• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bundan 4sene önce buradan okuyup bulmuştum sevda hanımı kaşlarıma şekil vermiştik ve hala o şekilde duruyor. Burda okuduklarıma şaşırdım açıkçası. Evet benim de beklediğim oldu 10 15 dakika ama böyle geçikmeler her yerde olabilir ve ondan kaynaklı geçikmeler olduğu izlenimine de kapılmamıştım.

Merhaba arkadaslar, ben de igneli epilasyona baslamadan once cok arastirmistim internetten, tavsiyelerin onemini biliyorum ve 1.5 yillik surecimi aktariyorum. Oncelikle favori bolgem, boynum,cenemde olan ince tuyler cimbizla aldigim icin gercekten fena hale gelmisti, oyle ki ilk seansim 3 saat surmustu:) Istanbul'da ogrenci oldugum icin orada avrupa yakasinda zeynep abla ile basladim igneli epilasyona.2016 mart ayinda basladim, 2016 temmuz ayinda %50ye yakin azalma ile ankaraya tasindim yeni bir yer icin arastirmalara basladim.forumlari cok okudum ve Sevda ablaya gitmeye karar verdim. Istanbulda her seanstan sonra yuzumden yara kabuklari 1 hafta gitmezdi, Sevda abla da kesinlikle boyle bir sorun yasamadim ayrica eli gercekten hizli ve isini cok iyi yapiyor. Gitmeye devam ettim ve neredeyse 2017ye kadar yuzum tamamen temizlendi. Suan 1 ayda 1 veya 2 kil cikiyor diyebilirim. Yuzum azalinca gobek ve gogus ucuna baslamistim oralar da yaridan daha az kaldi kalanlar da inceldi. Haziran 2017de koltuk altima basladim ve suan 2. Seansimdan donuyorum, gercekten cok memnunum ve butun endiselerimi kocaman iyi ki yaptigi icin igneli epilasyonu bulana sukrediyorum. Bu arada kisi yapisi ile de ilgili oldugunu duydum seans surecinin, ben sansli oldugumu dusunuyorum ilk seanslardan sonra bile gozle gorulur azaldi hep. Ozellikle yuze lazer asla dusunmeden igneliye guvenin kizlar.Igneli epilasyon saclari rahatca toplamaktir:))

Merhaba arkadaslar, ben de igneli epilasyona baslamadan once cok arastirmistim internetten, tavsiyelerin onemini biliyorum ve 1.5 yillik surecimi aktariyorum. Oncelikle favori bolgem, boynum,cenemde olan ince tuyler cimbizla aldigim icin gercekten fena hale gelmisti, oyle ki ilk seansim 3 saat surmustu:) Istanbul'da ogrenci oldugum icin orada avrupa yakasinda zeynep abla ile basladim igneli epilasyona.2016 mart ayinda basladim, 2016 temmuz ayinda %50ye yakin azalma ile ankaraya tasindim yeni bir yer icin arastirmalara basladim.forumlari cok okudum ve Sevda ablaya gitmeye karar verdim. Istanbulda her seanstan sonra yuzumden yara kabuklari 1 hafta gitmezdi, Sevda abla da kesinlikle boyle bir sorun yasamadim ayrica eli gercekten hizli ve isini cok iyi yapiyor. Gitmeye devam ettim ve neredeyse 2017ye kadar yuzum tamamen temizlendi. Suan 1 ayda 1 veya 2 kil cikiyor diyebilirim. Yuzum azalinca gobek ve gogus ucuna baslamistim oralar da yaridan daha az kaldi kalanlar da inceldi. Haziran 2017de koltuk altima basladim ve suan 2. Seansimdan donuyorum, gercekten cok memnunum ve butun endiselerimi kocaman iyi ki yaptigi icin igneli epilasyonu bulana sukrediyorum. Bu arada kisi yapisi ile de ilgili oldugunu duydum seans surecinin, ben sansli oldugumu dusunuyorum ilk seanslardan sonra bile gozle gorulur azaldi hep. Ozellikle yuze lazer asla dusunmeden igneliye guvenin kizlar.Igneli epilasyon saclari rahatca toplamaktir:))
peki sizin göbek ne alemde?zor iyileşiyor da.

Kızlar ben de yaklaşık 3 aydır kızılay meşrutiyet caddesındeki JULIA hanıma gidiyorum.
Kendisini tesadüfen instagram da gezinirken buldum.''iğneli_epilasyon_'' diye bi sayfası var arattırırsanız bulursunuz daha çok yemek fotoğrafları paylaşıyor ama arada yaptığı işleri de paylaşıyor.
Hatta video çekimleri bile var bi girin bakın derim fikir olur aklınızda.
Benim kaş ortam batık dolu ve çok kalındı 3 4 seansta epey azaldı ama benim tüylerim biraz inatçı o nedenle sabırla bekliyorum.
Zaten bu iş sabır işi hemen sonuç beklemek yanlış.
Şu an yüz bölgesi içinde gidiyorum herhangi bi iz kabuklanma olmadı ben de kremimi düzenli sürüyorum çok hafif bi
kabarma-kızarma oluyor sadece ilk etapta ama sonra geçiyor.
Zaten kabuklanmanın sık olacağı bölge için(mesela göbek) uyarıyor julia hanım dikkatli olun diye ben de kese falan yapmıyorum dikkat ediyorum 4 5 güne geçiyor.
Gidip görüşünce ben hiçbir referansım olmamasına rağmen hemen başlamak istedim çünkü çok güven verdi bana kendisi.
Şu ana kadar da güvenim boşa çıkmadı hiç.
Ayrıca da randevu konusunda çok titiz biri yani saati dakikası belli mutlaka önceden teyit ediyor randevuyu çok fazla müşterisi var zaten.
Ulaşmak bilgi almak isteyenler instagram sayfasına bi baksın derim oradan mesaj atabilirsiniz geç dönüş yapabilir çünkü çok yoğun çalışıyor hemen cevap gelmeyebilir yani biraz bekleyin derim :)

göbeğe kaç seans oldu julia hanımda, bitti mi azaldi mi nasil durumunuz?

göbeğe kaç seans oldu julia hanımda, bitti mi azaldi mi nasil durumunuz?
Ben malesef uzun zamandır gidemiyorum ev aldık maddi açıdan onceliklerim değişti.
O esnada gobege tek seans olmuştu sadece haliyle tek seansta da bi sonuç olmuyor.

Ben malesef uzun zamandır gidemiyorum ev aldık maddi açıdan onceliklerim değişti.
O esnada gobege tek seans olmuştu sadece haliyle tek seansta da bi sonuç olmuyor.

anladim peki ne kadar sürdü bir seans göbek?saat olarak ben de hesap etmeye çalişiyorum.göbek cevresi mi karın mı?

anladim peki ne kadar sürdü bir seans göbek?saat olarak ben de hesap etmeye çalişiyorum.göbek cevresi mi karın mı?
O tamamen sizin kıl yogunlugunuza bağlı aslında.
Ben sadece kalın tüyler alınsın istemiştim o nedenle 10 veya 15 dk sürmüştü.Ama komple alın derseniz daha uzun sürebilir tabi ki.
Instagram da izleyin videolarini çalışma hızını tahmin edersiniz az çok.
Bir de göbekte çok iz oluyor nokta nokta uzun süre geçmiyor ama daha sonra mutlaka geçiyor merak etmeyin.
Zaten julia hanım da uyarı da bulunuyor size.

Arkadaşlar merhaba,
Ankara'da iğneli epilasyon yaptırdım ve hala da devam ediyorum. 4 yıldır Sevda Hanımı tanıyorum ve çok memnunum. Hakkında birkaç eleştiri okudum da biraz şaşırdım. Ben Sevda Hanım'dan önce bir yere daha gitmiştim ve orada yüzümde leke olmuştu (yarıklar şeklinde). Sonrasında Sevda Hanım'ı duydum bir arkadaşımdan (o şehir dışından duymuş ve geliyordu) ve ona gelmeye başladım. Kaş, bıyık ve yüz bölgem bitti. Oraya devam ederken Ebru Hanım da bıyık bölgeme çalışmıştı. Aşırı yoğun girerek (tamamını almaya çalışmıştı ve Sevda Hanım'ın kesinlikle sık girme diye uyarmasına rağmen) büyük tahribata yol açmıştı. Sonrasında 3 ay neredeyse lekeler geçmedi. Sonunda Sevda Abla dermapen yaparak orayı düzeltti. Fiyat konusuna gelince de Sevda Hanım çok hızlı yani aynı sürede daha ucuz olandan kesinlikle fazla iş yapıyordur. Dediğim gibi daha önceki ucuz yerlere kıyasla daha az zamanda daha çok kıldan kurtuldum. Bir de ücreti alma şeklinde gerçekten hiç sorun yapmıyor. Yanınızda varsa alıyor, borca bıraktırıyor ve hiç hiç sıkıştırmıyor. Eğer iğneli epsilasyon düşünüyorsanız, kesinlikle Sevda Abla'yı tavsiye ediyorum. Aura güzellik diyorum başka da bir şey demiyorum. Sağlıkla kalın inşallah :)

herkese merhaba,
ankara da iğneli epilasyon denildiğnde sadece AURA GÜZELLİK yani SEVDA HANIM derim.sevda hanım işinde titiz hızlı işinin hakkını veren biridir.tayinim cıktığunda farklı yerlere de gittim iğneli epilasyona ama sevda hanım gibi işini düzgün yapan birine rastalamadım ve nerede olursam olayım bi şekilde hep sevda hanıma geldim.kendisi kaş bıyık çene yani yüz bölgeme ve koltuk altına çalışmıştır bu bölgeler bitti.cok memnun kaldım.kolllarıma basladım.bir kac yazıda yoğun olduğu işlem de iken telefonla konuştuğu yazılmış ,arkadaşlar kendisine gidip işlem yaptıran memnun kalan o kadar çok insan var ki tabi bu olacak ama ben onun telefonla konusurken işini aksattığını görmedim.son derece kibar nezaketli biridir.ve tekrar ifade etmek istiyorum ank daki iğneli epilasyonda memnun kalacağınız tek adrestir Sevda hanım.hoşçakalın...

arkadaslar ebru hanımın telefon numarasını bilen varsa bana mesaj atabilirmi yeni yerinin adreside olur .kendisi ile yuzum için çalısıyorduk onla devam etmek istiyorum ama telefon numarasına flan bulamadım

burdan bi arkadaş paylaştı benimle, DM gönderiyorum.
Rica etsem bana da gönderebilir misiniz? 2 sene önce gitmiştim Ebru Hanım'a. çok da memnun kalmıştım. Bıyık ve çene çalışmıştı. Ankara'da yaşamadığım için gelemiyordum. Şimdi Ankara'dayım devam etmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar,
3 sene önce iğneli epilasyona Sevda hanım ve Ebru hanım ile başladım. Gerçekten ikisinden de memnundum fakat belli bir süre sonra çok pahalı gelmeye başladı çünkü yüzümdeki tüyler sık ve sertti. Dolayısıyla 3 saat bile çalışılsa sıfırlanmıyordu. Daha sonra 3 4 seans kadar Eda Hanım'a gittim. 1 kere yaptığı yerden bir daha tüy çıkmadı ama yüzümde epey iz kaldı. 8 amperlik akımla çalıştı hep. aslında tüylerden kurtulduğum için izleri çok takmadım. Yüz sürekli kendini yeniliyor gittikçe azalıyor izlerde. Eda Hanım çok iyi bir insandır sıcak kanlı, pozitif, iş ahlakı çok çok yüksek. Fakat dediğim gibi iz kaldığı için bırakmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar Ebru Hanım'a gideceğim. Çünkü bıyık ve çene çalıştık hiç iz kalmadı. Sevda Hanım da en iyilerinden fakat iş ahlakını pek beğenmiyorum. Randevu almak tam bi işkence. Randevu saatinde işleme başlamanız bir mucize. Sürekli bekletiyor. Geçen 50 dakika bekletildim randevum olduğu halde. İşlem sırasında sürekli telefonla konuşuyor. Makineyi açık bırakıyor mecburen parasını ödüyorsunuz. Geçen beni odaya aldılar benden önceki bayanın işlemi bitmiş ama makine açık 6 7 dakka sonra biri geldi dakikayı söyledi ve ben itiraz etmesem 6 7 dakka fazla ödemek zorunda kalacaktı. Ebru Hanım hakkında da hoş olmayan şeyler söyledi. Ne bilim bence daha farklı olabilirdi kaç yıllık arkadaşlar sonuçta.
Neyse kızlar demem o ki o 3 saatte bile bitmeyen tüyler şu an çok çok az ve ince, hiç rahatsız etmiyor saçlarımı toplayabiliyorum. şimdi Ebru Hanımla vücuduma başlayacağız bir de çenemde kalanlara devam edeceğiz. Ebru Hanım hem işinde çok iyi hem de hiç iz kalmıyor iş ahlakı da yüksek. o yüzden benim tercihim EBRU HANIM.

Herkese merhaba,

Ben bir süredir julia hanıma gidiyorum işinde gerçekten çok iyi. İlk iğneli epilasyon tecrübemi kendisiyle yaşadum ve oldukca memnumun :)
Ancak julia hanımda şöyle bir durum var. Eğer sempatikli gülücüklü mesajlar atıyorsanız bunları instagramda paylaşıyor ve reklam aracı olduğunuz için size güzel cevaplar veriyor. Ancak nazikçe sadece randevu odaklı mesaj attıysanız ne kadar da mükemmel olduğunu söylemediyseniz oldukça geç sürede baştan savma cevap veriyor. bazen randevu veriyor bazen yer olmadığı gerekçesiyle çok ileri zamanlara bırakıyor. Eğer olaki işiniz çıktı ve randevunuzu ertelemek durumunda kaldınız, bir sonraki randevuyu alana kadar telefon başında beklemek zorundasınız. 1 adet boş yer açılınca 10 kişiye birden boş yer açıldı diye mesaj atıyor ve siz 5 dk içinde cevap vermezseniz trip atıyor ayar çekiyor (çünkü sizin kıllarınızdan başka hiçbir işiniz olamaz olmamalı).

İşinde iyi olmak övgüler almak bence çok gurur verici birşey. Ancak övgüler aldıktan sonra bence insanlar şımarık davranmamalı. Tok satıcıyı oynamamalı. her zaman nazik davranmalı. tavrından şikayetçi olduğunuzda bunu instagramda yayınlayıp kendince haklıyı oynamamalı. bakın size de böyle yaparım diye göz dağı vermemeli. Bu tavırlarından dolayı ilk fırsatta önerilen diğer hanımlarla iletişim kuracağım. Ben yaptığı iş konusunda kesinlikle hakkını yiyemem ama rahatça iletişim kurabilmeniz açısından tavsiye etmiyorum.

Merhaba. Zaman içince birkaç igneli epilasyoncu ile ilgili size bilgi vericem. Bakalım yaptıkları haksızlıklar gizli saklı kalıyor mu. İnsanların mağduriyetleri bazılarına güç kazandırıyor !

Merhaba. Bir iğneli epilasyon uzmanı ile yaşadığım diyalogla ilgili Avukatımdan kanuni haklarımı öğrenip emin olduktan sonra yasal çerçeve içinde bana edilen hakaret ve küfürleri sizinle paylaşacağım. Yasal mı çalışıyorsunuz diye sorduğum için beni bir başka iğneli epilasyoncu sanan bir iğneli epilasyoncu ve takipçilerinin linç girişimine uğradım. Ağır hakarete ve iftira suçu isnad edilerek zan altında bırakıldım. Avukatımdan gerekli bilgileri alıp paylaşacağım.

Bugün avukatımdan gerekli bilgileri aldım. Kendisine de vekaletimi verdim. Süreç sonuçlanınca yasal haklarımın izin verdiği sınırlar içinde gerekli bilgileri paylaşıcam. Bana edilen küfür ve hakaretin bedelini ödeyecekler ! Ekran görüntüleri ve yazışmaları inceleyen Avukatım "Tüketici haklarına muhalefet, küfür ve hakaret suçundan , suç unsuru teşkil etmeyen bir durum için iftira suçu ile zan altında bırakılmaktan" şikayet oluşturdu.

objektif bir şekilde açıklayacağım. ben iğneli epilasyona 3 sene önce başladım, ilk başta aura güzelliğe gidiyordum, sevda abla ile başlamıştım, sonrasında yoğunluktan dolayı ebru ablaya geçmiştim, ikisinden de çok memnundum. kimsenin hakkını yemek istemem. sonrasında ebru ablayla devam ettim. bu arada aurada 20-30 dakika bekletildiğimde bunu sorun yapmadığımı belirteyim. bu çok normal, insanlar çok yoğun çalışıyor.

sonrasında uzun bir süre derslerimden dolayı iğneli epilasyona gidemedim, taşındıklarını öğrendim, yeni yerlerine gittim. ebru ablayla devam ediyordum yine. sonrasında bir gün randevu almak için aradığımda ebru ablanın işten ayrıldığını öğrendim, sevda ablayla devam ettim. açıkçası sevda ablanın işinden memnundum, fakat bir gün yine gittiğimde 1 saatten daha fazla bekletildim, bu yüzden sonraki planıma geç kaldım ve gidemedim. ve bunun karşılığında fiyat yine pahalıydı, sadece özür amaçlı 5 liralık küsuratı almamasını beklemiştim ve bu da yapılmadı. aynı zamanda benden daha sonra gelen kişiye benden daha önce yardımcı olunduğunu da belirteyim. ben 5 liranın derdinde değilim. önemli olan insanı kırmamak. orada paramla aldığım hizmet için 1 saat bekletilişim, bu sırada benden sonra gelen kişiye daha öncelikli davranılışı, sürekli işlemin bölünmesi vs. bunlar insana kendini çok değersiz hissettiren şeyler. sevda abla işinde oldukça iyi fakat iş dışı faktörler yüzünden kendisine bir daha gitmeme kararı aldım. gerçekten çok kötü hissettim çünkü. ben randevu almışım, onun için özel olarak zamanımı ayırıp gelmişim ve 1 saat beklemişim. 1 saat sonra da alabilirdim randevuyu madem bekleyeceksem.

sonrasında ebru ablaya geri dönme kararı aldım fakat internette hiçbir şekilde adresini, numarasını bulamadım. forumdan birkaç kişi sağolsun yardımcı oldu, artık ebru ablayla devam ediyorum. ve gerçekten çok memnunum, ebru abla randevu saatlerine her zaman sadık kalan ve on dakikadan daha fazla bekletmeyen, ısrar etseniz bile küsuratı almayan, yaptığı işte insan kazanmayı paradan daha çok önemseyen bir insan.

işte tam olarak da benim hissettiklerim. İnsan önce kendine değer verecek sonra karşısındakinden değer vermesini beklemeye yüzü olacak. Neymiş işleme ara verince saati durduruyomuş hak geçmiyomuş. Zamanımızı çalmaktan daha büyük hak mı var acaba? İşlem öncesi en az 45 dk bekle, işlem sırasında saçma sapan tel konuşmalarına maruz kal, aralarda başka işlerle ilgilenilsin, oohhh ne ala memleket. Acaba kendisi böyle bi hizmet (!) alsa tepkisi ne olurmuş.

Back