İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ebru hanımdan sonra yanaklarım hep delik delik kaldı çok kötü görünüyor böyle bir durumla karşılaşan var mı

Ebru hanımdan sonra yanaklarım hep delik delik kaldı çok kötü görünüyor böyle bir durumla karşılaşan var mı
Bir kişi daha aynı şeyi söylemişti. Buradaki boş boş, çok seviyorum tavsiye ediyorum diyenlere bakma bence. İnsanlara sorumsuzca tavsiye edeceklerine neresi ne kadar zamanda bitmiş mi bitmemiş mi onu söylesinler.
İzlerin zamanla geçtiğini okumuştum. Dermaroller da deneyebilirsin. Evde kendim yapıyorum dönem dönem. Yüzeysel iz ve lekelerde başarılı.

ankarada yapan birini biliyo musunuz tek başıma beceremem ki

ankarada yapan birini biliyo musunuz tek başıma beceremem ki
Yapanlar saçma sapan paralar istiyor. 300- 400 diyorlar ki hiç gerek yok. Bir dermaroller 70 lira civarındaydı son baktığımda.
Zor bir işlem değil ama dikkatli ve temiz yapman lazım. Alın ve burun çevresi biraz acıyor, diğer yerler daha rahat. Yüz için 1, 1.5 mm olanları kullanmanı tavsiye ederim. Kendin yapacak olursan daha detaylı anlatırım.

tamam bi araştırayım becerebilceğim bir şey mi.Teşekkür ederim

Ankara da iğneli epilasyonu hakkıyla yapan bir yer bulursanız lütfen bana mesaj atar mısınız yüzüm çok kötü durumda 19 yaşındayım 15 yaşlarında yüzüme lazer epilasyon yapılmıştı bütün ayva tüylerim kıla dönüşmüş durumda ağda yapmaktan cildim mahvoldu düzgün bir yere gidip kurtulmak istiyorum artık yardımcı olursanız çok sevinirim.

Özel mesaj attım.

Denemediğim Güngör hanım kaldı.. Güngör hanıma gidipte tamamen bitti diyen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Malesef 1 yıllık iğneli epilasyon maceramı sonlandırıyorum lazere başlıyorum.Yanaklarındaki tüylerden lazerle kurtulan var mı?

Malesef 1 yıllık iğneli epilasyon maceramı sonlandırıyorum lazere başlıyorum.Yanaklarındaki tüylerden lazerle kurtulan var mı?
Benim daha beter oldu sadece favorilere yaotiriyodum ama yanagima ceneme boynuma kadr yayildi bnde lazere bulasma

evet çok ince ve sıklar
Ince sık tüyler kalınlardan daha cok zorluyor gec bitiyor benimde mesela 3 seanstir gidiyorum kalinlardan yana sıkıntı yok ama inceler daha cok vakit istiyor. Uzun seanslar aldiniz mi böyle 3 haftada bi 2 saat şeklinde falan. Ben o sekilde gidiyorum

Katılıyorum kısmen bende diyorum bazen en iyisi lazer epilasyon ,igneli epilasyon yorucu bir süreç birde inceleri almıyorlarsa ne anladık ki o zaman

Katılıyorum kısmen bende diyorum bazen en iyisi lazer epilasyon ,igneli epilasyon yorucu bir süreç birde inceleri almıyorlarsa ne anladık ki o zaman
Lazer gittiginde ama bu kez daha cok artcak kalinlascak ve sonra yine igneliye gitmek zorunda kalicaksin, yuz bolgesi degilse tabi lazere git ust kol gogus gobek haric ama bu bolgeler ince oldugu icin lazer gormuyor ve hamilelikte geri dönuyor lazerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…