KIZLARRRR kesınlıkle Sevda hanımı önermıyorummmm 5-6 seans gittim bıraktm!!!!! İlk başlarda iyi gibi geldı buraya guzel yorm yazdm ama gitmeyın bence öncelıkle cok baskın bir karakter sürekli bi telaşı var süreklı işlem sırasında telefon görüşmesi ... Ve ayrıca benım göz çevremde çukurlar oluşmuş hep kalın iğneyle işlem yapıldığı ıcın ..ince iğne de varmış ama bana hıc söylemediler ve çukurlar Can'ımı sıktı ... Ve ayrıca alın bölgeme ta sac dininden işleme başladı ben oraayı istemedm sacımın alnımın doğal şeklını bozcaktı bılmıyorm dk uzasın para ıcın mi ya da başka bi şey kı ama mılletn alnına cook kötü demış vermış sac bıtımjne torba takmış gibi kafaya .. Ben şu an özel evde bu işlemi yapan bi yere gidiyorm ama burayı size öneremem cnku hatır gönüle eski ustalardan bu eğitimi yurt dışında almış bi teyzeye gidiyorm .. BENCE KESINLIKLE SEVDA HANIMA GİTMEYINNN benım çıkarm yok bunu yazmakta ama gitmeyın Güngör hanıma bakın derım hıc gtmedm ama ... Cildinizde çukur olmasn..
Herkese Merhaba,
Foruma cok fazla girmem, en azindan bir suredir, takip eden arkadaslarimdan arada Sevda Hanimla ilgili olumsuz bir durumdan bahseden olursa orada durur dusunurum.
Oncelikle Sevda Hn. Gungor Hn. veya bir baskasi, kiminle sorun yasarsaniz yasayin, insan olmanin geregi sorunu yasadiginiz insanla cozmenizdir. Eger ugrastiginiz halde sorunu cozemiyorsaniz o zaman sikayet etme hakkiniz dogar. Buradaki hata cukur veya iz durumjnu dogrudan ilgili ile gorusmeyip birden ortaliga sikayet etmek.
Sevda Hn.i 10 yildir tanirim, bir arkadsimin onerisiyle musteri olarak gidip tanistim, sonra yuz goz, tum vucut ne varsa tamamini bitirip dost olduk, islerimin mesguliyetinden gidip goremedim uzundur fakat gecen sene bebegimi ziyarete gelmisti, insan iliskilerinde cok hassastir.
Isine gelince, cok degil bir soz soylemeye bile gerek duymadim, 26 senedir bu isi yapan insan, iyi olmasa isini hakkiyla yapmasa zaten tutunamazdi, sadece kendi ailemden 5 kisi epilasyona gitti ona, arkadas cevrem haric.
Sevda hanim baskin da, baski yapip zorla mi seansa aliyor? Allah askina musteri, is yapan iliskisi, neye baski yapar anlamadim.
Hatirliyorum, 2007-2008 Sevda Hanim tek calisiyordu, isim vermiyim benim gibi tum vucuda birsen girip giden baska bir cilgin daha vardi, sonra bu bayan gorevi geregi Amerikaya gitti, arada bir Turkiyeye geldiginde mutlaka gelirdi Sevda Hanima, yani sehirlerarasini gectim uluslararasi bile takip eden vardi.
Tavsiyem iciniz kimi isterse gidin, yeni baslayanlar; ilk randevuda nereye giderseniz gidin iciniz rahat etsim diye yuz harici uygulama yaptirin takip edin iz var mi yok mu. Yuze de direk girebilirsiniz ama iciniz rahat etsin. Sonra da istediginiz bolgenizi yaptirin. Cantada cimbiz tasimamak, dr.a gidicem agda su bu isim var dememek, dogumdan once epilasyonumu kim yapar diye dusunmemek(evlenmeden bu isi bitireyim diyenler icin; esinizden sen herkesi kendin gibi tuysuz mu saniyosun sozunu duymak) guzel seyler :)
Iyi gunler dilerim.