ankarada bi iğneli epilasyoncu bi de masör bulmak büyük sorun
bu alanlarda yatırım yapmak isteyen bayan varsa beklerim, benimle iletişime geçsin :
nacizane görüşüm: yeni nesil çok sabırsız maalesef. insanla uğraşmak, sabredip işi öğrenmek gibi sıkıntılar çekmeden hemen işimiz olsun cebimiz dolsun istiyorlar kısacası eleman yetişmiyor...Olanlar da işlerini oturtmuş 5 dakika boşlukları yok (ama ben size şu kadarını söyleyim işini iyi yapan insn bulmak o kadar zor ki memlekette, her sektörde hemen hemen aynı sorun var)
Benim tüylerim daha önce işlem görmüştü (bıyık sir ağda, kol-bacak ağda-lazer) aşırı sık veya aşırı sert değil ortalama bir kıl yapım var. Fikir versin diye yazıyorum.
benim iğneli epilasyon serüvenim 2.5 yıla yaklaştı yalnız daha önce sadece bıyık için gidiyordum yaklaşık son 1 senedir başka bölgelere geçtim. Dakikası 2 lira neredeyse ayda bir kere (bazen 2 ayda bir) ama uzun süreli (1.5-2 saat saat kadar) gitmeye çalışıyorum. Epey bir maddi yük getirdiği doğru.
Neden bu kadar çok? çünkü yarım kol, kol altı, yarım bacak ve bıyık birkaç kere, üst bacak, yüz de bir iki kere çalışıldı şimdiye kadar. bıyık ile başlamıştım. 10ar 15er dakika ile başladık ama sık gitmem maalesef hiç mümkün değil vakit ayıramıyorum olmadı öyle. Ben de gözümü karartıp tüm bıyık yaptırttım. toplamda 3 kere tam sıfırlanmıştır. bıyık sıfırlancak şekilde 1 saate yakın çalışılınca kesinlikle insan içine çıkamayacak şekilde kabuklandı, şişti (normal olarak) ama geçiyor. Şu anda bıyık alınmayalı belki 1 sene oldu yani uzun vadede bakılınca parasını çıkartıyor, sabredin kızlar. ben 1 senedir hiçbirşey yapmadım bıyık bölgesine yaza girerken tekrar aldıracam şu anda diğer bölgelerle devam ediyorum. alt bacak için de 2-3 kere sıfırlanacak şekilde çalışınca rahatladım tek tük kaldı diyebilirim şu anda iki alt bacakta toplam 10 dakikada alınacak kadar bişey kaldı son işlem 2 ay önce yapılmıştı. Kol maalesef inatçı ve 3 kez yetmiyor. Diğer bölgelerde elden ele değişmekle birlikte fazla bi şişme kabuklanma sorunu olmadı. bıyık dışında yüz bölgeme de bir iki kere kısmi işlem yapıldı ama ben fazla şikayetçi değildim sonraya bıraktım. burada 10 kere çenem için gittim diye yazanları okudum. erkek sakalı olsa biter 10 kere ne demek?
şunu kesinlikle söyleyebilirim ki "el" farkı var...ben 3 farklı kişiye yaptırdım iz kalma oranı, iyileşme süresi vb. şeyler kesinlikle elden ele değişiyor. bi de vücut bölgesine göre de değişiyor. denemeden bilemezsiniz. mecburen risk alıp, vakit ayırıp denemeniz lazım. başkalarının tecrübelerine güvenmeyin, kendiniz deneyin derim.
ben işlemden sonra özel hiçbir şey yapmadım krem vs de uygulamadım. zaten epilasyona bile zor vakit ayırıyorum. buna rağmen şikayet edebileceğim bir iz filan kalmad ıama dediğim gibi uygulama yapan kişiye göre fark var kesinlikle.
benim üst kol, göbek ve genital bölge ve bıyık dışında kalan yüzü de yaptırma planım var ancak buralara 2. derecede önem veriyorum yani büyük sıkıntım yok ama yaptırsam da iyi olur. diğer yerleri halldedince buralara geçecem. tüm vücut yaptırmış olacam bu şekilde.
pahalı mı? evet baya bi masraf oluyor. söyle ki ben bakımlı, her ay düzenli ağdaya filan giden bi hatun da değildim (bekarım bu arada) ki sir ağda en fazla 40 lira filan her ay gitsem birde bıyık olsa işte 500 lira tutar senede. ben bu sene daha 2 ayda o parayı verdim iğneliye
ancak yarın birgün evlensem tertemiz olmuş olacam, (ki evlenen arkadaşlar sürekli bundan şikayet ediyor ağda yapacak hale gelene kadarki tüyler de ayrı bir dert) üstelik ben her zaman türkiyede değilim nasıl ağdacıya gideyim (ki gidemiyordum zaten), en önemlisi bunun yaşlılığı var, hastalığı var, hamileliği var. 2 sene sıkıntısını çekerim sonra rahat ederim kafasındayım.
Sevgiler