Ebru hanım hakkında yazılan özellikle şu son mesajların son derece taraflı olduğunu düşünüyorum. Bana samimi gelmedi açıkçası. Ben pek çok kişiyi deneyimledim burada adı geçen. Bunlardan Güngör hanım, Gül hanım, Julia hanım tavsiye edebileceğim, mesleğinde başarılı insanlar ama kıyaslayacak olursak hızları Sevda hanımdan düşük. Yani onlar dakikasına 2,5 lira alıyorsa Sevda hanımın 3 lira alması çok değil bence. Hatta geniş bir bölgeye çalışılacaksa Sevda hanımla çalışıp daha az ödeyebilirsiniz bile. Sevda hanım son derece seri çalışıyor ve ciltte çalışılan bölgeye göre değişen ya minicik kabuklanmalar oluyor ya da kabuk dahi oluşmuyor. Yani hızının hakkını veriyor, oldukça becerikli. Ebru hanımsa seri çalışırken cildi yıpratıyor, kabuklanmalar çok daha büyük oluyor ve çok geç toparlanıyor cilt. Bende iz bırakmadı, daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim bir şikayetim olmadığını -cildimin daha çok hırpalanması ve daha geç toparlanması dışında- ama sonrasında gördüm ki iz bıraktığı kişiler de olmuş, özellikle dudak üstünde... Durum böyleyken asla üstüne tanımam diyebileceğim biri değil ne yazık ki. Zaman konusunda da haksızlık edildiğini düşünüyorum Sevda hanıma. Kendisi işlemi bıraktığı an makineyi kapatıyor, çok anlık aralar vermiş ve kapatmamışsa da çalışma sonunda toplam dakikadan 3-5 dakika düşüyor muhakkak, oyalanmış olabileceği süreden çok daha fazlasını yani. Ödeme konusunda da tanıdığı müşterisine fazlasıyla yardımcı olan biri. Oldukça candan, samimi ve iyi niyetli bir hanım. Asla paragöz biri değil. Amacım burda kimsenin reklamını yapmak değil, yapmadım da bu güne kadar. Burda insanlar deneyimlerini paylaşır, sonrasında herkesin kendi tercihi... Sadece vicdanen bunları yazmak zorunda hissettim kendimi.