Güngör hanımı veya Sevda hanımı arasanız yardımcı olacaklardır. Erkek müşterileri de var diye biliyorum.Arkadaşlar (ben gittiğim ve memnun kaldığım için )erkek kardeşim aylardır iğneli epilasyoncu arıyor maalesef bulamıyor çünkü çoğu (normal olarak) kadınlara özel hizmet veriyor (halbuki güzellik salonlarındaki kuaförler erkek !) kardeşim çok ısrar ettiği için bunları yazıyorum yüz bölgesine yaptırmak istiyor. benden özeniyor diyebilirim. Ankarada olanlar yardımcı olursa çok sevinirim ((
Benim iz gibi sorunum olmadı bugüne kadar ama randevu saatleri sıkıntılı çoğu zaman. Siz nereye devam ettiniz peki?Hala Sevda hanıma iğneli epilasyona giden var mı Allah aşkına ?
3-4 sene evvel 5 seans gittiğim ve hiç bir sonuç alamadığım gibi dermaroller etkisi yaratmak için bana hiç bir şekilde sormadan ucu bucağı olmayan dudağımın yanındaki sivilceye iğneyi batırmak suretiyle koca bir iz bırakan Sevda Hanımın iş yerine gitmeyi kapısının önünden bile geçmiyorum. Boynumdaki iğne izleri sayesinde hala geçmedi sağolsun. Ayrıca işlem sırasında bir eliyle epilasyon yapmaya çalışırken diğer eliyle de ya eşiyle yada diğer arayan müşterileriyle konuştuğunu da hala unutmadım. Nasıl bir çalışma tarzı anlamıyorum. Gerçi seansa da hiç bir zaman ayarlanan saatte giremedim, bir saat beklemişliğim vardır. Ucuz yapıyor olsa ne ala. Hem pahalı hem sonuç yok..
Acaba nasıl ulaşabilirim Güngör hanıma veya sevda hanıma? Bide kaş arası ve alına yapılıyormu. Ben çeneme yaptırmıştim geri çıktıGüngör hanımı veya Sevda hanımı arasanız yardımcı olacaklardır. Erkek müşterileri de var diye biliyorum.
Tek seans mı yaptırmıştınız? Evet yapıyorlar.Acaba nasıl ulaşabilirim Güngör hanıma veya sevda hanıma? Bide kaş arası ve alına yapılıyormu. Ben çeneme yaptırmıştim geri çıktı
Çenenize iğneli mi yaptırdınız da geri çıktı peki.Acaba nasıl ulaşabilirim Güngör hanıma veya sevda hanıma? Bide kaş arası ve alına yapılıyormu. Ben çeneme yaptırmıştim geri çıktı
Merhaba, rose güzellik salonu diye aradığımda internette iki yer çıkıyor Platin sokak ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda. Sizin gittiğiniz hangisi acaba?
Aynen internette iki farklı adres çıkıyor. İkisi aynı kişiye mi ait. Yani dediğiniz kişi iki yerde de çalışıyor mu? Öyleyse eğer kızılay bana daha yakın da..
burada Rose güzellik merkezini ilk kez duydum
-Güngör hanım, Sevda Hanım, Eda hanım bunları biliyordum.
Bi de buraayı deneyeyim dedim ben de hemen erkesi güne randevu buldum üst bacak olduğu için bana geniş bir randevu lazımdı, bulabildim bu süreyi, çok memnun oldum buna :) 2.5 saat işlem yapıldı
nakitte 1.30 dakikası bilgi vereyim dedim.
hiç kabuk oluşumu olmadı dersem inanır mısınız?Acaba kabuk oluşumu nasıl? Bir de şu an ki durumunuz nasıl hala memnun musunuz?
Nerede yaptirdiniz acaba bende güngör hanimi düşünuyorum geneli memnun gözüküyor ondanhiç kabuk oluşumu olmadı dersem inanır mısınız?
kolumu filan yaptırmış olsam çekip atardım da üst bacak yaptırdım, o yüzden atamam çekinirim
başka bir bölge yaptırmadım karşılaştıramıyorum (mesela yüzde ne olur ben de merak diyorum bi denemek istiyorum), bir de benim üst bacaklarım öyle orman gibi sık değildi ancak yine de 2şer saat çalışıldı hiç kabuk olmaması kaydadeğer bence. Daha önce bu bölgeye kısım kısım başka kişiler çalışmıştı (Sevda hanımın yanındaki Ebru hanım ve başka bir yerdeki Eda hanım) onlar görece daha küçük bölge çalışmasına rağmen kabuk olmuştu. özellikle ben Ebru hanımda çok kabuk sorunu yaşamıştım tam da yaz öncesiydi ve dizüstü bölgemdi sıkıntı olmuştu.
hiç kabuk oluşumu olmadı dersem inanır mısınız?
kolumu filan yaptırmış olsam çekip atardım da üst bacak yaptırdım, o yüzden atamam çekinirim
başka bir bölge yaptırmadım karşılaştıramıyorum (mesela yüzde ne olur ben de merak diyorum bi denemek istiyorum), bir de benim üst bacaklarım öyle orman gibi sık değildi ancak yine de 2şer saat çalışıldı hiç kabuk olmaması kaydadeğer bence. Daha önce bu bölgeye kısım kısım başka kişiler çalışmıştı (Sevda hanımın yanındaki Ebru hanım ve başka bir yerdeki Eda hanım) onlar görece daha küçük bölge çalışmasına rağmen kabuk olmuştu. özellikle ben Ebru hanımda çok kabuk sorunu yaşamıştım tam da yaz öncesiydi ve dizüstü bölgemdi sıkıntı olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?