İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tekrar Merhaba. Ekim - Kasım gibi yeni evime taşınıyorum. Ve yeni evimde artık sadece çevreme , dostlarıma değil dileyen olursa hanımlara da uygulama yapmayı planlıyorum. Evimi bunun üzerine düzenleyeceğim. Yaptığım araştırmalarda da gördüğüm gibi bu işler dükkan vs gibi yerlerde değil hanımların kendini evinde hissedeceği yerlerde çok daha yaygın ve uygun. Güven duymak çok önemli. Bu güveni sağlayabildiğime inanan hanımları piyasanın bir nebze altındaki bir fiyatla uygulama için misafir etmek istiyorum. Şunu da eklemek istiyorum ; ben evinde kendince iğneli epilasyon yapmaya çalışan biri değil, eğitimini stajını yapmış sertifikasını almış 4 senelik bir iğneli epilasyon uzmanıyım. Uygulama için hangi uzmana giderseniz gidin ; sizin de uzmanın da bu uygulama için alması gereken sorumlulukları ve dikkat etmeniz gereken noktalar olduğunu unutmayın. Umarım herkes için hayırlı olur.

Merhaba bu yorumu yapmak durumunda kaldığım için yazıyorum. Ben yukarıdaki "GEOGRAPHY LOVE" isimli kullanıcıyım Dün yazdığım şeyden sonra hesabım engellenmiş. Burada kendine ait reklam içerikli başlıkları olan, profilinde internet adresi , iletişim adresi olan açıkca reklam yapan insanlar varken benim hesabımın " sahte profil" olarak kapatılmasını anlayamıyorum. Bana mesaj yoluyla ulaşıp size gelmek istiyoruz diyen hanımlara bile " kusura bakmayın uygun olmaz" yazmış biriyim. Yazdıklarımın hepsine tekrar imzamı atarım. Reklam amaçlı üyelik dense bir nebze anlamaya çalışırım ama hiçbir iletişim adresini paylaşmamış birini " sahte profil" olarak engellemek profesyonel değil. Sayfalarca başlığı olan , iletişim adresi , internet sitesi profilinde olanlar var öyleyse demek ki bir ücretlendirme vardır diye irtibata geçmeye çalıştım cevap verilmedi. Evet beni reklam amaçlı üyelik diye engelleyin tekrar ama " sahte profil" şeklinde engellenmeyi kabul etmiyorum. Yazdıklarım ve yorumlarımın hiçbirinde tek bir sahtelik yoktur. Ki reklam amaçlı bir üyelik de değildir. Evimi açıyorum yazmakla, iletişim adresi paylaşmayı reklam yapmayı aynı gören site yönetimi ; herkesi mekanına çağıran iğneli epilasyon uzmanlarını neden engellemiyor. Kimsenin engellenmesini dilemiyorum sadece ADİL VE MANTIKLI olun. Sahte profil ifadesini yani yazdıklarımı sahte olarak lanse edilmesini asla kabul etmiyorum. Verdiğim tüm bilgiler aldığım eğitimin ve tecrümenim sonucudur. Evet hanımlar bana asla gelmeyin, ben asla buradan müşteri edinme derdinde değilim, ki istenilse de iletişim adresimi mesaj yoluyla dahi paylaşmadım. Bu kadar tepki vermemin sebebi ; yapılan bu çifte standart.
Bu üyeliğimi de iptal edebilirsiniz buyrun.

Şimdi sazı bir de ben elime alayım ....

ikbalepilasyon bu hesap size ait değil mi ? 2015 yılında aynı sebeple üyeliğinize son vermedik mi ?
_reyhan34_ peki ya bu hesap ? Bunu da kendiniz iptal ettiniz.

Geography Love bu bir reklam bir de üyelik iptalinden sonra alınan hesap değil mi ?

Evet öyle şimdi neyin adaletinden bahsediyorsunuz ? Bu sebeple sakın mağdurum da mağdurum mesajı ile kendinizi temize çıkarmayın. Tabi geçmişe ait bu hesapları bildiğimizi hesap edemediğiniz için esip gürlemişsiniz.

Çok net evinizde böyle bir çalışma yapamazsınız, site kuralları da bu tür bilgilendirme mesajlarına izin vermemektedir.

Eda hanım, Sevda hanım, Mübeccel hanım, Güngör hanım ...
Bir sürü isim var.
Ortak bir karar yok. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Henüz herhangi bir işlem uygulamadım kendime ve bunca yorumu okuduktan sonra daha da korkar oldum.

Memnun kaldiginiz biri var mi peki
Sevda hanimi dusunuyodum ama siz boyle yazinca yine kararsiz kaldim
Cidden genel anlamda memnun kalinan kimse yok mu koskoca ankarada

Gittiğiniz yeri bana mesaj atabilir misiniz

merhaba sevgili kadınlar,

uzun zaman önce yaptırdığım iğneli epilasyonla ilgili özel mesajlar alıyorum, ben de ihtiyaca binaen önceki yazdıklarımdan eksik kalan, arada kaybolan kısımları topluca madde madde sıralayıp güncel bir mesajla yazmaya karar verdim.

1. İğneli epilasyonumu Hacettepe üniversitesi kozmetoloji (dermatolojiye bağlı) bölümünde yaptırdım.
2. Hacettepe"yi tavsiye ediyorum tabii ki, çok memnun kaldım.
3. Sadece yüz bölgesine yapılıyor, çünkü devlet hastanesi. (aynı şekilde laser epilasyonu da sadece yüze yapıyorlar.)
4. Yapan kişi Filiz hanım idi. Sağlık çalışanı yani alelade kuaför gibi değil hijyenik şartlarda yapılıyor. Eli çok hafif ama laserde ya da ağdada canınız yanıyorsa çok acı çekersiniz, bilhassa dudak üstü çok acılı.
5. Seans sayısı tüyün olduğu bölgeye bağlı. Kimi tüyler bir kimisi de en fazla iki seansta sonsuza kadar veda ediyor size.
6. Ben kalın ve siyah tüyler bitene kadar gittim, bir daha hiç çıkmadı.
7. İnce tüylerim sarıydı zaten aldırmak istemedim. beni pek rahatsız etmiyor. istemediğim tüyler tamamen bitti.
8. Yani incelerde işe yaramadığı için değil kendim aldırmak istemediğim için bitirdim. Kalında işe yarayan bir yöntem inceyi daha kısa sürede bitirir, lazer gibi değil, her tüyde işe yarıyor. elektrik verip yakıyor .kökünü. ben incelere üşendim o yüzden gitmedim yoksa etkili, dudak üstümü aldırdım mesela inceydi bir seansta bitti.
9.Kabuk kalmaması kış aylarında yapmaya, güneşten korunmaya ve epilasyon sonrası temizliğe dikkat etmeye bağlı.
10. O bölgelere epilasyon sonrası bir süre su değdirmeyin, makyaj yapmayın, sadece güneş kremi ile nemlendirin.
11. Bende hiç iz veya kabuk kalmadı.
12. Hastane sayfasından telefonu bulasilirsiniz, randevuyla hizmet veriliyor, ücreti de söylüyorlar yaklaşık olarak, şu anda ne kadar bilmiyorum.
13. Ücret dakikayla değil bölgenin genişliğine göre ve kuaförden daha ucuz.

unuttuğum eksik kalan şeyler olursa yine yazarım,

herkese geçmiş olsun.

yukarıda iğneyle ilgili mesajları görünce aklıma geldi. hacettepe kıl inceliğinde altın iğneyle çalışıyor. iğnelerimi izgi ya da ilkiz sokaktan almıştım. biri sokak biri dükkan ismi tam hatırlayamadım. ama çok ucuzdu 4-5 lira gibi birşeydi.

evet arkadaşlar tam 7 sene önce gitmişim. bu da ilk mesajım:

tarihin tozlu sayfalarından :))

kujum, özel msj atamıyorum (50 msj meselesi).

pınar85 ,işte cevaplar

Çooook teşekkür ederim en yakın zamanda bende randevu alacağım :)

Gerçekten çok yardımcı bir mesaj olmuş, çok teşekkürler.

Peki çalışma günleri ve çalışma saatleri nedir bir bilginiz var mı ?

Hacettepe kozmetolojiyi aradım randevu almak için fakat artık yapmıyorlarmış hacettepeye gitmeyi düşünenlere üzücü haber

Ben de öyle biliyordum, ordan çıktıktan sonra dakikaya göre daha fazla para aldıklarını farkedince burda sormak istedim. Sonra arayıp kendilerine sordum, meğer zamlanmış. Nakitte dakikası 2 lira olmuş.
Aaa öylemi ben hiç bu tarz bişey yaşamadım zaten dakikası 1.80 gibi bi fiyata denk geliyordu dakikada 20 kurus bi zam olmus yani bi saatte 10 tl mi fazla aldılar sizden

Memnun kaldiginiz biri var mi peki
Sevda hanimi dusunuyodum ama siz boyle yazinca yine kararsiz kaldim
Cidden genel anlamda memnun kalinan kimse yok mu koskoca ankarada
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba...
Yıllar önce yaptırdığım iğneli epilasyon sürecini burda yazmıştım . Yüzüm için yıllarca lazer epilasyon yaptırıp sonuç alamadığım gibi birde tüm suratıma yayılan kıllrdan muzdariptim... uzun aramalar sonucu tek çözüm iğneli epilasyon olduğuna karar verip araştırdığım dönemde Sevda Hanımı bulmuştum ... yüzümde hiç bir iz çukur ve sıkıntı yaşamadan kıllardan kurtulmuştum... Ankara da bu işi iyi yapan bir insan arıyorsanız Sevda hanım derim ... Benden sonra gidip çok memnun kalan oldu ve özel mesajla teşekkürlerini bildirdiler... yıllar sonra Sevda hanımı ziyaret ettim.. yeni yeri muhteşem olmuş .. çok temiz nezih ... yüz bölgesi maalesef lazerle bitmiyor arkadaşlar .. Tek çare iğneli epilasyon... Ve ankara'da memnun kaldığım insan Sevda hanımdır... Reklam yapmadığımı benimle irtibata geçen ve giden arkadaşlar bilirler.. sorularınız olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.. çünkü ben kıllardan çok çektim hiç bir bayanın bu konuda sıkıntı çekmesini istemiyorum.. kurtulanlarda benim için çocuklarım için bir dua etsin Allah razı olsun desin ne mutlu bana.. Kılsız tüysüz bir hayat diliyorum kızlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…