Bilkent Ankuva'da. Toplam 3 seansta kurtuldum. Bel bölgemi ağdayla alıyordum, kıl şeklinde çıkıyordu. Gerçekten de çok fazlaydı. Ilk seansta belimin yarısı yapıldı. Ikinci seansta diğer yarısı bitti. Üçüncü seansta da gözden kaçanlar yapıldı. Bel bölgemden bir daha kıl çıkmadı. Geçen hafta da sırta doğru çıktık. Ama sırt için bir seans daha gitmem gerekiyor. Çünkü aynaya baktığımda görüyorum daha var. Bu arada sırt bölgesi çok fazla acıyor. Bana verilen akım 6. Seanslara gitmeden önce emla sürüyorum bir iki saat önceden. Yapan kişinin ismi Necla. Iki hafta önce göbeğime yaptırdım. Orası sadece 1 seans sürdü ve bir daha çıkmadı. Geçen sene bel, sırt, göbek komple ağda yapıyordum. Bu sene kurtuldum bu tüy işinden. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben sonuçtan çok memnunum, herkesin mutlu olmasını isterim. Bu arada dakikası 2 tl. İğne 10 tl. Kendi iğnen varsa onla da gidebilirsin. Kışın da kollarıma yaptırmak istiyorum. Daha fazla bilgi istersen, yardımcı olurum.
Merhaba canim gobek bolgesi bir seansta bitti demissin gobekgnde yogunmuydu tuylerin birde bir seansin kac dakika surdu