İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güngör hanımı veya Sevda hanımı arasanız yardımcı olacaklardır. Erkek müşterileri de var diye biliyorum.

Hala Sevda hanıma iğneli epilasyona giden var mı Allah aşkına ?
3-4 sene evvel 5 seans gittiğim ve hiç bir sonuç alamadığım gibi dermaroller etkisi yaratmak için bana hiç bir şekilde sormadan ucu bucağı olmayan dudağımın yanındaki sivilceye iğneyi batırmak suretiyle koca bir iz bırakan Sevda Hanımın iş yerine gitmeyi kapısının önünden bile geçmiyorum. Boynumdaki iğne izleri sayesinde hala geçmedi sağolsun. Ayrıca işlem sırasında bir eliyle epilasyon yapmaya çalışırken diğer eliyle de ya eşiyle yada diğer arayan müşterileriyle konuştuğunu da hala unutmadım. Nasıl bir çalışma tarzı anlamıyorum. Gerçi seansa da hiç bir zaman ayarlanan saatte giremedim, bir saat beklemişliğim vardır. Ucuz yapıyor olsa ne ala. Hem pahalı hem sonuç yok..

Benim iz gibi sorunum olmadı bugüne kadar ama randevu saatleri sıkıntılı çoğu zaman. Siz nereye devam ettiniz peki?

dakikası 2,5 -bence- çok fazla
Sevda hanım bu ücrete çalışıyor ve eli gerçekten de çok hızlı, yalan yok şimdi. Ancak inanılmaz bir hızla çalıştığından mıdır nedir anlamıyorum, sonuç almak daha fazla seans sürüyor. Kıl kökleri yeterince süre yanamıyor mu diye düşünüyorum bazen. bir de tabi bitmek tükenmek bilmeden telefon görüşmeleri ve sürekli bölünme durumu...bu kadına bu kadar müşteriniz var habire randevu sorunu oluyor bari bir sekreter alın dedim ben, bunu dedim diye de duymadığım laf kalmadı :) sonra da bıraktım oraya gitmeyi. ben bu durumu sevmiyorum hem 2.5 lira veriyorsunuz hem sürekli ama sürekli birileriyle konuşuyor. sürekli randevu sıkıntısı yaşanıyor anlayamadım gitti.
Rose güzellik salonu -benim gittiğim- platin sokakta
bir de düzeltme yapayım 1.30 yazmıştım ama ilk gittiğimde bana bu fiyatı söylemişlerdi, bu yıl itibasiyle 1.50 olmuş dakikası peşinde, bunu belirteyim.

Ben bir de şunu sormak istiyorum daha ileriki zamanlarda kollarımı da halletmek istiyorum. Şu an da Güngör hanımla görüştük bi on dakikalık işlem yaptık yüzüme şimdi bi saatlik randevu aldım önümüzde haftaya. Acaba ben yüzümü hallettikten sonra Gül hanımla da kollarıma başlasam yani kollar ortalama ne kadar sürer sizce?

Güngör hanımı veya Sevda hanımı arasanız yardımcı olacaklardır. Erkek müşterileri de var diye biliyorum.
Acaba nasıl ulaşabilirim Güngör hanıma veya sevda hanıma? Bide kaş arası ve alına yapılıyormu. Ben çeneme yaptırmıştim geri çıktı

Acaba nasıl ulaşabilirim Güngör hanıma veya sevda hanıma? Bide kaş arası ve alına yapılıyormu. Ben çeneme yaptırmıştim geri çıktı
Tek seans mı yaptırmıştınız? Evet yapıyorlar.
Güngör hanım Tunalı'da Houston Kuaförde çalışıyor. Sevda hanımın da Kızılay'da salonu var, üç kişi çalışıyorlar. Aura Güzellik Salonu Sevda Meşeci ve Houston Kuaför Güngör İşleker diye aratırsanız internette ulaşabilirsiniz bilgilerine.

Merhaba kızlar usenmeden bütün sayfaları tek tek okudum sevda hanım veya güngör hanim da karar kıldım özellikle sevda hanımı düşündüm hızlı olduğu için çünkü şehir dışından gideceğim teknolog özellikle sana çok teşekkür ederim bilgilerini paylaştığım için çoğu kişi sana dua ediyordur eminim.. Bende yıllarca yuzumdeki tuylerle killarla mücadele ettim sır ağda ip vs sonuç çok tahriş oldu kızardı falan sizce önce dermatologa mi gitmeliyim yoksa direk igneliye mi gitmemi onerirsiniz ??

Merhaba, rose güzellik salonu diye aradığımda internette iki yer çıkıyor Platin sokak ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda. Sizin gittiğiniz hangisi acaba?

Aynen internette iki farklı adres çıkıyor. İkisi aynı kişiye mi ait. Yani dediğiniz kişi iki yerde de çalışıyor mu? Öyleyse eğer kızılay bana daha yakın da..

Arkadaşlar benim gittiğim yer Platin Sk.ta. Diğer adres nedir hiçbir fikrim yok :)

Herkese merhaba :) Daha öncede söylediğim gibi bir saatlik randevu için Güngör Hanıma gittim cuma günü. Öncelikle favori bölgeme çalıştık ama benimki çok yoğun olduğu için bir saatte bitmedi. Cildim şu an hiç işlem görmemiş gibi gayet iyi ilk çıktığımda kızarıklık vardı tabi ama çok kısa sürede geçti. Acısına gelince ben normalde çok canı tatlı bir insanımdır ama dayanabildim o kadar sorun olmadı benim için.

KIZLARRRR kesınlıkle Sevda hanımı önermıyorummmm 5-6 seans gittim bıraktm!!!!! İlk başlarda iyi gibi geldı buraya guzel yorm yazdm ama gitmeyın bence öncelıkle cok baskın bir karakter sürekli bi telaşı var süreklı işlem sırasında telefon görüşmesi ... Ve ayrıca benım göz çevremde çukurlar oluşmuş hep kalın iğneyle işlem yapıldığı ıcın ..ince iğne de varmış ama bana hıc söylemediler ve çukurlar Can'ımı sıktı ... Ve ayrıca alın bölgeme ta sac dininden işleme başladı ben oraayı istemedm sacımın alnımın doğal şeklını bozcaktı bılmıyorm dk uzasın para ıcın mi ya da başka bi şey kı ama mılletn alnına cook kötü demış vermış sac bıtımjne torba takmış gibi kafaya .. Ben şu an özel evde bu işlemi yapan bi yere gidiyorm ama burayı size öneremem cnku hatır gönüle eski ustalardan bu eğitimi yurt dışında almış bi teyzeye gidiyorm .. BENCE KESINLIKLE SEVDA HANIMA GİTMEYINNN benım çıkarm yok bunu yazmakta ama gitmeyın Güngör hanıma bakın derım hıc gtmedm ama ... Cildinizde çukur olmasn..

Sevda hanımın Ankara da en iyi olgunu dusunmuyorm sadece adını duyrmuş eli hızlıydı hak yemek ıstemem ama çukurlara sebep oldu Yenı gittiğim teyze tüm epilasyon bitip yzum toparlayınca 1 yıl sonra peelıngle düzelir dedi ... Bence gtmeyın sevda hanıma bu teyzenın yeri olsa dükkanı önerirdm ama maalesef

Gercekten gitmeyin tatlı dilli Güler yüzlü bi insan ama tabi ki böyle olur insan müşteri velı nımet sonuçta ama yapılan işe gelınce ....... Boş bence gitmeyın hıc bur çıkarm yok ama cilt en guzel elbıse tahrip olmasn diye önermıyorm Oray'ı başka bi yerde öneremiyorm zaten .. Bir süre sonra canımlar cicimler artnca bi itici gelmıştı bana zaten diyalog

Acaba kabuk oluşumu nasıl? Bir de şu an ki durumunuz nasıl hala memnun musunuz?

Acaba kabuk oluşumu nasıl? Bir de şu an ki durumunuz nasıl hala memnun musunuz?
hiç kabuk oluşumu olmadı dersem inanır mısınız?
kolumu filan yaptırmış olsam çekip atardım da üst bacak yaptırdım, o yüzden atamam çekinirim

başka bir bölge yaptırmadım karşılaştıramıyorum (mesela yüzde ne olur ben de merak diyorum bi denemek istiyorum), bir de benim üst bacaklarım öyle orman gibi sık değildi ancak yine de 2şer saat çalışıldı hiç kabuk olmaması kaydadeğer bence. Daha önce bu bölgeye kısım kısım başka kişiler çalışmıştı (Sevda hanımın yanındaki Ebru hanım ve başka bir yerdeki Eda hanım) onlar görece daha küçük bölge çalışmasına rağmen kabuk olmuştu. özellikle ben Ebru hanımda çok kabuk sorunu yaşamıştım tam da yaz öncesiydi ve dizüstü bölgemdi sıkıntı olmuştu.

Nerede yaptirdiniz acaba bende güngör hanimi düşünuyorum geneli memnun gözüküyor ondan

Tamam çok teşekkür ederim :)

!!!!!!!! Kızlar selam kesınlıkle önerilerimi dikkate alın bence ... Gercekten hıc bir çıkarım yok ben yaşadım ufak bir maduriyett ki iyi oldu daha seansların başındayken dönmek ... Aura guzellık merkezine gtmeyın derim araştırın cilt bu sonra haritaya dönmesin Allah korusun ... Güngör hanım Nasıl işinde blmıyorm ama bakın bi derim ...sevda hanımı önermıyorm tekrar tekrar

Kalın iğne kullandılar kısmını anlamadım ben. Güngör hanıma da gitseniz Sevda hanıma da gitseniz kullandıkları iğne, iki parçalı k2 izole iğnedir. En incesi de o zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…