Merhaba, Uzun suredir kadinlar klubune uyeyim, pekcok konuda takip edip yararlandim onerilerinizden, bu ilk mesajim, acikcasi uzun sure geciktirmis olsam da ben de igneli epilasyon konusundaki deneyimlerimi paylasmak istedim. Gozlemledigim kadariyla ozellikle 3-4 mesaji olup hepsinde bir kisiyi ovup yerenlerle ve dolayisiyla buram buram reklam kokanlarla cok rica ederim karistirmayin, amacim magdur oldugum hususlari ve memnuniyetlerimi paylasmak. Yigidi oldursem de hakkini yemeyecegim, neyse onu paylasacagim.
Bu konuyu didik didik edip neredeyse hepinizi okuyup Meryem`i ikametime de uygun olmasi nedeniyle tercih ettim (cok sinirli oldugum icin kendisine hanim gibi bir ifade de kullanmak istemiyorum). Ilk seansa gittim, temiz isletme, yuz bolgesi calistik, yara kabuk iz filan kalmadi yuzumde (ama bacagimdaki izler 3-4 haftada ancak gecti bunun icin de oldukca celiskili yanitlar verdi kesinlikle tatmin olmadim) Daha evvel de yuze baska bir merkeze gitmistim kesinlikle cok sorunlu olmamasina ragmen 7-8 seans surmustu ve bitmemisti bunu anlatinca Meryem bayagi sasirdi. Uzun surmus nasil olur filan diye, ne guzel dedim iddiali sanirim. Neredeyse 9 randevu aldim ve hala bitmedi bu kadar sorunsuz bolge. O kadar aci akabinde bitmeyen bir kucuk bolge sinir bozucu tabi, is sanki 2 haftada bir agdayla ya da iplikle cikan killarin alinmasi durumuna donmeye basliyor. Asil paylasmak istedigim husus da randevu alma iskencesi. Meryem randevu verir, ben calisiyorum, ustelik saglik problemim de var, zor sartlarla ayarlarim gunumu, randevudan once bir mesaj: kizim hasta oldu gelemeyecegim kusura bakmayin. Tamam baska bir randevu ayarlar diye beklersiniz ve cok beklersiniz cunku siz aramalisiniz bu zati pesinden kosmalisiniz randevu diye. Tekrar verir yine bir mesaj yarim saat once: oglum boyle oldu, ben soyle oldum, bugun bu oldu, sular kesildi elektrik sebekesi yandi, deprem oldu, sacma sapan ve inandiriciligi tamamen dus gucunuze kalmis ilkokul cocuguvari mesajlar. Birkac mesajini ertesi sabah randevusunun iptali icin gecenin bir yarisi atar, atlarim giderim telefonu bile acmamasim, yolda bir acarim mesaj gelmis geri donerim. Tabi ki baslarda inanirdim, hatta uzulurdum de cocugu hasta olmus, aa su olmus filan diye de, insan bu kadar bahtsiz olamaz siz de tahmin edersiniz. Sonra randevu icin yine ugras dur, bu arada alamadigin icin yuzunu rahatsiz rahatsiz gez ortada. Isin olur toplantin olur sehirdisin olur ayarladigin randevu cope gider, sacmasapan ugras dur. Sanki kendisi musteri gibi siz pesinden kosturursunuz. Ihtiyaci, is ahlaki prensibi olmayan insan ancak boyle olur.
Randevu iptal oldugu bir zamanda Sevda Hanima gittim, evime uzak, ucret nispeten yuksek, temiz ve acikcasi is ahlaki olan bir isletme. Randevumu yogunluklarinin arasina sikistirmak icin ugrastilar, yardimci olmak icin ellerinden geleni yaptilar. Ayni bolgelere orada da calistik, iki kisi yardimci oluyorlar, ama Sevda Hanimi tercih etmenizi onerecegim, zaman zaman sizi diger arkadasa yonlendirmek isteyebilir, siz tercihinizi net belirtin, eviniz isiniz de yakinsa memnun kalacaginizi soyleyebilirim.
Sevda Hanim akabinde Meryeme tekrar gittim, alinan yerleri farketti "nereye gittin sen" diye gurledi selam sabah ve bu mecburi kil ilskisi disinda hic samimi olmadigim insan. "Sevda Hanim" dedim, birtakim gayet olumsuz kehanetlerde bulundu, asiri sinirlendi sesini yukseltti, bu sinirle beni epilasyonda yakacak dedim, ancak devam etti, sakinlesti bir sure sonra. "Ben o bolgelerden mesul degilim" dedi, "zaten sen mesulsun demedim" dedim, "sizden randevu alamadigim icin gittim ve denedim". Hic de pisman olmadim, aksine memnun kaldim sevgili Meryem!
Dedigim gibi yine gittim Meryeme. Ancak birkac ay evvelki son randevuda (zaten 3 hafta sonraya verdi, ki bu da celiskili bazen haftaya gel diyor, bazen iyilesmez 3 haftada ancak diyor, nasil isine gelirse artik) zaman geldi, yine ogrendim ki Meryem hastaymis birseymis geleyemecekmis. Super. Bildigim icin hemen randevu ayarlamak istedim, en yakini 3 hafta sonra. Acil dedim, olamadi. Neyse iki hafta sonraya aldim. Hazirlandim, isimi planladim, gidecegim, telefonu actim mesaj da yok, yine de icimi birseyler kemirdi dur arayayim dedim. Aradim, yaninda calisan arkadas "aa meryem hanim sizi aramadi mi, rahatsizlandi meryem hanim, bugunku randevularini iptal etti" demez mi? Zaten bu rahatsizlanma isinden midem bulandigi icin artik, hic o konuya girmeden, aramiyor zaten ama mesaji da yok dedim. "hmmm" dedi. Yarin gelsem dedim, dolularmis. Meryemi aramadim bu nasil is diye. Dusundum ki en etkili yol burasi, cunku onunla konusmak cozum degil, ama burada pekcok insan ogrenecek. Ben de okumustum gecmis sayfalarda buna oldukca benzer bir sikayet ama olsun demistim, deneyeyim, cidden aynen o arkadasin paylastigi gibiymis, fazlasi var, eksigi yok. Meryem cunku elli kere arasaniz da mesaj da atsaniz isine gore acmaz. Geri de donmez. Bir keresinde arayip arayip ulasamayinca is yerine bastim gittim, kapiyi acti, telefonunu aradim kapidayken sesi bana kadar geldi. Neden bakmiyorsunuz telefona dedim, "iceride islemdeyim duymuyorum ki o zaman" dedi :)) Traji komik, cunku 4-5 saattir ariyordum, mesaj da atmistim, demek durmamacasina hiiic odadan cikmadan calismis, telefona da bakmamis. Oldukca inandirici! Ozetle: Sinir hastasi olmamak icin, UZAK DURUM MERYEM EPILASYONDAN!