İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

25 aralıkda sağ dirseğe kadar çalışmış en son eda abla. 3 ay geçmiş nerdeyse şimdi (eda ablanın notlarını ıncelerken gördüm).
moralim çok bozuk ya ne yapmalıyım.
Dermapen pahalı seans başı 190 tl. Düğünmde olucak Allah nasip ederse bu yaz. Nasıl daha masraf edıyım:/

Merhaba arkadaşlar, ben bugün sabahın erken saatlerinde soluğu Sevda Hanım'da aldım. Okuduğum şeylerden öyle korkmuştum ki acaba iğne ile uyuştursak mı diye düşündüm. Önce uyuşturmadan denemeye karar verdim. Asıl amacım ense, boyun oradan da sırt (aslında tabii ki bütün vücut ama neyse); ancak başlangıç noktamız ense yanlarıydı.

İnanın başladığını ilk başta hissedemedim, kendimi o kadar büyük bir acıya hazırlamışım ki.. Ancak sonradan zaman geçtikçe yani sıkıldıkça, yapılan yere göre değişmekle birlikte biraz daha fazla acı hissettim. 158 dk sürdü ilk seans. üstelik tam bir boyun çalışması değil, biraz pahalıya gelecek. Lakin Sevda Hanım çok yardımcı oldu, rahatlattı, ödeme konusunda öğrenci olduğumdan kolaylık tanıyacaklarını belirtti. Epilasyona ara verip çay ve simit bile ikram etti acıktığımı söyleyince, bu kadar düşünceli olunur.

Resim ekleyecektim ensemin öncesi sonrası halini ama bazı çekincelerle vazgeçtim. Lakin yanlardaki tüm bebek saçlarından kurtuldum. Oraya giden insanlarla konuştuğumda bir tane bile pişman insan yoktu, herkes para biriktirip bir şekilde yaptırmadığı yerlerini yaptırma hevesiyle orda.
Kısacası para ve vakit bulduğum her an Sevda Hanım'a koşacağım, bir tıp öğrencisi olarak ayrıca hijyenik bulduğumu da belirteyim.

Not: Buradan okuduklarımla gittim Sevda Hanım'a, tamamen kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Forumlarda yazmak üşendirici, zor gelse de benim gibi bilgi arayışında olan insanlar için paylaşımlarımız çok önemli. İyi günler.

Arkadaşlar Eda Hanım kızılayda akman pastanesinin karşısındaki binadaki Eda Güzellik salonu mu?

kesinlikle katılıyorum söylediklerinize.
ne yazık ki ben şimdi daha önceki zaman diliminden başlayarak okuyorum, keşke daha önce okusaydım, hem param cebimde kalırdı hem de boşu boşuna acı çekmemiş olurdum.
hizmet sektöründe kendi işyeri olup da müşterisine bu kadar saygısız birisini daha önce görmedim.
uzatmak istemiyorum ama ben de Meryem Epilasyon mu bir daha asla diyorum

Merhaba, Meryem Hanımı yaklaşık 2 haftadır arıyorum ancak ulaşamıyorum kendisine acaba iletişim bilgileri mi değişti? Benimle aynı durumda olan insanlar var mı?

betul, kabuklar döküldükten sonra beyaz leke mi oluştu,kırmızı leke mi?
beyaz leke nasıl oluştu anlamadım.bildiğimiz beyaz gibi mi aynı?çok geçmiş olsun.
eda hanım ne dedi peki?krem felan önerdi mi?

Bildiğin beyaz çukurlar var sağ kolumda.
Eda abla bronzlaşınca geçer dedi. Ki o beyaz çukurların bronzlaşması normal tenım rengınden daha açık olur ve daha çok belli olucak.
Eda abla geçicek diyo (3 ay geçti). baska epilasyoncu dermapen yapılması gerektıgını ucretını eda ablandan iste dıyo kaç kişi geldi bana dıyo eda ablanızdan hepsini yakmış epilasyonu öğrensin dedi.
o epilasyoncuya sordum gecicek dedı eda abla dedım o epilasyoncu da derinin yapısını öğrensın dedi.
Anlamadım bu işi. Kime inanıcam bılemedim.
Eda abla krem önermeyi bırak ara verelim dedi seninle.
Ya arkadaşlarım en iyi siz anlarsınız ne yapıyım ben söyleyin yardımcı olun bana lütfen moralım cok bozuldu.
haftaya nikahım var ve kolsuz elbise gıyıcem ağustosda düğünüm var

senin kabuklar döküldükten sonra mı hemen beyaz oldu?
çok geçmiş olsun.beyaz leke nasıl geçer bilmiyorum.
bide dediğin de doğru,güneşlenince orası daha açık kalacak.
birde leke olduğu için,güneşten koruman gerekmiyor mu?
güneş kremi kullanmak gerekiyor ki kalıcı olmasın,bende böyle biliyorum.
kujumla incir görürse belki cevap verebilir.kujumda da leke olmuştu ama beyaz leke mi bilmiyorum,
sonradan lekeler geçmiş.
düğüne geçebilir belki ama nikaha da zor biraz.
birde özkaya tıptan ziyade iyi bir hastneye git bence.
ben başka bir iğneli epilasyoncunun söylediklerini de pek kaale almam senin yerinde olsam.
en güzeli hastane ve doktor.çok geçmiş olsun.açıkçası bende korktum sanki,bende senin gittiğin yere gidiyorum.
aralıktan itibaren.ama koltuk altı ve genitalde hiç sıkıntım yok.en son 23 ocakta gitmişim.yarısından çoğu çıkmadı.
koltuk altında rahatsız eden 2-3 kıl çıktı 2 ay içinde.ama bacakta sorun yaşıyorum,
ağdaya da dönmek istemiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.
inşallah bir bilgi veren çıkar sana da tekrar geçmiş olsun.

Sağol cnm benım inşallah geçer .
İnşallah cevap veren olur bana . haklısın güzel bir hastaneye gitmem gerekiyor.

Tabi cnm kabuklar düştükden sonra beyaz beyaz oldu.
İlk zaman eda abla bronz oldugun ıcın oldu dedi.
Sol kolumu yaptı sağ kolumdaki boyutta beyaz lekeler oluşmadı daha küçük beyaz lekeler.
Anladım ki bronzlukla alakalı değil.

Son düzenleme:
Merhaba, Meryem Hanımı yaklaşık 2 haftadır arıyorum ancak ulaşamıyorum kendisine acaba iletişim bilgileri mi değişti? Benimle aynı durumda olan insanlar var mı?

Sevgili blankenese senin yorumundan bir onceki yorumu ve sayfalari okursan eger meryeme niye ulasamadiginin fikri oluşabilir. O tarz ticari ahlaktan yoksun bir insanin hala neden olumlu anlamda yorumu yapilir bilmiyorum.sanirim tek sebebi oraya gidenlerin baska yerlere gitmemis olmasi.yoksa bir turlu randevu alinamayan yere ustelik dusuk calisan birine gitmeye devam etmenin bir aciklamasi olamaz..

Evet kesinlikle katılıyorum burada yaşananlara benzer olayları ben de yaşadım ama epilasyona Meryem hanımla başlamış bulundum, o yüzden belki telefon numarasını değiştirmiştir vs düşünerek buradan da sormak istedim.

Bugün (bilenler vardır büyüm doğumda 25 yaş altı gençlere yüz için iğneli epilasyon yapıyolar) diye duyup kolları sıvamıştım.
Geçen gittim kan testi verdim hormonlarım normal çıktı vs.dermatoloğa göründüm ve şuan taşınma işlemi var ne zaman başlar bilemiyorum arayın ona göre gelin dedi.
Bugün yine gittim aradan bir iki hafta geçmişti rayına oturmuştur diyerek.. bu kez başka bir dermatolog vardı ve öğlen gittiğim halde bi allah ın kulu yoktu direk girdim.
Şikayetiniz nedir dedi ben iğneli epilasyon için başvurmuştum dedim hani nerde dedi yüzümde genel manada var diye gösterdim ki göstermeme gerek yok bariz görünüyo yani inceli kalınlı tüyler.
Tuttu e şuan var mı dedi bende e var şuan alınmamış hali dedim.Aaaa bu tüylere yapamayız dedi dondum kaldım.Nedenini ben kendim ürettim resmen kalın kıl gibi sert olmadığı için mi ? dedim tabi hemen onayladı.Tüyleri görmezmişmiş iğneli epilasyon geçen gittiğimde diğer dr hiç de böyle bişey söylemedi bilsem gider miydim ! adamlar resmen epilasyon bedava diye kaçmak için bahaneler üretiyolr ondan belki kimse yoktu sırada bekleyen!
e ama sarışınlar, ayva tüyleri olanlar bile iğneli epilasyona gidiyoken ve sonuç alıyoken bana kalkıp nasıl böyle bişeyi söyledi anlayamadım.Yanlış mı biliyorum allah aşkına arkadaşlar sinirlerim bozuldu bişey demeden çektim çıktım sinirimden ağladım :95:

Son düzenleme:

bence yapmak istememiş,çünkü ben sarışınım kıl değil tüyüm var fazlasıyla,sarı sarı minik minik, özel bir yerde yaptırıyorum, yavaş yavaş azaldı ama çok masraflı gerçekten sanırım sırf yüz bölgesi 1000-1500e mal olacak

Eda'nın yaptığı epilasyonda gerçekten iz kalıyor ve zor geçiyor ama sanırım yüksek seviyede çalıştığı için oluyor .Ama en azından Meryem gibi insanı oyalamıor.Aynı bölge için 10-15 seans gitmek zorunda kalmamak güzel

Kaç seans gittiniz ve hangi bölgeler için? izler ne kadar süre kaldı ? beni en çok dşündüren şey bu delik delik olması ve iz kalması

Kaç seans gittiniz ve hangi bölgeler için? izler ne kadar süre kaldı ? beni en çok dşündüren şey bu delik delik olması ve iz kalması

delik delik kalmıyor bende.ama bacakta kahverengi izler var.o da sanki yavaş yavaş gidiyor.
yüz için bişey diyemiyorum ama ben diğer yerlerden memnunum.koltuk altı ve pakette sıkıntı yok.buralarda hiç iz olmadı.
ve kıllar da çok çok azaldı.
benim cildim kuru,yüksek çalışıyor.sadece bu nedenlerden dolayı mı bacakta kahverengi leke var bilemiyorum
ama ben gidiyorum bilemiyorum yani.
bence eda hanım olmasa bile iğneliye başlayacaksanız önce yüzünüzden başlamayın.

Ben Eda Hanım'a 1 kez gittim bıyık,çene ve kaşa.. izler 1 haftada geçti 1 ay oldu hiç çıklmadı, normalde çıkardı.Biliyorum konuşmak için erken ama onca kişiye gittikten sonra diğerlerinin yaptığına göre daha geç çıkacak belli.Ama katılıyorum ilk başladığın yer bıyık ve kaş olmasın herkesin cildi farklı iz kalabilir!ama 1-2 tüy aldırıp iz durumuna bakabilirsin ona göre karar verirsin

Arkadaşım çok mu sıktım bilmiyorum ama izden kasıt ne?sivilce izi gibi mi ebat olarak ne kadar? bb kremle kapatsan kapanacak kadar mı?

ve polikistik overı olup da iğneli epilasyon yaptırıp sonuç alabileniniz var mı? benm hormonlarım temiz çıktı ama pikolu olduğum için tüylenme var ve dr ilaç falan da vermedi sonuç alamazsam diye korkuyorum iz kalmasında flaan değilim açıkcası yeter ki kurtulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…