• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saati 50 tl demişti canım. Benim işim dakika değil de saat olduğu için dakika ücreti sormamışım kaydirigubbakcemile3

bu yaz tatıl nedeniyle ankara dısında oldgm için gittgm yerlerde sunu öğrendm herkes kaş altına yapmıyo hatta samsunda kımse yapmıyrz demısytı

Benim koltuk altım ve bikini bölgemin üst kısmı bitti iğneli sonucunda.
Koltuk altı için 5 ; Bikini bölgesi için 4 seans gittim. 1 yıldır derdim kalmadı kıllardan..
Herkese tavsiye ederim.Bikinin alt kısmını yapan bulsam orayada gitmek isterim ama çok az yapan vardır.
Şimdide kaşıma düşünüyorum ama orası biraz riskli diye başlayamadım.

ya buradan vermem dogru olmaz yasak ya
internete yaz çıkar ankara eda güzellık salonu de eda gölpunar o zamn çıkar

sana çokk çokkk teşekkür etmek istiyorum.bende dün gittim eda hanıma.işini öyle iyi yapıyorki.birde çok candan.çok sevimli.burayı okumasam haberim bile olmayacaktı.inşallah benimkilerde azalır.tavsiyen için çok teşekkürler.opuyorumnanaktan:asigim:

kujum sana çok tşk ederim tavsiyen için. Dün kollarımı yaptırdım 2 saat 40 dk gibi bi sürede tamamı bitti zemuszemus Şunu anladım ki ben daha önce hiç iğneli epilasyon yaptırmamışım resmen sömürülmüşüm alsanaalsanasmile

bende öyle düşündüm eda haniıma gittikten sonra.kollarda ben tereddütlüyüm yaa.çok acıtır heralde.emla kremmi sürüyorsun.

dakıkasıne yenı zam gelmış 0.80krş

evet bende dakikası 0.80 kuruştan yaptırdım.doğru hatırlıyorsun.

rica ederim ne demek hakıkaten eda abla iyneli epilasyon konusunda çok başarılı ankarada o kadar yer dolaşdım eda abla gibi işinı temız yapan yok bazıları akımı fazla verır ız yapar akımı az verır kılı bıtıremez eda ablanın eli çok ıyı... çok güler yuzlu ve cana yakın onu çok sevıyorum

toplamda 5 sean gittim bırınde 17 dk bırınde 36 dk brınde 40 dk bırınde 25 dk gibi kısa zamanlarda çalışma oldu yuzumde...1ay 18 gun once gitmişdin en son seansıma yuzumde 10 15 tane belırgın tüy çıkdı bitti gibi ben o gözle bakıyorum

kollarım çok acımıyor bence emla falan sürmüyorum :1: bacaklarda acı hissediyorum ama yinede dayanıyorum uyuşturmadan :hulya: Edacığım işinde çok iyi zaten, yüreğide pırlanta. Biz bitiremessek kimse bitiremez diyen mübeccel ders alsın gelsinde

Son düzenleme:
:D
heheheh bencede mubeccel hanımın daha bı fırın ekmek yemesı lazım uzmanlaşabılmesi için

mübeccel hanım izmirde değil kı ankarada:D izmirdekı aysel hanım ve aysel hanımda iğneli epilasyonda uzman

aa öylemiydi münevvermiydi mügemiydi kujum sende gitmiştinya hani birine ordan aklımda kalmış :) çoğu m ile başlıyor demek

Mübeccel hanım sadece oyalıyor insanları. N eyaptığı lazerle ne de iğneli epilasyonuyla tek bir tüy bile bitmedi

Son düzenleme:
Mrb. arkadaşlar bende ankarada iyi bi güzellik salonu ve iğneli epilasyon yapan yer arıyordum ki bu başlığı görünce biraz göz gezdirdim..sonuç olarak giden arkadaşlar eda güzellik salonundan memnun anladığım kadarıyla..bnmde ankara gelmeden önce gittiğim bi salon vardı bayan öyle seri hareket ediyodu ki bi eliyle elektriği verirken diğer eli hazır hemen kılı çekip alıyodu cımbızla..ve kıl köklerimin yandığını hissediyodum uzun sürede çıkmıyodu ve bariz azalma vardı..işte tamda böyle bi yer arıyorum aylardır :(((

Bide bişeyden bahsetmek istiyorum..bu mübeccel hnm diye bahsettiğiniz tunalıdaki mübeccel güz. salonu mu..bende internetten araştırırken gördüm orayı..gayet güzel bi sayfa hazırlamışlar kendilerine albenisi çok..neyse randevu aldım gittim..daha asıl sahibi gelmemişti iki çalışanı vardı..biri bi kolumdan diğeri öbür kolumdan başladı..bana sorma zahmetine katlanmadan 2 iğne açtılar..inanın hiç abartmıyorum bi tanesi iğneyi batıramıyodu bile ve bi taraftada dakika işliyo..hiç memnun kalmadım ..hatta bide lazer olayı var onu yazmak bile istemem..kimseye tavsiye etmiyorum kısacası..

eda abla iğneli epilasyon konusunda başarılı önerırım bahsettıgımız mubeccel hanımda sızın kotu deneyım yaşadıgınız yer aynı yer ondan bahsediyoruz kuguluparkın oradakı

Alisaa kollarına ne kadar çalıştılar ve kadar ücret aldılar çokmerak ettim :)) ve randevuyuda her hafta mı verdiler :olmaz: Allah bilir beş para etmez iğneyide 25 er TL den satmışlardır..

evet sattıkları iğne 3 mılyon normalde 20 den aşagıya satmıyolar.

kujum ben mübeccel hanıma gidiyordum geçen yılın nisan ayından beri önce lazer sonra iğneli her hafta gitmekten çok sıkıldım dakikası da pahalı olduğu için maddi açıdan zorlandım çok bittiğini söyleyemem ancak faydası da olmadı değil fakat son bir aydır baktım ki bi hafta sonra yüzümdeki tüyler eski uzunluğuna kavuşuyo senden ricam eda hanım hakkında biraz detaylı bilgi verir misin yani örneğin sen ne kadar sürede bir gidiyorsun benim gibi haftada bir mi seansların bir de tek seferde tüm yüzünü mü yaptırıyorsun yani ben sadece çenem yarım saat sürüyodu da biraz bilgi verirsen çok memnun olurum çünkü eda hanıma bende gitmeyi düşünüyorum

Selinas kujum da cevap verecektir mutlaka sana. Ben de Mübeccel hanım mağdurlarından olduğum için san a cevap vermek istedim. Ben de hem lazerini hemde iğnelisini biliyorum oranın. o yarım saatte uğraştıkları çeneyi Eda 5 dakikada alır ondan emin olabilirsin. Benim bacağımda avuç içi kadar yerle 1.5 saat uğraşırlardı ve her hafta 70-80 tl ödemekten mahvolmuştum ben. Eda çok hızlı çalışıyor. Kollarımı yaklaşık 2.30 saatte alıyor. Tavsiye ediyorum ben de. Pişman olmassın eminim zemuszemus Ben ayda bir gidiyorum ..

Son düzenleme:
Back