• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu tüy yoğunluğuna göre değişir sanırım. Ama tamamını almıyor zaten, en belirginlerden başlayarak yüzün genelini seyrelte seyrelte gidiyor eğer yoğunsa. Bir lira çok küçük bir alan bence. Öyle eli ağır değil Güngör hanımın, yüz için makul bir hızda çalışıyor. @ceylin eslem E Engro

Ben öyle okumuştum bir yerde ama gittim Güngör Hanıma. Benim tüylerim çok yoğundu ama bir saatte baya azaldı ve memnun kaldım. Başka kimseyi bilmiyorum ama bencede eli ağır değil gibi.

Uttu teşekkür ederim bu güzel yorumun için... Konuşmaya gerek duymadım zaten devam etmıyorm artık... Önemlı deıl onlara bildirmem bu talebımi... Şu an başka bi yere gidiyorm ben insanlar bilinclensın diye yazdım .. Evet tüyler sıkıntı iz daha berbat bi şey .. Gercekten konuşmak dahi istemıyorm hıc bir şekılde aura guzellık merkezle..

arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır mesaj yazmıyordum fakat buradaki yorumları görünce yazma gereği duydum. ben Sevda hanıma gittim. yüzümde kıl problemim vardı. bunu onlarla çözdüm. ne bir kıl kaldı nede bir iz ve ödeme konusunda olsun randevu konusunda olsun bir problem yaşamadım. maddi durumumu düzeltince vücuduma başlamayı düşünüyorum. bu yüzden bu yazıyı yazmayı kendimde bir zorunluluk hissettim. kabuklanma hızlı çalışınca veya cildiniz çok hassassa olabiliyor. benimde zaman zaman oldu. fakat onların önerilerine uyunca her hangi bir problem yaşamadım. sayın jelybely forumda aura güzellik salonundan şikayetinizi bildirmişsiniz. fakat orası ile ilgili problemi olan fazla kişiye rastlamadım. bu da benim aklıma acaba şahsi bir probleminiz mi oldu diye bir düşünce getirdi. keşke izlerin fotolarını atsaydınız. böyle bir probleminiz oldu ise niye onlarla paylaşmadınız. kesinlikle sorununuz varsa bir çare bulurlardı. benim tecrübelerime göre işinin ehli kişiler ve her zaman yardımcı olmaya çalışıyorlar.
sizde size iyi gelen bir yere başlamışsınız. inşallah sizin için iyi olur.
bende sevda hanımdan memnuniyetimi bildirmek istedim.
iyi akşamlar.

KIZLARRRR kesınlıkle Sevda hanımı önermıyorummmm 5-6 seans gittim bıraktm!!!!! İlk başlarda iyi gibi geldı buraya guzel yorm yazdm ama gitmeyın bence öncelıkle cok baskın bir karakter sürekli bi telaşı var süreklı işlem sırasında telefon görüşmesi ... Ve ayrıca benım göz çevremde çukurlar oluşmuş hep kalın iğneyle işlem yapıldığı ıcın ..ince iğne de varmış ama bana hıc söylemediler ve çukurlar Can'ımı sıktı ... Ve ayrıca alın bölgeme ta sac dininden işleme başladı ben oraayı istemedm sacımın alnımın doğal şeklını bozcaktı bılmıyorm dk uzasın para ıcın mi ya da başka bi şey kı ama mılletn alnına cook kötü demış vermış sac bıtımjne torba takmış gibi kafaya .. Ben şu an özel evde bu işlemi yapan bi yere gidiyorm ama burayı size öneremem cnku hatır gönüle eski ustalardan bu eğitimi yurt dışında almış bi teyzeye gidiyorm .. BENCE KESINLIKLE SEVDA HANIMA GİTMEYINNN benım çıkarm yok bunu yazmakta ama gitmeyın Güngör hanıma bakın derım hıc gtmedm ama ... Cildinizde çukur olmasn..

Herkese Merhaba,
Foruma cok fazla girmem, en azindan bir suredir, takip eden arkadaslarimdan arada Sevda Hanimla ilgili olumsuz bir durumdan bahseden olursa orada durur dusunurum.
Oncelikle Sevda Hn. Gungor Hn. veya bir baskasi, kiminle sorun yasarsaniz yasayin, insan olmanin geregi sorunu yasadiginiz insanla cozmenizdir. Eger ugrastiginiz halde sorunu cozemiyorsaniz o zaman sikayet etme hakkiniz dogar. Buradaki hata cukur veya iz durumjnu dogrudan ilgili ile gorusmeyip birden ortaliga sikayet etmek.
Sevda Hn.i 10 yildir tanirim, bir arkadsimin onerisiyle musteri olarak gidip tanistim, sonra yuz goz, tum vucut ne varsa tamamini bitirip dost olduk, islerimin mesguliyetinden gidip goremedim uzundur fakat gecen sene bebegimi ziyarete gelmisti, insan iliskilerinde cok hassastir.
Isine gelince, cok degil bir soz soylemeye bile gerek duymadim, 26 senedir bu isi yapan insan, iyi olmasa isini hakkiyla yapmasa zaten tutunamazdi, sadece kendi ailemden 5 kisi epilasyona gitti ona, arkadas cevrem haric.
Sevda hanim baskin da, baski yapip zorla mi seansa aliyor? Allah askina musteri, is yapan iliskisi, neye baski yapar anlamadim.
Hatirliyorum, 2007-2008 Sevda Hanim tek calisiyordu, isim vermiyim benim gibi tum vucuda birsen girip giden baska bir cilgin daha vardi, sonra bu bayan gorevi geregi Amerikaya gitti, arada bir Turkiyeye geldiginde mutlaka gelirdi Sevda Hanima, yani sehirlerarasini gectim uluslararasi bile takip eden vardi.
Tavsiyem iciniz kimi isterse gidin, yeni baslayanlar; ilk randevuda nereye giderseniz gidin iciniz rahat etsim diye yuz harici uygulama yaptirin takip edin iz var mi yok mu. Yuze de direk girebilirsiniz ama iciniz rahat etsin. Sonra da istediginiz bolgenizi yaptirin. Cantada cimbiz tasimamak, dr.a gidicem agda su bu isim var dememek, dogumdan once epilasyonumu kim yapar diye dusunmemek(evlenmeden bu isi bitireyim diyenler icin; esinizden sen herkesi kendin gibi tuysuz mu saniyosun sozunu duymak) guzel seyler :)
Iyi gunler dilerim.

Bende Sevda Hanım ile ilgili memnuniyetsiz bir yazı yazmış biri olarak bir iki kelam etmek istedim.
İlk olarak biz kimseyi karalamak istemiyoruz arkadaşlar. Başımızdan geçmiş olanları yazıyoruz ve herkes kadar bizde bu sitenin bu konuda önemli bir mecra olduğunu kabul ediyoruz. Birçoğumuz buradaki yorumları okuyarak karar verdiği için bizde kendi hikayemizi anlatıyoruz. Yani burayı okuyan olumlu olumsuz iki ihtimali bilsin gidecekse de öyle gitsin diyoruz.
Buraya birileri ile ilgili iyi birşeyler yazıldığında kimse çıkıp "Siz iyi diyorsunuz ama o şöyle kötüdür" demezken, birileri "ben memnun kalmadım" dediği zaman kıyametin kopmasına anlam veremiyorum açıkçası.

İkincisi "Sevda Hanım ile konuştunuz mu bu konuyu?" sorusu yanlış bir sorudur. Çünkü kimse Sevda Hanım ile konuşmak zorunda değildir. Sevda Hanım'ın şahsı için söylemiyorum x işletme sahibi içinde geçerlidir. Kimse gidip "evet tüylenme sorunum kalmadı ama yüzümde iz oldu bu sorunu nasıl çözeriz?" demek zorunda değil. Müşterinin yüzünde iz kalmış olması, müşterinin hatası mıdır? Benim iş prensiplerime göre " Yıllarca sizinle çalışan birisi, sizin sebebini bilmediğiniz bir şekilde sizinle çalışmıyorsa, siz arar ve sebebini sorarsınız. Müşteri velinimettir arkadaşlar hala da velinimettir. Parayı veren o olduğu için değil, sizi tercih ettiği için saygıyı haketmelidir.

Yani konu Sevda Hanım, Güngör Hanım o hanım bu hanım değil. Sadece herkesin kendi yaşadığı hikayelerin toplamıdır burası.

Merhabalar.... Ben Ankara dan yazıyorum. Balgat ta MERYEM EPILASYON vardı.... Akibetini bilen var mı.? Kapandı mı, taşındı mı? ben memnun kalmıştım ve tekrar başlamak istiyorum ama bulamıyorum.... Bilgisi olan varsa acil cevap bekler, şimdiden teşekkür ederim...

göğüs ucuna yaptırmakta bir sakınca olmaz mı yaptıran arkadaşlar? çok ince bir deri orası çünkü. ben de rahatsızım yaptırmak istiyorum ama endişeliyim

göğüs ucuna yaptırmakta bir sakınca olmaz mı yaptıran arkadaşlar? çok ince bir deri orası çünkü. ben de rahatsızım yaptırmak istiyorum ama endişeliyim
Göğüs ucu ben de düşünüyorum, yüzüm biraz azalınca ona başlayacağım. Aksine göğüs ucunun acımadığını söylüyorlar. Bu konuda bilgisi olan veya bizzat uygulama yaptırmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Göğüs ucu ben de düşünüyorum, yüzüm biraz azalınca ona başlayacağım. Aksine göğüs ucunun acımadığını söylüyorlar. Bu konuda bilgisi olan veya bizzat uygulama yaptırmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
nerede yaptırıyorsunuz?

ilk seansıma cuma gunu gittim. yuksek dozda atış yapıldı bir haftaya dökülücegni söylediler. bakalım ne olucak buraya tekrar yazarım ama kızlar bakın kesinlikle yüz ve kol bölgesine lazer yaptırmayız aşırı derecede artma oluyormuş asla tavsiye etmiyolar. para için yapabilicegni söyleyenler olan asla ama asla yaptırmayın. lazer ince tüyleri arttırıyor

ilk seansıma cuma gunu gittim. yuksek dozda atış yapıldı bir haftaya dökülücegni söylediler. bakalım ne olucak buraya tekrar yazarım ama kızlar bakın kesinlikle yüz ve kol bölgesine lazer yaptırmayız aşırı derecede artma oluyormuş asla tavsiye etmiyolar. para için yapabilicegni söyleyenler olan asla ama asla yaptırmayın. lazer ince tüyleri arttırıyor
ben ikisine de lazer yaptırdım yüzüm cidden abartmıyorum 10 katı arttı (hormon da olabilir ama son kontrolümde doktorum hormonlarımın dengeli olduğunu söylemişti) kollarımda azalma oldu şimdi yüzüm için iğneli araştırıyorum. yeri nerede söylediğiniz yerin?

hayır tatlm hormon değil lazer kesinlikle ince tüyleri arttırıyor. hemen yuzune yaptırmyı bırak ve yuz için iğneliye başla. ben genital koltuk altı bacak yaptrdım hepsi dökülüyor neredeyse

İki göğsümün de uç kısmında aldığım için kıl şeklini almış 10-15 tüy vardı. İğneli epilasyonla aldırdım. Yüzünüz ne kadar acıyorsa o kadar acıyor. Bi sorun olmadı yani.

İki göğsümün de uç kısmında aldığım için kıl şeklini almış 10-15 tüy vardı. İğneli epilasyonla aldırdım. Yüzünüz ne kadar acıyorsa o kadar acıyor. Bi sorun olmadı yani.
Teşekkür ederim cevabınız için.

Sizin yorumlarınızı gördükten sonra dayanamayıp üye oldum. Önceki yorumlarınızla şimdikiler arasında dağlar kadar fark var ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla Ankara'daki favori 3-4 yeri de denemişsiniz ama aklınız Sevda Ablada kalmış :)
Sevda ablaya bir seneden uzun süredir gidiyorum ve kesinlikle bir çayın lafını yapabilecek insan değil. Her zaman mutfakları müşterilere açıktır. Her yemek yediklerinde kesinlikle ikram ederler. Her seferinde güler yüzle karşılanıyorum. Kişisel sorunları buraya taşıyıp Sevda Ablanın imajını zedelemeyin lütfen. Ayrıca önceki mesajlarınızda da ne kadar memnun kaldığınızı belirtmişsiniz. Şimdi böyle konularda milletin kafasını karıştırmayın.
İğneli epilasyon için kendi önerime gelecek olursak en iyi adres Sevda abladır. Yüzüm bitti şimdi vücuduma çalışıyoruz. Kesinlikle iz, kabuklanma ya da kararma ile karşılaşmadım. Aksine cildim eskisinden daha parlak. Kafasında soru işareti olanlar hiç düşünmeden Sevda ablayı tercih edebilirsiniz :)

merhaba, bu başlığı uzun süredir takip etmekteyim ancak az önce üye olabildim. Üye olmamın sebebi gerçekten iyi bir iğneli epilasyon merkezine gitmek için başlığı takip ediyordum fakat gördüğüm şeyler karşısında kafamda milyonlarca soru işareti oluştu diyebilirim.
Öncelikle E EG06 adlı üyenin her mesajını okudum ve kendisine gerçekten çok güldüm :KK45: sitenin büyük bir çoğunluğu sevda hanımdan memnun kalmamış ve bunu uygun bir dil ile beyan etmişler, fakat kendisi kim sevda hanıma olumsuz yorum yaparsa ortaya atlıyor yorumları yalanlıyor ve çok memnun kaldığını söylüyor. Üstelik bunu saygısızca yapıyor. Özellikle bu mesajda ne olduğunu çok belli etmiş. İnsanları kandırmaya, aldatmaya hakkınız yok. Burada hepimiz en iyi işlem yapan, en uygun fiyatlı ve en sağlıklı olabilecek yere gitmeye çalışıyoruz fakat iş öyle bir ticari boyuta dökülmüş ki kimse kimseyi düşünmüyor. Ben 246 sayfalık başlıktaki tüm mesajları okuduktan sonra KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE sevda hanıma gitmemeye karar verdim. Çünkü çoğu insan memnun kalmadığını uygun dille belirtmiş, memnun kalanlar genellikle 5 mesaj yazan ve memnun kalmayanlarla kavga çıkarmaya çalışan insanlar. Sırf bu sebepten bile kendisine gitmek özsaygıyı zedelemek olur. Belli ki yaptığı işe güvenmiyor ve kendisini bu şekilde aklamak zorunda hissediyor. tabi ki bu benim kendi düşüncem, GERÇEKTEN gidipte GERÇEKTEN memnun olanlara saygım sonsuz fakat bu gibi fake hesaplarla prim yapmaya çalışmak komik olmuş :KK48:

Ben sadece fikrimi bu şekilde beyan etmek istedim çünkü bu işe para döküyoruz para çok önemli olmasa bile ileride cildimizde kalıcı izler kalması hepimizi çok üzecektir. Eğer ki gerçekten memnun kaldığınız, reklam amacı gütmeden içtenlikle tavsiye edebileceğiniz bir yer olursa çok sevinirim :KK23:

Son düzenleme:
Nerdeyse bütün sayfaları okudum ama hala kafamda bir yer netleşmedi olumlu yorum,olumsuz yorum,reklam amaçlı..lütfen gerçekten Ankara'da yüzüne iğneli yaptırıp memnun kalan şurayı tavsiye ederim diyen yok mu? :(

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye olanlardan biriyim ama de üye olmadan takip edenlerden biriydim.bende sevda hanıma gidip memnun kalanlardanım bunuda dile getiriyorum fakat bazı arkadaşlar olayı fazla büyüttükleri için (yok kendini aklamak için ,yok kendisi yazıyor,yok öyle yok böyle ) boş insanlar belliki kafalarında ürettikleri seyleri yazıyorlar ayrıca buraya yazanların rekabet için yazmadıklarını nerden biliyoruz dimi ? O yüzden buraya boş şeyler yazmayın..kimimiz sonuç alamayabilir anlarım.bunu güzel bi şekilde dile getirebilirsiniz karalama yoluna gitmeniz bende söyle bi düşünceye yol açtı bu kişinin kişisel problemi olduğu. İçin bu denli olumsuz seyler yazıyor diye düşünmedim değil.bi önceki yorumumda da belirttim ben Kaş'larım için gittim sonuç aldım [tek seansta olmasına rağmen ) lütfen sizlerde elininizi vicdanınıza götürüp düşünerek yazın kimsenin ne boş Zaman'ı nede parası var herkes bi şekilde emek veriyor bu bizim. İçin de sevda hanım için de geçerli ortada bi emek var.Ben Sevda hanımı herkese çevremdekiler e de öneriyorum ve devam da edicem.

Back