• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk zamanlar daha çok kalınlari alırdı çünkü işlem yapılan bölge doğal olarak kızarıp tahriş oluyor, bu kızarıklığı çok artırmamak için, kişinin hissettiği acıyı dayanamayacak seviyeye getirmemek için veya bana böyle yapıyordu çünkü acı eşiğim çok düşük. Ben kaş çevresi, ortası, kaşların saçlarla birleştiği alan, favori bölgesi (ki burası çok kalın ve fazlaydı) dudak üstü, çene, göğüs cevresi ve koltuk altı aldırdım. Haliyle uzun surdu, eğer tek seansta her bölgemi aldıracak Sabrı gosterebilseydim çok daha hızlı biterdi.
Bir de iğneli epilasyonda seans diye bişey yoktur, tüyler çıktıkça gidersiniz, kiminin 2 haftada çıkar kiminin 1 ayda çıkar, kimisi çıkar çıkmaz gidip aldırır kimisi rahatsız olmaz öyle gezer vs derken seans sayısı kişiye göre değişir. İlk zamanlar 2-3 haftada bir gidersiniz sonra ayda bir, iki ayda bir gitme ihtiyacı hissedersiniz çünkü alınan kıllar her seferinde daha geç daha ince çıkar. Ben size 2 senede bitti derim çok gelir kulağa ama anlattığım gibi yeri geldi 2-3 ay gitmedim çünkü çok ince çıkıyordu artık..
Burun içi aslında ben çok isterdim ama cesaret edemedim çok fazla aciyo gerçekten bıyık gibi değil. Ama benim acı eşiğim çok düşük dediğim gibi
Ben dudak ustu icin gidiyorum kısa kısa çalışıldı 20ser dk.toplamda 6 kere gittim.bende mı anormallik var diye merak ettim aralarda incelenler var ama bu zamana kadar baya azalmasi gerekir diye dusunuyodum.

Ben dudak ustu icin gidiyorum kısa kısa çalışıldı 20ser dk.toplamda 6 kere gittim.bende mı anormallik var diye merak ettim aralarda incelenler var ama bu zamana kadar baya azalmasi gerekir diye dusunuyodum.
Siz her gidisinizde aynı kılları almıyor ama alınmış bir kıl en erken 3-4 haftada çıkıyor. Kıl köküne ısı verdikten sonra eğer kil kendini bırakmıyor da yapan kişi onu cımbızla çekerek alıyorsa sorun vardır. Cımbızla derken kuvvet uygulayarak çekmeyi kastediyorum. Cımbız illaki kullanıyor da kökünü bırakmış kılı ordan ayırmak için

Siz her gidisinizde aynı kılları almıyor ama alınmış bir kıl en erken 3-4 haftada çıkıyor. Kıl köküne ısı verdikten sonra eğer kil kendini bırakmıyor da yapan kişi onu cımbızla çekerek alıyorsa sorun vardır. Cımbızla derken kuvvet uygulayarak çekmeyi kastediyorum. Cımbız illaki kullanıyor da kökünü bırakmış kılı ordan ayırmak için
Uygulamada herhangi bir problem yaşamadım yani cımbızla çekerken canım yanmadi ama bu kili kırınca da mümkün.yani kökünden öldürmeden boyundan kırınca da çekerken acimaz.bazilari incelerken bazilari kalinlasiyo sanırım her defasında her kılın köküne inilemiyo bazilarinin da boy kısmına akım veriliyor.

Uygulamada herhangi bir problem yaşamadım yani cımbızla çekerken canım yanmadi ama bu kili kırınca da mümkün.yani kökünden öldürmeden boyundan kırınca da çekerken acimaz.bazilari incelerken bazilari kalinlasiyo sanırım her defasında her kılın köküne inilemiyo bazilarinin da boy kısmına akım veriliyor.
Doğrudur olabilir, ben sevda hanımda hiç böyle bişey yaşamadım, her seferinde daha cılız ve daha geç çıkardı tüyler. Ailece tüylü bir yapımız var 4 kız kardeş ve annem ve hatta birçok arkadaşım bu yöntemle tüylerden kurtulduk. Aura.yı deneyin bir de bu işte tecrübe ve el becerisi çok önemli, yoksa dünya para döküp yine çözümsüz kalabiliyor insan..

Doğrudur olabilir, ben sevda hanımda hiç böyle bişey yaşamadım, her seferinde daha cılız ve daha geç çıkardı tüyler. Ailece tüylü bir yapımız var 4 kız kardeş ve annem ve hatta birçok arkadaşım bu yöntemle tüylerden kurtulduk. Aura.yı deneyin bir de bu işte tecrübe ve el becerisi çok önemli, yoksa dünya para döküp yine çözümsüz kalabiliyor insan..
Sevda hanıma gitmemekteki tek cekincem yanındaki Personele uygulama yaptirmasi:/

Sevda hanıma gitmemekteki tek cekincem yanındaki Personele uygulama yaptirmasi:/
Yüz bölgesine sadece kendisi yapıyor. Sadece bir çalışanı yüze uygulama yapıyordu o da yaş ve el becerisi olarak sevda hanima yakindi, onda da çok işlem yaptırdım hiç sorun yaşamadım ki şuan o çalışan da orda değil. Yanına aldığı elemanları yetiştirmek için vücut çalıştırıyor ve çok daha ucuza yapıyor onlar.

Yüz bölgesine sadece kendisi yapıyor. Sadece bir çalışanı yüze uygulama yapıyordu o da yaş ve el becerisi olarak sevda hanima yakindi, onda da çok işlem yaptırdım hiç sorun yaşamadım ki şuan o çalışan da orda değil. Yanına aldığı elemanları yetiştirmek için vücut çalıştırıyor ve çok daha ucuza yapıyor onlar.
Sanırım ebru hanımdan bahsediyosunuz.yaninda calisanlar ne kadara yapıyor mesela dakikasını bilginiz var mi ?

Sanırım ebru hanımdan bahsediyosunuz.yaninda calisanlar ne kadara yapıyor mesela dakikasını bilginiz var mi ?
Evet ondan bahsediyorum sevda hanim kadar olmasa da eli hızlıydı. Uzun zamandir gitmiyorum malesef fiyatlardan haberim yok. Dakika hesabı oldugunu biliyosunuzdur heralde. Bir kere üniversite okudugum sehirde mecburiyetten igneli epilasyon yaptirmam gerekti ankaraya gelememistim, yaptirdigim yer sevda hanimin yarı fiyatina yapiyordu ama o kadar yavaş yaptı ki bana resmen eziyet oldu, sevda hanimin 5 dakikada aldigi kadar bir alana 10 dakika harcayinca ayni paraya da denk geldi zaten. Bi daha da başka yere yaptırmadim hic

Kızlar siz kabuklarınızın gecmesi icin napıyosunuz? En erken nasıl iyilesebilir?

Ben bi konuyu çok merak ediyorum 1 ay oldu tüyler çıkmadı diyelim daha sonra çıkma ihtimali var mı? 3 4 ay sonra mesela??

Tamamen bittikten sonra mi? Benim baya uzun zaman oldu çıkmadı ama ciddi bir hormon dengesizligi olsa veya doğum yapsam falan çıkar mi bilmiyorum, yapilan yerden çıkmaz da baska yerlerde çıkabilir diye düşünüyorum

Tamamen bittikten sonra mi? Benim baya uzun zaman oldu çıkmadı ama ciddi bir hormon dengesizligi olsa veya doğum yapsam falan çıkar mi bilmiyorum, yapilan yerden çıkmaz da baska yerlerde çıkabilir diye düşünüyorum
mesela bi bölge alındı 1 ay oldu hic cıkmadı o zaman bitti artık diyebilir miyiz acaba :)))

mesela bi bölge alındı 1 ay oldu hic cıkmadı o zaman bitti artık diyebilir miyiz acaba :)))
Valla bilemiyorum iğneli epilasyon yaptirirken her seferinde daha gec çıkıyor tüyler ama gozlemlemeniz lazim benim cok fazla vardi o yüzden incelemedim ne kadar süre çıkmayınca bitti mi diye :)

Valla bilemiyorum iğneli epilasyon yaptirirken her seferinde daha gec çıkıyor tüyler ama gozlemlemeniz lazim benim cok fazla vardi o yüzden incelemedim ne kadar süre çıkmayınca bitti mi diye :)
ahaha benimde öyle.. Çok teşekkür ederim :)

Ben daha burada randevu alamadim hiçbirinde boş saat yok yakin zamana ☹️ dokunmak istemiyorum bu kadar süre bekletip. 15 dakikalık işim kaldı. Julia hanima gitmek istiyorum ama yakin tarihe boş saat yok. Gittiğim kuaför bayan ben yaparım dedi ama bana hic güven vermiyor . Kuaforde olmaz bence bilmiyorum. Eski uzmanıma gitmek istiyorum 15 dk ayarlanir dedi ama o da istanbulda gitmek zor geliyor 15 dakika için o kadar masraf olacak eşim izin vermiyor hem çocuk var. Bir kere agdayla alsam çok çoğalır mi sizce avuç ici kadar az bir yer zaten ☹️

Ben daha burada randevu alamadim hiçbirinde boş saat yok yakin zamana ☹️ dokunmak istemiyorum bu kadar süre bekletip. 15 dakikalık işim kaldı. Julia hanima gitmek istiyorum ama yakin tarihe boş saat yok. Gittiğim kuaför bayan ben yaparım dedi ama bana hic güven vermiyor . Kuaforde olmaz bence bilmiyorum. Eski uzmanıma gitmek istiyorum 15 dk ayarlanir dedi ama o da istanbulda gitmek zor geliyor 15 dakika için o kadar masraf olacak eşim izin vermiyor hem çocuk var. Bir kere agdayla alsam çok çoğalır mi sizce avuç ici kadar az bir yer zaten ☹️

Benim de bıyıklarım bitmedi.
Kenarlarda birkaç kıl çıkar. Ortasını falansa hiç aldıramadım acıdan.
Bıyıkların kenarlarına işlem uygulandı dediğim gibi birçoğu çıkmıyor ama çıkan bir iki tane var, onları iple alıyorum gördükçe ama şimdiye dek bir çoğalma olmadı. Ama ağdayı bilemem nasıl bir etkisi olur.

sizin 15 dakikalık dediğiniz kısmı 1 yılda bitiremiyolar. Ağdaya hiç bulaşmayın o kadar küçük bir alan zaten göze batmaz. Bırakın kalsın öyle

Küçük kaş makasiyla kesebilirsiniz. Kökünden alip da kuvvetlendirmeyin derim

Back