• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ebru Hanımın numarasını ve adresini özelden yazabilir misiniz. Ben de Sevda hanımdan memnun değildim bıraktım.
Ankara'daki iğneli epilasyoncularda tavır olarak gerçekten bir sıkıntı var. Sanırım az seçenek olduğu için bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini. Burada da ismi geçen bir başka iğneli epilasyoncuya internetten eleştirel bir yorumla birlikte " resmi mi çalışıyorsunuz " yazdığım için takipçileri ve kendisi tarafından hakarete uğradım. Öyle böyle hakaret değil ; "gerizekalı, cadaloz, maymun görüntünle dolaş " gibi hakaretler işittim. Karşılığında küfür ve hakaret içermeyen bir nefsi müdaafada bulunduğumda da beni komik bir sebeple dava etmekle tehdit etti hadsiz. Ama asıl durumu yargıya ben taşıyorum. Avukatıma vekaletimi verdim süreci de takip ediyorum. Bakalım ahlak yoksunu takipçileri arkasına alarak sosyal medyada küfür ettirip tehdit etmek öyle kolaymıymış. Çok ayrıntı veremiyorum. Süreç sonunlanınca açıkca paylaşacağım. Kimseye ederinden fazla değer vermeyin. İsterse Türkiye'nin tek iğneli epilasyoncusu, tek doktoru, tek öğretmeni, tek avukatı olsun . Kimsenin egosu bir başka insanın insanlık onurundan değerli değildir !

Tam Ebru Hanım'dan randevu alacaktım ki bugün itibariyle İstanbul'a tayinimiz kesinleşti. İstanbul'da iyi bir uzman bulmam daha kolay olur diye düşünüyorum. Buradaki kendini bilmezle ilgili avukatım savcılığa şikayetimizi bildirdi bakalım kovuşturma verilecek mi ? Süreci paylaşmaya çalışacağım.

merhaba ben uzun zaman burdaki epilasyon yazılarını inceledim sonunda julia hanıma gitmeye karar verdim üç seans yüz bölgeme gittim. ilk seans 45 dk sürdü ikincisi 30dk üçüncüde 25dk sürdü. gayet memnun kaldım. tek sorun çok yoğun olduğu için yer bulmak zor 1 ay önceden doluyor defterini gördüm. o yüzden eğer julia hanıma gitmeyi düşünürseniz iki üç randevunuzu önceden alıp garantiye alın. işlem konusunda hiç sıkıntı yok işini iyi yapıyor hakkını yiyemem.

merhaba ben uzun zaman burdaki epilasyon yazılarını inceledim sonunda julia hanıma gitmeye karar verdim üç seans yüz bölgeme gittim. ilk seans 45 dk sürdü ikincisi 30dk üçüncüde 25dk sürdü. gayet memnun kaldım. tek sorun çok yoğun olduğu için yer bulmak zor 1 ay önceden doluyor defterini gördüm. o yüzden eğer julia hanıma gitmeyi düşünürseniz iki üç randevunuzu önceden alıp garantiye alın. işlem konusunda hiç sıkıntı yok işini iyi yapıyor hakkını yiyemem.

Julia hanım nerde? Dksı kaç tl? Ve iğneyi biz mi alıyoruz?

Biraz kısa sürmemiş mi? Yoksa eli mi çabuk?

Julia hanım nerde? Dksı kaç tl? Ve iğneyi biz mi alıyoruz?

Biraz kısa sürmemiş mi? Yoksa eli mi çabuk?
kızılay ankarada dksı 2.5 tl iğneyi ordan satın aldım 25tl ye. iki el çalışıyor hızlı çalışıyor bende daha üzün sürer sanmıştım favorilerime ve çeneme çok iyi oldu şu an çok memnunum artık rahatsız olmuyorum çok azaldı kolaltıma başlamayı düşünüyorum lazer mağduruyum

arkadaşlar sonbaharda başlamayı düşünüyorum inşallah.hem julia hanım hem de güngör hanıma giden var mı?? Yorumlarınıza ihtiyacım var karar veremedim yeni duydum ama içimden julia hanım geçiyor :D siz ne dersiniz ?

Bahsettiğim kişi hakkında avukatımın yaptığı başvuru kovuşturmaya gere duyulmamıştır şeklinde geri çevrilmiş. Ben de Allaha havale ediyorum artık. Zaten taşınma, koşturma, aradan tatili çıkar, yurtdışına düğüne git gel derken yoruldum. Vicdanları ile muhakeme etsinler. Allaha havale ediyorum.

arkadaşlar merhaba. uzun süredir bu başlığı takip ediyorum. sevda hanım ve julia hanım arasında kaldım. randevudan önce 20-30 dk beklemek benim için çok sorun olmaz önemli olan iz kalmayacak şekilde yapılması ve fiyat. vücut için yaptırmayı düşündüğümden ve öğrenci oldugum icin bütçem kısıtlı. aydınlatırsanız sevinirim

arkadaşlar merhaba. uzun süredir bu başlığı takip ediyorum. sevda hanım ve julia hanım arasında kaldım. randevudan önce 20-30 dk beklemek benim için çok sorun olmaz önemli olan iz kalmayacak şekilde yapılması ve fiyat. vücut için yaptırmayı düşündüğümden ve öğrenci oldugum icin bütçem kısıtlı. aydınlatırsanız sevinirim

Merhaba ben de aynı isimler arasında kalmıştım.
Hatta Sevda Hanıma gidecektim kafamda kesindi.
Sonra ne olduysa Julia Hanımdan randevu almış oldum ve şu an çok memnunum.

Sevda hanımın dk ücreti 3 tl julia hanım 2,5 tl
Bundan dolayı bencede julia hanımı tercih edin, ikisinde de iz sorunu falan olduğunu duymadım

Ebru Hanımın numarasını ve adresini banada özelden yazabilir misiniz rica etsem...

Ankara'dayken ben gidecektim İstanbul'a taşındık kendisine gidemedim. O zaman buradan bir hanım bana atmıştı ben de size attım özelden bakabilirsiniz.

Merhabalar, Ebru Hanım'ın yeni yerini ve telefonunu bilen biri bana mesaj atabilir mi? Şimdiden teşekkürler

Back