• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk sayfaları okursanız yıllar öncesinde sevda ablaya gittiğimi ve ona gitmeden önce neler yaşadığımı görürsünüz.ben bi özetle anlatayım daha önce 3yıl lazer yaptırdım sonrasında figen diye bir kadına gittim yüzümü delik deşik yaptı her yerim izdi sonrasında sevda ablayı buldum keşke daha önce bulsaydım.tüylerin hepsi bitti izler için dermaroller yaptı ve hiç bir sorun kalmadı.
Dün de hamilelikden dolayı çıkan ince tüyler için gittim.benim ailem arkadaşlarım hepsi sevda ablaya gidiyor ve kimse de bir şikayet yok.
Ben Ebru hanıma hiç gitmedim gitmezdim de kıyaslama yapmam ayrıca.işinin ehli bir insan varken neden başkasına gideyim.
Ayrıca madem telefonla konuşması sizi rahatsız ediyor sizle sohbet etmesi rahatsız ediyor söyleseydiniz çok mu zor bunu söylemek?çok yoğun çalıştığı için ne zaman görüşmelerini yapsın biraz da empati yapın lütfen...
Kimsenin ekmeği ile de oynamayın başkaları için reklam yapmayın.kimin reklama ihtiyacı var yok zaten belli.bu yaptığınız kul hakkına girmektir.
Beğenmezsen memnun kalmazsan bir daha gitmezsin bu kadar basit.
Yeni girip okuyan insanları etki altına almayın ayıp bu yaptığınız.

Ewet begenmeyenler gitmiyor ve bu da sevda hanimjn zoruna gidiyor sanirim. Ebru ablaya gitmemissin. Zaten gitseydiniz emin olun onunla devam ederdiniz.bir kere sevda hanimjn isine saygisi yok.malesef bir iki kere eline dustum masallah tlfn hic susmuyor ewet isleri olabilir ama unutmayinki en onemmli isi musterisidir. 5 dklik is sayesinde yarim saatlik bi is oluyordu. Ebru abla kalitenin ta kendisidir. Gayrt nazik ve duyarli bir ijsan. Isinin hakkinida haddindrn fazla weriyor. Yolu acik olsun. Her zaman seninleyiz ebru ablamm.

Sevda hanımdaki ustalık da Ebru hanımda yok ne yazık ki, kabuklar iyileştikten sonra kalan renk farklılığının düzelmesi çok çok uzun zaman alıyor. Cildiniz hassassa Ebru hanım değil Sevda hanım, Güngör hanım veya Julia hanıma gidin derim. Ebru hanımın da hakkını yemeyeyim, kalıcı olacak lekeler değil ama uzun zaman bu benekli görüntü can sıkıyor, özellikle havalar ısınınca. Yüz daha hızlı toparlıyor, vücut öyle değil.. Zaten cildiniz hassas değilse, işleme çok tepki vermiyorsa ve yoğun kabuklanma yaşamıyorsanız sorun yok zaten.
Valla ebru ablanin ustune usta tanimam. Ben we arkadasim yillardir ona gidiyoruz hicbir iz kalmadi. Gayet basarilidir kendisi

Haftasonu piknik organizasyonu yapmak, belediyeden adam ayarlamaya çalışıp ağaç kestirmeye çalışmak dere ıslahı vs. vs. şeyler çok acil işler olduğu için kafamı her seferinde ütülemek zorundaydı zaten, hiçbir şekilde kimsenin saatlerce süren telefon görüşmelerini dinlemek zorunda değilim bu benim tercihim ve artık gitmiyorum. gitmeyi düşünenler varsa da yaşayacaklarına hazırlıklı olsun, dakikalarca bekletilmeyi kafalarının telefon görüşmeleriyle ütülenmesine hazırlıklı gitsinler. Ebru hn. bilgilerine ulaşamazsam güngör hanıma giderim, tunalı biraz ters ama kafam ütülenmez en azından.
Size kesinlikle katılıyorum. Malesef musterilerine saygisi yok. Geliyorum diyodu bekle allah bekleki tlfn muhabbeti bitsin. Geliyodu bu defada elinden tlfn birakmasini bekliyoduk. Walla ebru ablanin eline kimse su dokemez. Hem kaliteli hem saygili cokda nazik. Yolu acik olsun herkes hakettigini yasar. Cok cok iyi yerlere gelecegine inaniyorum.

Ewet begenmeyenler gitmiyor ve bu da sevda hanimjn zoruna gidiyor sanirim. Ebru ablaya gitmemissin. Zaten gitseydiniz emin olun onunla devam ederdiniz.bir kere sevda hanimjn isine saygisi yok.malesef bir iki kere eline dustum masallah tlfn hic susmuyor ewet isleri olabilir ama unutmayinki en onemmli isi musterisidir. 5 dklik is sayesinde yarim saatlik bi is oluyordu. Ebru abla kalitenin ta kendisidir. Gayrt nazik ve duyarli bir ijsan. Isinin hakkinida haddindrn fazla weriyor. Yolu acik olsun. Her zaman seninleyiz ebru ablamm.

Merhaba yorumları okudum ve bende fikir ve tecrübelerimi yazmak icin hemen üye oldum bende lazer mağdurlarındanim ve iğneli epilasyona binbir tereddütle başladım ve Ebru hanim ilk seansimda yarim saat çalışmasina rağmen yuzumdeki o berbat görüntü gitti o günden bu yana Ebru hanim benim vazgecilmezlerimden isini gerçekten severek ve özenli yapıyor Sevda Haniminda bir kere seansina girdim ilk ve son oldu zaten gerçekten sizin disinizda her seyle ilgileniyor isinizi iyi yapmaniz ya da oranin patronu olmaniz musterinizi bekleteceginiz anlamina gelmez ayrica kimse kimsenin ekmeginide yemez herkes kendi nasibini yer Ebru hanimada gonul rahatligi ile gidebilirsiniz. Pisman olmayacaksiniz

Ebru hanım hakkında yazılan özellikle şu son mesajların son derece taraflı olduğunu düşünüyorum. Bana samimi gelmedi açıkçası. Ben pek çok kişiyi deneyimledim burada adı geçen. Bunlardan Güngör hanım, Gül hanım, Julia hanım tavsiye edebileceğim, mesleğinde başarılı insanlar ama kıyaslayacak olursak hızları Sevda hanımdan düşük. Yani onlar dakikasına 2,5 lira alıyorsa Sevda hanımın 3 lira alması çok değil bence. Hatta geniş bir bölgeye çalışılacaksa Sevda hanımla çalışıp daha az ödeyebilirsiniz bile. Sevda hanım son derece seri çalışıyor ve ciltte çalışılan bölgeye göre değişen ya minicik kabuklanmalar oluyor ya da kabuk dahi oluşmuyor. Yani hızının hakkını veriyor, oldukça becerikli. Ebru hanımsa seri çalışırken cildi yıpratıyor, kabuklanmalar çok daha büyük oluyor ve çok geç toparlanıyor cilt. Bende iz bırakmadı, daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim bir şikayetim olmadığını -cildimin daha çok hırpalanması ve daha geç toparlanması dışında- ama sonrasında gördüm ki iz bıraktığı kişiler de olmuş, özellikle dudak üstünde... Durum böyleyken asla üstüne tanımam diyebileceğim biri değil ne yazık ki. Zaman konusunda da haksızlık edildiğini düşünüyorum Sevda hanıma. Kendisi işlemi bıraktığı an makineyi kapatıyor, çok anlık aralar vermiş ve kapatmamışsa da çalışma sonunda toplam dakikadan 3-5 dakika düşüyor muhakkak, oyalanmış olabileceği süreden çok daha fazlasını yani. Ödeme konusunda da tanıdığı müşterisine fazlasıyla yardımcı olan biri. Oldukça candan, samimi ve iyi niyetli bir hanım. Asla paragöz biri değil. Amacım burda kimsenin reklamını yapmak değil, yapmadım da bu güne kadar. Burda insanlar deneyimlerini paylaşır, sonrasında herkesin kendi tercihi... Sadece vicdanen bunları yazmak zorunda hissettim kendimi.

Özel bir hastanede dilerseniz özelden yazabilirim burdan reklam yapiyomus gibi olsun istemiyorum.Hala memnunum hatta ayva tuyu olanlar gozume batmaya basladi simdide onlaridami yaptirsaydim diyorum :21:

merhabalar, bana da gittiğiniz yeri özelden yazabilir misiniz?

Ebru hanım hakkında yazılan özellikle şu son mesajların son derece taraflı olduğunu düşünüyorum. Bana samimi gelmedi açıkçası. Ben pek çok kişiyi deneyimledim burada adı geçen. Bunlardan Güngör hanım, Gül hanım, Julia hanım tavsiye edebileceğim, mesleğinde başarılı insanlar ama kıyaslayacak olursak hızları Sevda hanımdan düşük. Yani onlar dakikasına 2,5 lira alıyorsa Sevda hanımın 3 lira alması çok değil bence. Hatta geniş bir bölgeye çalışılacaksa Sevda hanımla çalışıp daha az ödeyebilirsiniz bile. Sevda hanım son derece seri çalışıyor ve ciltte çalışılan bölgeye göre değişen ya minicik kabuklanmalar oluyor ya da kabuk dahi oluşmuyor. Yani hızının hakkını veriyor, oldukça becerikli. Ebru hanımsa seri çalışırken cildi yıpratıyor, kabuklanmalar çok daha büyük oluyor ve çok geç toparlanıyor cilt. Bende iz bırakmadı, daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim bir şikayetim olmadığını -cildimin daha çok hırpalanması ve daha geç toparlanması dışında- ama sonrasında gördüm ki iz bıraktığı kişiler de olmuş, özellikle dudak üstünde... Durum böyleyken asla üstüne tanımam diyebileceğim biri değil ne yazık ki. Zaman konusunda da haksızlık edildiğini düşünüyorum Sevda hanıma. Kendisi işlemi bıraktığı an makineyi kapatıyor, çok anlık aralar vermiş ve kapatmamışsa da çalışma sonunda toplam dakikadan 3-5 dakika düşüyor muhakkak, oyalanmış olabileceği süreden çok daha fazlasını yani. Ödeme konusunda da tanıdığı müşterisine fazlasıyla yardımcı olan biri. Oldukça candan, samimi ve iyi niyetli bir hanım. Asla paragöz biri değil. Amacım burda kimsenin reklamını yapmak değil, yapmadım da bu güne kadar. Burda insanlar deneyimlerini paylaşır, sonrasında herkesin kendi tercihi... Sadece vicdanen bunları yazmak zorunda hissettim kendimi.

Maksat taraf tutmak degil insanlari dogru bilgilendirmek. Siz samimi olmadiginiz icin bizide o sekilde algilamis olabilirsiniz. Size mutluluklar diliyoruz.

Bunun taraf tutmakla alakasi olmadigini oncelikle belirtmek isterim ben Ebru Hanimi taniyali daha 1 sene bile olmadi. Nitekim ne kadar ilgili alakali oldugunu anlamak icinde seneler gecirmis olmaya gerek yok burda herkes sevda hanimin ayni derdinden muzdarip kimse gelipte cok yogun ne ara yapsin gorusmelerini demesin sevda hanim randevularina sadik kalsa sizin disinizda bir seyle ilgilenmese zaten gun sonunda kendinede telefon gorusmelerinede vaktinin kalacagini dusunuyorum ayrica salona takilacak lambanin renginden tutunda sekline kadar arkadasiniza anlatmanin cokta acil oldugunu sanmıyorum isleme yeni baslamissiniz merak ettiğiniz seyler var telefon gorusmesinin bitmesini beklede sorasin zaten seans bitiyo o gorusmeler bitmiyo burda Ebru hanimin karalanmasina vicdanim el vermiyo madem bu kadar kotuydude senelerce uzman Sevda hanimin yaninda çalıştı? ???

Bunun taraf tutmakla alakasi olmadigini oncelikle belirtmek isterim ben Ebru Hanimi taniyali daha 1 sene bile olmadi. Nitekim ne kadar ilgili alakali oldugunu anlamak icinde seneler gecirmis olmaya gerek yok burda herkes sevda hanimin ayni derdinden muzdarip kimse gelipte cok yogun ne ara yapsin gorusmelerini demesin sevda hanim randevularina sadik kalsa sizin disinizda bir seyle ilgilenmese zaten gun sonunda kendinede telefon gorusmelerinede vaktinin kalacagini dusunuyorum ayrica salona takilacak lambanin renginden tutunda sekline kadar arkadasiniza anlatmanin cokta acil oldugunu sanmıyorum isleme yeni baslamissiniz merak ettiğiniz seyler var telefon gorusmesinin bitmesini beklede sorasin zaten seans bitiyo o gorusmeler bitmiyo burda Ebru hanimin karalanmasina vicdanim el vermiyo madem bu kadar kotuydude senelerce uzman Sevda hanimin yaninda çalıştı? ???
yüreğinize saglik duygulara ne guzel tercüman olmussunuz. Bu zamana kadar ebru hanim iyiydide oradan ayrilinca mi kötü oldu??? Bu iste bir fesatlik ve tezatlik olsa gerek. Zaten bunu ayirt edebilen kimin ne kadar basarili oldugunu az cok tahmin eder. Herkesin kendi tercihi. Ama mükemmel sonuc alinmak isteniyorsa kesinlikle ebru hanim diyorum

Niyetim burda kimseyle tartışmak değil. Kimseye samimiyetsiz demedim. Kimseyi kesinlikle şu kişiye gidilmeli diye yönlendirmeye de kalkmadım :) Bir sürü isimden bahsettim bugüne kadar, mutlaka Sevda hanıma gidin de demedim herhangi bir mesajımda, okuyanlar gorecektir zaten. Benim için önemli değil, islemi yapan kişi gerekiyorsa telefonda konuşabilir, yeter ki işlem iyi yapılsın, sonrasında cildim eski haline dönsün diye aylarca beklemeyeyim.

Ebru hanım beş ay önce işlem yaptı, kabuklar düştükten sonra kalan renk farkı hala geçmedi, aydan aya hafifliyor biraz, tamamen gecmesi zaman alacak. Aynı bölgeye Sevda hanım çalıştı sonrasında hiçbir sorun yaşamadım, oluşan kabuklar da minicikti. Ebru hanım çalıştığında oluşan kabuklar çok daha büyüktü.
Yüzümde böyle bir sorun yaşamamıştım Ebru hanımla, sivilcelenme ve kabuk daha çok oluyordu Sevda hanımın işlemine göre ama toparlanması cok uzun sürmüyordu.
Bunlar benim tecrübelerim.

Ebru hanım beş ay önce işlem yaptı, kabuklar düştükten sonra kalan renk farkı hala geçmedi, aydan aya hafifliyor biraz, tamamen gecmesi zaman alacak. Aynı bölgeye Sevda hanım çalıştı sonrasında hiçbir sorun yaşamadım, oluşan kabuklar da minicikti. Ebru hanım çalıştığında oluşan kabuklar çok daha büyüktü.
Yüzümde böyle bir sorun yaşamamıştım Ebru hanımla, sivilcelenme ve kabuk daha çok oluyordu Sevda hanımın işlemine göre ama toparlanması cok uzun sürmüyordu.
Bunlar benim tecrübelerim.

Iste bakin ne guzel demissiniz benim tecrubelerim diye anlattiklarimizda bizim tecrübelerimiz biz bunlari insanlarla paylasiriz kim nereye gitmek isterse oraya gider yani herkes nasibini yer durumun fazla uzamasina gerek olmadigini dusunuyorum

arkadaşlar merhaba,
burada yeni üye olup ta birilerini öven, birilerini yeren arkadaşların mesajlarını çok fazla dikkate almıyorum. sizlerde almayın. çünkü bunların kasıtlı yazıldığını, buradan insanları yönlendirdiklerini düşünüyorum. eski üyelerin deneyimlerini yaşadıklarını okuyun ona göre karar verin. sonuçta cilt, bizim cildimiz ve onunla yaşayacak olan biziz.

arkadaşlar merhaba,
burada yeni üye olup ta birilerini öven, birilerini yeren arkadaşların mesajlarını çok fazla dikkate almıyorum. sizlerde almayın. çünkü bunların kasıtlı yazıldığını, buradan insanları yönlendirdiklerini düşünüyorum. eski üyelerin deneyimlerini yaşadıklarını okuyun ona göre karar verin. sonuçta cilt, bizim cildimiz ve onunla yaşayacak olan biziz.
yeni üye,eski üye derken.?? kaç senelik üye olduğunu araştırıp,ona göre mi kaale alalım yani.!? yada kaale alınması için kaç senelik üye olunması gerekli mesela.?!? ayrıca yönlendirme amaçlı yorumlar var demişsiniz de,zaten yönlendirme yapmak için insanların deneyimlerini paylaştığı bir forum burası.. kötü deneyim yaşayan,iyi deyip de, insanları kötüye mi yönlendirsin yani.!? iyi deneyim yaşayan da elbette över ve tavsiye eder..(?)

yeni üye,eski üye derken.?? kaç senelik üye olduğunu araştırıp,ona göre mi kaale alalım yani.!? yada kaale alınması için kaç senelik üye olunması gerekli mesela.?!? ayrıca yönlendirme amaçlı yorumlar var demişsiniz de,zaten yönlendirme yapmak için insanların deneyimlerini paylaştığı bir forum burası.. kötü deneyim yaşayan,iyi deyip de, insanları kötüye mi yönlendirsin yani.!? iyi deneyim yaşayan da elbette över ve tavsiye eder..(?)

Back