardır ya da kökü yanmadığı için tekrar çıkan kıllardır. Bence sizinkiler kökü yanmadığı için tekrar çıkan kıllar. Gittiğiniz yerler öylesine atış yapıyor, kökü bulamıyor demek ki. Nereye gitmiştiniz?
Blend ya da galvanik yapmalarını isteyin. Kökü tam tutturamasalar bile kimyasal madde kök civarında biraz daha yayılacağı için kökü yakma olasılığı daha fazla oluyor.
Ama eminim ki "O ne? Ne gerek var? Şimdiye kadar hiç istenmedi," falan diyeceklerdir. Çünkü daha yaptıkları işin inceliklerini öğrenmekten aciz kişilerin eline kaldık. O kadar para istiyorlar iki şey öğrenmekten kaçınıyorlar.
Ebru ve Julia ile calistim ayni sonucu aldim. Ayni killar ayni sertlikte geliyor sadece gelme suresi biraz uzamisti.
Hic mi isini iyi yapana denk gelemeyecegiz, tesekkurler bu arada

Back