merhaba, bu başlığı uzun süredir takip etmekteyim ancak az önce üye olabildim. Üye olmamın sebebi gerçekten iyi bir iğneli epilasyon merkezine gitmek için başlığı takip ediyordum fakat gördüğüm şeyler karşısında kafamda milyonlarca soru işareti oluştu diyebilirim.
Öncelikle
E EG06 adlı üyenin her mesajını okudum ve kendisine gerçekten çok güldüm
sitenin büyük bir çoğunluğu sevda hanımdan memnun kalmamış ve bunu uygun bir dil ile beyan etmişler, fakat kendisi kim sevda hanıma olumsuz yorum yaparsa ortaya atlıyor yorumları yalanlıyor ve çok memnun kaldığını söylüyor. Üstelik bunu saygısızca yapıyor. Özellikle bu mesajda ne olduğunu çok belli etmiş. İnsanları kandırmaya, aldatmaya hakkınız yok. Burada hepimiz en iyi işlem yapan, en uygun fiyatlı ve en sağlıklı olabilecek yere gitmeye çalışıyoruz fakat iş öyle bir ticari boyuta dökülmüş ki kimse kimseyi düşünmüyor. Ben 246 sayfalık başlıktaki tüm mesajları okuduktan sonra KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE sevda hanıma gitmemeye karar verdim. Çünkü çoğu insan memnun kalmadığını uygun dille belirtmiş, memnun kalanlar genellikle 5 mesaj yazan ve memnun kalmayanlarla kavga çıkarmaya çalışan insanlar. Sırf bu sebepten bile kendisine gitmek özsaygıyı zedelemek olur. Belli ki yaptığı işe güvenmiyor ve kendisini bu şekilde aklamak zorunda hissediyor. tabi ki bu benim kendi düşüncem, GERÇEKTEN gidipte GERÇEKTEN memnun olanlara saygım sonsuz fakat bu gibi fake hesaplarla prim yapmaya çalışmak komik olmuş
Ben sadece fikrimi bu şekilde beyan etmek istedim çünkü bu işe para döküyoruz para çok önemli olmasa bile ileride cildimizde kalıcı izler kalması hepimizi çok üzecektir. Eğer ki gerçekten memnun kaldığınız, reklam amacı gütmeden içtenlikle tavsiye edebileceğiniz bir yer olursa çok sevinirim