acaba yaptırdığı kişi yaşıyo mudur ya da öğrencisi falanHayır, hiç çıkmadı. Beni doğurduktan sonra dahi hiçbir tekrar yaşamadı. Sadece ayva tüyü gibi sayılabilecek ince tüyleri var bacağında yakına girip büyüteçle bakınca görüyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba yaptırdığı kişi yaşıyo mudur ya da öğrencisi falanHayır, hiç çıkmadı. Beni doğurduktan sonra dahi hiçbir tekrar yaşamadı. Sadece ayva tüyü gibi sayılabilecek ince tüyleri var bacağında yakına girip büyüteçle bakınca görüyorsunuz.
Maalesef hatirlamiyor adini yoksa ben de onun araciligiyla bulacaktim. Ama bir donem ayrica cenem icin gungor diye birine gitmistim dedi. Bugun ayni gungor hanim mi sorup ogrenecegimacaba yaptırdığı kişi yaşıyo mudur ya da öğrencisi falan
Açıkcası ben sevda hanımı da Ebru hanımı da denemiş biri olarak sevda hanım çok çalışmıyor yüzde o yüzden yüz fazla reaksiyon vermiyor ben 40 dakika rendevu aldım ve 20 dakika çalıştı sadece bütün kıllar duruyordu bu da beni ondan soğuttu maalesef Ebru hanıma gelicek olursak kıllara göre saat belirliyor ve görünenleri ve cildin durumuna göre çalışıyor bende hepsini topluyor hız konusuna gelince ikisi de aynı fark hissetmedim acı da da öyle fark hissetmedim ebru hanıma devam edicem belli bir süre çünkü yüzün eski halini hatırlıyor ve yorum yapıyor bu da bana iyi geliyorMerhabalar yorumları tek tek okumaya çalıştım ama çok övücü yorumlarda mevcut aynı zamanda çok kötüleyicide bi süredir igneli epilasyona gidiyorum dudak üstü yaklaşık 3 seans tunalıda doktor eşliğinde bir kliniğe gittim aynı zamanda lazer epilasyonda yaptırabiliyodum iki işi tek bigünde halledebiliyodum eli hafifti ve memnundum Ama malesef igneli epilasyon yapan bayan ayrıldığı için yerine başka bi alternatif bulmak zorunda kaldım ve sevda hanıma ulaştım 2 seansta sevda hanımda yaptırdım sevda hanımın artılarını ve eksilerini sayacak olursak randevu alabilmek tam bir işkence çünkü çok dolu telefonla ulaşabilmek bile çok zor eli hızlı ilgili ve güler yüzlü ama randevularda sarkma bekleme söz konusu gittiğiniz saatte girmeniz imkansız diyebilirim vakit sıkıntısı olanlar için bu bir dezavantaj bence eski gittiğim yere göre pahalı ama iyi olsun temiz olsun bitsin diyen biri olarak bunu ben sorun etmedim sonuç olarak toplamda 5 seans igneli epilasyon yaptırmama ragmen halen bi degişiklik yok olacakmı yoksa yok yeremi eziyet ediyorum kendime bilmiyorum randevu almakta sıkıntı çektiğim içinde bi yandanda başka alternatif uzman arayışına girdim kimseyi allamadan pullamadan deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar olursa beni bilgilendirebilirse sevinirim
Merhabalar yorumları tek tek okumaya çalıştım ama çok övücü yorumlarda mevcut aynı zamanda çok kötüleyicide bi süredir igneli epilasyona gidiyorum dudak üstü yaklaşık 3 seans tunalıda doktor eşliğinde bir kliniğe gittim aynı zamanda lazer epilasyonda yaptırabiliyodum iki işi tek bigünde halledebiliyodum eli hafifti ve memnundum Ama malesef igneli epilasyon yapan bayan ayrıldığı için yerine başka bi alternatif bulmak zorunda kaldım ve sevda hanıma ulaştım 2 seansta sevda hanımda yaptırdım sevda hanımın artılarını ve eksilerini sayacak olursak randevu alabilmek tam bir işkence çünkü çok dolu telefonla ulaşabilmek bile çok zor eli hızlı ilgili ve güler yüzlü ama randevularda sarkma bekleme söz konusu gittiğiniz saatte girmeniz imkansız diyebilirim vakit sıkıntısı olanlar için bu bir dezavantaj bence eski gittiğim yere göre pahalı ama iyi olsun temiz olsun bitsin diyen biri olarak bunu ben sorun etmedim sonuç olarak toplamda 5 seans igneli epilasyon yaptırmama ragmen halen bi degişiklik yok olacakmı yoksa yok yeremi eziyet ediyorum kendime bilmiyorum randevu almakta sıkıntı çektiğim içinde bi yandanda başka alternatif uzman arayışına girdim kimseyi allamadan pullamadan deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar olursa beni bilgilendirebilirse sevinirim
Memnun musunsuz azalma leke oluşmamamsı konusunda?Açıkcası ben sevda hanımı da Ebru hanımı da denemiş biri olarak sevda hanım çok çalışmıyor yüzde o yüzden yüz fazla reaksiyon vermiyor ben 40 dakika rendevu aldım ve 20 dakika çalıştı sadece bütün kıllar duruyordu bu da beni ondan soğuttu maalesef Ebru hanıma gelicek olursak kıllara göre saat belirliyor ve görünenleri ve cildin durumuna göre çalışıyor bende hepsini topluyor hız konusuna gelince ikisi de aynı fark hissetmedim acı da da öyle fark hissetmedim ebru hanıma devam edicem belli bir süre çünkü yüzün eski halini hatırlıyor ve yorum yapıyor bu da bana iyi geliyor
Daha yeni gitmeye başladım 4 kere gittim lazerden sonra olduğu için azalma bilmiyorum mucize bekleyemem biraz devam edicem ona göre değerlendiricem leke olmuyor gibi toparlıyor yüz kendini arada sivilce çıkıyor denemek lazım yani 1-2 ay öyle anca tam yorum yapabilirimMemnun musunsuz azalma leke oluşmamamsı konusunda?
Daha yeni gitmeye başladım 4 kere gittim lazerden sonra olduğu için azalma bilmiyorum mucize bekleyemem biraz devam edicem ona göre değerlendiricem leke olmuyor gibi toparlıyor yüz kendini arada sivilce çıkıyor denemek lazım yani 1-2 ay öyle anca tam yorum yapabilirim
Kızılay’da yeri tabi paylaşırım inşallah en kısa zamanda kurtuluruzumarım memnun kalırsınız ebru hanımın yeri nerde acaba bide ilerleyen zamanda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kaç dakika çalıştı ne kadar sürede biteceği konusunda birşey dedimiBugün Güngör Hanım ile ilk randevum vardı. Kendisi gerçekten çok tatlı ve bilgili. İşlemden sonra birkaç saat kızarıklığım vardı şu an o da geçmiş durumda. Ben şimdilik oldukça başarılı buldum.
Merhabalar yorumları tek tek okumaya çalıştım ama çok övücü yorumlarda mevcut aynı zamanda çok kötüleyicide bi süredir igneli epilasyona gidiyorum dudak üstü yaklaşık 3 seans tunalıda doktor eşliğinde bir kliniğe gittim aynı zamanda lazer epilasyonda yaptırabiliyodum iki işi tek bigünde halledebiliyodum eli hafifti ve memnundum Ama malesef igneli epilasyon yapan bayan ayrıldığı için yerine başka bi alternatif bulmak zorunda kaldım ve sevda hanıma ulaştım 2 seansta sevda hanımda yaptırdım sevda hanımın artılarını ve eksilerini sayacak olursak randevu alabilmek tam bir işkence çünkü çok dolu telefonla ulaşabilmek bile çok zor eli hızlı ilgili ve güler yüzlü ama randevularda sarkma bekleme söz konusu gittiğiniz saatte girmeniz imkansız diyebilirim vakit sıkıntısı olanlar için bu bir dezavantaj bence eski gittiğim yere göre pahalı ama iyi olsun temiz olsun bitsin diyen biri olarak bunu ben sorun etmedim sonuç olarak toplamda 5 seans igneli epilasyon yaptırmama ragmen halen bi degişiklik yok olacakmı yoksa yok yeremi eziyet ediyorum kendime bilmiyorum randevu almakta sıkıntı çektiğim içinde bi yandanda başka alternatif uzman arayışına girdim kimseyi allamadan pullamadan deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar olursa beni bilgilendirebilirse sevinirim
Kesinlikle söylediklerine katılıyorum haklısın ama malesef hepsini tek tek deneme sanşımız olmuyo en azından kendim adına konuşacak olursam böyle bi lüksüm yok malesef o yüzden gerçekten kimseyi göklere yüceltmeden vede kimseyi aşagılamadan kötülemeden deneyimlerimizi paylaşabilirsek hem birbirimize hemde diger insanlara faydamız dokunur diye düşünüyorumbence gidin kendiniz bakin araştırın ben bir cesaret hiçbir isini gormedigim halde sevgi hanımdan kısa bir işlem aldım gayette memnun kaldim. Burada gitmediği halde neredeyse kaşını gözünü beğenmedim diye karalama kampanyası yapıp sonra hak hukuk edebiyatı parçalayanlar olur dikkate almayın. Yapıp yapıp kul hakki diyenlerden korkmalı bu hayatta zaten. Gidin konusun deneme yaptırın. Sevgi hanımla ilgili bana biri mesaj atmıştı ağza alınmayacak hakaret etmiş şikayet ettim zaten. Ama gittim gördüm normal isini yapan saygılı bir bayan. Kimbilir kendi ne yaptı ne dedi ya da kimbilir hangi rakip uzman da insanlara bunu yazıyor. Benim tavsiyem burada bağıra çağıra birini kötülemeye çalışanlara itibar etmeyin. Gitmiş denemiş ve hakaret etmeden eleştirebilenleri dikkate alin. Gitmeden hakkında yapmadığı yorum kalmayıp hak hukuk diyenleri değil.
Sincan Caglar Kuafor guzellik salonu Emel hanimi kesinlikle tvsiye ederim.bende cok sikintilr yasadim.eli cok hizli ve hafif.bi de yuze sakin lazer yptirmayinKoca Ankarada üç beş uzmandan başka uzman yok. Güzellik salonlarinda hepsi iğneli epilasyon yazıyor gidiyorsun konuşmaya size iğneli olmaz lazer yapalım diyorlar. Oldu canım keten helvam. Ankarada kimseden randevu bulamayinca kuaföre gittim kahretsin akilsiz kafam hepsini cımbızla çekti uyardim böyle olur diyor. Kuaförde yaptırmayın bir de saf yerine koyuyorlar
Uzun zamandır ben de onu araştırıyorum biraz süreç,fiyat,randevu sistemi, iğne vs hakkında bilgi verir misinizAnkara da gezmedigim yer kalmadi.Ta ki Sincan da Emel hanimi bulana kadar.Meger isin piri yakinimdaymis.Insanlar sehir disindan geliyor.Son derece isine hakim , guleryuzlu ,temiz ve eli cok hafif.Allah iyilerle karsilstirsin.Bi de Sincanı begenmezler.Ankara nin en elit salonlarindan biri.Sakin bilmediginiz yerlere girmeyin.Sincan Caglar Kuafor Guzellik salonu.Emel Baloglu.ellerinden opuyorum
Umarım reklam amaçlı açılmış üyelik sayfası değildir!ilk mesajınız bu ve iğneli epilasyon sayfalarında geziyosunuz.Ankara da gezmedigim yer kalmadi.Ta ki Sincan da Emel hanimi bulana kadar.Meger isin piri yakinimdaymis.Insanlar sehir disindan geliyor.Son derece isine hakim , guleryuzlu ,temiz ve eli cok hafif.Allah iyilerle karsilstirsin.Bi de Sincanı begenmezler.Ankara nin en elit salonlarindan biri.Sakin bilmediginiz yerlere girmeyin.Sincan Caglar Kuafor Guzellik salonu.Emel Baloglu.ellerinden opuyorum
Sincan Caglar Kuafor guzellik salonu Emel hanimi kesinlikle tvsiye ederim.bende cok sikintilr yasadim.eli cok hizli ve hafif.bi de yuze sakin lazer yptirmayin