Merhabalar herkese! Üşenmeyip yorumları tek tek okudum. Ben 5 yıl kadar yüzüme lazer epilasyon yaptırdım oldukça da azaldı artık 6 ayda bir gidip toplatıyordum ama maalesef gittiğim salon artık lazer yapmıyor. Ben de tamamen kurtulmak için iğneliye başlamak istedim.
Annem Türkiye'ye ilk geldiğinde iğneli epilasyon yaptıranlardan ve bence harika duruyor. Acısı çok da önemli değil, bin tane dövme yaptırmış bir insanım bir şekilde dayanırım :). Ama yüzüm ve boynum olduğu için iz kalmasından korkuyorum (bahsettiğim kalıcı iz, yüzümün delik deşik olması falan. Uygulama sonrasında kısa süreli kabuk bağlaması vs. değil.) Son geldiğim durumda
Sevda Hanım'la burayı görmeden iletişime geçmiştim şu an
Aura Güzellikte çalışıyormuş, fakat 2 ay sonrasına yedek müşteri olarak yazarak müşteri kabul ediyordu. Burayı okuyunca biraz vazgeçtim zaten. Şu an
Güngör İşleker ve
Hacettepe Kozmetoloji arasındayım.
Yakın zamanda giden olduysa, yorumlarınızı rica ediyorum. Forumda da aradım fakat 330 sayfa arasında yakın zamanda pek bulamadım. Teşekkür ederim şimdiden!
Bir de ne kadar çabuk cevap verirseniz o kadar iyi olur aslında, epilasyonsuzluktan küçük bir şempanzeye benziyorum artık