İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet bazıları hamilelikten sonra çıkıyor tejrar diyor bazıları çıkmıyor diyor bilemedimki bende

Denemediğim Güngör hanım kaldı.. Güngör hanıma gidipte tamamen bitti diyen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Ben gidiyorum, yüzümle başladım. Sakal gibi olan yerler vardı onlar çok inceldi ve bir kaç taneye kadar indi. Hala devam ediyorum. Favorilerim ince ve hiç ellenmemişti ,yazdan önce yapılmasına rağmen geri çıkan çok az tüyler var. kollarıma bir tur yapıldı ve yaklaşık yarıya yakını çıkmadı. İz olayı bende bir tek sol kolumu aşırı uzun ve aynı anda yapsın istemiştim beyaz tenliyim. Orada bileğe yakın kısımda leke gibi bişeyler oluştu ama geçti çok hafif bir şey kaldı. Diğer kolumda hiç bir şey yok mesela. onu iki parça halinde yaptırmıştım. Cildiniz hassassa tutup da bir buçuk saat aynı ve yakın yere yaptırmamak gerek onu anladım.

nereye gidiyosunuz

Arkadaşlar buraya son kez yazıyorum.. Hem ebru hanımı hem güngör hanımı deneyen var mı? Ona göre bir yol belirliycem tüylerim ilk haline döndü epilasyoncu bulamıyorum koskoca şehirde

herkese merhaba, ben de bu forumdan yararlandığım için deneyimimi yazmak istedim umarım birilerine faydası olur. öncelikle 2017 yazında çenemdeki tüyler için sevda hanıma gitmeye başladım ancak aradan 4-5 ay geçmesine rağmen tüyler azalma olmasına rağmen tekrar çıktı ve istediğim sonucu alamadım. ben de bunun üzerine önce kadın doğuma sonra endokrinolojiye gittim ve çeşitli testler yapıldı ve pcos ve hormonal bir sorun sebebiyle böyle olduğu söylendi. dokto doğum kontrol hapı verdi bu hormonu baskılamak için ve hala da bu ilacı kullanmaya devam ediyorum (doktora gitmeden ilaç kullanmaya başlamanızı da asla tavsiye etmiyorum). ilacı kullanmaya başladıktan sonraki 2-3 seansta alınan tüyler neredeyse hiç çıkmadı ve şu an çok uzun aralıklarla 5-10 dklık seanslara gidiyorum kalan ya da tekrar çıkan tek tük tüyler için ve %90-95 oranında bittiğini söyleyebilirim. bu nedenle tavsiyem kesinlikle öncelikli olarak doktora gitmeniz ve sorunun asıl sebebini çözmeniz ve zaman ve para kaybına uğramamanız.

benim cildim hassas olduğu için işlem sonrası çok kızarıyo ve 3-4 gün isilik/minik sivilce gibi görünüyodu. bu sebeple ilk 3-4 gün madecassol krem (eczanelerde satılıyo 16-17 tl gibi bi fiyatı var) sonrasında minik deri altı kızarıklıklarının geçmesi için de sarı kantaron yağı kullandım ve şu an hiçbir iz vs. yok. bu ikisi dışında ara ara la roche'nin cicaplastını kullandım ama diğer ikisi bence gayet yeterli eğer bütçenizi zorlayacaksa.

benim deneyimim böyleydi ve sonuçtan mutluyum. sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

söylediğiniz isimler nerde çalışıyorlar

Güngör hanımın Eli çok mu yavaş?
Ben yavaş bulmadım. Önemli olan çok hızlı olması değil, kıl kökünü bulması. Çok hızlı olmaya çalışıp kıl kökünü ıskalamak asıl zaman kaybı. Bu arada Güngör hanıma sadece bir defa gittiğim için tavsiye edemem ama yavaş değildi.

Tek tek yakıp almakla uğraşıyor çok yavaş 4 saatte favorimi temizleyemedi diyenler olmuş o yüzden sordum.1 kez aldığı yerler çıkmıyo diyenlerde olmuş denemek lazım

Herkese merhaba.bende Ankara'da iğneli epilasyon deneyimimi paylaşmak istiyorum. Faul çene göz çevrem ve dudak üstümde hem ince bende kalın kıllar var. Ergenlikten beri ağda ip derken daha da çoğaldı. Lazer epilasyon düşündüm. Ancak yapılan yorumlar beni iğneli epilasyona yönlendirdi.2 ay önce Ankara'ya taşındım.forumda yazılan yazıları detaylı şekilde okuduktan sonra julia hanımdan randevu aldım. İlk seans gittim. Altın iğne kullandı ve ısı vererek kıl köklerine çalıştı.dudak üstüm çok az şişti ama yüzümde şişte kızarıklık olmadı. Ancak julia hanımdan randevu almak çok zor. Bende uzun süre bekleyemeyeceğim için başka arayışa geçtim.aşağı Ayrancıda rose güzellik salonunda gül hanımdan çok kolay randevu aldım. 2. Seans için bu kez gül hanıma gittim. Altın iğne kullanmadı ve kıl köklerine elektrikle çalıştı.gül hanım çok detaylı çalışıyor.şu an 4. Seanstayım ve çok memnunum. Tabi ki bu bir süreç.ama yüzümdeki kıllar %80 azaldı gibi

merhaba ben de yaklaşık 4 sene önce aura güzellik merkezinde yaptırdım, sevda hanıma , favori bölgesi, çene ve göbek çalıştık , ilk seansta bile etkisini görmüştüm 2. seansta nerdeyse ilkinde alınanlar hiç çıkmamış oluyordu , simdi de bıyık için gitmek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum.

Alınan bölgeler tamamen bitti mi? Bittiyse ne kadar sürede?

Isı vererek derken elktrikle çalışmıyo mu yani ?

Burada yazılanları okuyorumda Ebru ve Sevda hanım burada çok aktif belli. Ha değillerse bile 5 yorumdan sadece 1i samimi gelmeye başladı. ya da tek açıklaması herkese farklı davranıyorlar

Ebru hanıma gidenler buradan ya da özelden tecrübelerini gidişatlarını paylaşabilirler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…