İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tam olarak adını bilmiyorum gri renk bi iğne bana satılan .. Ama göz cevresine hart hurt bununla girdiler ve çukurlar oluştu Yenı gittiğim bayan isee daha ince iğne olan altın renk bi iğne verdi ... Gercekten iyi ki devam etmemişim yüzüm haritaya döneblrdi .. Sevda hanımdan aldığım iğne kalıteli guzelmış hak yemem yalan söylemem ama göz çevresine onunla grmek yanlış olmuş bu çukurlar kapanmazsa ???? Kim sorumlu ben mi ??? Sonuçta yıllardır bu işi yaptıklarını söylüyorlar bende guvenmıştm ama ince iğneden haberleri yok sanırım ...

Ben Güngör hanıma gitmedim bilmiyorum ama sevda hanımda bu problemleri yaşadım .... Şu an çok şanslıyım ki bu işin eğitimini yurt dışında almış ye yaklaşık 25 yıl civarı bu alanda çalışan bir kişiye teslım ettm kendımı... İçim rahat cnku uygulama yaplmayacak yerleri bana söyluyo bu kısımlara yapmayalım diye .guvendm inş guzel olr sonuç dükkanı olsa önerirdm emin oln gözüm kapalı ama maalesef

Bu işin para zaman ve ACI BOYUTU var ... Kimseye kötülemek için yazmıyorum inanın ki . Zaten önercegm bi yerde yok dikkat edin diye insani bi görev bu bence kendınız bilirsiniz tabi ki .. İğneli epilasyon acısını çekmek hıc basit deıl çeken bilir

Ben sessiz kalmak istemedım ve insanlar dikkat etsn diye yazdm ben yaşadm sıkıntı ... Size kalmış iyi araştrn derim yüz
Bu bi daha geri dönüşü olmayabilir

İyi günler, yazılanları okudum. Aura güzellik salonunda yaklaşık 2-3 yıldır Ebru Hanım ve Sevda Hanım karışık olmak üzere devam ediyorum. Yukarıda yazılanları okudum, gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım. Alın, kaş ve yüz bölgeme genel olarak çalışıyorlar, işlem sonrası ne bir kabuklanma, ne de bir gözenek açıklığı meydana gelmedi. Aksine çok yağlı ve sivilceli bir cildim vardı, sanırım işlem esnasında cilt altımın boşalması nedeniyle cildimdeki yağlanma ciddi derecede azaldı. O yüzden sivilceler için hastaneye gitmeye de son vermiştim. Kullandıkları iğne de araştırmalarıma göre gayet sağlıklı ve çok ince Nasıl iz kalır hala anlamıyorum. Kaş bölgesi kadar hassas bir bölgede çok yoğun çalışmalarına rağmen ufacık bir sorun hadi yaşamadım. Tek sorun biraz acı veriyor olması ama zaten iğnelide acı yoksa çıktığınızda Mutlu mesutsanız almıyorlardır. İşinin ehli insanlar olmasalar randevuları böyle her daim dolu olur muydu bilmiyorum. Bu insanlara il dışından geliyorlar çok şaşırdım okuduklarıma. Alın öncesi ve sonrası için fotoğraf yüklemek istiyorum üzerimde pembe kazak ve lacivert gömlek olan fotoğraflarda alnımın ve boynumun altının doluluğunu görebilirsiniz, diğeri de son hali. İyi günler. :)

madem öyle alın, kaş ve yüz bölgenizin yakın çekim fotosunu koysaydınız.
boydan resim ve o kadar makyaj ne alaka ?

böyle bir başlığın açılacağını bilsem emin olun eski halini de çekerdim. Elimde olanı attım ben memnun olduğumu, önleyebileceğimi söylemek istedim. Böyle bir fotoğraf attım diye bu tepki ne?

Bahsettiğiniz iğneler daha ince ve daha kısa evet, tek parça olan iğneler. Onlarda da izole yok diye biliyorum. Altın, gümüş olanlar var...
Yaşadığınız talihsizliğe üzüldüm. Sevda hanımla birebir konuştunuz mu acaba? Hem kendi hakkınızı korumak hem de kendisine durumunuzu inceleyip bir açıklama yapma fırsatı vermek açısından.
Beni de yanlış anlamamanızı umuyorum, benim de hiç bir çıkarım yok bunları yazarken...
Hassas bölgelerde kabuklanmalar olabiliyor, sizde de böyle bi durum oldu mu, kabuklarınıza iyi bakabildiniz mi? Ben daha önce yaptırdıkları yerlerde yüzünde iz kalmış bayanlar gördüm Güngör hanıma ve Sevda hanıma gelen, öyle pelingle düzelecek gibi izler değildi, sizinki sadece geçici bir tepki olabilir mi?
Ben alın kısmına da yaptırıyorum, dağınık duranlar alınıyor, daha derli toplu bi görüntü yaratıyor, öyle agdayla alınmış gibi yapay bi duruşu yok, kimse anlamadı su ana kadar, annem de dahil.
Ben hala biryer arayanlara gidip gözlemleyin derim, müşterilerle konuşun yüzlerini inceleyin müsade ederlerse, fikir alın, küçük bi deneme yaptırın. Sevda hanım olsun Güngör hanım olsun veya başka biryer... Birebir tecrübe etmedikçe akıldaki soru işaretleri bitmiyor.

merhaba arkadaşlar bende yazılanları okudum hem şaşirdım hemde üzüldüm açıkçası çünkü bende sevda hanıma yaklaşık 1,5 senedir gitmedigim halde bir kere kaşlarıma yapılan 1.seansta aldıgım sonuç karsısında mutlu olmamla beraber şu yazılan şeyleri görünce gerçekten üzüldüm.bilirsiniz ki kaş bölgesi en hassas bölge çünkü göz çevresi benimde sizlerin bahsettigi gibi ne bir kabuklanma ne bir iz nede bir çukur meydana gelmedi; gelmedigi gibide kaşlarımda azalma oldu.. bazı sebepler nedeni ile gidemedim ama tekrar gitmeyi düşünüyorum. YÜZ bölgesi hassas bir bölge elbette ama Sevda hanım olsun gerek Ebru hanım olsun geregince titiz davranıyorlar bu konuda diye düşünüyorum.

Ke
kesinlikle aşırı düzensiz gittiğim halde beklediğimden çok daha fazla azalma oldu. Kaşlarım için 3 ayda bir sefer falan gidiyorum. Benim yüzüm örtü şeklinde tüy doluydu, kaşlarım sürekli almama rağmen çok azaldı. Bilmiyorum bende bir sıkıntı olmadı. alın bölgem için falan fotoğraf attım ciddi bir açılma var ve yapay durmuyor gibi. Tek tük çıkıyor çok dikkat ediyorlar ama bilmiyorum. Orada bekleme salonunda gelen insanlarla sohbet ediyoruz herkes gayet memnun zaten memnun olmayan insan neden devam etsin. yüz çok önemli gerçekten bu işte usta denilecek insanlara kendinizi emanet etmeniz gerekiyor. Ben hiç sıkıntı çekmedim bilmiyorum cildim de aşırı hassastır duş sonrası bile sıcak sudan her yerimde kızarıklıklar olur. ben çok memnunum böyle bir arayışa girmiş insanlar için konuşacak olursam bazı şeylere siz karar verirsiniz. Aklınızda varsa gidip bir görüşün. Çok güleryüzlü, anlayışlı insanlar. hızlı ve dikkatliler şikayeti olan varsa bilemeyeceğim ama ben 3 yıldır çok düzensiz gitmeme rağmen çok iyi sonuçlar aldım ve memnunum. Allah herkesi en kısa zamanda bu dertten kurtarsın, uğraşmayan bilemez.

Bence üzülmeyın :) benım göz çaremde oluşan çukurları ben bıliyorum beynim kadar üzülmüş olamazsınız değil mi ? Bi mağduriyet var ortada .. Bence randevularının yoğun olması ile ölçmesek başarıyı cok daha iyi olur ... Yaşadgımı biliyorum fotolarınızdan bi şey anlaşılmıyor zaten benı ilgilendrmez .. Ben kendı yaşadığımı paylaştım .. Kendı bilir gitmek isteyen uyarmak istedim ..

Olabilir söylediklerinizi anlarım ama para konusuna anlam veremedim çünkü durumum yokken 4-5 ay ödeme yapamadığım olmuştu beni arayıp arayıp bu bi tedavi paranın ne önemi var verirsiniz diyip ravdevu veriyorlardı attığım fotoğraflarda belli olduğunu düşünmüştüm ama belli olduğu kadarıyla atayım bu arada yukarda makyaj demişler ama sadece göz makyajı yapıyorum ve ruj yüzüme herhangi bir kapatıcı sürmüyorum. umarım belli oluyordur iz yok bende hiç ama bilmiyorum herkesin düşüncesi farklı yani bende bilgilendirmek istedim görmek isteyene

Eklentiler

• image.png
    261 KB · Görüntüleme: 383
  • image.png
    220 KB · Görüntüleme: 453
  • image.png
    204,7 KB · Görüntüleme: 409
insanlara kimsenin yanlış bilgi vermeye hakkı yok
herkes buraya kimin yeni üye olup reklam yapmaya çalıştığını görüyor zaten
ortada bir mağduriyet var ve @jelybelly paylaşmış
o mağduriyeti bende 3-4 sene evvel yaşadım boynumdaki izleri ben biliyorum
yani yaşayan biliyor
kusura bakmayın ama 2-3 yıl gidipte tüy probleminizi hala çözemediyseniz sizde yanlış yere gidiyorsunuz demektir
şu zamana kadar bitmemesi çok enteresan zaten !!!
birileri bu siteden kendisine müşteri geldiğini çok iyi biliyor ve yaptığı hatayı bu şekilde örtbas etmeye çalışıyor !!!!

Siz benim ne aralıklarla gittiğimi nereden biliyorsunuzda konuşuyorsunuz? Totalde uzun bir süre ama yaz boyunca hiç gidemedim ve hep 2 ayda bir kez falan gittim evde oturup buradan yazmıyorum çalışıyorum madem bilgi veriliyor bende verdim hemen bir linç girişiminde bulunmalar ne kadar kavgaya meyilli bir insansınız. Düşünceniz sizde kalsın memnun olup olmadığım Hakkı'nda bilgi verdim. Lazım olan alır gereksiz bir eleştiri tarzınız var bu şekilde olacaksa bana cevap vermeyin. Şaka gibi ya

Para konusunda sıkıntım şükür ki olmadı .. Ben nakit olarak gününde verdım ama anlayamadığım sanki sevda hanımı korumak için yazıyorsunuz ben yaşadığımı bılıyorm diyorum anlatabildim mi acaba ?? Ayrıca 2 ay çok uzun bi süre zaten etkısı ve faydası olmaz size söylemediler sanırm?? Benım gittiğim teyze 21 gun ideal diyo yüz için ... Süreklı foto atmanızı hıc anlamadım??? Tamam siz memnunsunuz bunu anladm .. Ben önermıyorm ... Gitmek isteyen tabi ki gidebilir ama sac bitiminize şeklı verilirken dümdüz bi şekıl vermışler bence doğal durmamış bi girinti çıkıntı olmalıydı... Herkesin guzel anlayışı da farklı tabi size göre güzelse sorun yoktur .. Burayı sura guzellık merkezi topiği halıne getirmeye gerek yok bence . minnaku sanırım Haklısn mağdur olan daha farklı bakıyo olaya ...

Yenı üye olmuşsunuz ve sadece bu konuya yorum hmm enteresan .. Neyse :) daha fazla uzatmaya gerek yok ben söyledm içimden geçenleri ... Cilt bu doğru ellere emanet etmenız önerisini gercekten insani bi görev olarak yapıyorum önerdiğim bir yerde yok ..Allah hepınıze kolaylık versin .. Maddi manevi emek sabır ve acı veren bi iş bu ben kımseyı karalamak için yazmıyorum iğneli epilasyon yapmıyorm .. İlk günler guzel olduğunu sanıp onları da yazdım ama her şey guzel gidemeyebiliyormuşta olsun bazı şeyleri erken görmem iyi oldu kolay gelsin herkese ....

Sevda hanımin sitede aktif şekilde rol aldığını görmüş olduk teşekkürler.
Umarım izlerin geçer.

Bu tüy yoğunluğuna göre değişir sanırım. Ama tamamını almıyor zaten, en belirginlerden başlayarak yüzün genelini seyrelte seyrelte gidiyor eğer yoğunsa. Bir lira çok küçük bir alan bence. Öyle eli ağır değil Güngör hanımın, yüz için makul bir hızda çalışıyor. @ceylin eslem E Engro

Ben tartışmaya dahil olmak veya tartışma yaratmak istemiyorum ama böyle söyleyince sanki olumlu yorum yapan herkes reklam yapıyormuş gibi oluyor...
Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadığım halde olumsuz yorumları okuyunca ben de geriliyorum. Tüyler yeterince psikolojimizi bozuyor, üstüne iz derdiyle uğraşmayı hiç birimiz istemeyiz.
Dilerim sizin izleriniz de düzelir ve bundan sonra benzer bir sıkıntı yaşamazsınız.

Memnuniyetini dile getirdiği gibi, şikayetini de dile getirecek elbette herkes burada. İtiraz etmenin bir mantığı yok. Ama en başından beri söylemek istediğim, madem böyle bir durum var birebir kendisiyle de konuşmalıydınız, kendi hakkınızı aramak için (Belki de konuştunuz bilemiyorum, bir cevap gelmediği için böyle düşündüm ben). Geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…