Ne olursa olsun deme eda ablada epilasyon yaptırdım hal buve polikistik overı olup da iğneli epilasyon yaptırıp sonuç alabileniniz var mı? benm hormonlarım temiz çıktı ama pikolu olduğum için tüylenme var ve dr ilaç falan da vermedisonuç alamazsam diye korkuyorum iz kalmasında flaan değilim açıkcası yeter ki kurtulayım
Ne olursa olsun deme eda ablada epilasyon yaptırdım hal buve polikistik overı olup da iğneli epilasyon yaptırıp sonuç alabileniniz var mı? benm hormonlarım temiz çıktı ama pikolu olduğum için tüylenme var ve dr ilaç falan da vermedisonuç alamazsam diye korkuyorum iz kalmasında flaan değilim açıkcası yeter ki kurtulayım
Eki Görüntüle 1073955Eda'nın yaptığı epilasyonda gerçekten iz kalıyor ve zor geçiyor ama sanırım yüksek seviyede çalıştığı için oluyor .Ama en azından Meryem gibi insanı oyalamıor.Aynı bölge için 10-15 seans gitmek zorunda kalmamak güzel
Arkadaşlar hiç bir menfaatim yok benım buraya eda abla hakkında yazarak.
Göruyorsunuz kolumdakı ızler ne kadar kotu. İstesem yazmamda herkes nereye gıderse gıtsın derım(iz kalırsa kalsın başkalarında bende kaldı derim). bende aynı dertten muzdarıbım gıdıcegınız yerı araştırın kucuk bı alanda denettırin ondan sonra devam edin. gercı oda bı care degıl sağ kol ve sol kol ıkısınede eda abla calıstı sağ kol resımdekı gıbı berbat gorunuyor sol kol sağ kola gore cok cok ıyı ....
Bu izler moralımı bozuyor gıyıcegım kıyafete kadar karar verıyo. Yazık ya bızım hakkımza gırıyolar. Allah e havale edıyorum artık herkesi.
Benım kolumda izler kaldı. bı arkadaşın da yuzunde iz kalmış 1 yıl ara vermıs ondan sonra tekrar başlamış.Gerçekten büyük geçmiş olsunbi de bunun yüzde oluştuğunu düşünemiyorum bile benimi bile aldıramıyorum kesi izi kalır diye böyle olursa yüzüm hepten bunalıma girerim nedir bu yaa..bende sırf fiyatı uygun diye öğrenci halimle ancak Eda hanıma giderm diyodum çok üüzldüm
Merhaba bayanlar. epilasyon maceramı ara ara yazıyordum. En son 10 martta yazmışım yani o gün bacak için 2. seansıma gitmiş olmalıyım. 1,5 ay kadar sonra 3. seansıma bugün gittim. Gözle görülür şekilde azalma oduğu barizdi ama çalışılan dakika sayısı da oldukça azalınca tasdiklenmiş oldu, çok mutluyum:) Örnek vermek gerekirse son gittiğimde tek bacağa 200 dakikadan fazla çalışmıştık 300 bile olabilir. Ama şuan 150 dakikaya inmiş olmanın sevincindeyim.
Sevgili hazannnnn mesaj atmışsın ancak cevap hakkım olmadığı için dönemedim sana. Daha öncede yazmıştım Ayşe Hanım nakit 1,5 tl kartla 2 tl. İğneden de asla ve asla para almıyor, sık sık değiştiriyor. Kabuklanma ve iz şikayetim asla olmadı. Ancak hak verirsin ki 9 da çalıştığı için bacakta kabuklanma olabiliyor ama sonra iz kalmadan geçiyor. Bacaklarım pürüzsüz iz yok ve kıllar azaldığı için kel kel duruyor. Alt kısımlara da her yere de çalışıyor. Ben çok memnunum. Başka sorun olursa seve seve yardımcı olurum çünkü bu kıl tüy konusundan çok muzdaribim
Merhaba bayanlar. epilasyon maceramı ara ara yazıyordum. En son 10 martta yazmışım yani o gün bacak için 2. seansıma gitmiş olmalıyım. 1,5 ay kadar sonra 3. seansıma bugün gittim. Gözle görülür şekilde azalma oduğu barizdi ama çalışılan dakika sayısı da oldukça azalınca tasdiklenmiş oldu, çok mutluyum:) Örnek vermek gerekirse son gittiğimde tek bacağa 200 dakikadan fazla çalışmıştık 300 bile olabilir. Ama şuan 150 dakikaya inmiş olmanın sevincindeyim.
Sevgili hazannnnn mesaj atmışsın ancak cevap hakkım olmadığı için dönemedim sana. Daha öncede yazmıştım Ayşe Hanım nakit 1,5 tl kartla 2 tl. İğneden de asla ve asla para almıyor, sık sık değiştiriyor. Kabuklanma ve iz şikayetim asla olmadı. Ancak hak verirsin ki 9 da çalıştığı için bacakta kabuklanma olabiliyor ama sonra iz kalmadan geçiyor. Bacaklarım pürüzsüz iz yok ve kıllar azaldığı için kel kel duruyor. Alt kısımlara da her yere de çalışıyor. Ben çok memnunum. Başka sorun olursa seve seve yardımcı olurum çünkü bu kıl tüy konusundan çok muzdaribim
ve polikistik overı olup da iğneli epilasyon yaptırıp sonuç alabileniniz var mı? benm hormonlarım temiz çıktı ama pikolu olduğum için tüylenme var ve dr ilaç falan da vermedisonuç alamazsam diye korkuyorum iz kalmasında flaan değilim açıkcası yeter ki kurtulayım
nokta nokta kahverengi iz kalıyor bir hafta kadar BB kremle kapanır ama yorumları görünce korktum ufak bir bölgeye denettir istersen önce. Herkesin cildi farklı belki diğer arkadaşların dediği gibi iz kalır. Bende de polistik over var çenemdekiler sanırım bu yüzden bir senedir bitmiyor ama diğer yerler çok azaldı.
Bu Ayşe hanımın yeri nerede acaba? Çalıştığı yerin adını googledan aratınca çıkacak şekilde yazarsan sevinirim
Ankara 3 kişi var sanırım bu işlemi en iyi şekilde yapan.
Ben ankaradayım ve gittiğim yerden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir kere yapılan yerden bir daha hiç çıkmadı. Bel bölgemi yaptırdım. Şimdi sırta doğru çıkıyorum.
ankarada nerede bu bahsettiğin yer acaba? bir de kaç seansta kurtuldun, ücretleri nasıl? fazla darlamalı sorular oldu ama bel diyince dikkatimi çekti:) benim de bel ve göbekte var malesef polikistikler yüzünden(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?