sivasta iyi yapan yerler var mıdır lütfen yardım edin ablalarım
merhaba ben uzun zaman burdaki epilasyon yazılarını inceledim sonunda julia hanıma gitmeye karar verdim üç seans yüz bölgeme gittim. ilk seans 45 dk sürdü ikincisi 30dk üçüncüde 25dk sürdü. gayet memnun kaldım. tek sorun çok yoğun olduğu için yer bulmak zor 1 ay önceden doluyor defterini gördüm. o yüzden eğer julia hanıma gitmeyi düşünürseniz iki üç randevunuzu önceden alıp garantiye alın. işlem konusunda hiç sıkıntı yok işini iyi yapıyor hakkını yiyemem.
kızılay ankarada dksı 2.5 tl iğneyi ordan satın aldım 25tl ye. iki el çalışıyor hızlı çalışıyor bende daha üzün sürer sanmıştım favorilerime ve çeneme çok iyi oldu şu an çok memnunum artık rahatsız olmuyorum çok azaldı kolaltıma başlamayı düşünüyorum lazer mağduruyumJulia hanım nerde? Dksı kaç tl? Ve iğneyi biz mi alıyoruz?
Biraz kısa sürmemiş mi? Yoksa eli mi çabuk?
arkadaşlar merhaba. uzun süredir bu başlığı takip ediyorum. sevda hanım ve julia hanım arasında kaldım. randevudan önce 20-30 dk beklemek benim için çok sorun olmaz önemli olan iz kalmayacak şekilde yapılması ve fiyat. vücut için yaptırmayı düşündüğümden ve öğrenci oldugum icin bütçem kısıtlı. aydınlatırsanız sevinirim
Ebru Hanımın numarasını ve adresini banada özelden yazabilir misiniz rica etsem...
Merhabalar, Ebru Hanım'ın yeni yerini ve telefonunu bilen biri bana mesaj atabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Merhaba julia hanımın telefonunu ve adresini bana da verebilir misinizMerhaba ben de aynı isimler arasında kalmıştım.
Hatta Sevda Hanıma gidecektim kafamda kesindi.
Sonra ne olduysa Julia Hanımdan randevu almış oldum ve şu an çok memnunum.
İyi günler ebru hanımın adresini ve telefonunu bana da gönderir misinizMesaj kutunuza yazdım. Ben kendisine gidecektim gidemedim o zaman almıştım numarasını. Artık istanbulda devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?