Merhaba arkadaslar, ben de igneli epilasyona baslamadan once cok arastirmistim internetten, tavsiyelerin onemini biliyorum ve 1.5 yillik surecimi aktariyorum. Oncelikle favori bolgem, boynum,cenemde olan ince tuyler cimbizla aldigim icin gercekten fena hale gelmisti, oyle ki ilk seansim 3 saat surmustu:) Istanbul'da ogrenci oldugum icin orada avrupa yakasinda zeynep abla ile basladim igneli epilasyona.2016 mart ayinda basladim, 2016 temmuz ayinda %50ye yakin azalma ile ankaraya tasindim yeni bir yer icin arastirmalara basladim.forumlari cok okudum ve Sevda ablaya gitmeye karar verdim. Istanbulda her seanstan sonra yuzumden yara kabuklari 1 hafta gitmezdi, Sevda abla da kesinlikle boyle bir sorun yasamadim ayrica eli gercekten hizli ve isini cok iyi yapiyor. Gitmeye devam ettim ve neredeyse 2017ye kadar yuzum tamamen temizlendi. Suan 1 ayda 1 veya 2 kil cikiyor diyebilirim. Yuzum azalinca gobek ve gogus ucuna baslamistim oralar da yaridan daha az kaldi kalanlar da inceldi. Haziran 2017de koltuk altima basladim ve suan 2. Seansimdan donuyorum, gercekten cok memnunum ve butun endiselerimi kocaman iyi ki yaptigi icin igneli epilasyonu bulana sukrediyorum. Bu arada kisi yapisi ile de ilgili oldugunu duydum seans surecinin, ben sansli oldugumu dusunuyorum ilk seanslardan sonra bile gozle gorulur azaldi hep. Ozellikle yuze lazer asla dusunmeden igneliye guvenin kizlar.Igneli epilasyon saclari rahatca toplamaktir:))