• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ve polikistik overı olup da iğneli epilasyon yaptırıp sonuç alabileniniz var mı? benm hormonlarım temiz çıktı ama pikolu olduğum için tüylenme var ve dr ilaç falan da vermedi :( sonuç alamazsam diye korkuyorum iz kalmasında flaan değilim açıkcası yeter ki kurtulayım:(
Ne olursa olsun deme eda ablada epilasyon yaptırdım hal bu
$IMG_20140414_145115.jpg
Gidiceğin yeri çok guzel araştır internette cok tavsıye edılen yerede gıtme ben burdan tavsıyeyle gıttım.
Eda abla hala gecıcek acele edıyormusum 4. aya girdim durumum bu kollarımda

ve polikistik overı olup da iğneli epilasyon yaptırıp sonuç alabileniniz var mı? benm hormonlarım temiz çıktı ama pikolu olduğum için tüylenme var ve dr ilaç falan da vermedi :( sonuç alamazsam diye korkuyorum iz kalmasında flaan değilim açıkcası yeter ki kurtulayım:(
Ne olursa olsun deme eda ablada epilasyon yaptırdım hal bu
Eki Görüntüle 1073950
Gidiceğin yeri çok guzel araştır internette cok tavsıye edılen yerede gıtme ben burdan tavsıyeyle gıttım.
Eda abla hala gecıcek acele edıyormusum 4. aya girdim durumum bu kollarımda
Eki Görüntüle 1073953

Eda'nın yaptığı epilasyonda gerçekten iz kalıyor ve zor geçiyor ama sanırım yüksek seviyede çalıştığı için oluyor .Ama en azından Meryem gibi insanı oyalamıor.Aynı bölge için 10-15 seans gitmek zorunda kalmamak güzel
Eki Görüntüle 1073955
Şekil a Eda ablanın yaptıgı ızler.
Önce dıyorsun kurtulıyım tek ama boyle ızlerli goruncede moralın boluyor
keske edaya gıtmesyedımde kıllı kalsaydım ağdayla hallederdım en azından puruzsuz olurdum.
Eda abla hala okada kısı yapıyorum epılasyon yansa ız kalsa donerlerdı cogu ksıdende duyuyorum ızler kalmış eda ablanın epilasyoundan demekkı eda ablaya soyleyen yok.
Gercı soylesende "Ara verelım senınle" dıye cevap alıyorsun!!!!!!!

Arkadaşlar hiç bir menfaatim yok benım buraya eda abla hakkında yazarak.
Göruyorsunuz kolumdakı ızler ne kadar kotu. İstesem yazmamda herkes nereye gıderse gıtsın derım(iz kalırsa kalsın başkalarında bende kaldı derim). bende aynı dertten muzdarıbım gıdıcegınız yerı araştırın kucuk bı alanda denettırin ondan sonra devam edin. gercı oda bı care degıl sağ kol ve sol kol ıkısınede eda abla calıstı sağ kol resımdekı gıbı berbat gorunuyor sol kol sağ kola gore cok cok ıyı ....
Bu izler moralımı bozuyor gıyıcegım kıyafete kadar karar verıyo. Yazık ya bızım hakkımza gırıyolar. Allah e havale edıyorum artık herkesi.

Arkadaşlar hiç bir menfaatim yok benım buraya eda abla hakkında yazarak.
Göruyorsunuz kolumdakı ızler ne kadar kotu. İstesem yazmamda herkes nereye gıderse gıtsın derım(iz kalırsa kalsın başkalarında bende kaldı derim). bende aynı dertten muzdarıbım gıdıcegınız yerı araştırın kucuk bı alanda denettırin ondan sonra devam edin. gercı oda bı care degıl sağ kol ve sol kol ıkısınede eda abla calıstı sağ kol resımdekı gıbı berbat gorunuyor sol kol sağ kola gore cok cok ıyı ....
Bu izler moralımı bozuyor gıyıcegım kıyafete kadar karar verıyo. Yazık ya bızım hakkımza gırıyolar. Allah e havale edıyorum artık herkesi.

Gerçekten büyük geçmiş olsun :( bi de bunun yüzde oluştuğunu düşünemiyorum bile:( benimi bile aldıramıyorum kesi izi kalır diye böyle olursa yüzüm hepten bunalıma girerim:( nedir bu yaa..bende sırf fiyatı uygun diye öğrenci halimle ancak Eda hanıma giderm diyodum çok üüzldüm:(

Gerçekten büyük geçmiş olsun :( bi de bunun yüzde oluştuğunu düşünemiyorum bile:( benimi bile aldıramıyorum kesi izi kalır diye böyle olursa yüzüm hepten bunalıma girerim:( nedir bu yaa..bende sırf fiyatı uygun diye öğrenci halimle ancak Eda hanıma giderm diyodum çok üüzldüm:(
Benım kolumda izler kaldı. bı arkadaşın da yuzunde iz kalmış 1 yıl ara vermıs ondan sonra tekrar başlamış.
Zaten beyaz izler var eda abla dedım oda acele edıyosun kı 4.aya girdim gecıcegını sanmıyorum Ara verelım senınle dedı boyle de cevap alıyorsun.

resim paylaşan arkadaş için üzüldüm,1-2 lira için değmez iz ile dolaşmaya,arkadaşlar iyi araştırıp gidin, 2 tl ile 1 tl arasında saate vurunca çok fark ediyor ama iz kalmasındansa paranız gitsin daha iyi, öbür türlü hem paranız gidiyor hem de iz oluyor hem de moraliniz bozuluyor,ben yüzüm için gdiyorum hiç bir şikayetim yok,2 tl den,biraz pahalı olmasına rağmen, burada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bir yere daha gittim 1.5dan, ama hem canım yandı,hem de iğne farkını gördüm,benim gittiğim yer yurt dışından getirtiyorum demişti inanmamıştım ama şimdi inanıyorum,çünkü bariz iğne farkı bile var, bu hafta da 2 tl olan yerde alt bacaklarıma başlıcam, normalde kuaföre gitsen 1 yılda vereceğin ağda parası cebinden bir anda çıkıyor ama tümden kurtuluyosun bir kaç seansta,bence buna değer...yaptırmak isteyen arkadaşlar iyi araştırsın,vücudun herhangi bir yerindeki iz önemli olabiliyor hele de evli isen, eşin takıntılı ise vs. Allah herkese sağlıklı günler nasip etsin.iyi günler

Merhaba bayanlar. epilasyon maceramı ara ara yazıyordum. En son 10 martta yazmışım yani o gün bacak için 2. seansıma gitmiş olmalıyım. 1,5 ay kadar sonra 3. seansıma bugün gittim. Gözle görülür şekilde azalma oduğu barizdi ama çalışılan dakika sayısı da oldukça azalınca tasdiklenmiş oldu, çok mutluyum:) Örnek vermek gerekirse son gittiğimde tek bacağa 200 dakikadan fazla çalışmıştık 300 bile olabilir. Ama şuan 150 dakikaya inmiş olmanın sevincindeyim.

Sevgili hazannnnn mesaj atmışsın ancak cevap hakkım olmadığı için dönemedim sana. Daha öncede yazmıştım Ayşe Hanım nakit 1,5 tl kartla 2 tl. İğneden de asla ve asla para almıyor, sık sık değiştiriyor. Kabuklanma ve iz şikayetim asla olmadı. Ancak hak verirsin ki 9 da çalıştığı için bacakta kabuklanma olabiliyor ama sonra iz kalmadan geçiyor. Bacaklarım pürüzsüz iz yok ve kıllar azaldığı için kel kel duruyor. Alt kısımlara da her yere de çalışıyor. Ben çok memnunum. Başka sorun olursa seve seve yardımcı olurum çünkü bu kıl tüy konusundan çok muzdaribim:(

Merhaba bayanlar. epilasyon maceramı ara ara yazıyordum. En son 10 martta yazmışım yani o gün bacak için 2. seansıma gitmiş olmalıyım. 1,5 ay kadar sonra 3. seansıma bugün gittim. Gözle görülür şekilde azalma oduğu barizdi ama çalışılan dakika sayısı da oldukça azalınca tasdiklenmiş oldu, çok mutluyum:) Örnek vermek gerekirse son gittiğimde tek bacağa 200 dakikadan fazla çalışmıştık 300 bile olabilir. Ama şuan 150 dakikaya inmiş olmanın sevincindeyim.

Sevgili hazannnnn mesaj atmışsın ancak cevap hakkım olmadığı için dönemedim sana. Daha öncede yazmıştım Ayşe Hanım nakit 1,5 tl kartla 2 tl. İğneden de asla ve asla para almıyor, sık sık değiştiriyor. Kabuklanma ve iz şikayetim asla olmadı. Ancak hak verirsin ki 9 da çalıştığı için bacakta kabuklanma olabiliyor ama sonra iz kalmadan geçiyor. Bacaklarım pürüzsüz iz yok ve kıllar azaldığı için kel kel duruyor. Alt kısımlara da her yere de çalışıyor. Ben çok memnunum. Başka sorun olursa seve seve yardımcı olurum çünkü bu kıl tüy konusundan çok muzdaribim:(

çok tşkr ederim cevabın için, sizin önerdiğiniz yere gittim, denemek için, iğneden 10 tl aldı benden, 1 saat ve üzeri çalışırsak bundan sonra almam gibi bişi söyledi,randevü almıştım bacaklardan başlayalım diye ama işim çıktı gidemedim sonradan,ve benim gittiğim yer ile bariz iğne farkı var, canım daha çok yandı sizin dediğiniz yerde, kendi gittiğim yere devam etmeye karar verdim açıkcası,hatta bugün öğleden snra randevü aldım alt bacaklar için,pahalı ama en azından güvenimi kazandılar, tek sorun gittiğim yer genital bölgeye çalışmıyor, belki o bölge için mecburen sizin dediğiniz yere tekrar gidebilirim,çok tşkr ederim yine de cevabınız için,sizin adınıza da sevindim,azalma olmuş bakalım benim nasıl olacak,alt bacakları toplamda 3-3.5 saatte bitiririz demişlerdi,hemen hemen sizinle aynı süre olacak,ben de 2.seansı merak ediyorum,ne kadar azalacak diye,hayırlısı bakalım zor işler hem para hem zaman,biran önce bitsinnnnn

Bu Ayşe hanımın yeri nerede acaba? Çalıştığı yerin adını googledan aratınca çıkacak şekilde yazarsan sevinirim

nokta nokta kahverengi iz kalıyor bir hafta kadar BB kremle kapanır ama yorumları görünce korktum ufak bir bölgeye denettir istersen önce. Herkesin cildi farklı belki diğer arkadaşların dediği gibi iz kalır. Bende de polistik over var çenemdekiler sanırım bu yüzden bir senedir bitmiyor ama diğer yerler çok azaldı.

nokta nokta kahverengi iz kalıyor bir hafta kadar BB kremle kapanır ama yorumları görünce korktum ufak bir bölgeye denettir istersen önce. Herkesin cildi farklı belki diğer arkadaşların dediği gibi iz kalır. Bende de polistik over var çenemdekiler sanırım bu yüzden bir senedir bitmiyor ama diğer yerler çok azaldı.

arkadaşlar merhaba, iyi bir yere giderseniz hiç iz kalma gibi bir durum olmuyor, ben yüzüme yaptırdım leke falan olmadı,şimdi de alt bacaklara geçtim yüzümü yarım bıraktım,yüz bitmiyor ince ince bir sürü tüy olduğu için, iyi araştırın özellikle yüze yaptıracakklar..benim iğneli yapıldığında ağda yapılmış gibi bir kızarıklığım oluyor ilk gün,ertesi güne hiç bişi kalmıyor,pürüzsüz, bende birkaç soru sormak istiyordum,alt bacak yaptıranlar kaç seansta bitiyor? üst bacak genelde 1 seansta bitiyormuş,seans derken mesela alt bacağın tamamını bir kere de aldırdın,sonra kaç kere daha gittiniz gibi...ben yeni yaptrıdım bakalım ne zaman çıkacak...

Bu Ayşe hanımın yeri nerede acaba? Çalıştığı yerin adını googledan aratınca çıkacak şekilde yazarsan sevinirim

sevgili betültürk özel mesaj hakkım olmadığı için sana da burdan yazıyorum:
söğütözünde tobb üniversitesi var, kampüsün içinde ted'in spor salonu var. ayşe hanımın yeri orası.

benim için en kesin yer çene altı oldu. çünkü diğer gittiğim bölgeler ayva tüyü değildi. çene altına hiç dokunmamıştım ben. yanlış hatırlamıyorsam ocak ayı başında gittim ve bir daha çıkmadı.

Arkadaşlar cidden haklıymışsınız Meryem ablanın randevu daki tarzını anlatırken. MEryem abla en son eski işyerinin karşısındaki yere taşınmıştı yine balgatta. Cebinden kac defa aradım ya mesgule atıyor yada telefonu acmıyor. İğneli için ne kadar zor ulaşmak mıllete. Bu işiyapmıyorsanda dön çenemin altında cıkıyo ınsan sosyal yasamında dışarıya cıkarken utanıyo bi 10 dk randevu almak ıcın bın takla atıyor ınsan. İnsanı muhattap alıpda donmuyor ıle meryem abla.....

Kızlar, ben iğneli epilasyon macerama bel bölgem ile başladım. Tüylerimi önceden ağda ve epilatörle aldığım için sertleşmişti. Yazın çok sıkıntı çekiyordum. Ama şimdi tamamen kurtuldum. Çok mutluyum. Tatile gidene kadar da belden sırt bölgesine doğru çıkmak istiyorum. Bu arada ankaradayım. Güvenilir bir iğneli epilasyoncu arayanlara yardımcı olabilirim.

Ben ankaradayım ve gittiğim yerden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir kere yapılan yerden bir daha hiç çıkmadı. Bel bölgemi yaptırdım. Şimdi sırta doğru çıkıyorum.

ankarada nerede bu bahsettiğin yer acaba? bir de kaç seansta kurtuldun, ücretleri nasıl? fazla darlamalı sorular oldu ama bel diyince dikkatimi çekti:) benim de bel ve göbekte var malesef polikistikler yüzünden :((

ankarada nerede bu bahsettiğin yer acaba? bir de kaç seansta kurtuldun, ücretleri nasıl? fazla darlamalı sorular oldu ama bel diyince dikkatimi çekti:) benim de bel ve göbekte var malesef polikistikler yüzünden :((

Bilkent Ankuva'da. Toplam 3 seansta kurtuldum. Bel bölgemi ağdayla alıyordum, kıl şeklinde çıkıyordu. Gerçekten de çok fazlaydı. Ilk seansta belimin yarısı yapıldı. Ikinci seansta diğer yarısı bitti. Üçüncü seansta da gözden kaçanlar yapıldı. Bel bölgemden bir daha kıl çıkmadı. Geçen hafta da sırta doğru çıktık. Ama sırt için bir seans daha gitmem gerekiyor. Çünkü aynaya baktığımda görüyorum daha var. Bu arada sırt bölgesi çok fazla acıyor. Bana verilen akım 6. Seanslara gitmeden önce emla sürüyorum bir iki saat önceden. Yapan kişinin ismi Necla. Iki hafta önce göbeğime yaptırdım. Orası sadece 1 seans sürdü ve bir daha çıkmadı. Geçen sene bel, sırt, göbek komple ağda yapıyordum. Bu sene kurtuldum bu tüy işinden. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben sonuçtan çok memnunum, herkesin mutlu olmasını isterim. Bu arada dakikası 2 tl. İğne 10 tl. Kendi iğnen varsa onla da gidebilirsin. Kışın da kollarıma yaptırmak istiyorum. Daha fazla bilgi istersen, yardımcı olurum.

Back