• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilkent Ankuva'da. Toplam 3 seansta kurtuldum. Bel bölgemi ağdayla alıyordum, kıl şeklinde çıkıyordu. Gerçekten de çok fazlaydı. Ilk seansta belimin yarısı yapıldı. Ikinci seansta diğer yarısı bitti. Üçüncü seansta da gözden kaçanlar yapıldı. Bel bölgemden bir daha kıl çıkmadı. Geçen hafta da sırta doğru çıktık. Ama sırt için bir seans daha gitmem gerekiyor. Çünkü aynaya baktığımda görüyorum daha var. Bu arada sırt bölgesi çok fazla acıyor. Bana verilen akım 6. Seanslara gitmeden önce emla sürüyorum bir iki saat önceden. Yapan kişinin ismi Necla. Iki hafta önce göbeğime yaptırdım. Orası sadece 1 seans sürdü ve bir daha çıkmadı. Geçen sene bel, sırt, göbek komple ağda yapıyordum. Bu sene kurtuldum bu tüy işinden. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben sonuçtan çok memnunum, herkesin mutlu olmasını isterim. Bu arada dakikası 2 tl. İğne 10 tl. Kendi iğnen varsa onla da gidebilirsin. Kışın da kollarıma yaptırmak istiyorum. Daha fazla bilgi istersen, yardımcı olurum.

Merhaba canim gobek bolgesi bir seansta bitti demissin gobekgnde yogunmuydu tuylerin birde bir seansin kac dakika surdu

Merhaba canim gobek bolgesi bir seansta bitti demissin gobekgnde yogunmuydu tuylerin birde bir seansin kac dakika surdu

Göbeğimde aşırı değildi ayva tüyleri 20 dakikada kadar tuttu yanlış hatırlamıyorsam. Kendi tecrübelerime dayanarak bir şey söylemek istiyorum. Bence ayva tüylerine iğneli yapınca bu tüyler çıkmıyor. Kalın siyah tüyler yeniden çıkıyor. Eğer öle olmasaydı sırtıma birkaç seans daha yaptırmam gerekirdi ama 4 ay oldu, hiç tüy yok.

Arkadaşlar,
Aylar önce çene bölgem için epilasyona başladığımı ve az buçuk nasıl gittiğini anlatmıştım. Kendim rahat edemediğim için haftada bir ya da 10 günde bir iğneliye gidiyorum. Ben epilasyondan çıktıktan 15 dakika sonra yüzüm hiçbir işlem görmemiş gibi gezebiliyorum ne bir kızarıklık ne bir iz oluyor. Yüzümün iğneliye başlamadan önceki halini düşününce çok ciddi bir azalma söz konusu diyebilirim, kalın çıkanların büyük bir kısmı ya inceldi yada bitti diyebilirim ama hala kalın ve siyah çıkanlarda var.Randevu konusunda bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ne zaman istesem bir araya sıkıştırmayı başarıyorlar beni ve içtenlikleri de gayet rahatlatıcı. Sonuç olarak ben gidişattan memnunum, ne zaman tamamı ile biter onunla ilgili bir fikrim yok umarım en kısa zamanda biter. Gerçekten birazcık sabır işi...

kızlar yüz için yaz aylarında yaptırmak fark ediyor mu, yoksa kışı mı beklemeliyiz.. iz kalır diye ödüm kopuyor.. sevda hanıma gtmeye karar verdim de

Kızlar, ben iğneli epilasyon macerama bel bölgem ile başladım. Tüylerimi önceden ağda ve epilatörle aldığım için sertleşmişti. Yazın çok sıkıntı çekiyordum. Ama şimdi tamamen kurtuldum. Çok mutluyum. Tatile gidene kadar da belden sırt bölgesine doğru çıkmak istiyorum. Bu arada ankaradayım. Güvenilir bir iğneli epilasyoncu arayanlara yardımcı olabilirim.

Ben arıyorum ya özellikle yüz için

bende mübeccele gidiyorum orasınında dakikası 2 tl banada çok pahalı geliyor birazda eli yavaş gibi ama tüylerim çok ince belkide ondan her seansda 1 saat giriyorum baya yüzümün açıldığını hissediyorum, şuan ara verdim nasıl çıkacaklarını merak ediyorum

Ne durumda şu anda :)

Merhaba arkadaşlar, ben bugün sabahın erken saatlerinde soluğu Sevda Hanım'da aldım. Okuduğum şeylerden öyle korkmuştum ki acaba iğne ile uyuştursak mı diye düşündüm. Önce uyuşturmadan denemeye karar verdim. Asıl amacım ense, boyun oradan da sırt (aslında tabii ki bütün vücut ama neyse); ancak başlangıç noktamız ense yanlarıydı.

İnanın başladığını ilk başta hissedemedim, kendimi o kadar büyük bir acıya hazırlamışım ki.. Ancak sonradan zaman geçtikçe yani sıkıldıkça, yapılan yere göre değişmekle birlikte biraz daha fazla acı hissettim. 158 dk sürdü ilk seans. üstelik tam bir boyun çalışması değil, biraz pahalıya gelecek. Lakin Sevda Hanım çok yardımcı oldu, rahatlattı, ödeme konusunda öğrenci olduğumdan kolaylık tanıyacaklarını belirtti. Epilasyona ara verip çay ve simit bile ikram etti acıktığımı söyleyince, bu kadar düşünceli olunur.

Resim ekleyecektim ensemin öncesi sonrası halini ama bazı çekincelerle vazgeçtim. Lakin yanlardaki tüm bebek saçlarından kurtuldum. Oraya giden insanlarla konuştuğumda bir tane bile pişman insan yoktu, herkes para biriktirip bir şekilde yaptırmadığı yerlerini yaptırma hevesiyle orda.
Kısacası para ve vakit bulduğum her an Sevda Hanım'a koşacağım, bir tıp öğrencisi olarak ayrıca hijyenik bulduğumu da belirteyim.

Not: Buradan okuduklarımla gittim Sevda Hanım'a, tamamen kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Forumlarda yazmak üşendirici, zor gelse de benim gibi bilgi arayışında olan insanlar için paylaşımlarımız çok önemli. İyi günler.

Nerede bu sevda hanım :)

Kizlar benim alnimda minik saclar cikiyor. Suan ne uzun ne kisa, alnim iyice daraldi. Oraya da igneli epilasyon yapilir mi?

Çankaya taraflarında iyi bir yer varsa tatile çıkmadan acil gitmem lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba. bende çok çekinerek başladım epilasyona, buradaki yazılanlardan sonra sevda hnm gittim. fakat yinede insan tedirginlik hissediyor. şuanda herşey çok güzel gidiyor. insan kandırılmadığını hissediyor. gerek randevu konusunda gerek güleryüzüyle gerekse dürüstlüğüyle doğru yere geldiğinizi hissediyorsunuz. zaten ilk olarak söylediği gelin buradaki müşterilerle sohbet edin. herhangi bir şüpheniz olursa yaptırmayın diyor.
olmayacak şeye evet olur demiyor. ben çok memnunum...

merhaba. bende çok çekinerek başladım epilasyona, buradaki yazılanlardan sonra sevda hnm gittim. fakat yinede insan tedirginlik hissediyor. şuanda herşey çok güzel gidiyor. insan kandırılmadığını hissediyor. gerek randevu konusunda gerek güleryüzüyle gerekse dürüstlüğüyle doğru yere geldiğinizi hissediyorsunuz. zaten ilk olarak söylediği gelin buradaki müşterilerle sohbet edin. herhangi bir şüpheniz olursa yaptırmayın diyor.
olmayacak şeye evet olur demiyor. ben çok memnunum...

Bana sevda hanimin iletisim bilgilerini gonderir misiniz lutfen

ben de yüzüme yaptırmak istiyorum. yüzüm saçma sapan tüylendi ve ailemde kimsede böyle bi şey yok :KK43: cildim çok hassas iz kalmasından korkuyorum. güvenilir bi yer de bulamadım henüz

arkadaşlar internete çok sık girmiyorum. o yüzden mesajlarınızı daha yeni gördüm. aura sevda meşeci diye internetten yazarsanız çıkıyor. direkt telefonunu yazamıyorum reklam olur diye. kendisi gerçekten çok iyi birisi sizlere yardımcı olacağından eminim.... iyi günler

bütün forumu neredeyse okusdum ve en sonunda Güngör hanıma gitmeye karar verdim. bi kaç haftaya gidicem. umarım iyi bi sonuç alırım çünkü iz kalmasından çok korkuyorum. yani sonuçta tüyler için başka bi merkeze gidebiliriz ama izlere bi çözüm bulmak daha zor :KK12: ilk seansımdan sonra buraya yazıcam neler oldugunu. umarım hepimiz kurtuluruz tüylerden :D

kızlar ben de ankarada yaşıyorum. her yerimde yüyşler var. lazere vücudum için iğneliye de yüzüm için gitmek istiyorum. yüzüm fazlasıyla hassas. bu nedenle ağda bile yapamıyorum. iğneli epilasyonun bi zararı olur mu acaba. en iyi yer nere hem. yanlış uzman yanlış sonuçlara yol açabiliyomuş. biyi bir yere gitmeyi düşüüyorum yardım lütfen

Back