İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba canim gobek bolgesi bir seansta bitti demissin gobekgnde yogunmuydu tuylerin birde bir seansin kac dakika surdu

Merhaba canim gobek bolgesi bir seansta bitti demissin gobekgnde yogunmuydu tuylerin birde bir seansin kac dakika surdu

Göbeğimde aşırı değildi ayva tüyleri 20 dakikada kadar tuttu yanlış hatırlamıyorsam. Kendi tecrübelerime dayanarak bir şey söylemek istiyorum. Bence ayva tüylerine iğneli yapınca bu tüyler çıkmıyor. Kalın siyah tüyler yeniden çıkıyor. Eğer öle olmasaydı sırtıma birkaç seans daha yaptırmam gerekirdi ama 4 ay oldu, hiç tüy yok.

Arkadaşlar,
Aylar önce çene bölgem için epilasyona başladığımı ve az buçuk nasıl gittiğini anlatmıştım. Kendim rahat edemediğim için haftada bir ya da 10 günde bir iğneliye gidiyorum. Ben epilasyondan çıktıktan 15 dakika sonra yüzüm hiçbir işlem görmemiş gibi gezebiliyorum ne bir kızarıklık ne bir iz oluyor. Yüzümün iğneliye başlamadan önceki halini düşününce çok ciddi bir azalma söz konusu diyebilirim, kalın çıkanların büyük bir kısmı ya inceldi yada bitti diyebilirim ama hala kalın ve siyah çıkanlarda var.Randevu konusunda bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ne zaman istesem bir araya sıkıştırmayı başarıyorlar beni ve içtenlikleri de gayet rahatlatıcı. Sonuç olarak ben gidişattan memnunum, ne zaman tamamı ile biter onunla ilgili bir fikrim yok umarım en kısa zamanda biter. Gerçekten birazcık sabır işi...

kızlar yüz için yaz aylarında yaptırmak fark ediyor mu, yoksa kışı mı beklemeliyiz.. iz kalır diye ödüm kopuyor.. sevda hanıma gtmeye karar verdim de

Ben arıyorum ya özellikle yüz için

Ne durumda şu anda :)

Nerede bu sevda hanım :)

Kizlar benim alnimda minik saclar cikiyor. Suan ne uzun ne kisa, alnim iyice daraldi. Oraya da igneli epilasyon yapilir mi?

Arkaşlar bu kadar yazı okudum net bir adres bulamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Çankaya taraflarında iyi bir yer varsa tatile çıkmadan acil gitmem lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba. bende çok çekinerek başladım epilasyona, buradaki yazılanlardan sonra sevda hnm gittim. fakat yinede insan tedirginlik hissediyor. şuanda herşey çok güzel gidiyor. insan kandırılmadığını hissediyor. gerek randevu konusunda gerek güleryüzüyle gerekse dürüstlüğüyle doğru yere geldiğinizi hissediyorsunuz. zaten ilk olarak söylediği gelin buradaki müşterilerle sohbet edin. herhangi bir şüpheniz olursa yaptırmayın diyor.
olmayacak şeye evet olur demiyor. ben çok memnunum...

Bana sevda hanimin iletisim bilgilerini gonderir misiniz lutfen

ben de yüzüme yaptırmak istiyorum. yüzüm saçma sapan tüylendi ve ailemde kimsede böyle bi şey yok cildim çok hassas iz kalmasından korkuyorum. güvenilir bi yer de bulamadım henüz

arkadaşlar internete çok sık girmiyorum. o yüzden mesajlarınızı daha yeni gördüm. aura sevda meşeci diye internetten yazarsanız çıkıyor. direkt telefonunu yazamıyorum reklam olur diye. kendisi gerçekten çok iyi birisi sizlere yardımcı olacağından eminim.... iyi günler

bütün forumu neredeyse okusdum ve en sonunda Güngör hanıma gitmeye karar verdim. bi kaç haftaya gidicem. umarım iyi bi sonuç alırım çünkü iz kalmasından çok korkuyorum. yani sonuçta tüyler için başka bi merkeze gidebiliriz ama izlere bi çözüm bulmak daha zor ilk seansımdan sonra buraya yazıcam neler oldugunu. umarım hepimiz kurtuluruz tüylerden

kızlar ben de ankarada yaşıyorum. her yerimde yüyşler var. lazere vücudum için iğneliye de yüzüm için gitmek istiyorum. yüzüm fazlasıyla hassas. bu nedenle ağda bile yapamıyorum. iğneli epilasyonun bi zararı olur mu acaba. en iyi yer nere hem. yanlış uzman yanlış sonuçlara yol açabiliyomuş. biyi bir yere gitmeyi düşüüyorum yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…