İyi günler ebru hanımın adresini ve telefonunu bana da gönderir misiniz
Merhaba kusura bakmayın çok geç gördüm. Gönderdim telefon numarasını Ebru Hanımın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günler ebru hanımın adresini ve telefonunu bana da gönderir misiniz
Merhaba kusura bakmayın çok geç gördüm. Gönderdim telefon numarasını Ebru Hanımın.
Bana da yollar misiniz rica etsemMerhaba kusura bakmayın çok geç gördüm. Gönderdim telefon numarasını Ebru Hanımın.
banada atabilirmisinizMerhaba kusura bakmayın çok geç gördüm. Gönderdim telefon numarasını Ebru Hanımın.
banada atabilirmisiniz
julia hanımın nosunu özelden yazabilir misiniz bana??Julia ablanın yeri meşrutiyet caddesi bayındır 2 sokak 58\1 Kızılay Dr. filiz doğan güleç diye bir tabela var orada bulabilirsiniz :)
Cidden bu konuyla alakalı olan arkadaşların hiçbiri görmedi mi şu anda bu yazdıklarımı?Ebru Hanımla Julia Hanımı tavsiye eden bayanlar iletişim bilgilerini özelden yazmanız çok mu zor?Hadi Julia hanımın adresi var,her ne kadar kapalı olsa da bi cep nosu bulduk da,Ebru hanımı ne kadar araştırsakta intten falan yok.Nolur yani birileri bu iki bayanın bilgilerini bana özelden yazsa..
Julia Hanım'a arayarak ulaşamazsınız çünkü o hattı sadece whatsapp için kullanıyor. Ama eğer yazarsanız gün içinde size mutlaka cevap atar. Ben Julia Hanım'a gidiyorum yüz için ve çok memnunum. PCOS'dan muzdariptim ve yüzümde müthiş tüylenme vardı. Şuan erkek tipi tüylenmemin %95i gitti. Zaten instagram sayfasını ziyaret ederseniz yaptığı işleri görürsünüz. igneli_epilasyon_ ismi ile insta da bulabilirsiniz.
Çok şükür ulaştım kendisine.Randevu tarihi kesinleşince görüşeceğiz inşallah.Memnun kalmanıza sevindim.Aynı sıkıntılar+hipotiroidi mevcut bende de.Ve ne yazık ki erkek tipi tüylenme benim yüzümde de mevcut.Sizin ilk seansınız kaç dk sürmüştü?Kaç seanstır gidiyorsunuz,ortalama ne kadar sürüyor seanslarınız?
Amin cnm darısı bana inşallah..Bende 90 dk olarak planladım ilk seansı.En azından ilk seans için tatmin edici bi süre.Daha sonraki seanslarda da ona göre çizeriz rotayı artık..Sen maşallah sonuna gelmişsin.Psikolojik rahatlığı da işin farklı ve en önemli boyutu tabii.Düşünsene bi ömür tüysüz bi cilt..Düşüncesi bile ne kadar haz verici..:)Ben Mart-Nisan gibi başladım. İlk seans 90dk aldım. Zaten ilk seans ikinci seansa referans oluyor. Kaç dakika yeter gibisinden. Benim 130 dklara çıktı. İki üç seans 130 dk olduktan sonra giderek azaldı ve süre düştü. Bana şuan 35 40 dk iyi geliyor. %95i gitti tüylerimin. Benim batıklarım da çok fazla. İlk seanstan sonra farkı farkediyorsun zaten. Psikolojik olarak çok rahatlıyosun emin ol tatlım. Sende biran önce kurtul inşallah.
ankara'da julia, ebru vs her kimseler bunlar haricinde igneli epilasyon yapan yok mu? acikcasi bu kadar yogun reklami olan kkimseler bana biraz saibeli geliyor, ozellikle hastahane, tip merkezi, poliklinik, muayenehane benzeri yerlerde veya yillardir varolan taninan bilinen guzellik merkezlerinde olursa sahsen benim acimdan daha guvenilir olur fakat diger onerilere de acigim.