- 16 Şubat 2017
- 163
- 212
- 103
- 30
iftira atıcak ne söyledim saçmalıyosunuz şuanda. Julia randevu vermiyo deyip ebruya gecen siz değil misiniz? bende aynı dertten müzdariptim. Ebruya gittim hala alınamayanlar var diyende sizdiniz? demek ki iftira atmıyorum olanı söylüyorum ama Bence siz kendinizle çelisiyosunız hadi iyi günler.
Sürekli yazılarınıza denk geliyorum nedir bu milleti savunma çabası? Sahte hesap olduğunuzu düşünmeye başlıyorum bende ahahh
Merhaba ben 4 gün önce julia hanıma ilk randevuma gittim üstelik il disindan gidip yaptirdim. Eli cok hafif beyaz tenli ve hassas cildim olmasina ragmen cildimde goze batacak bir tepki olmadi, ustelik 2 saat yogun calisildi ve ona ragmen sure yetmedi. Benim ilk seansim oldugu icin daha azalmayla ilgili bisey diyemem 2 hafta sonra 2. Randevum var gittikce sureci buraya yazarim :) ben suan icin memnunum
Aa evet o haptan sonra 3-6 ay arasi beklemek gerektigini duymustum. Ben pazartesi 2. Seansima gidicem sureci yazmaya devam ederim :)Merakla bekliyorum o zaman süreci yazmanızı.
Kafama en çok yatan julia hanım oldu.
1-2 aya ben de yüzüm için başlayacağım iğneliye
2 kez roakutan kullandığım için cildim o kadar hassas ki riske atmak istemiyorum.
Sevda hanim 3.5 ebru hanim 2 diye biliyorumsevda hanımın ve ebru hanımın dakika ücretlerini bilen var mı?
kimmiş o 4 tl yapanArkadaşlar şu forumda gerçekten iğneli yaptırmış güvenilir iz vs bırakmayan bir yere giden varsa rica ediyorum özelden yazsın buraya bile yazmasın reklam yapanlar toplanmadan. Ben Julia hanım düşünüyordum ama çok dolu. Az önce burda reklamı geçen bir yer dakikasını 4 TL yapıyormuş diye duydum hayır iğneli biraz populerlik kazandı diye servet harcayalım isteyenler var tabiki para kazansınlar hakları ama bu fiyatlar çok pahalı
Sevda hanım. İşin kötüsü randevuyla gittiğiniz saatte başım kalabalık deyip sizi yanındaki stajyerlere yollamaya kalkabiliyor.kimmiş o 4 tl yapan
Gidecektim ama sırf burada isimleri geçiyor diye ki zaten( ikinci uyelikten sahte profilden gorduk birsuru) sürekli zam yapanlara gitmeyeceğim . Gercekten işini düzgün yapanlar varsa aramızda paylaşalımBu arada Ebru hanımı tamamen bıraktım. 3 ay önce aldığı sayılı kıllar aynen geri çıktı. İki yerde de.
Alınan kılın kökü ölmezse 2-4 ay arası tekrar çıkar demiştik ya bunu yaşadım. Batık olayından sonra bu da son damla oldu. Havaya saçacak param yok.
4 TL yapıyorlarsada gitmeyiz olur biterGidecektim ama sırf burada isimleri geçiyor diye ki zaten( ikinci uyelikten sahte profilden gorduk birsuru) sürekli zam yapanlara gitmeyeceğim . Gercekten işini düzgün yapanlar varsa aramızda paylaşalım biraz duyulduklarında hemen ücreti yükseltmeye başlıyorlar
Bu arada Ebru hanımı tamamen bıraktım. 3 ay önce aldığı sayılı kıllar aynen geri çıktı. İki yerde de.
Alınan kılın kökü ölmezse 2-4 ay arası tekrar çıkar demiştik ya bunu yaşadım. Batık olayından sonra bu da son damla oldu. Havaya saçacak param yok.
aynı şeyi mübecceldede yaşıyorduk mürvet hanımın aldığı yerler aynen çıkıyordu ama fiyatı 3.5 tuSevda hanım. İşin kötüsü randevuyla gittiğiniz saatte başım kalabalık deyip sizi yanındaki stajyerlere yollamaya kalkabiliyor.
Yani o kadar para vereceksiniz ve çömez birisi iğneli epilasyonu sizde öğrenecek. Şaka gibi.
İsmi burada geçmeyenleri de tek tek deneyeceğim. Beğendiğim olursa paylaşırım. Umarım yakın zamanda bulurum iyi ve uygun bir epilasyoncu.Sevda hnm sürekli zam yaptığı için gitmeyeceğim sonuçta burda bizler bahsetmesek müşterisi artmayacaktı . Julia hanım bence en güvenilir ama ondada randevu çok sıkıntı olduğu için maalesef gidemeyeceğim. Ebru hanımıda zaten hiç düşünmedim. Başka alternatifler bulalım bayanlar
Teşekkürler mumkumse özelden paylasalım reklam olunca ücret artırıyorlar bence buraya başarısız olanları paylaşalımki insanlar yanlis yerde mağdur olmasınİsmi burada geçmeyenleri de tek tek deneyeceğim. Beğendiğim olursa paylaşırım. Umarım yakın zamanda bulurum iyi ve uygun bir epilasyoncu.
Özelden yazarım.Teşekkürler mumkumse özelden paylasalım reklam olunca ücret artırıyorlar bence buraya başarısız olanları paylaşalımki insanlar yanlis yerde mağdur olmasın
Devam ediyomusunz igneliye azalma varmiSürekli yazılarınıza denk geliyorum nedir bu milleti savunma çabası? Sahte hesap olduğunuzu düşünmeye başlıyorum bende ahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?