İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ahh, yazdığımı lütfen bir daha okuyun.
Ben epilasyonculardan bahsetmiyorum, giden insanlar için söylemleriniz vardı.
Gidenlerin hepsi onların yakınları, tanıdıkları dediniz.
Bahsettiğim şey bu, lütfen önce ne yazdığımı bir dikkatlice okuyun.
Yoksa epilasyoncular hakkında söylediklerinizden bana ne, giden insanlar zaten biliyor gidip görüp.
Ve burada herkes kendi deneyimlerini anlatıyor.
Ki siz de öyle yaptınız saygı duyuyorum, olabilir, bir şey diyemiyorum, sonuçta yanınızda değildim bütün bu süreç boyunca. Olumlu bir sonuç alamamış olabilirsiniz saygı duyuyorum.
Eh ben de kendi deneyimimi aktardım.
Ama siz tutup onun bunun tanığı derseniz, eh evet yanlış bir şey oluyor.

Sürekli yazılarınıza denk geliyorum nedir bu milleti savunma çabası? Sahte hesap olduğunuzu düşünmeye başlıyorum bende ahahh

Düşünebilirsiniz.
Ama siz de benim yazdığım şeyleri anlamamışsınız demektir.
Bana bunca zamandır birçok kişi özel mesaj da attı, benim birçok epilasyoncuyu eleştirdiğim zamanda oldu.
Beni tanımıyorsunuz ben de sizi.
Hakkımda ne düşünmek istiyorsanız düşünebilirsiniz.

Merakla bekliyorum o zaman süreci yazmanızı.
Kafama en çok yatan julia hanım oldu.
1-2 aya ben de yüzüm için başlayacağım iğneliye
2 kez roakutan kullandığım için cildim o kadar hassas ki riske atmak istemiyorum.

Aa evet o haptan sonra 3-6 ay arasi beklemek gerektigini duymustum. Ben pazartesi 2. Seansima gidicem sureci yazmaya devam ederim :)

Arkadaşlar şu forumda gerçekten iğneli yaptırmış güvenilir iz vs bırakmayan bir yere giden varsa rica ediyorum özelden yazsın buraya bile yazmasın reklam yapanlar toplanmadan. Ben Julia hanım düşünüyordum ama çok dolu. Az önce burda reklamı geçen bir yer dakikasını 4 TL yapıyormuş diye duydum hayır iğneli biraz populerlik kazandı diye servet harcayalım isteyenler var tabiki para kazansınlar hakları ama bu fiyatlar çok pahalı

kimmiş o 4 tl yapan

kimmiş o 4 tl yapan
Sevda hanım. İşin kötüsü randevuyla gittiğiniz saatte başım kalabalık deyip sizi yanındaki stajyerlere yollamaya kalkabiliyor.
Yani o kadar para vereceksiniz ve çömez birisi iğneli epilasyonu sizde öğrenecek. Şaka gibi.

Bu arada Ebru hanımı tamamen bıraktım. 3 ay önce aldığı sayılı kıllar aynen geri çıktı. İki yerde de.
Alınan kılın kökü ölmezse 2-4 ay arası tekrar çıkar demiştik ya bunu yaşadım. Batık olayından sonra bu da son damla oldu. Havaya saçacak param yok.

Gidecektim ama sırf burada isimleri geçiyor diye ki zaten( ikinci uyelikten sahte profilden gorduk birsuru) sürekli zam yapanlara gitmeyeceğim . Gercekten işini düzgün yapanlar varsa aramızda paylaşalım

Son düzenleme:
4 TL yapıyorlarsada gitmeyiz olur biter

aynı şeyi mübecceldede yaşıyorduk mürvet hanımın aldığı yerler aynen çıkıyordu ama fiyatı 3.5 tu

Sevda hnm sürekli zam yaptığı için gitmeyeceğim sonuçta burda bizler bahsetmesek müşterisi artmayacaktı . Julia hanım bence en güvenilir ama ondada randevu çok sıkıntı olduğu için maalesef gidemeyeceğim. Ebru hanımıda zaten hiç düşünmedim. Başka alternatifler bulalım bayanlar

İsmi burada geçmeyenleri de tek tek deneyeceğim. Beğendiğim olursa paylaşırım. Umarım yakın zamanda bulurum iyi ve uygun bir epilasyoncu.

İsmi burada geçmeyenleri de tek tek deneyeceğim. Beğendiğim olursa paylaşırım. Umarım yakın zamanda bulurum iyi ve uygun bir epilasyoncu.
Teşekkürler mumkumse özelden paylasalım reklam olunca ücret artırıyorlar bence buraya başarısız olanları paylaşalımki insanlar yanlis yerde mağdur olmasın

bazı hastanelerin kozmetoloji bölümünde bu işi yapanlar varmış. Bilen biri özelden yardımcı olabilir mi

Ben yüzüme normal lazer yaptırmıştım ve kıllarım daha da kalınlaşmıştı. Sonra burayı keşfettim İğneli yaptırmak istedim. Önce julia hanım'ı denedim. Kendisi işini güzel yapıyor . Sonra çok uzağa taşındı ve bende Ebru Hanım'a gitmeye karar verdim. Kendisi öncelikle insan olarak çok düzgün ve dürüst bir insan. İşin parasında asla değil ve işini düzgün yapıyor. Gayet uygun fiyata yapıyor. Ben kendisinden çok memnunum yüzümdeki lazerden sonra oluşan kıllar hep gitti şimdi. İğneli epilasyonda kalınlaşma felan da kesinlikle olmuyor. Ben kendisinden çok memnunum. Size de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…