• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de bıyıklarım bitmedi.
Kenarlarda birkaç kıl çıkar. Ortasını falansa hiç aldıramadım acıdan.
Bıyıkların kenarlarına işlem uygulandı dediğim gibi birçoğu çıkmıyor ama çıkan bir iki tane var, onları iple alıyorum gördükçe ama şimdiye dek bir çoğalma olmadı. Ama ağdayı bilemem nasıl bir etkisi olur.

son seansima gitseydim benim de bu kadar kalmayacaktı ama gidemedim öyle kaldı ☹️ eğer esim kabul etmezse iple denicem. Kuaför hic güven vermiyor bana.

Küçük kaş makasiyla kesebilirsiniz. Kökünden alip da kuvvetlendirmeyin derim

o da yine elime gelecek ellerken diye iple alayim diyorum . Aslında randevu aldim ama uzak olduğu icin gidemiyorum. Bir delilik yapıp sabah çocuğu arkadaşıma bırakıp esim gelene kadar uçakla gidip gelsem mi diye bile düşündüm:confused:

sizin 15 dakikalık dediğiniz kısmı 1 yılda bitiremiyolar. Ağdaya hiç bulaşmayın o kadar küçük bir alan zaten göze batmaz. Bırakın kalsın öyle

benim bitti gibi aslında ilk halini hic hatırlamak bile istemiyorum. Tam hatırlamıyorum not defterimde vardı ama ilk tur 3.5 saat falan sürmüştü. 6-7 ayda yüzüm neredeyse bitti ama rahatlayınca randevuları biraz boşladım gitmedim arayi uzatayim diye sonra üzerine tedavi gördüm doktorum izin vermedi bu sefer ben gitmedim tayin çıktı ankaraya döndüm öyle kaldı. Bir iki defa gitsem kesin bitecek biliyorum. Julia hanımdan aylar sonraya alsam o zamana kadar bekletsem diye de düşünüyorum inşallah kafama esip kırt diye yapıştırıp çekmem :)

benim bitti gibi aslında ilk halini hic hatırlamak bile istemiyorum. Tam hatırlamıyorum not defterimde vardı ama ilk tur 3.5 saat falan sürmüştü. 6-7 ayda yüzüm neredeyse bitti ama rahatlayınca randevuları biraz boşladım gitmedim arayi uzatayim diye sonra üzerine tedavi gördüm doktorum izin vermedi bu sefer ben gitmedim tayin çıktı ankaraya döndüm öyle kaldı. Bir iki defa gitsem kesin bitecek biliyorum. Julia hanımdan aylar sonraya alsam o zamana kadar bekletsem diye de düşünüyorum inşallah kafama esip kırt diye yapıştırıp çekmem :)
benimde durumum buna benzer. Tek seanslık işi var o kadar ince ki tüylerim. Ama bitmiyor işte ilginc.. Yok yok kendinizi tutun bence bir ömür kim uğraşıcak ağdayla :)

yüz bölgesi biraz geç bitiyor. Kol öyle mi? üst koluma ve omuz bölgeme başlamayı düşünüyorum. Kol hemen sonuç veriyor mu bilen var mı?

Peki merak ediyorum kimler hangi bolgelerine kaç seans ne kadar TL ödedi? Mesela ben sadece dudak üstü için geneli 20 ser dkdan toplam 8 seans gittim ödediğim miktr 615 TL.

Bu ay başlayacağım favori yaza biter mi ? Favoriye yaptıranlar uzun mu sürüyor bitmesi ?

Bu ay başlayacağım favori yaza biter mi ? Favoriye yaptıranlar uzun mu sürüyor bitmesi ?
Keşke hemen bitse ama kıl tüy yapısına göre değişiyor maalesef ama ben çok uzun süredir devam ediyorum yüz için hormonlarıma bağlı olarakta bazen çıkmayan bölgede tek tük tüyler çıkmaya başlayınca onları da yok etmek için gidiyorum. Görüntü olarak rahatsız etmeyecek düzeye gelmesi hangi bölge olursa olsun 6 ayı buluyor (ilk başlarda 3 haftada bir gitmek gerekse de sonradan 1.5 ayda bir sonlarda 2 ayda bir gitseniz de oluyor). İğneli epilasyon sabır işi ama ilk 2 ayda etkisini görüyorsunuz, rahatlık ve kesin çözüm.

Merhaba kıl kökünüze göre değişir ancak
Çabuk sonuç almak istiyorsanız seans aralarını çok açmamanızı tavsiye ederim.
Bir de yaz dönemine geldiği zamanlarda güneş kreminizi mutlaka kullanın.
Sevgiler...

Koca Ankarada üç beş uzmandan başka uzman yok. Güzellik salonlarinda hepsi iğneli epilasyon yazıyor gidiyorsun konuşmaya size iğneli olmaz lazer yapalım diyorlar. Oldu canım keten helvam. Ankarada kimseden randevu bulamayinca kuaföre gittim kahretsin akilsiz kafam hepsini cımbızla çekti uyardim böyle olur diyor. Kuaförde yaptırmayın bir de saf yerine koyuyorlar

Koca Ankarada üç beş uzmandan başka uzman yok. Güzellik salonlarinda hepsi iğneli epilasyon yazıyor gidiyorsun konuşmaya size iğneli olmaz lazer yapalım diyorlar. Oldu canım keten helvam. Ankarada kimseden randevu bulamayinca kuaföre gittim kahretsin akilsiz kafam hepsini cımbızla çekti uyardim böyle olur diyor. Kuaförde yaptırmayın bir de saf yerine koyuyorlar

Gitmedim ama biri rose güzellikte aynı gün randevu verildiğinden bahsetmişti.

Rose güzelliğe giden var mı?

Yüzüne iğneli epilasyon yaptıran varsa şunu merak ediyorum sizinde alınan yerlerde iğne delikleri kaldı mı? Benim yüzüm delik delik bazı delikler hatta çukur çukur. Bunlar zamanla kapanıyor mu?

Kapanması gerek zamanla, çok yeni yaptırdınız sanırım?
bazıları silikleşti, gittikçe tekrar iz oluyor. En son martta oldu izlerim oncekine göre daha derin ama, zamanla kapanır mı?

öyle diyorsunuz da ben öğrenciyim. telefonla cok uğraşıyor ve dakikayi durdurmuyor. para alirken oyalandim az alayım da demiyor. demek ki bizi sizin kadar sevmemis
aynı konudan ben de muzdaribim. sevda hanim çok oyalanıyor ve dakikayı durdurmuyor bazen. tanıdık birisi geliyor hemen kalkıyor sohbet edip geliyor ben acıya kendimi tam alıştırmışken hop tekrar aynı acıyı çekmeye başlıyorum... üstelik randevularda dakik değil sürekli bekliyor ve bekletiliyroum. bu yazdıklarım kesinlikle karalama amaçlı değildir.

aynı konudan ben de muzdaribim. sevda hanim çok oyalanıyor ve dakikayı durdurmuyor bazen. tanıdık birisi geliyor hemen kalkıyor sohbet edip geliyor ben acıya kendimi tam alıştırmışken hop tekrar aynı acıyı çekmeye başlıyorum... üstelik randevularda dakik değil sürekli bekliyor ve bekletiliyroum. bu yazdıklarım kesinlikle karalama amaçlı değildir.

Çok saçma bu hep aynı şikayetleri görüyorum.Bir bu bekletilme ikinci de yanında çalışanlara işlem yaptırılmasından dolayı gitmedim.Hadi kalktı gitti dk.yı durdurmamak nedir?

Bu bekletilme mevzusunu bende yaşadım. Çok sıkıcı bir durum ve randevusuna riayet etmeyen bir uzmanla çalışmayı kimse istemez zaten.

Öyle bir uzman olsun ki iz yapmayacak kadar hassas çalışsın, tüyleri tek seferde doğru alsın ve saatinde randevusunu alıp can acıtmadan tüylerden kurtarsın :)) nerdee keşke öyle bir uzman olsa..

sevda hanıma gidipte iz problemi yaşayan var mı?

sevda hanıma gidipte iz problemi yaşayan var mı?
Boynumda geçmeyen izler var 3 haftadır... madecassol ve güneş kremi kullanıyorum düzenli. O yüzden ara verdim hatta o da yanıkların geçmediğini görünce bunlar önce iyilesin öyle devam edelim dedi 3 haftadır bekliyorum gecmesini

Back