tşkr ederim, siz hangi bölgeye düşünüyorsunuz?
benim biraz tuhaf, yuzumde sorun yok lakin ense,sirt ve kol. ancak masrafli olacaga benziyor o yuzden hepsini ayni anda yaptiramayacagim gibi duruyor. bir de Nesrin hanimla ilgili hiçbir yorum okumadim sizinki dışında. dediginiz gibi gidip görüşmek lazim.
Nesrin hanımla ilgili bir yorum okudum ama ben bu forum başlığında mıydı hatırlamıyorum,biraz yavaş olduğunu söylemişler, ama ben ilk defa yaptırdığım için hızlı mı yavaş mı anlayamadım,50 dk da gözle görülür bir aydınlanma oldu yüzümde, ama yüzdeki tüyler çok fazla, o yüzden dediği gibi 4-5 saatte biter, siz de sarışın mısınız? bacak çok pahalı olur, nills güzellik salonu var orada 1 tl , istersen bir de o yerle konuş, yada ufak bir test yaptır görüştüğün yerlerde, hangisinden memnun kalırsan onunla anlaşırsın
yardımların için çok teşekkür ediyorum, dediğin yerlerle gorusecegim :)
Ben dün gittim,dakikası 2 tl,iğnesi 30 tl,50 dk yaptırdım,yüzümde hiç iz ve leke yok şuan,cumartesi tekrar gidicem,ben çok memnun kaldım,çok korkarak gitmiştim, ama salondan çıktığımda yüzümdeki kırmızılıklar geçmişti,kıl özelliğinden mi bilmiyorum ama alınan tüylerden bir daha çıkmayacağını söyledi,toplamda 4-5 saatte tüm yüz bitermiş...
kaçta derken saat olarak mı anlayamadım
frekansı kaçta yapıyor?
ona dikkat etmedim ilk defa gittiğim için bilmiyorum,ama dikkat edilmesi gereken bir mevzu imiş :)
yarın sabah tekrar gidicem, gidip gördüğümde tekrar bilgi veririm,ama tüylerin köküyle çıktığını gördüm,işlem yaptığı yerden bir daha çıkmayacağını söyledi yapan kişi,inşlh öyle olur yoksa çok para gider
iğneside pahalı idi, onu da öğrenmeye çalışacağım, birde iğneyle en fazla 3 saat işlem yapıyormuş,3 saat sonra bir 30 daha verecekmişim ne kadar doğru bilemiyorum
iğnesi bana da pahalı geldi biraz.ben nemectron iğneyi 25 tl den aldım ki normalde satan yerden alsan daha uyguna alırız aslında.
3 saat olmasının nedeni de yorucu olmasından kaynaklanıyor sanırım,emek istiyor bayağı.
sizde toplu halde 3 saat değil de 1 er saat 1 er saat gidin isterseniz.hem etki edip etmemesine göre devam edersiniz.
hakkaten dakikası 2 tl de çokmuş yani,hani yüz için neyse belki de tüm vücuda gidilmez çok tutar.
frekansı da makinanın ekranında yazıyor sol tarafta.bir tarafında saniyeler diğer tarafında frekans var.
uyarıların için çok tşkr ederim, ben en fazla 1 saat gidiyorum zaten,şuana kadar 50 dk yaptırdım bir sorun olmadı yarın da 1 saat gidicem sonra ara vericem, beklicem nasıl çıkıyor mu tüyler yine falan die, bende bacak falan istiyorum ama 2 tl çok pahalı,yüzüm bittikten sonra dakikası 1 tl olan nills güzellik merkezine bir görüşmeye giderim belki, mübeccel falan yazmış arkadaşlar,bakıcam duruma göre,3-4 ay sonra belki başlarım, yarım bacak iğneli yaptıran var mı hiç, toplam kaç saat sürdü acaba ? giden varsa paylaşırsa sevinirim.
bende mübeccele gidiyorum orasınında dakikası 2 tl banada çok pahalı geliyor birazda eli yavaş gibi ama tüylerim çok ince belkide ondan her seansda 1 saat giriyorum baya yüzümün açıldığını hissediyorum, şuan ara verdim nasıl çıkacaklarını merak ediyorum
yüz riske gelmeyecek bir bölge olduğu için artık 2 tl den yaptırmaya devam,bende bugüne kadar 1 saat 50 dk yaptırdım, ara vericem 20 gün kadar sonra tekrar devam,inşlh ilk başta dendiği gibi 4-5 saatte tüm yüz biter,bir de bıyık bölgesi beni çok endişelendiriyorçok acıyor mu? bir önlem alan var mı bıyık bölgesi için?
maalesef acıyor. bana uyuşturucu bi krem verdiler yapılmadan önce onu sürüyorum ama yinede acıyor bişey fark etmiyor. sürmesek daha çok acır diyolar
rica etsem kremin ismini verebilir misiniz? bana da giittiğim yerdeki bayan diş doktorundan üst dudağa iğne vurdurup gelirsen sıkıntı olmaz dedi ama yapmak istemiyorum
4-5 saatte nasil bitiyormus anlamadim cidden oyleyse super ben sevda hanima 8 saate yakin 4-5 seans gittim sonuc ayni cok az fark var bayada para vermistim eger dediginiz gibiyse hic durmam bende giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?