Bahsettiğiniz iğneler daha ince ve daha kısa evet, tek parça olan iğneler. Onlarda da izole yok diye biliyorum. Altın, gümüş olanlar var...
Yaşadığınız talihsizliğe üzüldüm. Sevda hanımla birebir konuştunuz mu acaba? Hem kendi hakkınızı korumak hem de kendisine durumunuzu inceleyip bir açıklama yapma fırsatı vermek açısından.
Beni de yanlış anlamamanızı umuyorum, benim de hiç bir çıkarım yok bunları yazarken...
Hassas bölgelerde kabuklanmalar olabiliyor, sizde de böyle bi durum oldu mu, kabuklarınıza iyi bakabildiniz mi? Ben daha önce yaptırdıkları yerlerde yüzünde iz kalmış bayanlar gördüm Güngör hanıma ve Sevda hanıma gelen, öyle pelingle düzelecek gibi izler değildi, sizinki sadece geçici bir tepki olabilir mi?
Ben alın kısmına da yaptırıyorum, dağınık duranlar alınıyor, daha derli toplu bi görüntü yaratıyor, öyle agdayla alınmış gibi yapay bi duruşu yok, kimse anlamadı su ana kadar, annem de dahil.
Ben hala biryer arayanlara gidip gözlemleyin derim, müşterilerle konuşun yüzlerini inceleyin müsade ederlerse, fikir alın, küçük bi deneme yaptırın. Sevda hanım olsun Güngör hanım olsun veya başka biryer... Birebir tecrübe etmedikçe akıldaki soru işaretleri bitmiyor.