Tekrar merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl önce başlamış olan epilasyon maceram bitti. Zaten ilk başladığımda da gelişmeleri yazmıştım. Sevda hanım'a yaklaşık 1 bucuk yıl 10 günde bir seklinde gittim. Bir buçuk yılın sonunda benim yüzüm neredeyse olduğu gibi duruyordu. 10 gun ara ile gittigim icin bunu farketmem uzun sürdü ve Sevda Hanım hormonel bir durum olabileceğini söyledi. Koştum ertesi gun hastaneye bir sürü tahliller yapıldı, herhangi bir hormonel sorun çıkmadı. Sonrasında 2 kez randevu talep etmeme rağmen randevu da verilmedi. Yuz bolgem icin gittigimden dolayı, kesinlikle bir yere gitmem gerekiyordu yakın zamanda ve evimin yakınlarında bir yer bakmaya başladım. Iyi kotu olması umrumda değildi, sadece acik bir yere gitmeliyim diye düşünüyordum ve çankaya aşağı ayrancı tarafında bulunan rose guzellik salonunu aradım 20 dk sonraya randevu verilince çok şaşırdım açıkçası ve rose ile maceram basladı. Oylesine diye gittiğim yer sekiz seansta bitirdi (sadece 2 -3 tane var) ve ne zaman arasam aynı güne veya ertesi gune randevu bulabiliyorum. Dakika fiyatı da daha uygun piyasaya göre. Benim sevda hanım ve ebru hanımda gordüğüm gibi hızlı çalışmıyor Gül Hanım. Daha yavaş ama titiz... Ben daha yıllarca bu dertten kurtulamam heralde diye ümitsizliğe kapılmışken kisa bir sürede bitmis olmasına ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz... Her neyse ben kurtuldum, birileri de belki faydalanır diye yazdım bunları. Amacım kimseyi yermek veya yüceltmek değil bu benim yaşadıklarım. Özellikle yuz bölgesinin insani nasil altüst ettigini bildiğim için belkide mutluluğumu paylaşıyorum. Bu arada bu yazı, reklam değildir:) bir gerçek kesittir efenim:)[/QUOT
internette iki farklı adres çıkıyor. İkisi aynı kişiye mi ait. Yani dediğiniz kişi iki yerde de çalışıyor mu? Öyleyse eğer kızılay bana daha yakın da..