• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki gormemistir tabi sizin vereceginiz karar sonucta gungor hanim baya iyi diye yaziliyor. Peki alinan tuylerin ne kadari geri cikti
çok azı diyebilirim. çenemin altında 6-7 tane kalın tüy vardı, onlar alındı ve şuanda sadece 2 tane çıktı yeniden.
favori bölgesini de ben daha önceden hiç almamıştım, güngör hanım ilk alındığından sonra yüzde ellisi bi daha çıkmayacak demişti hakkaten de öyle oldu, gayet memnunum yani şuanda yakın zamanda tekrar gideceğim

çok azı diyebilirim. çenemin altında 6-7 tane kalın tüy vardı, onlar alındı ve şuanda sadece 2 tane çıktı yeniden.
favori bölgesini de ben daha önceden hiç almamıştım, güngör hanım ilk alındığından sonra yüzde ellisi bi daha çıkmayacak demişti hakkaten de öyle oldu, gayet memnunum yani şuanda yakın zamanda tekrar gideceğim
Anladim cok sevindim sizin adiniza yine gelismeleri yazarsaniz cok sevinirim :)

Dakika paketleri var mı Güngör hanımda ?
Yüzden sonra kollardaki ince tuylerdende kurtulsak :)
Dakikası 2 tl idi sanırım zam yapmadı ise?

Herkese merhaba bende yüzümdeki tüylerden şikayetçiyim ve giderek daha çok rahatsız etmeye başladı. Sevda hanım ve Güngör hanım arasında kararsız kaldım. En mantıklısı gidip denemem tabi ki ama merak ediyorum mesela bir saat içinde ne kadar alanı halledebilirler tüylerim sık ama hiç alınmadı onun için çabuk bitebileceğini düşünüyorum ama ücreti de önemli tabi sonuçta öğrenciyim. Gidenler cevaplayabilirlerse çok mutlu olurum.

Gungor hanimda kabuk olusmadigindan bahsediyolarla sevda hanim ise hizli ve kabuk olusuyor genelde diye biliyorum biraz calisma hizina bagki bir olay bence ama rica ediyorjm giderseniz bizler icin de gelismeleri yazar misiniz

Tabi ki yazarım ama yanlış hatırlamıyosam önceki sayfalarda güngör hanımın bi saatte bi lira genişliğinde bi alan taradığı söylenmişti ben hiç iğneliye gitmediğim için ne kadar sürer bilemiyorum ama doğruysa bu da biraz az geldi

Banada baya az geldi cidden öyle mi acaba bende kararsızım biri sesimizi duysun

Tekrar merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl önce başlamış olan epilasyon maceram bitti. Zaten ilk başladığımda da gelişmeleri yazmıştım. Sevda hanım'a yaklaşık 1 bucuk yıl 10 günde bir seklinde gittim. Bir buçuk yılın sonunda benim yüzüm neredeyse olduğu gibi duruyordu. 10 gun ara ile gittigim icin bunu farketmem uzun sürdü ve Sevda Hanım hormonel bir durum olabileceğini söyledi. Koştum ertesi gun hastaneye bir sürü tahliller yapıldı, herhangi bir hormonel sorun çıkmadı. Sonrasında 2 kez randevu talep etmeme rağmen randevu da verilmedi. Yuz bolgem icin gittigimden dolayı, kesinlikle bir yere gitmem gerekiyordu yakın zamanda ve evimin yakınlarında bir yer bakmaya başladım. Iyi kotu olması umrumda değildi, sadece acik bir yere gitmeliyim diye düşünüyordum ve çankaya aşağı ayrancı tarafında bulunan rose guzellik salonunu aradım 20 dk sonraya randevu verilince çok şaşırdım açıkçası ve rose ile maceram basladı. Oylesine diye gittiğim yer sekiz seansta bitirdi (sadece 2 -3 tane var) ve ne zaman arasam aynı güne veya ertesi gune randevu bulabiliyorum. Dakika fiyatı da daha uygun piyasaya göre. Benim sevda hanım ve ebru hanımda gordüğüm gibi hızlı çalışmıyor Gül Hanım. Daha yavaş ama titiz... Ben daha yıllarca bu dertten kurtulamam heralde diye ümitsizliğe kapılmışken kisa bir sürede bitmis olmasına ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz... Her neyse ben kurtuldum, birileri de belki faydalanır diye yazdım bunları. Amacım kimseyi yermek veya yüceltmek değil bu benim yaşadıklarım. Özellikle yuz bölgesinin insani nasil altüst ettigini bildiğim için belkide mutluluğumu paylaşıyorum. Bu arada bu yazı, reklam değildir:) bir gerçek kesittir efenim:)

Tekrar merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl önce başlamış olan epilasyon maceram bitti. Zaten ilk başladığımda da gelişmeleri yazmıştım. Sevda hanım'a yaklaşık 1 bucuk yıl 10 günde bir seklinde gittim. Bir buçuk yılın sonunda benim yüzüm neredeyse olduğu gibi duruyordu. 10 gun ara ile gittigim icin bunu farketmem uzun sürdü ve Sevda Hanım hormonel bir durum olabileceğini söyledi. Koştum ertesi gun hastaneye bir sürü tahliller yapıldı, herhangi bir hormonel sorun çıkmadı. Sonrasında 2 kez randevu talep etmeme rağmen randevu da verilmedi. Yuz bolgem icin gittigimden dolayı, kesinlikle bir yere gitmem gerekiyordu yakın zamanda ve evimin yakınlarında bir yer bakmaya başladım. Iyi kotu olması umrumda değildi, sadece acik bir yere gitmeliyim diye düşünüyordum ve çankaya aşağı ayrancı tarafında bulunan rose guzellik salonunu aradım 20 dk sonraya randevu verilince çok şaşırdım açıkçası ve rose ile maceram basladı. Oylesine diye gittiğim yer sekiz seansta bitirdi (sadece 2 -3 tane var) ve ne zaman arasam aynı güne veya ertesi gune randevu bulabiliyorum. Dakika fiyatı da daha uygun piyasaya göre. Benim sevda hanım ve ebru hanımda gordüğüm gibi hızlı çalışmıyor Gül Hanım. Daha yavaş ama titiz... Ben daha yıllarca bu dertten kurtulamam heralde diye ümitsizliğe kapılmışken kisa bir sürede bitmis olmasına ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz... Her neyse ben kurtuldum, birileri de belki faydalanır diye yazdım bunları. Amacım kimseyi yermek veya yüceltmek değil bu benim yaşadıklarım. Özellikle yuz bölgesinin insani nasil altüst ettigini bildiğim için belkide mutluluğumu paylaşıyorum. Bu arada bu yazı, reklam değildir:) bir gerçek kesittir efenim:)
Daha once bu ismi okumuştum sanki dakika fiyati nedir acaba birde seanslariniz kac saat sürdü kac saate düştü?

Daha once bu ismi okumuştum sanki dakika fiyati nedir acaba birde seanslariniz kac saat sürdü kac saate düştü?

Kredi karti ve nakitte değişiyor, nakitte 1,35 diye hatırlıyorum. Yanlis olmasin ama arayip sorman daha dogru olur sanirim. Ben yalnızca çene bolgesi icin gittim. Ilk gittiğimde yaklasik 28 dakika sürdü. Son seansim 4 dakikaydı.

burada Rose güzellik merkezini ilk kez duydum
-Güngör hanım, Sevda Hanım, Eda hanım bunları biliyordum.
Bi de buraayı deneyeyim dedim ben de hemen erkesi güne randevu buldum üst bacak olduğu için bana geniş bir randevu lazımdı, bulabildim bu süreyi, çok memnun oldum buna :) 2.5 saat işlem yapıldı
nakitte 1.30 dakikası bilgi vereyim dedim.

burada Rose güzellik merkezini ilk kez duydum
-Güngör hanım, Sevda Hanım, Eda hanım bunları biliyordum.
Bi de buraayı deneyeyim dedim ben de hemen erkesi güne randevu buldum üst bacak olduğu için bana geniş bir randevu lazımdı, bulabildim bu süreyi, çok memnun oldum buna :) 2.5 saat işlem yapıldı
nakitte 1.30 dakikası bilgi vereyim dedim.

Bende ilk araştırmamı buradan yapmıştım. Gül hanımın ismini bende hiç duymamıştım. Tamamiyle google araştırmasıyla buldum burayı umarım memnun kalırsın.

merhabalar, güngör hanımın yeri olmadığı için malesef ona gidemiyorum başka tavsiye edebileceğiniz ve iletişim bilgilerini bana gönderebileceğiniz biri var mı iğneli epilasyon için? teşekkürler

merhabalar, güngör hanımın yeri olmadığı için malesef ona gidemiyorum başka tavsiye edebileceğiniz ve iletişim bilgilerini bana gönderebileceğiniz biri var mı iğneli epilasyon için? teşekkürler
Gungor hanimin yeri yok derken birakti mi yapmayi??

Gungor hanimin yeri yok derken birakti mi yapmayi??
Yok hayır ben kendisinden yakın bi zaman için randevu isteyince boş olmadığı için bana randevu veremedi ama birinitavsiye etmesini rica ettiğimde ablasına yönlendirdi bugün gittim ve şuanda hiçbir şikayetim yok gerçwkten memnun kaldım

Arkadaşlar (ben gittiğim ve memnun kaldığım için )erkek kardeşim aylardır iğneli epilasyoncu arıyor maalesef bulamıyor çünkü çoğu (normal olarak) kadınlara özel hizmet veriyor (halbuki güzellik salonlarındaki kuaförler erkek !) kardeşim çok ısrar ettiği için bunları yazıyorum yüz bölgesine yaptırmak istiyor. benden özeniyor diyebilirim :KK76:. Ankarada olanlar yardımcı olursa çok sevinirim :(((

Merhaba, rose güzellik salonu diye aradığımda internette iki yer çıkıyor Platin sokak ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda. Sizin gittiğiniz hangisi acaba?

Aynen internette iki farklı adres çıkıyor. İkisi aynı kişiye mi ait. Yani dediğiniz kişi iki yerde de çalışıyor mu? Öyleyse eğer kızılay bana daha yakın da..

Tekrar merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl önce başlamış olan epilasyon maceram bitti. Zaten ilk başladığımda da gelişmeleri yazmıştım. Sevda hanım'a yaklaşık 1 bucuk yıl 10 günde bir seklinde gittim. Bir buçuk yılın sonunda benim yüzüm neredeyse olduğu gibi duruyordu. 10 gun ara ile gittigim icin bunu farketmem uzun sürdü ve Sevda Hanım hormonel bir durum olabileceğini söyledi. Koştum ertesi gun hastaneye bir sürü tahliller yapıldı, herhangi bir hormonel sorun çıkmadı. Sonrasında 2 kez randevu talep etmeme rağmen randevu da verilmedi. Yuz bolgem icin gittigimden dolayı, kesinlikle bir yere gitmem gerekiyordu yakın zamanda ve evimin yakınlarında bir yer bakmaya başladım. Iyi kotu olması umrumda değildi, sadece acik bir yere gitmeliyim diye düşünüyordum ve çankaya aşağı ayrancı tarafında bulunan rose guzellik salonunu aradım 20 dk sonraya randevu verilince çok şaşırdım açıkçası ve rose ile maceram basladı. Oylesine diye gittiğim yer sekiz seansta bitirdi (sadece 2 -3 tane var) ve ne zaman arasam aynı güne veya ertesi gune randevu bulabiliyorum. Dakika fiyatı da daha uygun piyasaya göre. Benim sevda hanım ve ebru hanımda gordüğüm gibi hızlı çalışmıyor Gül Hanım. Daha yavaş ama titiz... Ben daha yıllarca bu dertten kurtulamam heralde diye ümitsizliğe kapılmışken kisa bir sürede bitmis olmasına ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz... Her neyse ben kurtuldum, birileri de belki faydalanır diye yazdım bunları. Amacım kimseyi yermek veya yüceltmek değil bu benim yaşadıklarım. Özellikle yuz bölgesinin insani nasil altüst ettigini bildiğim için belkide mutluluğumu paylaşıyorum. Bu arada bu yazı, reklam değildir:) bir gerçek kesittir efenim:)[/QUOT
internette iki farklı adres çıkıyor. İkisi aynı kişiye mi ait. Yani dediğiniz kişi iki yerde de çalışıyor mu? Öyleyse eğer kızılay bana daha yakın da..

Back