Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cesaret ettim ve gerçekten acıyor, acı eşiğim yüksek olduğundan uyuşturmaya gerek yok dedim ve başladığında bayağı acıdı ama sonra alıştı. Bi de karşı binada yanlış hatırlamıyorsam bir diş doktoru var acı çekmek istemeyenler için iğneyle uyuşturuyomuş. Önce küçük bi yere uygulayıp alerji olup olmadığına bakıyormuş(eğer bir şeye alerjiniz olduğunu bilmiyorsanız) eğer bir terslik olmazsa tamamen bıyık bölgesine uyguluyormuş bana öyle söyledi ama ben üşendiğimden hiç gitmedim zaten dayanılmayacak bir acı da değil. Bikini bölgemi de uyuşturtmadan yaptırdım meselamerhaba ben de yaklaşık 4 sene önce aura güzellik merkezinde yaptırdım, sevda hanıma , favori bölgesi, çene ve göbek çalıştık , ilk seansta bile etkisini görmüştüm 2. seansta nerdeyse ilkinde alınanlar hiç çıkmamış oluyordu , simdi de bıyık için gitmek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum.
6 saatten fazla güngör hanıma gittim yine bir azalma göremedim.. Gül hanım ve jale hanıma gidenler var mı??
evet aynı bölgeye gittim 1 kıl bile azalmadı6 saat aynı bölgeye mi gittiniz ? Aynı yerde mi azalma olmadi ?
lazer için mi?Kalan tüylerim için iyi bir yer arıyorum. Boynumda çok az bir kısım kaldı belki yarim saat tutmaz. Tedavi olduğum için ara vermistim. Şehir değişikliği yaptığım için eski uzmanima gidemiyorum ankarada da herkes dolu. Bir hanıma görüşmeye gittim içime sinmedi diğerleri de dolu. Bu kadar az kalmışken dokunmak istemiyorum. Bulamazsam istanbula gitmek zorunda kalıcam. Ankarada randevu verebilen isinde diğerleri gibi iyi başka uzman yok mu ?
Kıllarınız kıvırcık mı? Alınırken köküyle çıktığını gördünüz mü? Kaç ay süresince gittiniz?evet aynı bölgeye gittim 1 kıl bile azalmadı
hayır dümdüz tüy şeklinde hatta kalında değil. Alındıktan sonra bazen tertemiz bazen kırılmış gibi duruyodu onu soruyosanızKıllarınız kıvırcık mı? Alınırken köküyle çıktığını gördünüz mü? Kaç ay süresince gittiniz?
Mesela benim kılların ucunda küçük bir bombe oluyor. Kıl kökü o. Kaç aydır gidiyorsunuz?hayır dümdüz tüy şeklinde hatta kalında değil. Alındıktan sonra bazen tertemiz bazen kırılmış gibi duruyodu onu soruyosanız
lazer için mi?
evet aynı bölgeye gittim 1 kıl bile azalmadı
Ben yine sevda meşeciyi yani aura yı öneriyorum. 25 senelik tecrubesi var. Üniv hazırlık zamanı yaptırdım, tüm aile kadınları istikrarla gittik, hepimiz kurtulduk tüylerden. Nerdeyse 7-8 sene olmuş alınan yerler asla çıkmadı, cımbızla vedalaştık resmen. Ki fazlasıyla kıllı insanlardik. Çok şükür diyorum çok rahatiz.
YeniBen yine sevda meşeciyi yani aura yı öneriyorum. 25 senelik tecrubesi var. Üniv hazırlık zamanı yaptırdım, tüm aile kadınları istikrarla gittik, hepimiz kurtulduk tüylerden. Nerdeyse 7-8 sene olmuş alınan yerler asla çıkmadı, cımbızla vedalaştık resmen. Ki fazlasıyla kıllı insanlardik. Çok şükür diyorum çok rahatiz.
İlk zamanlar daha çok kalınlari alırdı çünkü işlem yapılan bölge doğal olarak kızarıp tahriş oluyor, bu kızarıklığı çok artırmamak için, kişinin hissettiği acıyı dayanamayacak seviyeye getirmemek için veya bana böyle yapıyordu çünkü acı eşiğim çok düşük. Ben kaş çevresi, ortası, kaşların saçlarla birleştiği alan, favori bölgesi (ki burası çok kalın ve fazlaydı) dudak üstü, çene, göğüs cevresi ve koltuk altı aldırdım. Haliyle uzun surdu, eğer tek seansta her bölgemi aldıracak Sabrı gosterebilseydim çok daha hızlı biterdi.Yeni
İnce tüyleri de alıyo muydu yoksa kalınlari alıp inceleri bırakıyo muydu?ve nerenize kaç seans yaptırıp sonuc aldınız
Anestezi karşıdaki dişçide birkaç kere yaptırdım en son fiyatı 10 TL idi ama arttı mı bilemem. Anesteziyle burun içi uyuşmaz herhalde bıyık bölgesinin iç kısmına birkaç iğne yapıyor çünkü burun uyusmuyordu diye aklımda kalmis. Burun içi için emla krem deneyin tam uyuşmasa da dayanacak hale getirebilir diye düşünüyorumVe burun içine yaptiran var mı?dudak üstünden daha çok acıyo diyebilir misiniz anestezi olmadan? anestezi igne yaptıran var mı o ne kadar acaba?