- 18 Ağustos 2016
- 37
- 17
- 3
Merhaba bu yorumu yapmak durumunda kaldığım için yazıyorum. Ben yukarıdaki "GEOGRAPHY LOVE" isimli kullanıcıyım Dün yazdığım şeyden sonra hesabım engellenmiş. Burada kendine ait reklam içerikli başlıkları olan, profilinde internet adresi , iletişim adresi olan açıkca reklam yapan insanlar varken benim hesabımın " sahte profil" olarak kapatılmasını anlayamıyorum. Bana mesaj yoluyla ulaşıp size gelmek istiyoruz diyen hanımlara bile " kusura bakmayın uygun olmaz" yazmış biriyim. Yazdıklarımın hepsine tekrar imzamı atarım. Reklam amaçlı üyelik dense bir nebze anlamaya çalışırım ama hiçbir iletişim adresini paylaşmamış birini " sahte profil" olarak engellemek profesyonel değil. Sayfalarca başlığı olan , iletişim adresi , internet sitesi profilinde olanlar var öyleyse demek ki bir ücretlendirme vardır diye irtibata geçmeye çalıştım cevap verilmedi. Evet beni reklam amaçlı üyelik diye engelleyin tekrar ama " sahte profil" şeklinde engellenmeyi kabul etmiyorum. Yazdıklarım ve yorumlarımın hiçbirinde tek bir sahtelik yoktur. Ki reklam amaçlı bir üyelik de değildir. Evimi açıyorum yazmakla, iletişim adresi paylaşmayı reklam yapmayı aynı gören site yönetimi ; herkesi mekanına çağıran iğneli epilasyon uzmanlarını neden engellemiyor. Kimsenin engellenmesini dilemiyorum sadece ADİL VE MANTIKLI olun. Sahte profil ifadesini yani yazdıklarımı sahte olarak lanse edilmesini asla kabul etmiyorum. Verdiğim tüm bilgiler aldığım eğitimin ve tecrümenim sonucudur. Evet hanımlar bana asla gelmeyin, ben asla buradan müşteri edinme derdinde değilim, ki istenilse de iletişim adresimi mesaj yoluyla dahi paylaşmadım. Bu kadar tepki vermemin sebebi ; yapılan bu çifte standart.
Bu üyeliğimi de iptal edebilirsiniz buyrun.
Yazdıklarınıza kesinlikle katılmıyorum, belliki siz bir yakınısınız Eda'nın. Forumdaki birçok kişi gibi Ankarada uzun süreler farklı yerlerde iğneli epilasyon deneyimi yaşamış biri olarak, mübeccelden bi kere kesinlikle uzak durun paranızla hiç bir sonuç alamazsınız. Gelelim Sevda güzellik salonuna 5,6 seans gitmeme rağmen tüylerde ne azalma ne de incelme olamadı maalesef, vaktinize yazık... En son gittiğim paracı yerlerden birisi de Eda Güzellik salonuydu. Hem ucuz değil yaptığı işlem hem de yarıda bırakıyor!!! Sizin işinizi sürekli yarıda kesiyor ve şu kısmı da bi sonrakine devam edelim şeklinde ve hiçbir zaman istediğiniz bölge sıfırlanmıyor, bunun bir diğer sebebi de kullandığı "memectron" iğne. Bu iğne çok kalın ve mesela yüzünüzdeki tüyler ya da başka bölgede incelenleri tam olarak bitirmiyor, birçok kişiden duyduğuma göre iz de bırakıyor. Bunların hepsi bir yana bu kişinin müşteriye davranış tarzı, para ile ilgili konularda tutumu, müşterinin zamanına karşı ne kadar saygısız olduğunu anlatamam!! Eğer siz bir üniversite öğrencisi iseniz ya da siz vakti kısıtlı ve önemli olan bir çalışansanız bu eğitimi bile olmayan kadına işlem yaptırmayın, hiç tavsiye etmem....
1 saati 110 tl nakitte kart ile 130 du sanırımGüngör hanımın yeni dakika ücretini bilen var mı acaba?
Merhaba, ben sırf bu konuyla ilgili birkaç şey yazabilmek için üyelik açtım. Belki benim gibi tüylerinden rahatsız olan arkadaşlara bir yardımım dokunur diye.
Annem bundan 6 sene önce yüzünde bir anda çıkan tüylerden kurtulmak için lazere başlamıştı. Fakat hiçbir sonuç alamadı. Bir sürü güzellik salonuna gitti. Hepsinden sonra aksine çoğaldığını ve başka yerlere yayıldığını söylüyordu. Daha sonra bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine kızılayda iğneli epilasyon yapan bir yere gittik. Hiç memnun kalmadı. Neyinden memnun kalmadığını uzun uzun anlatmayayım ama burada yazan şikayetlerden farksız değil.
Artık gerçekten pes etmek üzereydi. Çok da üzülüyordu. Güvenilir, bu işi doğru düzgün yapabilecek bir yer bulamayacağını düşünüyordu. Bir arkadaşına anlatmış bu derdini. O da "benim bir akrabam Kavaklıdere'de bu işle uğraşıyor, istersen bir dene" diyerek tavsiyede bulunmuş. Çok bir beklenti içinde bulunmadan gittik (çünkü her defasında kazıklanmıştık). Gittiğimizde anneme düzenli olarak ve sık sık gelmesi, yüzünü güneş kremiyle koruması ve ne olursa olsun vazgeçmemesi gerektiğinden bahsetti. Kabul etti. İlk başlarda haftada 3 kere falan gidiyordu. Kıl köklerindeyken epilasyonun yapılması gerekiyormuş. Daha sonra seanslar azalmaya başladı. 6-7 ay gibi sürede annemin favori bölgesi ve diğer yerlerdeki tüyleri bitti. 4 senedir de hiçbir şekilde çıkmıyor.
Benim de yüzümde tüyler olduğu için annem uzun zamandır bana git git diye ısrar ediyor. Ben de başladım. Çok memnunum. Oldukça azaldı. Favorilerim o kadar fazlaydı ki, saçlarımı hiç toplamazdım. Yani düşünün toplayacak duruma geldim. Acıyor mu? Acıyor, fakat ben seansa gitmeden evvel uyuşturucu krem sürüyorum. Hissetmiyorum çok fazla. Zaten ağrı eşiğim yüksek. Kabuk tutuyor mu? Evet, tutuyor ama sonradan geçiyor. Ayrıca öyle çok fazla tutmuyor. Tek tük diyebilirim. Yüzü güneş kremiyle korumak şart. Ayrıca pest etmeden düzenli olarak gidilmezse de işe yaramıyor. Yani "ben 3 seans gittim hala faydasını görmedim" diye bir şey yok. Öyle hemen bitmiyor. Bir kere düzenli gidilecek.
Neyse, ben benim durumumda olan kişilere yardım etmek amacıyla bu mesajı yazdım. Gittiğim yerin ismini vermem sanırım doğru olmaz. Ama sizler eğer gitmeyi düşünüyorsanız muhakkak güvenilir bir yer seçin. Annemin tüyleriyle uğraştığı süre içerisinde anladım ki, insanların gözünü para o kadar bürümüş ki, böyle bir durumda bile insanların zaaflarından faydalanıp, kolayca kandırabiliyorlar.
İyi akşamlar.
slm, ben bugün hacettepe üniversitesinin kozmetoloji bölümüne gittim. orada başladım. hacettepe devlet hastanesi olduğu için açık açık yazdım.umarım reklam sayılmaz. güvenilir, hijyenik güzellik salonu bulamadığım için.
iki sene yüzüme sir ağda yaptırıyordum. ağda sonrası bir hafta kızarık ve sivilcelerle darmadağan olmuş bir suratla gezdikten sonra iğneliye karar verdim. ergenlikte bile çıkmayan sivilceler cildimi mahvetmişti ve sadece biraz azalttı sir ağda.
iğneli epilasyon aşırı derecede acıtmıyor.biraz dişinizi sıkmanız lazım başta zaten bir süre sonra acıdan uyuşuyor bölge. yapan kişinin eli çabuktu. bir saatte favorilerimi ve çenemin bir kısmını bitirdi. hacettepede ücret saat değil cm2 hesabı. normalde bildiğim kadarıyla salonlarda saati 50-60 arası değişiyor. burada da epilasyon yaklaşık bir saat sürdü ve ücret 54 lira. (cm2'si 6 tl) iğnenizi kendiniz alıyorsunuz dışarıdan. altın iğne tanesi 3 tl.
sadede gelecek olursak epilasyon sonrası herhangi bir kızarıklık vs olmadı. sadece güneş kremi sürmem gerektiğini söyledi yapan kişi. dışarıda hava güneşliydi çünkü. kabuklanma olabilir kesin olur diyemem. eğer rahatsız olursan bephanten sürersin, fazla oynama, ancak leke vs olmaması senin özen göstermene bağlı dedi .sadece bugün biraz dikkatli ol, yarın işe giderken makyaj yapabilirsin, temizleyebilirsin cildini bir sakıncası yok dedi.
ben şimdiden tüylerimden ilelebet kurtulmuş gibi rahatladım, çok temiz bir görüntü ağdayla harcadığım zamana ve paraya acıyorum. sonraki günlerde bir irritasyon olursa yazarım. zira benim cildim çok hassas ve allerjik. bende sorun olmazsa kimsede olmaz.
kujum, özel msj atamıyorum (50 msj meselesi).
pazartesi günü telefonlaxxxxxx randevu aldım. bugün öğleden sonra gittim. ücretli zaten. ücretsiz olsa belki çok sonraya randevu verilirdi ama öyle birşey olmadı. sevk filan almanıza gerek yok. gayet hijyenik, ilgili ve nazikler. benim hacettepe ile ilgili ilk intibam çok iyi. lazer de yapıyorlar. ben burada yazılanları okudukta sonra güzellik salonunda yaptırmaktan korktum açıkçası.
randevuyu alıp gittim. gider gitmez başladılar. iğnemi almıştım. sıhhiye köprüsünün orada kuaför malzemeleri satan yerler var hicaz pastanesinin gerisindeki sokakta. izgin kozmetik diye biryer. altın iğne almanız gerekiyor dediler hacettepeden randevu alırken. bir saate yakın sürdü epilasyon. acıdı ama ağdadan daha fazla acımıyor. gerçi benim canım çok tatlı değildir. bir de iğne yanlış deliğe girer , kıpırdamamalıyım diye düşünüp dişimi sıktım güzel sonucu düşünerek. bitince kızarıklık çok hafif oldu, o da eve gelene kadar(20 dakikada) geçti. şu an biraz uyuşma var. hani diş çektirmek için iğne vurulduktan sonra insanın yanağı hisssiz olur ya öyle bir uyuşma.
ben bir sorun yaşamayacağımı düşünüyorum inşallah. çünkü olsaydı şimdiye cildim reaksiyon gösterirdi. çünkü cildim karma, çok alerjik ve hassas . sir ağdadan sonra bir hafta kızarıklık geçmiyordu. şu an hiçbir kızarma, tahriş yok.
yani sonuç olarak biraz cesaret gösterip denemek lazım. ben bayramdan sonra yüzümün diğer kısımları için tekrar gideceğim. çünkü hepsini bir anda yapmıyorlar. bugün sadece favoriler ve çene altımın yarısı yapıldı. tamamen bitmesi ne kadar sürer dedim. en fazla bir yıl sürer, duruma göre 3 seansta da bitebilir dediler. inşallah emek, zaman ve para kaybım olmaz. ama ben hacettepeyi gayet ciddi buldum, sonuç alacağıma inanıyorum. kolay gelsin, iyi akşamlar.
slm kujum,
evet memnunum ama henüz ikinci seansa gitmedim. ilk seansın izi, kızarığı, kabuğu filan kalmadı.zaten öyle fazla bir yan etki görmedim sadece uyuşma hissi vardı. ikinci seansa gitmeden tekrar yazmak istemedim. çünkü 2.seansta yüzümün diğer kısımlarını (yanak ve dudak üstü) yaptıracaktım. bu perşembeye randevu aldım. bakalım inşallah memnuniyetim devam eder ama siz çok pahalı bir yere gitmişsiniz inşallah siz de memnun kalırsınız.
fiyatları tekrar yazayım hatırlatmak için. iğneyi kendim aldım.altın kaplama sıhhiyeden :3 tl, hacettepe'de cm2'si 6 tl. bence dakika başı usulden daha iyi. çünkü acıya dayanamayıp bazen mola istemek durumunda kalıyorsunuz ki zaten aşağı yukarı aynı hesaba geldi. benim bir saate yakın sürdü toplam ücret 54 tl. ortalama bir güzellik salonunun saat ücreti ile aynı fiyat.
leylaq, sizin için makine markasına bakacağım unutmazsam. kusura bakmayın arkadaşlar hala özel msj yazamıyorum. böyle ortaya oluyor ama çok özel değil nasıl olsa herkes yararlansın kamu hizmeti yapmış oluruz böylece
pınar85 ,işte cevaplar
1)kabuk leke iz oldu mu?
hiç olmadı diyemem ama sir ağdadan daha az yan etkisi var. hafif kızarıklık ve sonrasında biraz kabuk ama çok ince bir tabaka.öyle kabuk deyince küçükken yere düşerdik dizimizde kabuk olurdu öyle birşey değil.üsttki deri tabakası dökülüyor. işte bu esnada bunlarla oynamamak gerekiyor, o zaman iz kalma ihtimali varmış.
benim sir ağdadan sonra yüzüm 1 hafta sonra eski haline dönerdi.kızarma, kabarıklık, sivilce, kan oturması, yapışkanlık hissi olurdu ve su değdirme yasağı. bunlar iğnelide yok.benim cildim çok hassas olduğu için ben çok korkarark gittim ama mecburen artık.2 yıldır sir ağdaya gidiyorum azalma var ama bitmedi ve suratım sirin tahrişinden dolayı sivilcelerle doldu berbat oldu. daha bir seans gittim ,perşembeye randevu aldım tekrar gidicem yanak ve dudak üstü için bu kez.epilasyondan sonra şu anda sivilcelerim bile azaldı. favorilerimi 1 ay olmuştu aldıralı hala çıkmadılar.
2) iğne batan yerler gözenek gözenek açık bi görünüm aldı mı?
gözenek açılması iğneli bittiği anda oluyor ama birkaç saat içinde geçiyor.sonrasında biraz uyuşma hissi var.biraz sert bir doku haline geliyor epilasyon yapılan bölge.ama zaten yüzünün tamamını aynı gün yapmıyorlar. yan etki oluşumunu göz önünde bulundurarak.
3)sosyal hayatta çok belli oluyor mu yüzün kötü halde mi?
hayır hiç belli olmadı. arkadaşlarıma söylemesem anlamayacaklardı epilasyon yaptırdığımı. onlar da hiç belli değil dediler. ağdadan sonra herkes suratına ne oldu derdi.
yapan kişiye de sordum hatta yarın işe giderken makyaj yapabilir miyim diye? kadın tabii ki hiç bir şey olmaz dedi. olmadı da zaten. sadece biraz kızarıklık var.epilasyon sonrasında dışarıya çıkarken mutlaka güneş koruyucu krem sürülmeli ve ince kabuksu tabakanın nemlenmesi yumuşayıp kolay dökülmesi için medikasol sürdüm o kadar.
yukarıda iğneyle ilgili mesajları görünce aklıma geldi. hacettepe kıl inceliğinde altın iğneyle çalışıyor. iğnelerimi izgi ya da ilkiz sokaktan almıştım. biri sokak biri dükkan ismi tam hatırlayamadım. ama çok ucuzdu 4-5 lira gibi birşeydi.
merhaba sevgili kadınlar,
uzun zaman önce yaptırdığım iğneli epilasyonla ilgili özel mesajlar alıyorum, ben de ihtiyaca binaen önceki yazdıklarımdan eksik kalan, arada kaybolan kısımları topluca madde madde sıralayıp güncel bir mesajla yazmaya karar verdim.
1. İğneli epilasyonumu Hacettepe üniversitesi kozmetoloji (dermatolojiye bağlı) bölümünde yaptırdım.
2. Hacettepe"yi tavsiye ediyorum tabii ki, çok memnun kaldım.
3. Sadece yüz bölgesine yapılıyor, çünkü devlet hastanesi. (aynı şekilde laser epilasyonu da sadece yüze yapıyorlar.)
4. Yapan kişi Filiz hanım idi. Sağlık çalışanı yani alelade kuaför gibi değil hijyenik şartlarda yapılıyor. Eli çok hafif ama laserde ya da ağdada canınız yanıyorsa çok acı çekersiniz, bilhassa dudak üstü çok acılı.
5. Seans sayısı tüyün olduğu bölgeye bağlı. Kimi tüyler bir kimisi de en fazla iki seansta sonsuza kadar veda ediyor size.
6. Ben kalın ve siyah tüyler bitene kadar gittim, bir daha hiç çıkmadı.
7. İnce tüylerim sarıydı zaten aldırmak istemedim. beni pek rahatsız etmiyor. istemediğim tüyler tamamen bitti.
8. Yani incelerde işe yaramadığı için değil kendim aldırmak istemediğim için bitirdim. Kalında işe yarayan bir yöntem inceyi daha kısa sürede bitirir, lazer gibi değil, her tüyde işe yarıyor. elektrik verip yakıyor .kökünü. ben incelere üşendim o yüzden gitmedim yoksa etkili, dudak üstümü aldırdım mesela inceydi bir seansta bitti.
9.Kabuk kalmaması kış aylarında yapmaya, güneşten korunmaya ve epilasyon sonrası temizliğe dikkat etmeye bağlı.
10. O bölgelere epilasyon sonrası bir süre su değdirmeyin, makyaj yapmayın, sadece güneş kremi ile nemlendirin.
11. Bende hiç iz veya kabuk kalmadı.
12. Hastane sayfasından telefonu bulasilirsiniz, randevuyla hizmet veriliyor, ücreti de söylüyorlar yaklaşık olarak, şu anda ne kadar bilmiyorum.
13. Ücret dakikayla değil bölgenin genişliğine göre ve kuaförden daha ucuz.
unuttuğum eksik kalan şeyler olursa yine yazarım,
herkese geçmiş olsun.
merhaba sevgili kadınlar,
uzun zaman önce yaptırdığım iğneli epilasyonla ilgili özel mesajlar alıyorum, ben de ihtiyaca binaen önceki yazdıklarımdan eksik kalan, arada kaybolan kısımları topluca madde madde sıralayıp güncel bir mesajla yazmaya karar verdim.
1. İğneli epilasyonumu Hacettepe üniversitesi kozmetoloji (dermatolojiye bağlı) bölümünde yaptırdım.
2. Hacettepe"yi tavsiye ediyorum tabii ki, çok memnun kaldım.
3. Sadece yüz bölgesine yapılıyor, çünkü devlet hastanesi. (aynı şekilde laser epilasyonu da sadece yüze yapıyorlar.)
4. Yapan kişi Filiz hanım idi. Sağlık çalışanı yani alelade kuaför gibi değil hijyenik şartlarda yapılıyor. Eli çok hafif ama laserde ya da ağdada canınız yanıyorsa çok acı çekersiniz, bilhassa dudak üstü çok acılı.
5. Seans sayısı tüyün olduğu bölgeye bağlı. Kimi tüyler bir kimisi de en fazla iki seansta sonsuza kadar veda ediyor size.
6. Ben kalın ve siyah tüyler bitene kadar gittim, bir daha hiç çıkmadı.
7. İnce tüylerim sarıydı zaten aldırmak istemedim. beni pek rahatsız etmiyor. istemediğim tüyler tamamen bitti.
8. Yani incelerde işe yaramadığı için değil kendim aldırmak istemediğim için bitirdim. Kalında işe yarayan bir yöntem inceyi daha kısa sürede bitirir, lazer gibi değil, her tüyde işe yarıyor. elektrik verip yakıyor .kökünü. ben incelere üşendim o yüzden gitmedim yoksa etkili, dudak üstümü aldırdım mesela inceydi bir seansta bitti.
9.Kabuk kalmaması kış aylarında yapmaya, güneşten korunmaya ve epilasyon sonrası temizliğe dikkat etmeye bağlı.
10. O bölgelere epilasyon sonrası bir süre su değdirmeyin, makyaj yapmayın, sadece güneş kremi ile nemlendirin.
11. Bende hiç iz veya kabuk kalmadı.
12. Hastane sayfasından telefonu bulasilirsiniz, randevuyla hizmet veriliyor, ücreti de söylüyorlar yaklaşık olarak, şu anda ne kadar bilmiyorum.
13. Ücret dakikayla değil bölgenin genişliğine göre ve kuaförden daha ucuz.
unuttuğum eksik kalan şeyler olursa yine yazarım,
herkese geçmiş olsun.
Ben de öyle biliyordum, ordan çıktıktan sonra dakikaya göre daha fazla para aldıklarını farkedince burda sormak istedim. Sonra arayıp kendilerine sordum, meğer zamlanmış. Nakitte dakikası 2 lira olmuş.1 saati 110 tl nakitte kart ile 130 du sanırım
Aaa öylemi ben hiç bu tarz bişey yaşamadım zaten dakikası 1.80 gibi bi fiyata denk geliyordu dakikada 20 kurus bi zam olmus yani bi saatte 10 tl mi fazla aldılar sizdenBen de öyle biliyordum, ordan çıktıktan sonra dakikaya göre daha fazla para aldıklarını farkedince burda sormak istedim. Sonra arayıp kendilerine sordum, meğer zamlanmış. Nakitte dakikası 2 lira olmuş.
Hacettepe kozmetolojiyi aradım randevu almak için fakat artık yapmıyorlarmış hacettepeye gitmeyi düşünenlere üzücü haber
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba...Memnun kaldiginiz biri var mi peki
Sevda hanimi dusunuyodum ama siz boyle yazinca yine kararsiz kaldim
Cidden genel anlamda memnun kalinan kimse yok mu koskoca ankarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?