• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acaba burası neresidir ben bilmiyorum, gitmik istiyorum özelden adres yazar mısınız..

Simurgan,
Tekrar edeyim de ben henüz önermiyorum dediğim gibi net bir sonuç alamadım henüz.
Ama yine de sen bilirsin görüşmek istersen, kızılay kumrularda ilk sokaktan sağa dönüyosun, apikoğlunun üstü. Özelden yazamıyorum, yeni üye olduğum için. :/

Simurgan,
Tekrar edeyim de ben henüz önermiyorum dediğim gibi net bir sonuç alamadım henüz.
Ama yine de sen bilirsin görüşmek istersen, kızılay kumrularda ilk sokaktan sağa dönüyosun, apikoğlunun üstü. Özelden yazamıyorum, yeni üye olduğum için. :/

Merhaba lalangita

Bende bayadır takip ediyordum ama yeni üye oldum araştırıyorum. sen başlayalı ne kadar oldu ? hangi bölgene yaptırıyorsun ? birde leke iz herhangi bişey oldu mu olumsuz iğne deliği izi falan ?

Sevda hnm a gıttınız mı denedınız mı ? bir de hangı bolge ? karsılastırma yapar mısınız ? güngör hnm mı sevda hnm mı ? Hangısı daha ıyı ?

daha yeni başladığım için pek bilemiyorum, ama sevda hanıma gidemedimm derslerimden, güngör hanım iyi gibi geliyor ama bilemiyorum düşük çalışıyor sanırım, çarşamba yine gidicem kaçla çalıştığını sorucm 3. gidişim olacak, bir de eda'dan randevu aldım taaa cumartesiye başka bir bölge için denicm çünkü fiyatı daha uygun

Eski tecrübelilere bir şey sorayım, güngör hanım kısa sürede mi bitiriyor ya da az akımla mı çalışıyor biliyor musunuz ? genelde vücutta 8 9 çalışıldığını duymuştum, 4,5 te çalışıyorsa bir bildiği vardır uzamnın mı diyelim yoksa uyaralım mı

Merhaba lalangita

Bende bayadır takip ediyordum ama yeni üye oldum araştırıyorum. sen başlayalı ne kadar oldu ? hangi bölgene yaptırıyorsun ? birde leke iz herhangi bişey oldu mu olumsuz iğne deliği izi falan ?

Ben çene bölgeme yaptırıyorum ve 4 kez gittim şimdiye kadar salı günü 5.ye gideceğim. yaklaşık 2 aydır gidiyorum ve 10 veya 15 gün arayla gidiyorum. Herhangi bir izi filan bir kenara bırak kabuklanma gibi bir sorun bile yaşamadım ilk bittiğinde kızarıklık oluyor bu kızarıklık 15 dakika içinde geçiyor sonrada bir kaç saat hafiften şişiyor ama çok belli bir şişlik olmuyor ben anlıyorum ama iş arkadaşlarım belli değil diyorlar. En son bundan 2 hafta önce gittim, benim normalde 2 günde kalın kalın çıkar çene altım 2 günde bir almak zorunda kalırım ama 2 hafta olmasına rağmen çok ince çıkan tüyler var ve hafif bir seyrekleşmede söz konusu. Tabi sonra ne olacak bilmiyorum şuan için sonuç almış değilim ama nefes aldım diyebilirim. En azından çenemle uğraşmak zorunda kalmıyorum.
Bende sevda hanımı bu forumdan buldum ve bilgi vermek için üye olayım dedim. Yine de karar senin tabi. Bende böyle ama senin cilt tipinde farklı etiklerde gösterebilir tam bilemiyorum bu konuları.

Son düzenleme:
didem her gittiğinde tamamen bir bölgeye yoğunlaşmıyo,kulak kenarlarına 2 yanağa da yaptırıyorum seyreltiyo,seyrelterek yapıo yani,zaten tek bölgeye çalışsa canın yanabilir,tüy sayısı fazla ya o yüzden eşit miktarlarda iki yanağa çalışıyo,gözle görülür bir azalma oldu ama tahminimce tüm yüz bıyık yanak kaş üstleri çene derken 10 saat sürer die düşünüyom ben, şimdilik memnunum,tek sıkıntım ara vererek çalışmak ve iğneliye gitmek,zor gelio kendi ayağımla canımı yakmaya gidiyorum :) ama sonu güzel olsun inşlh,benim de arkadaşlarım sende bişi yok yaptırma dokundurma deselerde ben daha pürüzsüz olma hissini seviyorum, yüz bitsin kısa bir araştırmadan sonra kol ve bacakl da düşünüyorum.sanırım bu işin sonu yok!

Hazannn yüz bölgen için gidiyosun sanırım senden isim öğrenebilirmiyim ? Yüzünde hiç leke olmuyo mu dudak üzerinde falan ?? nokta nokta iğne izi kahverengi leke falan oluyo mu ? memnun musun ne kadar oldu başlayalı bir de ? isim verir misin biraz da bilgi verirsen memnun olurum teşekkür ederim :)

yüz bölgesi için gidiyorum,henüz bıyık bölgesine başlamadım,çok acıdığı söyleniyor,daha cesaret edemedim,iz kalmıyor,leke de .kızılayda nesrin hanıma gidiorum,memnunum gittiğim yerden sadece dakikası 2 tl,başka bölgeler için de istiyorum ama iğneli epilasyon epey pahalıya mal oluyor,bugüne kadar 190 dk falan gittim,yüzüm epey açıldı ama daha çok var,ben sarışınım daha önce yazmıştım,sarı sarı çok çok fazla tüy var,10 saati bulur die düşünüyorum ama tercihe kalmış kimisi 5 saatte kesiyor, yapıldıkça sana yeterli gelirse kesersin zaten,ama ben daha 300-400 dk giderim gibi

merhaba hanımlar. epilasyon konusunda tecrübelerimi zaman zaman aktarmıştım. 1 seneyi devirmiş bulunmaktayım. Ancak 1 senedir aynı bölgeye gidiyorum anlamında değil. Önce genital bölge ile başladım sene içerisinde birçok bölgeye el attık. kıl tüy mevzusu beni çok rahatsız ettiği için lazere başlamayı düşünenler için yazıyorum. daha öncede yazmıştım 5 yıldır kol altına lazere gittim ve açıkcası istediğim sonucu alamadım. 1 yıldır ise iğneli epilasyonla genital bölgeye bütün olarak belki de 5 kez gitmişimdir. biraz içlerde kaldı ona da sanıyorum 1 2 kez gitsem bitecektir. bu süre içersinde genitalden oldukça sonuç aldığım için başka bölgelere geçtik. bir yandan kol altı bir yandan göbek, göğüs bölgelerine başladık yavaş yavaş.maliyetli; ancak örneğin genitale başta 150 veriyorsam, azaldığı için 100 vermeye başladığım noktada, 50 lirayıda başka bölgelere ayırmaya başladım. hızlı sonuç aldığımı görünce her seferinde yeni bölgeye geçtim. yanılmıyorsam 1 ocakta çene altımı aldırdım. ve hala çıkmadığını söyleyebilirim. 2 seferdir de bacaga gidiyorum. ve inanın ilk seansta sonuç aldım.bazı yerler sanki hiç kıl yokmuşcasına pürüzsüz. nereye gittiğimi yazmıştım,tekrar yazıp reklam yapıyor izlenimi uyandırmak istemiyorum. ancak gittiğim yerin başkaları tarafından bilinmesini isterim.çünkü iz bırakan yada oyalayan yerlerle vakit kaybedilmesi hiç hoş değil. bir de herkesin iğne için 25 30 lira verdiğini okudum. ben iğneye hiç para vermedim 1 senedir.ve belkide en az 10 iğne açmıştır bana. bunuda aktarmak istedim çünkü ben 1 kuruş vermezken bir iğneye 25-30 lira vermek ilginç geldi. kısa sürede bir sürü bölgeden sonuç almış olmanın memnuniyetini sizlerle paylaşmak istedim. umarım faydam olur sizlere çünkü bana kimse lazere gitme iğneliye başla demedi:/ 5 yılda lazere verdiğim parayı iğneliye vermemişimdir galiba..

merhaba hanımlar. epilasyon konusunda tecrübelerimi zaman zaman aktarmıştım. 1 seneyi devirmiş bulunmaktayım. Ancak 1 senedir aynı bölgeye gidiyorum anlamında değil. Önce genital bölge ile başladım sene içerisinde birçok bölgeye el attık. kıl tüy mevzusu beni çok rahatsız ettiği için lazere başlamayı düşünenler için yazıyorum. daha öncede yazmıştım 5 yıldır kol altına lazere gittim ve açıkcası istediğim sonucu alamadım. 1 yıldır ise iğneli epilasyonla genital bölgeye bütün olarak belki de 5 kez gitmişimdir. biraz içlerde kaldı ona da sanıyorum 1 2 kez gitsem bitecektir. bu süre içersinde genitalden oldukça sonuç aldığım için başka bölgelere geçtik. bir yandan kol altı bir yandan göbek, göğüs bölgelerine başladık yavaş yavaş.maliyetli; ancak örneğin genitale başta 150 veriyorsam, azaldığı için 100 vermeye başladığım noktada, 50 lirayıda başka bölgelere ayırmaya başladım. hızlı sonuç aldığımı görünce her seferinde yeni bölgeye geçtim. yanılmıyorsam 1 ocakta çene altımı aldırdım. ve hala çıkmadığını söyleyebilirim. 2 seferdir de bacaga gidiyorum. ve inanın ilk seansta sonuç aldım.bazı yerler sanki hiç kıl yokmuşcasına pürüzsüz. nereye gittiğimi yazmıştım,tekrar yazıp reklam yapıyor izlenimi uyandırmak istemiyorum. ancak gittiğim yerin başkaları tarafından bilinmesini isterim.çünkü iz bırakan yada oyalayan yerlerle vakit kaybedilmesi hiç hoş değil. bir de herkesin iğne için 25 30 lira verdiğini okudum. ben iğneye hiç para vermedim 1 senedir.ve belkide en az 10 iğne açmıştır bana. bunuda aktarmak istedim çünkü ben 1 kuruş vermezken bir iğneye 25-30 lira vermek ilginç geldi. kısa sürede bir sürü bölgeden sonuç almış olmanın memnuniyetini sizlerle paylaşmak istedim. umarım faydam olur sizlere çünkü bana kimse lazere gitme iğneliye başla demedi:/ 5 yılda lazere verdiğim parayı iğneliye vermemişimdir galiba..

bende iğneye 30 tl verenlerdenim,yüzüme yaptırıyorum,gittiğim yer genital bölgede her yere iğneli yapmıyor,siz nereye gidiyorsunuz ve dk ücretini yazarsanız sevinirim,ben gittiğim yerden memnunum aslında ama pahalı geliyor

nereye gidiyorsunuz die sormuştum ama önceki sayfaları okuyarak gittiğiniz yeri gördüm,sizin gittiğiniz yer de pahalı sanırım,tek güzelliği iğneye para vermemeniz. foruma okuyan diğer arkadaşlara soruyorum,yarım bacak iğneli epilasyonda kaç saatte bitiyor? kişiden kişiye değişse de lazer yaptırılmayan yarım bacak kaç saatte biter? cevp lütfen,ona göre başlamak istiyorum,yarım bırakmak istemiyorum....

nereye gidiyorsunuz die sormuştum ama önceki sayfaları okuyarak gittiğiniz yeri gördüm,sizin gittiğiniz yer de pahalı sanırım,tek güzelliği iğneye para vermemeniz. foruma okuyan diğer arkadaşlara soruyorum,yarım bacak iğneli epilasyonda kaç saatte bitiyor? kişiden kişiye değişse de lazer yaptırılmayan yarım bacak kaç saatte biter? cevp lütfen,ona göre başlamak istiyorum,yarım bırakmak istemiyorum....

gittiğim yerin fiyatı nakit 1,5 tl.ama bildiğim kadarıya birçok yerden farklı olarak 4-5 gibi akımlarla çalışmıyor.9 ile çalışıyor.5 ile çalışan yere 4 kez uygun fiyata giderken, 9 ile çalışan yere 2 kez gitmek yetebiliyor. aslında hemen hemen aynı fiyatı veriyorsunuz.bence yüksek akımla zamandan tasarruf oluyor,ve çabuk sonuç alınıyor.yanılmıyorsam ben iki yarım bacak için ilk seansta 450 lira kadar verdim ama benim bacağım çok yoğundu.2.seansta 300 falan verdim.3.seansı bende merakla bekliyorum,muhtemelen yazarım sonucu

merhabalar ben de konuyu sayfa sayfa okuduktan sonra eda güzellik salonunda iğneli ep. yaptırmaya başladım.daha önceden memleketimde yüzüme yaptırmıştım bir yıl kadar bir zaman zarfında bitmişti ama 5le falan çalışıyordu yüzüme. bu sabah ise popoma yaptırdım :9: eda abla 9la çalıştı ve bunların %90 ı artık çıkmayacak dedi. ama yüksek akımdan dolayı şu an pıtır pıtır kabarık ve küçük küçük yaralar var:5: kısa sürede iyileşmelerini ve artık kılların yara olmuş kabuk olmuş yerden çıkmakta ısrar etmemelerini umuyorum

merhabalar ben de konuyu sayfa sayfa okuduktan sonra eda güzellik salonunda iğneli ep. yaptırmaya başladım.daha önceden memleketimde yüzüme yaptırmıştım bir yıl kadar bir zaman zarfında bitmişti ama 5le falan çalışıyordu yüzüme. bu sabah ise popoma yaptırdım :9: eda abla 9la çalıştı ve bunların %90 ı artık çıkmayacak dedi. ama yüksek akımdan dolayı şu an pıtır pıtır kabarık ve küçük küçük yaralar var:5: kısa sürede iyileşmelerini ve artık kılların yara olmuş kabuk olmuş yerden çıkmakta ısrar etmemelerini umuyorum

çok mu özel olur bilmiyorum ama popo üstüne mi uygulandı yksa iç kısımlara flanda mı? bende eda hanıma gitmeyi düşünüyorm da kaç dk.sürdü ne kadr ücret ödediniz? ve randevu hemen alınabiliyo mu yoğun mu yani?

Ankaraya yeni taşındığım için yer bilmiyordum bu forumdan okuyup önce meryem'e gittim evime yakın olduğu için çene için tam 11 seans gittim ve bitmedi.Söylendiği gibi düşük çalışıyor sanırım ve dereceleri kendine çevrili olduğu ve aşağılarda olduğu için asla göremiyorsunuz!!Ayrıca sürekli saçma bahanelerle randevu ertelettiği doğru ona güvenip tatil öncesi yüzüstü kalmıştım! Neyse burdan sevdayı görüp onu denemeye karar verdim o iyiydi ama 2 sefer alem etti kalem etti yanında çalışan kıza randevu verdi bana hemde 2 hafta öncesinden randevu aldığım halde! ondan da vazgeçtim ve bana çok ters olmasına rağmen güngör hanıma gittim çok ağır çalışmasına ve sürekli yaptığı yeri alkollü pamukla silip acıtmasına rağmen iyiydi ve çıkması daha geçikti .Hiç biri iz yapmadı ama sanırım ben bu sefer de edayı deneyeceğim.Nedenini anlamıyorum neden koskoca ankarada iğneli epilasyon 3-4 bayan arasında dönüyor yok mu başka yapan yer?özellikle balgat,öveçler,dikmen civarında?

ankarada bi iğneli epilasyoncu bi de masör bulmak büyük sorun :32: bu alanlarda yatırım yapmak isteyen bayan varsa beklerim, benimle iletişime geçsin ::1: nacizane görüşüm: yeni nesil çok sabırsız maalesef. insanla uğraşmak, sabredip işi öğrenmek gibi sıkıntılar çekmeden hemen işimiz olsun cebimiz dolsun istiyorlar kısacası eleman yetişmiyor...Olanlar da işlerini oturtmuş 5 dakika boşlukları yok (ama ben size şu kadarını söyleyim işini iyi yapan insn bulmak o kadar zor ki memlekette, her sektörde hemen hemen aynı sorun var)
Benim tüylerim daha önce işlem görmüştü (bıyık sir ağda, kol-bacak ağda-lazer) aşırı sık veya aşırı sert değil ortalama bir kıl yapım var. Fikir versin diye yazıyorum.
benim iğneli epilasyon serüvenim 2.5 yıla yaklaştı yalnız daha önce sadece bıyık için gidiyordum yaklaşık son 1 senedir başka bölgelere geçtim. Dakikası 2 lira neredeyse ayda bir kere (bazen 2 ayda bir) ama uzun süreli (1.5-2 saat saat kadar) gitmeye çalışıyorum. Epey bir maddi yük getirdiği doğru.
Neden bu kadar çok? çünkü yarım kol, kol altı, yarım bacak ve bıyık birkaç kere, üst bacak, yüz de bir iki kere çalışıldı şimdiye kadar. bıyık ile başlamıştım. 10ar 15er dakika ile başladık ama sık gitmem maalesef hiç mümkün değil vakit ayıramıyorum olmadı öyle. Ben de gözümü karartıp tüm bıyık yaptırttım. toplamda 3 kere tam sıfırlanmıştır. bıyık sıfırlancak şekilde 1 saate yakın çalışılınca kesinlikle insan içine çıkamayacak şekilde kabuklandı, şişti (normal olarak) ama geçiyor. Şu anda bıyık alınmayalı belki 1 sene oldu yani uzun vadede bakılınca parasını çıkartıyor, sabredin kızlar. ben 1 senedir hiçbirşey yapmadım bıyık bölgesine yaza girerken tekrar aldıracam şu anda diğer bölgelerle devam ediyorum. alt bacak için de 2-3 kere sıfırlanacak şekilde çalışınca rahatladım tek tük kaldı diyebilirim şu anda iki alt bacakta toplam 10 dakikada alınacak kadar bişey kaldı son işlem 2 ay önce yapılmıştı. Kol maalesef inatçı ve 3 kez yetmiyor. Diğer bölgelerde elden ele değişmekle birlikte fazla bi şişme kabuklanma sorunu olmadı. bıyık dışında yüz bölgeme de bir iki kere kısmi işlem yapıldı ama ben fazla şikayetçi değildim sonraya bıraktım. burada 10 kere çenem için gittim diye yazanları okudum. erkek sakalı olsa biter 10 kere ne demek?
şunu kesinlikle söyleyebilirim ki "el" farkı var...ben 3 farklı kişiye yaptırdım iz kalma oranı, iyileşme süresi vb. şeyler kesinlikle elden ele değişiyor. bi de vücut bölgesine göre de değişiyor. denemeden bilemezsiniz. mecburen risk alıp, vakit ayırıp denemeniz lazım. başkalarının tecrübelerine güvenmeyin, kendiniz deneyin derim.
ben işlemden sonra özel hiçbir şey yapmadım krem vs de uygulamadım. zaten epilasyona bile zor vakit ayırıyorum. buna rağmen şikayet edebileceğim bir iz filan kalmad ıama dediğim gibi uygulama yapan kişiye göre fark var kesinlikle.
benim üst kol, göbek ve genital bölge ve bıyık dışında kalan yüzü de yaptırma planım var ancak buralara 2. derecede önem veriyorum yani büyük sıkıntım yok ama yaptırsam da iyi olur. diğer yerleri halldedince buralara geçecem. tüm vücut yaptırmış olacam bu şekilde.
pahalı mı? evet baya bi masraf oluyor. söyle ki ben bakımlı, her ay düzenli ağdaya filan giden bi hatun da değildim (bekarım bu arada) ki sir ağda en fazla 40 lira filan her ay gitsem birde bıyık olsa işte 500 lira tutar senede. ben bu sene daha 2 ayda o parayı verdim iğneliye :14: ancak yarın birgün evlensem tertemiz olmuş olacam, (ki evlenen arkadaşlar sürekli bundan şikayet ediyor ağda yapacak hale gelene kadarki tüyler de ayrı bir dert) üstelik ben her zaman türkiyede değilim nasıl ağdacıya gideyim (ki gidemiyordum zaten), en önemlisi bunun yaşlılığı var, hastalığı var, hamileliği var. 2 sene sıkıntısını çekerim sonra rahat ederim kafasındayım.
Sevgiler

çok mu özel olur bilmiyorum ama popo üstüne mi uygulandı yksa iç kısımlara flanda mı? bende eda hanıma gitmeyi düşünüyorm da kaç dk.sürdü ne kadr ücret ödediniz? ve randevu hemen alınabiliyo mu yoğun mu yani?

iç kısımlara falan değil bildiğimiz popo yüzeyi.inceli kalınlı vardı biraz :17: 40 dk çalıştı ama bitmedi..dksı 1.30 tl+25 lira iğne. randevu için bir hafta bekledim.

yalnız yarın 7.gün ve iğnenin her bir girdiği yerin altı hala topak topak,kabuklanmış halde ve enfeksiyonlu gibi kızarık.her gün bephantene, fito sürüyorum iyi de bakıyorum ama şimdiye kabukların düşmesi gerekirken hala taze yara gibi..ekte fotoğraf var, tecrübesi olanlar bilirler bu kadar şiddetli kabuklanma normal olabilir mi??

http://i.hizliresim.com/emmbzV.jpg
http://i.hizliresim.com/KnZdM0.jpg

merhaba kaderdaş arkadaşlarım....ah ah diyorum ..Ben ankaradayım meryem abla, eda abla, sevda abla üçünede gittim. kimseyı iyilemek kötülemek değil niyetim. Eda ablada kollarıma epilasyon yaptırdım sağ kol dirseğe kadar 2 saat sol kol dirseğe kadar 3 saat çalıştı.sonunda sağ kolda özellikle kabuklar düşünce beyaz lekeler oluştu.eda abla geçiceğini söyledi. başka iğneli epilasyoncuya(x) gittim derimin üst tabakayı yaktığını acilen dermapen(190 tl) yapılması gerektiğini söyledi. Özkaya tıp merkezindeki dermotolag da bu gıbı vakalara radyofrekans la mudahale etmemiz gerekıyor dedi. Dediklerine göre üst tabakayı yaktıgı için yenı tüy çıktıgında gözenek bulamayıp iltihap şeklinde sivilce oluşabılırmiş(yani batık gibi) ki şu an sağ kolumda bi tane cıktı içindede kıl var. Tüylü olmak ne zormuş ya bi insana beddua etmek istiyosanız her tarafında tüy çıksın de yeter. hem maddi hem manevi biter.
Eda ablayıda sımdı aradım "Seninle ara verelim için rahat etmesi açısından" diyo. Artık iğneli epilasyondanda sıkıldım koluma lazer gıtsem permatık kullanmam gerektıgı ıcın ya dedım fayda etmesse sakal gıbı cıkar dedım kollarım ve bu yola baş vurdum. Şu an çaresizim ne yapmam gerektıgını amacım sadece kollarımda rahatsız eden tüylerden kurtulmaktı ama şimdi beyaz lekelerım var.Güneşe çıksam o beyaz lekeler daha cok ortaya cıkarmış. Ne yapıcamı bılemedım önerisi olan var mı arkadaşlar.
Artık yoruldum da epilasyondan randevu alıyosun ısrarla (yoğun oldukları için) Maddi manevi bitiriyo epilasyon acısı da ayrı bi dert....

merhaba kaderdaş arkadaşlarım....ah ah diyorum ..Ben ankaradayım meryem abla, eda abla, sevda abla üçünede gittim. kimseyı iyilemek kötülemek değil niyetim. Eda ablada kollarıma epilasyon yaptırdım sağ kol dirseğe kadar 2 saat sol kol dirseğe kadar 3 saat çalıştı.sonunda sağ kolda özellikle kabuklar düşünce beyaz lekeler oluştu.eda abla geçiceğini söyledi. başka iğneli epilasyoncuya(x) gittim derimin üst tabakayı yaktığını acilen dermapen(190 tl) yapılması gerektiğini söyledi. Özkaya tıp merkezindeki dermotolag da bu gıbı vakalara radyofrekans la mudahale etmemiz gerekıyor dedi. Dediklerine göre üst tabakayı yaktıgı için yenı tüy çıktıgında gözenek bulamayıp iltihap şeklinde sivilce oluşabılırmiş(yani batık gibi) ki şu an sağ kolumda bi tane cıktı içindede kıl var. Tüylü olmak ne zormuş ya bi insana beddua etmek istiyosanız her tarafında tüy çıksın de yeter. hem maddi hem manevi biter.
Eda ablayıda sımdı aradım "Seninle ara verelim için rahat etmesi açısından" diyo. Artık iğneli epilasyondanda sıkıldım koluma lazer gıtsem permatık kullanmam gerektıgı ıcın ya dedım fayda etmesse sakal gıbı cıkar dedım kollarım ve bu yola baş vurdum. Şu an çaresizim ne yapmam gerektıgını amacım sadece kollarımda rahatsız eden tüylerden kurtulmaktı ama şimdi beyaz lekelerım var.Güneşe çıksam o beyaz lekeler daha cok ortaya cıkarmış. Ne yapıcamı bılemedım önerisi olan var mı arkadaşlar.
Artık yoruldum da epilasyondan randevu alıyosun ısrarla (yoğun oldukları için) Maddi manevi bitiriyo epilasyon acısı da ayrı bi dert....

beyaz lekelerden korkmamanız gerektiğini düşünüyorum kendi tecrübelerimden yola çıkarak. koluma lazer epilasyon yaptırmıştım ve bildiğiniz yanmıştı,1 liralık madeni para büyüklüğünde yanyana birsürü yara vardı kollarımda sonra yaralar kuruyup yavaş yavaş düştü ve beyaz izler oldular.kış mevsimine denk geldiği için güneş görmedi kollarım ve 3 ayı bulmadan ten rengimle eşitlendiler şu an hiç beyaz iz yok. bence güneşten koruyucu kremleri asla ihmal etmemelisiniz. cilt kendini yeniledikçe kaybolur benimkiler gibi diye düşünüyorum.
ama iğneli sonrası benim cildimde koyu renkli izler var, kabuğu düşen yerler kahve kahve..ve beni asıl bu korkutuyor

Son düzenleme:
beyaz lekelerden korkmamanız gerektiğini düşünüyorum kendi tecrübelerimden yola çıkarak. koluma lazer epilasyon yaptırmıştım ve bildiğiniz yanmıştı,1 liralık madeni para büyüklüğünde yanyana birsürü yara vardı kollarımda sonra yaralar kuruyup yavaş yavaş düştü ve beyaz izler oldular.kış mevsimine denk geldiği için güneş görmedi kollarım ve 3 ayı bulmadan ten rengimle eşitlendiler şu an hiç beyaz iz yok. bence güneşten koruyucu kremleri asla ihmal etmemelisiniz. cilt kendini yeniledikçe kaybolur benimkiler gibi diye düşünüyorum.
ama iğneli sonrası benim cildimde koyu renkli izler var, kabuğu düşen yerler kahve kahve..ve beni asıl bu korkutuyor

Gerçekten mi geçti yani beyaz lekeler .sizin cevabınızla içim rahatladı biraz Allahın izniyle geçer ya kahverengi lekelerde. kahverengi lekeler nasıl oluştu hangi işlem ve nerde yaptırdınız.

iç kısımlara falan değil bildiğimiz popo yüzeyi.inceli kalınlı vardı biraz :17: 40 dk çalıştı ama bitmedi..dksı 1.30 tl+25 lira iğne. randevu için bir hafta bekledim.

yalnız yarın 7.gün ve iğnenin her bir girdiği yerin altı hala topak topak,kabuklanmış halde ve enfeksiyonlu gibi kızarık.her gün bephantene, fito sürüyorum iyi de bakıyorum ama şimdiye kabukların düşmesi gerekirken hala taze yara gibi..ekte fotoğraf var, tecrübesi olanlar bilirler bu kadar şiddetli kabuklanma normal olabilir mi??

http://i.hizliresim.com/emmbzV.jpg
http://i.hizliresim.com/KnZdM0.jpg

resimlerinize baktım şaşırdım doğrusu,ben de tecrübesiz sayılırım bu konuda,yüzüme yaptırıyorum iğneli,en son gittiğimde 8 ile çalıştılar,benim hiç iz olmuyor,sadece kızarıklık oluyor, kabuklanma vs hiç yaşamadım,sadece yaptırdıktan sonra 1 hafta boyunca yüzüm hafif acıyor dokunduğumda,o da normal die düşünüyorum,iz falan olmuyor yani, eda hanıma gidiyorsunuz sanırım,onun yeri nerede acaba? gittiğim yerden çok memnunum ama para olayı beni mağdur ediyor,tüm vücuduma orada yaptıramam gibi,daha uygun bir yer arayışındayım...

Back