İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevda hanım maalesef her seansta acil veya acil olmayan her türlü telefon konuşmasını yapıyor. Birileriyle fotoğraf çekinmeye durup sizin zaten 1 saat sarkan randevunuzu daha da geciktiriyor. Fotoğraf çekinmek acil bir iş olmasa gerek. Ayrıca kendi kafasına göre tüyleri alıyor. Bıyığı alın diyorsunuz gidiyor saç dibini alıyor. Ben şuranın alınmasını istiyorum diyorsun o benim şura daha dikkatimi çekti diyor orayı alıyor. Karşısındakinin parayla hizmet alan bir müşteri olduğunun farkında değil, müşteriye bile patronluk taslıyor. Ben bıyıkla gezmek istemiyorum ama bunun bir önemi yok önemli olan onu saçın dibinin rahatsız etmesi! Karşısındakini hiç dinlemiyor, saygısı yok. İğne işinde iyi olabilir, Allah için ona lafım yok ama maalesef iş ahlakı denilen ilkeyi ben onda göremedim.

cok yeni üye olup da inanılmaz taraflı yorum yapanların samimiyetine ben inanamıyorum maalesef. belli ki çoğu reklam amaçlı...hem sevda hanıma hem de ebru hanıma epilasyon yaptırdım. sevda hanımın telefon görüşmelerinden yer yer rahatsız olsam da işini çok daha iyi ve hızlı yapan biri olduğunu söyleyebilirim. ebru hanımda kabuklanma çok oldu mesela ve daha yavaş yapıyor. ayrıca beni en çok rahatsız eden şey yeni bir yer açılacaksa bunu karşı tarafı magdur etmeden, önceden haber vererek (sevda hanım ona göre yeni personel alırdı), müşteri telefonlarına ulaşmaya çalışmadan yapılması çok daha etik olurdu diye düşünüyorum.

Yaptığım yorum taraflı olsa Sevda Hanım'ın işinde iyi olduğunu vurgulamazdım. İnanıp inanmamak sizin tercihiniz. Burada ramazan ayında kimse için yalan söyleyecek değilim. Hiçbiri benim babamın oğlu değil ki reklamını yapayım. Deneyin görün. Buraya yeni üyelerin yazması yasaklansın madem, güvenilir bulmuyorsanız. Bir şeyler beni doldurmuş demek ki yazma gereksinimi hissetmişim. Yazma konusunda yeni üye olabilirim ama sitenin eski bir takipçisiyim. Sevda Hanım'ı da bu siteden bulmuştum, diğer birçok şeyi buradan öğrendiğim gibi. Ebru Hanım tabi ki de önceden haber vermeliydi bu etik bir davranış değil, ancak Sevda Hanım yanında çalışanlara ne kadar etik davranmış bir de onu araştırmak lazım (maaşı geç ödeme, anlaşmadaki mesai saatlerinden uzun süre çalıştırma, söz verdiği halde zam yapmama, telefon görüşmesinden dolayı alamadığı müşterileri de diğerlerinin üstüne yıkma vs.). Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi müşteriye patronluk taslayan çalışanlarına ne yapıyordur kim bilir. Tüy alma konusuna gelecek olursak Sevda Hanım gerçekten iyi, iz bırakmaz ancak Ebru Hanım da iz bırakmaz; kısa süreli, geçici (1-2 günlük) kabuklanmalar olabilir sadece. Sevda Hanım'da kabuklanmama olmamasının en başlıca nedeni 1 saat boyunca beklediğiniz yarım saatlik randevuda en fazla 15 dakika boyunca, en belirgin olan tüylerinizi almasıdır. Tüylerin kalanını bırakmasıdır. Ebru hanım saatlere daha iyi uyduğu için daha fazla tüy alıyor ve cilt tepki verebiliyor. Sevda Hanım'da ise 1-2 gün kabuklu gezeceğinize bir sonraki randevunuza kadar tüylü gezersiniz olur biter.

Son düzenleme:
Yazın iğneli epilasyon yaptırabilir miyiz ?
Bilen var mı acaba
İz kalma durumu olur diye korkuyorum

Yazın iğneli epilasyon yaptırabilir miyiz ?
Bilen var mı acaba
İz kalma durumu olur diye korkuyorum
Epilasyon yapılan bölgeyi çok iyi korumak gerekiyor diye biliyorum, güneş kremi sürmeden çıkınca epilasyon yapılan yerlerde izler kalabiliyor çünkü

Merhaba, size bende bir zamanlar çok muzdarip olduğum fakat şu an çok azalan kıl tüy derdimden bahsetmek istiyorum. Ben lise yıllarından itibaren bu sorunla başa çıkmaya çalıştım fakat ağda cımbız gibi geleneksel yöntemler tabi ki çare olmadı. Yüzümdeki tüy sorunum çene ve boynumda çoğunluktaydı fakat ben faul bölgemi de aldıktan sonra fauller de siyahlaşıp sertleşmeye başladılar. Üniversiteyi bitirdikten sonra artık canıma tak etmişti gerçekten Dedim ki kökten kurtulayım bu böyle olmayacak. Önce bulunduğum şehirde iğneli epilasyoncu aramaya başladım ama senin yüzüne iz bırakırım çünkü beyaz tenlisin gel lazer yapalım zaten kılların siyah dedi. Tamam dedim başladım lazere. 4 seans gittim sadece ve Aman Allahım yüzümdeki sarı tüyler renk değiştirip siyahlaşmaya başladılar. Hemen bana en yakın şehir olan Ankara da bir iğneli epilasyoncu aramaya başladım ve Julia hanımın ismini gördüm burda Diyeceksiniz ki niye o, burda bir çok isim geçiyor. Hakkında yapılan kötü bir yoruma rastlamamıştım ve instagram hesabından yaptığı işlemleri inceleyip öyle karar verdim :) Hiç pişman değilim hanımlar. Gerçekten iyi ki Julia abla diyorum. Tüm yüzüme çalışıyor ve ne bir kabuklanma ne bir iz kalıyor. İlk seansı tam 92 dk sürdü ve ben 3 seans 90 dakika devam ettim. 6. Seansımı aldım geçenlerde ve sadece 55 dk sürdü artık kıllarım tüye dönüştü ve onlar da bitecek kısa bir zamanda. Kendisi çok cana yakın bir insan işini severek yapıyor. Yüz bölgem bittiği zaman koltuk altı göbek gibi yerlere de başlatmayı düşünüyorum. Bu arada yüzüme mart ayında başlamışız. Julia ablaya son seansta söylediğim şu oldu Allah kıl tüy derdi olan birini seninle karşılaştırsın en kısa zamanda Julia abla dedim. Ben bu site sayesinde buldum onu ve belki bir kişinin daha onu bulmasına vesile olabilirim. İnstagramdan paylaştıklarına bakın iyi inceleyin ve kararınızı verin hanımlar. Umarım birilerine yardımcı olabilmişimdir :) herkese kılsız günler dilerim

Julia hanımın yeri kızılayda tam olarak nerede?Tam adres nedir?

Çok doğru söylemişsiniz, müşteriye saygı aslında kendine saygıdır... yaptığın işe de saygıdır aynı zamanda, bu umursamaz oynatma tarzını ben de bizzat hem Sevda hem de Eda hanımda gördüm... Ama hatırladığım kadarıyla Sevda hanımın çok daha fazla negatif yönü vardı hem pahalı, hem işe dikkatsiz hem de 5 seans gitmeme rağmen tüylerde hiç incelme olmamıştı!!! Dolayısıyla Auradan ayağımı can havliyle çektim... Hala doğru düzgün bir epilasyon merkezi arayışındayım ama yok...

Herkese Merhaba,

Bir iste tutunmak icin bir baskasini kotulemeye gerek olmadigini dusunuyorum. Ister Sevda Hanim ister Ebru Hanim herkes kendi gidip tanisip baksin, oyle degerlendirsin. Sevda Hanim yapisi geregi kimseyi kirmayan, karsisindakiyle empati kurabilen bir insandir. Eger onda olumsuz bir yon gorup de bunu paylasmadi iseniz bu sizin samimiyetsizliginizdir. Burada soylemeniz de sizin kusurunuzdur. Telefon gorusmenizden rahatsiz oluyorum, kapatin lutfen telefonu deyip de ondan olumsuz bir cevap aldiysaniz baska fakat birinin arkasindan konusmaktansa yuzune soyleyip ondan sonra degerlendirme yapin.
Forumda eski yorumlarimi okuyanlar bilirler ben tum vucudu Sevda Hanimla bitirmistim, bu isi yapan diger bayanlar hakkinda bisey diyemem fakat is noktasinda Sevda Hanima diyecek soz yoktur. Diger taraftan da eger bir problem yasiyorsaniz bunun cozum yeri iki kisinin arasidir, forum degil.

ben burdan niye kötülüyorsunuz diyenleri anlamıyorum.. sonuçta bu platform bilgi edinme amaçlı..iyiyse de kotuyse de soylenmeli ki,insanlar ona göre gitsin veya gitmesin...herkes bu yüzden bu portala girip bakıyor, öyle değil mi..? insanlar gidip kendi karar versin,etkilemeyin diyorsunuz ancak bizim de cildimiz deneme tahtası değil sonuçta,e bir de maddi boyutu var,kimse sokağa para atmak istemez bence..bi de bende tavrını yada işini begenmedigim biriyle polemiğe girmem şahsen.. yüzüne söyleyin,telefonla konusmaması için diyorsunuz ya..koskoca insan kendi bunu akıl etmiyorsa,ben olsam bende uyarmam direkt ayağımı keserim..bu onun huyu ise benim uyarmamla o an yapmaz,sonraki seansta uyardigimi unutup aynen devam eder o huyuna..ben bahsedilen kişiye gitmedim.bunlari genel olarak söylüyorum.soz konusu kim olursa olsun bu şekilde benim fikrim.

Julia ablanın yeri meşrutiyet caddesi bayındır 2 sokak 58\1 Kızılay Dr. filiz doğan güleç diye bir tabela var orada bulabilirsiniz :)

peki aştiden ne kadar sürer taksiye atlayip gitsek?Ya da ankarayla kızılay da insek yürüme gidilir mi bulunur mu?Güvenpark ı ordaki avm yi falan biliyorum birkaç kez gittim:)

AŞTİ den Ankaraya binin ve kızılayda inin Yüksel caddesi çıkışından çıkın ve kafelerin olduğu sokaktan yukarı doğru yürüyün bi okul göreceksiniz biraz ilerleyince okuldan sağa dönün biraz daha yürüyün yupa market var hemen onun üstünde çok kolay aslında yeri
peki aştiden ne kadar sürer taksiye atlayip gitsek?Ya da ankarayla kızılay da insek yürüme gidilir mi bulunur mu?Güvenpark ı ordaki avm yi falan biliyorum birkaç kez gittim:)

teşekkür ederim , randevumu aldim ben de bir ay önceden:) umarim her şey sorunsuz geçer de julia hanımın abonesi olurum:)

Yüzüne karşı uyarıp uyarmadığımı bilmediğiniz halde gelip burada samimiyetimi sorgulayamazsınız! Kendisi bir söylesen on işiteceğin biri. Karşısındakini konuşturmaz hep kendisi konuşur, en doğrusunu kendisi bilir çünkü! Burada paramın karşılığında aldığım bir hizmetten duymuş olduğum memnuniyetsizliğimi dile getirebilmem benim en doğal hakkım. Burayı okuyup kendisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyecek insanların da randevu saatinde gitmiş olmalarına rağmen 1 saat dolayında bekletileceklerini ve seans sırasında nelerle karşılaşacaklarını bilmek en doğal hakkı. Ancak siz körükörüne savunmuş olduğunuz kişi gibi kendinizden başkasının sesini duymak istemediğiniz için insanlara "haklarını" çok görmektesiniz.

teşekkür ederim , randevumu aldim ben de bir ay önceden:) umarim her şey sorunsuz geçer de julia hanımın abonesi olurum:)
Ben çok memnunum Julia abladan gerçekten işini severek yapıyor.Sizinde memnun kalacağınızı düşünüyorum bir de tüylerden kurtulmaya başladıkça değmeyin keyfinize gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…