peki sizin göbek ne alemde?zor iyileşiyor da.Merhaba arkadaslar, ben de igneli epilasyona baslamadan once cok arastirmistim internetten, tavsiyelerin onemini biliyorum ve 1.5 yillik surecimi aktariyorum. Oncelikle favori bolgem, boynum,cenemde olan ince tuyler cimbizla aldigim icin gercekten fena hale gelmisti, oyle ki ilk seansim 3 saat surmustu:) Istanbul'da ogrenci oldugum icin orada avrupa yakasinda zeynep abla ile basladim igneli epilasyona.2016 mart ayinda basladim, 2016 temmuz ayinda %50ye yakin azalma ile ankaraya tasindim yeni bir yer icin arastirmalara basladim.forumlari cok okudum ve Sevda ablaya gitmeye karar verdim. Istanbulda her seanstan sonra yuzumden yara kabuklari 1 hafta gitmezdi, Sevda abla da kesinlikle boyle bir sorun yasamadim ayrica eli gercekten hizli ve isini cok iyi yapiyor. Gitmeye devam ettim ve neredeyse 2017ye kadar yuzum tamamen temizlendi. Suan 1 ayda 1 veya 2 kil cikiyor diyebilirim. Yuzum azalinca gobek ve gogus ucuna baslamistim oralar da yaridan daha az kaldi kalanlar da inceldi. Haziran 2017de koltuk altima basladim ve suan 2. Seansimdan donuyorum, gercekten cok memnunum ve butun endiselerimi kocaman iyi ki yaptigi icin igneli epilasyonu bulana sukrediyorum. Bu arada kisi yapisi ile de ilgili oldugunu duydum seans surecinin, ben sansli oldugumu dusunuyorum ilk seanslardan sonra bile gozle gorulur azaldi hep. Ozellikle yuze lazer asla dusunmeden igneliye guvenin kizlar.Igneli epilasyon saclari rahatca toplamaktir:))
Belirgin yara kabuklari olusmuyor ben de sevda abladan sonra, oncesinde istanbulda 1 haftada gecerdi yara kabuklari. En son tatile gitmeden 1 ay filan once aldirdim ve suan cikan kil yok henuz ciksa da eskiye gore epey azaldi..
Kızlar ben de yaklaşık 3 aydır kızılay meşrutiyet caddesındeki JULIA hanıma gidiyorum.
Kendisini tesadüfen instagram da gezinirken buldum.''iğneli_epilasyon_'' diye bi sayfası var arattırırsanız bulursunuz daha çok yemek fotoğrafları paylaşıyor ama arada yaptığı işleri de paylaşıyor.
Hatta video çekimleri bile var bi girin bakın derim fikir olur aklınızda.
Benim kaş ortam batık dolu ve çok kalındı 3 4 seansta epey azaldı ama benim tüylerim biraz inatçı o nedenle sabırla bekliyorum.
Zaten bu iş sabır işi hemen sonuç beklemek yanlış.
Şu an yüz bölgesi içinde gidiyorum herhangi bi iz kabuklanma olmadı ben de kremimi düzenli sürüyorum çok hafif bi
kabarma-kızarma oluyor sadece ilk etapta ama sonra geçiyor.
Zaten kabuklanmanın sık olacağı bölge için(mesela göbek) uyarıyor julia hanım dikkatli olun diye ben de kese falan yapmıyorum dikkat ediyorum 4 5 güne geçiyor.
Gidip görüşünce ben hiçbir referansım olmamasına rağmen hemen başlamak istedim çünkü çok güven verdi bana kendisi.
Şu ana kadar da güvenim boşa çıkmadı hiç.
Ayrıca da randevu konusunda çok titiz biri yani saati dakikası belli mutlaka önceden teyit ediyor randevuyu çok fazla müşterisi var zaten.
Ulaşmak bilgi almak isteyenler instagram sayfasına bi baksın derim oradan mesaj atabilirsiniz geç dönüş yapabilir çünkü çok yoğun çalışıyor hemen cevap gelmeyebilir yani biraz bekleyin derim :)
Ben malesef uzun zamandır gidemiyorum ev aldık maddi açıdan onceliklerim değişti.göbeğe kaç seans oldu julia hanımda, bitti mi azaldi mi nasil durumunuz?
Ben malesef uzun zamandır gidemiyorum ev aldık maddi açıdan onceliklerim değişti.
O esnada gobege tek seans olmuştu sadece haliyle tek seansta da bi sonuç olmuyor.
O tamamen sizin kıl yogunlugunuza bağlı aslında.anladim peki ne kadar sürdü bir seans göbek?saat olarak ben de hesap etmeye çalişiyorum.göbek cevresi mi karın mı?
burdan bi arkadaş paylaştı benimle, DM gönderiyorum.arkadaslar ebru hanımın telefon numarasını bilen varsa bana mesaj atabilirmi yeni yerinin adreside olur .kendisi ile yuzum için çalısıyorduk onla devam etmek istiyorum ama telefon numarasına flan bulamadım
Rica etsem bana da gönderebilir misiniz? 2 sene önce gitmiştim Ebru Hanım'a. çok da memnun kalmıştım. Bıyık ve çene çalışmıştı. Ankara'da yaşamadığım için gelemiyordum. Şimdi Ankara'dayım devam etmek istiyorum.burdan bi arkadaş paylaştı benimle, DM gönderiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?