• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba, bu başlığı uzun süredir takip etmekteyim ancak az önce üye olabildim. Üye olmamın sebebi gerçekten iyi bir iğneli epilasyon merkezine gitmek için başlığı takip ediyordum fakat gördüğüm şeyler karşısında kafamda milyonlarca soru işareti oluştu diyebilirim.
Öncelikle E EG06 adlı üyenin her mesajını okudum ve kendisine gerçekten çok güldüm :KK45: sitenin büyük bir çoğunluğu sevda hanımdan memnun kalmamış ve bunu uygun bir dil ile beyan etmişler, fakat kendisi kim sevda hanıma olumsuz yorum yaparsa ortaya atlıyor yorumları yalanlıyor ve çok memnun kaldığını söylüyor. Üstelik bunu saygısızca yapıyor. Özellikle bu mesajda ne olduğunu çok belli etmiş. İnsanları kandırmaya, aldatmaya hakkınız yok. Burada hepimiz en iyi işlem yapan, en uygun fiyatlı ve en sağlıklı olabilecek yere gitmeye çalışıyoruz fakat iş öyle bir ticari boyuta dökülmüş ki kimse kimseyi düşünmüyor. Ben 246 sayfalık başlıktaki tüm mesajları okuduktan sonra KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE sevda hanıma gitmemeye karar verdim. Çünkü çoğu insan memnun kalmadığını uygun dille belirtmiş, memnun kalanlar genellikle 5 mesaj yazan ve memnun kalmayanlarla kavga çıkarmaya çalışan insanlar. Sırf bu sebepten bile kendisine gitmek özsaygıyı zedelemek olur. Belli ki yaptığı işe güvenmiyor ve kendisini bu şekilde aklamak zorunda hissediyor. tabi ki bu benim kendi düşüncem, GERÇEKTEN gidipte GERÇEKTEN memnun olanlara saygım sonsuz fakat bu gibi fake hesaplarla prim yapmaya çalışmak komik olmuş :KK48:

Ben sadece fikrimi bu şekilde beyan etmek istedim çünkü bu işe para döküyoruz para çok önemli olmasa bile ileride cildimizde kalıcı izler kalması hepimizi çok üzecektir. Eğer ki gerçekten memnun kaldığınız, reklam amacı gütmeden içtenlikle tavsiye edebileceğiniz bir yer olursa çok sevinirim :KK23:
Merhaba B billionlady , fake hesap olduğumu söylemişsiniz de buyrun 21 Nisan günü Sevda ablanın yerinde buluşalım. Birebir görün. Sizinle polemiği girecek değilim. Ayrıca Sevda abla ve Ebru abla işlerini gerçekten iyi yapıyorlar fake hesaplarla reklam yapmaya hiç ihtiyaçları yok. Bir de büyük harflerle yazmışsınız, komiksiniz gerçekten :)

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye olanlardan biriyim ama de üye olmadan takip edenlerden biriydim.bende sevda hanıma gidip memnun kalanlardanım bunuda dile getiriyorum fakat bazı arkadaşlar olayı fazla büyüttükleri için (yok kendini aklamak için ,yok kendisi yazıyor,yok öyle yok böyle ) boş insanlar belliki kafalarında ürettikleri seyleri yazıyorlar ayrıca buraya yazanların rekabet için yazmadıklarını nerden biliyoruz dimi ? O yüzden buraya boş şeyler yazmayın..kimimiz sonuç alamayabilir anlarım.bunu güzel bi şekilde dile getirebilirsiniz karalama yoluna gitmeniz bende söyle bi düşünceye yol açtı bu kişinin kişisel problemi olduğu. İçin bu denli olumsuz seyler yazıyor diye düşünmedim değil.bi önceki yorumumda da belirttim ben Kaş'larım için gittim sonuç aldım [tek seansta olmasına rağmen ) lütfen sizlerde elininizi vicdanınıza götürüp düşünerek yazın kimsenin ne boş Zaman'ı nede parası var herkes bi şekilde emek veriyor bu bizim. İçin de sevda hanım için de geçerli ortada bi emek var.Ben Sevda hanımı herkese çevremdekiler e de öneriyorum ve devam da edicem.

rekabet için yazsam yer önerisi istemem heralde, 'ben de x güzellik merkezine gidiyorum çok iyi tavsiye ederim' falan yazarım dimi hanımefendi biraz mantıklı düşünürseniz :KK70: kadını tanımam etmem niye karalayayım banane yani gerçekten çok komik :KK70: ayrıca orada kocaman ''GERÇEKTEN gidipte GERÇEKTEN memnun olanlara saygım sonsuz'' demişim birkaç kere okursanız anlayacağınızı düşünüyorum iyi günler :KK55:

rekabet için yazsam yer önerisi istemem heralde, 'ben de x güzellik merkezine gidiyorum çok iyi tavsiye ederim' falan yazarım dimi hanımefendi biraz mantıklı düşünürseniz :KK70: kadını tanımam etmem niye karalayayım banane yani gerçekten çok komik :KK70: ayrıca orada kocaman ''GERÇEKTEN gidipte GERÇEKTEN memnun olanlara saygım sonsuz'' demişim birkaç kere okursanız anlayacağınızı düşünüyorum iyi günler :KK55:

Bence siz kendi yazdığınızdan haberiniz yok { tabi ki bu benim kendi düşüncem, GERÇEKTEN gidipte GERÇEKTEN memnun olanlara saygım sonsuz fakat bu gibi fake hesaplarla prim yapmaya çalışmak komik olmuş :KK48: } saygınız sonsuz elbette bu cümleden gayet belli oluyor...ayrıca sevda hanımın siteye girdiğini beyan eden sözler söyleyen sizsiniz.örnekte olduğu gibi
İnsan yazmıycaksa bile bu yazılanlar Karşısında yazmak zorunda kalıyor bence siz iyi okuyun yazdıklarınızı ben burda sevda hanımdan memnun kalan biri olarak yazıyorum yazmaya da devam edicem sevda hanımı tanımıyorsunuz ama cok güzel suçlama yapıyorsunuz fake hesap olduğunu söylüyorsunuz sevda hanımı tanışmış olsanız böyle şeylere ayıracak Zaman'ı olmadığını görürsünüz sizde...amacım konuyu uzatmak değil tartışmak hiç değil sadece önyargınızı kırmak için yazıyorum...yaptırmasanız bile sevda hanımın yerine gidip bilgi almanız bile yeterli diye düşünüyorum.Size her konuda da yardımcı olacağını düşünüyorum...iyi akşamlar

Ben bir lazer kurbanıyım. Sayfalarda okuduklarım beni çok şaşırttı keşke lazere gitmeden önce iğneli epilasyona gitseymişim. Sadece ben de değilim abimde aynı durumda. Benim yüzüm, abimin de boynu, yanakları ensesinde kıllanmalar oldu. Gözlerimin altında adeta yeni kıllar çıktı yani çok kısa sürede kurtulabilmek istiyorum. Düzenli gittiğim lazer seanslarına sınavlardan dolayı geç gidince yüzümdeki kıllanmayı farkettim.Bana en kısa zmanda en çabuk kurtulabileceğim bir kişi önerebilir misiniz? Bunlardan kurtulabilecek miyim ?? :((

Gül hanima giden var mı bunu sormak icin üye oldum.yorumların cogunu okudum iyice karıştı kafam :)

Gül hanima giden var mı bunu sormak icin üye oldum.yorumların cogunu okudum iyice karıştı kafam :)

evet ya gul hanıma giden varmı. birde ben mecidiyede oturuyorum arkadaşım burda biyere gitti. çenesine bidaha çıkmadı hiç. igneyide kendileri veriyolarmış

Rose güzellik salonuna giden düşüncelerini paylaşmak isteyen yok mu ? :)

Kuju, benim tunalı hilmi caddesi'nde gittiğim çok da güzel sonuç aldığım iğneli epilasyon yapan artık "gittiğim yer" diyemeyeceğim kadar da samimi olduğum bir yer var. Burada isim verebiliyor muyuz? Arkadaşlarıma da sürekli öneriyorum, hepimiz çok memnunuz. Senin için de memnun kalacağımdan eminim, kadın zaten epilasyon delisi :) Sonuç aldığını görmek onun için tek hedef, hem de garanti veriyor. Sana özelden adresini yazayım. Sevgiler.
Canım adresi atabilir msn bana birde yüz bölgesine mi iğneli yaptırdn? Fiyatda yazarsan sevnrm

Şuan sadece yapilan yerler biraz kabarık kendim aldığımda kalan o siyah siyah görüntüde gitti saati 90 lira iğne 30 lira Gül Hanımda gayet tatlı kibar bi insan inşallah kurtulucam yüzümdeki tuylerden :)
Incelme azalma oldugu zamanda yazicam inşallah ilk defa yaptırdım bende bilmiyorum sonuc nasil olucak.

Kabuk oluşumu hiç olmadı kabarıklık da gitti.cenemde soyulma ve tatli bi kaşıntı var sadece bu iyi bişey sanırım :)

Evet kızlar ankarada güvenilir bir yer varmı bildiğiniz? Ve gidip memnun kaldığınız? Çünkü Lazerden sonra hala bitmedi ve çok leke oluştu.Lazer için radyasyon çok fazla diyorlar?Oyuzden lazere sıcak bakmıyorum tavsiyeslerinizi bekliyorum mumkunse?

Back