Bu tüy yoğunluğuna göre değişir sanırım. Ama tamamını almıyor zaten, en belirginlerden başlayarak yüzün genelini seyrelte seyrelte gidiyor eğer yoğunsa. Bir lira çok küçük bir alan bence. Öyle eli ağır değil Güngör hanımın, yüz için makul bir hızda çalışıyor. @ceylin eslem E Engro
KIZLARRRR kesınlıkle Sevda hanımı önermıyorummmm 5-6 seans gittim bıraktm!!!!! İlk başlarda iyi gibi geldı buraya guzel yorm yazdm ama gitmeyın bence öncelıkle cok baskın bir karakter sürekli bi telaşı var süreklı işlem sırasında telefon görüşmesi ... Ve ayrıca benım göz çevremde çukurlar oluşmuş hep kalın iğneyle işlem yapıldığı ıcın ..ince iğne de varmış ama bana hıc söylemediler ve çukurlar Can'ımı sıktı ... Ve ayrıca alın bölgeme ta sac dininden işleme başladı ben oraayı istemedm sacımın alnımın doğal şeklını bozcaktı bılmıyorm dk uzasın para ıcın mi ya da başka bi şey kı ama mılletn alnına cook kötü demış vermış sac bıtımjne torba takmış gibi kafaya .. Ben şu an özel evde bu işlemi yapan bi yere gidiyorm ama burayı size öneremem cnku hatır gönüle eski ustalardan bu eğitimi yurt dışında almış bi teyzeye gidiyorm .. BENCE KESINLIKLE SEVDA HANIMA GİTMEYINNN benım çıkarm yok bunu yazmakta ama gitmeyın Güngör hanıma bakın derım hıc gtmedm ama ... Cildinizde çukur olmasn..
Göğüs ucu ben de düşünüyorum, yüzüm biraz azalınca ona başlayacağım. Aksine göğüs ucunun acımadığını söylüyorlar. Bu konuda bilgisi olan veya bizzat uygulama yaptırmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi?göğüs ucuna yaptırmakta bir sakınca olmaz mı yaptıran arkadaşlar? çok ince bir deri orası çünkü. ben de rahatsızım yaptırmak istiyorum ama endişeliyim
nerede yaptırıyorsunuz?Göğüs ucu ben de düşünüyorum, yüzüm biraz azalınca ona başlayacağım. Aksine göğüs ucunun acımadığını söylüyorlar. Bu konuda bilgisi olan veya bizzat uygulama yaptırmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Sizde azalma bitme oldu muben ankaralife'ta yaptırıyorum dermatolog hemde güzel güvenilir bir yer tavsiye ederim.
ben ikisine de lazer yaptırdım yüzüm cidden abartmıyorum 10 katı arttı (hormon da olabilir ama son kontrolümde doktorum hormonlarımın dengeli olduğunu söylemişti) kollarımda azalma oldu şimdi yüzüm için iğneli araştırıyorum. yeri nerede söylediğiniz yerin?ilk seansıma cuma gunu gittim. yuksek dozda atış yapıldı bir haftaya dökülücegni söylediler. bakalım ne olucak buraya tekrar yazarım ama kızlar bakın kesinlikle yüz ve kol bölgesine lazer yaptırmayız aşırı derecede artma oluyormuş asla tavsiye etmiyolar. para için yapabilicegni söyleyenler olan asla ama asla yaptırmayın. lazer ince tüyleri arttırıyor
İki göğsümün de uç kısmında aldığım için kıl şeklini almış 10-15 tüy vardı. İğneli epilasyonla aldırdım. Yüzünüz ne kadar acıyorsa o kadar acıyor. Bi sorun olmadı yani.Göğüs ucu ben de düşünüyorum, yüzüm biraz azalınca ona başlayacağım. Aksine göğüs ucunun acımadığını söylüyorlar. Bu konuda bilgisi olan veya bizzat uygulama yaptırmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim cevabınız için.İki göğsümün de uç kısmında aldığım için kıl şeklini almış 10-15 tüy vardı. İğneli epilasyonla aldırdım. Yüzünüz ne kadar acıyorsa o kadar acıyor. Bi sorun olmadı yani.
Sizin yorumlarınızı gördükten sonra dayanamayıp üye oldum. Önceki yorumlarınızla şimdikiler arasında dağlar kadar fark var ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla Ankara'daki favori 3-4 yeri de denemişsiniz ama aklınız Sevda Ablada kalmış :)
Sevda ablaya bir seneden uzun süredir gidiyorum ve kesinlikle bir çayın lafını yapabilecek insan değil. Her zaman mutfakları müşterilere açıktır. Her yemek yediklerinde kesinlikle ikram ederler. Her seferinde güler yüzle karşılanıyorum. Kişisel sorunları buraya taşıyıp Sevda Ablanın imajını zedelemeyin lütfen. Ayrıca önceki mesajlarınızda da ne kadar memnun kaldığınızı belirtmişsiniz. Şimdi böyle konularda milletin kafasını karıştırmayın.
İğneli epilasyon için kendi önerime gelecek olursak en iyi adres Sevda abladır. Yüzüm bitti şimdi vücuduma çalışıyoruz. Kesinlikle iz, kabuklanma ya da kararma ile karşılaşmadım. Aksine cildim eskisinden daha parlak. Kafasında soru işareti olanlar hiç düşünmeden Sevda ablayı tercih edebilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?