İlk zamanlar daha çok kalınlari alırdı çünkü işlem yapılan bölge doğal olarak kızarıp tahriş oluyor, bu kızarıklığı çok artırmamak için, kişinin hissettiği acıyı dayanamayacak seviyeye getirmemek için veya bana böyle yapıyordu çünkü acı eşiğim çok düşük. Ben kaş çevresi, ortası, kaşların saçlarla birleştiği alan, favori bölgesi (ki burası çok kalın ve fazlaydı) dudak üstü, çene, göğüs cevresi ve koltuk altı aldırdım. Haliyle uzun surdu, eğer tek seansta her bölgemi aldıracak Sabrı gosterebilseydim çok daha hızlı biterdi.
Bir de iğneli epilasyonda seans diye bişey yoktur, tüyler çıktıkça gidersiniz, kiminin 2 haftada çıkar kiminin 1 ayda çıkar, kimisi çıkar çıkmaz gidip aldırır kimisi rahatsız olmaz öyle gezer vs derken seans sayısı kişiye göre değişir. İlk zamanlar 2-3 haftada bir gidersiniz sonra ayda bir, iki ayda bir gitme ihtiyacı hissedersiniz çünkü alınan kıllar her seferinde daha geç daha ince çıkar. Ben size 2 senede bitti derim çok gelir kulağa ama anlattığım gibi yeri geldi 2-3 ay gitmedim çünkü çok ince çıkıyordu artık..
Burun içi aslında ben çok isterdim ama cesaret edemedim çok fazla aciyo gerçekten bıyık gibi değil. Ama benim acı eşiğim çok düşük dediğim gibi