• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Julia hnm neden iğneli yaptığı videolari kaldırmış instagramdan. Yani biri görüp öğrenir diye mi.

merhaba ben de yaklaşık 4 sene önce aura güzellik merkezinde yaptırdım, sevda hanıma , favori bölgesi, çene ve göbek çalıştık , ilk seansta bile etkisini görmüştüm 2. seansta nerdeyse ilkinde alınanlar hiç çıkmamış oluyordu , simdi de bıyık için gitmek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum.
Ben cesaret ettim ve gerçekten acıyor, acı eşiğim yüksek olduğundan uyuşturmaya gerek yok dedim ve başladığında bayağı acıdı ama sonra alıştı. Bi de karşı binada yanlış hatırlamıyorsam bir diş doktoru var acı çekmek istemeyenler için iğneyle uyuşturuyomuş. Önce küçük bi yere uygulayıp alerji olup olmadığına bakıyormuş(eğer bir şeye alerjiniz olduğunu bilmiyorsanız) eğer bir terslik olmazsa tamamen bıyık bölgesine uyguluyormuş bana öyle söyledi ama ben üşendiğimden hiç gitmedim zaten dayanılmayacak bir acı da değil. Bikini bölgemi de uyuşturtmadan yaptırdım mesela

Kalan tüylerim için iyi bir yer arıyorum. Boynumda çok az bir kısım kaldı belki yarim saat tutmaz. Tedavi olduğum için ara vermistim. Şehir değişikliği yaptığım için eski uzmanima gidemiyorum ankarada da herkes dolu. Bir hanıma görüşmeye gittim içime sinmedi diğerleri de dolu. Bu kadar az kalmışken dokunmak istemiyorum. Bulamazsam istanbula gitmek zorunda kalıcam. Ankarada randevu verebilen isinde diğerleri gibi iyi başka uzman yok mu ?

6 saatten fazla güngör hanıma gittim yine bir azalma göremedim.. Gül hanım ve jale hanıma gidenler var mı??

Kalan tüylerim için iyi bir yer arıyorum. Boynumda çok az bir kısım kaldı belki yarim saat tutmaz. Tedavi olduğum için ara vermistim. Şehir değişikliği yaptığım için eski uzmanima gidemiyorum ankarada da herkes dolu. Bir hanıma görüşmeye gittim içime sinmedi diğerleri de dolu. Bu kadar az kalmışken dokunmak istemiyorum. Bulamazsam istanbula gitmek zorunda kalıcam. Ankarada randevu verebilen isinde diğerleri gibi iyi başka uzman yok mu ?
lazer için mi?

Kıllarınız kıvırcık mı? Alınırken köküyle çıktığını gördünüz mü? Kaç ay süresince gittiniz?
hayır dümdüz tüy şeklinde hatta kalında değil. Alındıktan sonra bazen tertemiz bazen kırılmış gibi duruyodu onu soruyosanız

Ben yine sevda meşeciyi yani aura yı öneriyorum. 25 senelik tecrubesi var. Üniv hazırlık zamanı yaptırdım, tüm aile kadınları istikrarla gittik, hepimiz kurtulduk tüylerden. Nerdeyse 7-8 sene olmuş alınan yerler asla çıkmadı, cımbızla vedalaştık resmen. Ki fazlasıyla kıllı insanlardik. Çok şükür diyorum çok rahatiz.

Ben yine sevda meşeciyi yani aura yı öneriyorum. 25 senelik tecrubesi var. Üniv hazırlık zamanı yaptırdım, tüm aile kadınları istikrarla gittik, hepimiz kurtulduk tüylerden. Nerdeyse 7-8 sene olmuş alınan yerler asla çıkmadı, cımbızla vedalaştık resmen. Ki fazlasıyla kıllı insanlardik. Çok şükür diyorum çok rahatiz.

İnce tüyleri de alıyo muydu yoksa kalınlari alıp inceleri bırakıyo muydu?ve nerenize kaç seans yaptırıp sonuc aldınız

Yeni
İnce tüyleri de alıyo muydu yoksa kalınlari alıp inceleri bırakıyo muydu?ve nerenize kaç seans yaptırıp sonuc aldınız

Ve burun içine yaptiran var mı?dudak üstünden daha çok acıyo diyebilir misiniz anestezi olmadan? anestezi igne yaptıran var mı o ne kadar acaba?

Yeni
İlk zamanlar daha çok kalınlari alırdı çünkü işlem yapılan bölge doğal olarak kızarıp tahriş oluyor, bu kızarıklığı çok artırmamak için, kişinin hissettiği acıyı dayanamayacak seviyeye getirmemek için veya bana böyle yapıyordu çünkü acı eşiğim çok düşük. Ben kaş çevresi, ortası, kaşların saçlarla birleştiği alan, favori bölgesi (ki burası çok kalın ve fazlaydı) dudak üstü, çene, göğüs cevresi ve koltuk altı aldırdım. Haliyle uzun surdu, eğer tek seansta her bölgemi aldıracak Sabrı gosterebilseydim çok daha hızlı biterdi.
Bir de iğneli epilasyonda seans diye bişey yoktur, tüyler çıktıkça gidersiniz, kiminin 2 haftada çıkar kiminin 1 ayda çıkar, kimisi çıkar çıkmaz gidip aldırır kimisi rahatsız olmaz öyle gezer vs derken seans sayısı kişiye göre değişir. İlk zamanlar 2-3 haftada bir gidersiniz sonra ayda bir, iki ayda bir gitme ihtiyacı hissedersiniz çünkü alınan kıllar her seferinde daha geç daha ince çıkar. Ben size 2 senede bitti derim çok gelir kulağa ama anlattığım gibi yeri geldi 2-3 ay gitmedim çünkü çok ince çıkıyordu artık..
Burun içi aslında ben çok isterdim ama cesaret edemedim çok fazla aciyo gerçekten bıyık gibi değil. Ama benim acı eşiğim çok düşük dediğim gibi

Ve burun içine yaptiran var mı?dudak üstünden daha çok acıyo diyebilir misiniz anestezi olmadan? anestezi igne yaptıran var mı o ne kadar acaba?
Anestezi karşıdaki dişçide birkaç kere yaptırdım en son fiyatı 10 TL idi ama arttı mı bilemem. Anesteziyle burun içi uyuşmaz herhalde bıyık bölgesinin iç kısmına birkaç iğne yapıyor çünkü burun uyusmuyordu diye aklımda kalmis. Burun içi için emla krem deneyin tam uyuşmasa da dayanacak hale getirebilir diye düşünüyorum

Back