Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kişi daha aynı şeyi söylemişti. Buradaki boş boş, çok seviyorum tavsiye ediyorum diyenlere bakma bence. İnsanlara sorumsuzca tavsiye edeceklerine neresi ne kadar zamanda bitmiş mi bitmemiş mi onu söylesinler.Ebru hanımdan sonra yanaklarım hep delik delik kaldı çok kötü görünüyor böyle bir durumla karşılaşan var mı
ankarada yapan birini biliyo musunuz tek başıma beceremem kiBir kişi daha aynı şeyi söylemişti. Buradaki boş boş, çok seviyorum tavsiye ediyorum diyenlere bakma bence. İnsanlara sorumsuzca tavsiye edeceklerine neresi ne kadar zamanda bitmiş mi bitmemiş mi onu söylesinler.
İzlerin zamanla geçtiğini okumuştum. Dermaroller da deneyebilirsin. Evde kendim yapıyorum dönem dönem. Yüzeysel iz ve lekelerde başarılı.
Yapanlar saçma sapan paralar istiyor. 300- 400 diyorlar ki hiç gerek yok. Bir dermaroller 70 lira civarındaydı son baktığımda.ankarada yapan birini biliyo musunuz tek başıma beceremem ki
tamam bi araştırayım becerebilceğim bir şey mi.Teşekkür ederimYapanlar saçma sapan paralar istiyor. 300- 400 diyorlar ki hiç gerek yok. Bir dermaroller 70 lira civarındaydı son baktığımda.
Zor bir işlem değil ama dikkatli ve temiz yapman lazım. Alın ve burun çevresi biraz acıyor, diğer yerler daha rahat. Yüz için 1, 1.5 mm olanları kullanmanı tavsiye ederim. Kendin yapacak olursan daha detaylı anlatırım.
Bu arada Ebru hanımı tamamen bıraktım. 3 ay önce aldığı sayılı kıllar aynen geri çıktı. İki yerde de.
Alınan kılın kökü ölmezse 2-4 ay arası tekrar çıkar demiştik ya bunu yaşadım. Batık olayından sonra bu da son damla oldu. Havaya saçacak param yok.
Özel mesaj attım.Ankara da iğneli epilasyonu hakkıyla yapan bir yer bulursanız lütfen bana mesaj atar mısınız yüzüm çok kötü durumda 19 yaşındayım 15 yaşlarında yüzüme lazer epilasyon yapılmıştı bütün ayva tüylerim kıla dönüşmüş durumda ağda yapmaktan cildim mahvoldu düzgün bir yere gidip kurtulmak istiyorum artık yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim daha beter oldu sadece favorilere yaotiriyodum ama yanagima ceneme boynuma kadr yayildi bnde lazere bulasmaMalesef 1 yıllık iğneli epilasyon maceramı sonlandırıyorum lazere başlıyorum.Yanaklarındaki tüylerden lazerle kurtulan var mı?
Lazer sakın yaptırmayın yüzünüz mahvolurMalesef 1 yıllık iğneli epilasyon maceramı sonlandırıyorum lazere başlıyorum.Yanaklarındaki tüylerden lazerle kurtulan var mı?
yanaklarımdaki tüyler iğnelide temizlenmiyor çok utanıyorum artıkLazer sakın yaptırmayın yüzünüz mahvolur
Lazer hem arttirir hem kalinlastirir baska yerlerinize yayilir cok pisman olursunuz, bitmeme sebebi ince tuyleriniz mi cokyanaklarımdaki tüyler iğnelide temizlenmiyor çok utanıyorum artık
evet çok ince ve sıklarLazer hem arttirir hem kalinlastirir baska yerlerinize yayilir cok pisman olursunuz, bitmeme sebebi ince tuyleriniz mi cok
Ince sık tüyler kalınlardan daha cok zorluyor gec bitiyor benimde mesela 3 seanstir gidiyorum kalinlardan yana sıkıntı yok ama inceler daha cok vakit istiyor. Uzun seanslar aldiniz mi böyle 3 haftada bi 2 saat şeklinde falan. Ben o sekilde gidiyorumevet çok ince ve sıklar
Kısa seanslar alıp sık giderseniz tamamen temizlendiğini goremezsiniz hic cunku bi yer alinir bi yer kalir sonra siz obur yeri temizletmeye gittiginizde diger taraf cikarevet çok ince ve sıklar
ayynen öyleKatılıyorum kısmen bende diyorum bazen en iyisi lazer epilasyon ,igneli epilasyon yorucu bir süreç birde inceleri almıyorlarsa ne anladık ki o zaman
Lazer gittiginde ama bu kez daha cok artcak kalinlascak ve sonra yine igneliye gitmek zorunda kalicaksin, yuz bolgesi degilse tabi lazere git ust kol gogus gobek haric ama bu bolgeler ince oldugu icin lazer gormuyor ve hamilelikte geri dönuyor lazerdeKatılıyorum kısmen bende diyorum bazen en iyisi lazer epilasyon ,igneli epilasyon yorucu bir süreç birde inceleri almıyorlarsa ne anladık ki o zaman