Eki Görüntüle 1783901 Eki Görüntüle 1783903 Eki Görüntüle 1783905 Eki Görüntüle 1783901 Eki Görüntüle 1783901 Eki Görüntüle 1783901 Eki Görüntüle 1783903 İyi günler, yazılanları okudum. Aura güzellik salonunda yaklaşık 2-3 yıldır Ebru Hanım ve Sevda Hanım karışık olmak üzere devam ediyorum. Yukarıda yazılanları okudum, gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım. Alın, kaş ve yüz bölgeme genel olarak çalışıyorlar, işlem sonrası ne bir kabuklanma, ne de bir gözenek açıklığı meydana gelmedi. Aksine çok yağlı ve sivilceli bir cildim vardı, sanırım işlem esnasında cilt altımın boşalması nedeniyle cildimdeki yağlanma ciddi derecede azaldı. O yüzden sivilceler için hastaneye gitmeye de son vermiştim. Kullandıkları iğne de araştırmalarıma göre gayet sağlıklı ve çok ince Nasıl iz kalır hala anlamıyorum. Kaş bölgesi kadar hassas bir bölgede çok yoğun çalışmalarına rağmen ufacık bir sorun hadi yaşamadım. Tek sorun biraz acı veriyor olması ama zaten iğnelide acı yoksa çıktığınızda Mutlu mesutsanız almıyorlardır. İşinin ehli insanlar olmasalar randevuları böyle her daim dolu olur muydu bilmiyorum. Bu insanlara il dışından geliyorlar çok şaşırdım okuduklarıma. Alın öncesi ve sonrası için fotoğraf yüklemek istiyorum üzerimde pembe kazak ve lacivert gömlek olan fotoğraflarda alnımın ve boynumun altının doluluğunu görebilirsiniz, diğeri de son hali. İyi günler. :)
kesinlikle aşırı düzensiz gittiğim halde beklediğimden çok daha fazla azalma oldu. Kaşlarım için 3 ayda bir sefer falan gidiyorum. Benim yüzüm örtü şeklinde tüy doluydu, kaşlarım sürekli almama rağmen çok azaldı. Bilmiyorum bende bir sıkıntı olmadı. alın bölgem için falan fotoğraf attım ciddi bir açılma var ve yapay durmuyor gibi. Tek tük çıkıyor çok dikkat ediyorlar ama bilmiyorum. Orada bekleme salonunda gelen insanlarla sohbet ediyoruz herkes gayet memnun zaten memnun olmayan insan neden devam etsin. yüz çok önemli gerçekten bu işte usta denilecek insanlara kendinizi emanet etmeniz gerekiyor. Ben hiç sıkıntı çekmedim bilmiyorum cildim de aşırı hassastır duş sonrası bile sıcak sudan her yerimde kızarıklıklar olur. ben çok memnunum böyle bir arayışa girmiş insanlar için konuşacak olursam bazı şeylere siz karar verirsiniz. Aklınızda varsa gidip bir görüşün. Çok güleryüzlü, anlayışlı insanlar. hızlı ve dikkatliler şikayeti olan varsa bilemeyeceğim ama ben 3 yıldır çok düzensiz gitmeme rağmen çok iyi sonuçlar aldım ve memnunum. Allah herkesi en kısa zamanda bu dertten kurtarsın, uğraşmayan bilemez.merhaba arkadaşlar bende yazılanları okudum hem şaşirdım hemde üzüldüm açıkçası çünkü bende sevda hanıma yaklaşık 1,5 senedir gitmedigim halde bir kere kaşlarıma yapılan 1.seansta aldıgım sonuç karsısında mutlu olmamla beraber şu yazılan şeyleri görünce gerçekten üzüldüm.bilirsiniz ki kaş bölgesi en hassas bölge çünkü göz çevresi benimde sizlerin bahsettigi gibi ne bir kabuklanma ne bir iz nede bir çukur meydana gelmedi; gelmedigi gibide kaşlarımda azalma oldu.. bazı sebepler nedeni ile gidemedim ama tekrar gitmeyi düşünüyorum. YÜZ bölgesi hassas bir bölge elbette ama Sevda hanım olsun gerek Ebru hanım olsun geregince titiz davranıyorlar bu konuda diye düşünüyorum.
Olabilir söylediklerinizi anlarım ama para konusuna anlam veremedim çünkü durumum yokken 4-5 ay ödeme yapamadığım olmuştu beni arayıp arayıp bu bi tedavi paranın ne önemi var verirsiniz diyip ravdevu veriyorlardıBence üzülmeyın :) benım göz çaremde oluşan çukurları ben bıliyorum beynim kadar üzülmüş olamazsınız değil mi ? Bi mağduriyet var ortada .. Bence randevularının yoğun olması ile ölçmesek başarıyı cok daha iyi olur ... Yaşadgımı biliyorum fotolarınızdan bi şey anlaşılmıyor zaten benı ilgilendrmez .. Ben kendı yaşadığımı paylaştım .. Kendı bilir gitmek isteyen uyarmak istedim ..
Siz benim ne aralıklarla gittiğimi nereden biliyorsunuzda konuşuyorsunuz? Totalde uzun bir süre ama yaz boyunca hiç gidemedim ve hep 2 ayda bir kez falan gittim evde oturup buradan yazmıyorum çalışıyorum madem bilgi veriliyor bende verdim hemen bir linç girişiminde bulunmalar ne kadar kavgaya meyilli bir insansınız. Düşünceniz sizde kalsın memnun olup olmadığım Hakkı'nda bilgi verdim. Lazım olan alır gereksiz bir eleştiri tarzınız var bu şekilde olacaksa bana cevap vermeyin. Şaka gibi yainsanlara kimsenin yanlış bilgi vermeye hakkı yok
herkes buraya kimin yeni üye olup reklam yapmaya çalıştığını görüyor zaten
ortada bir mağduriyet var ve @jelybelly paylaşmış
o mağduriyeti bende 3-4 sene evvel yaşadım boynumdaki izleri ben biliyorum
yani yaşayan biliyor
kusura bakmayın ama 2-3 yıl gidipte tüy probleminizi hala çözemediyseniz sizde yanlış yere gidiyorsunuz demektir
şu zamana kadar bitmemesi çok enteresan zaten !!!
birileri bu siteden kendisine müşteri geldiğini çok iyi biliyor ve yaptığı hatayı bu şekilde örtbas etmeye çalışıyor !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?