siz nerde yaptırdınız acaba?ve dakikasını kaç liraya yaptırdınız?Herkese merhaba,
Dun itibariyle igneli epilasyona basladim. Acikcasi burada yazilanlari okuyunca cok tereddut etmistim ama hic de oyle olmadi. Cene bolgemdeki sakallardan beter killar icin yaptirdim. Zaten 2 haftadir almiyordum. Dun gorusmek icin gitmistim ama yaptiriverdim. Ve birakin kabuklanmayi kizariklik bile olmadi. Ama tabi suan bisi soylemek icin erken olabilir ama cene bolgesi ilk seansim icin cok memnun kaldim. Gelismeleri bildirecegim. Hepinize kazasiz dertsiz epilasyonlar dilerim.
Bahsettiginiz guzellik merkezinin adi ne acaba?mesaj atabilir misiniz?
canım sen de bana yollayabilir misin ismini...
Özel msj atamıyorum,kızılayda nesrin hanım
peki sen gittin mi.. memnun kaldın m. fiyatta değişiklik var mı.
Ben dün gittim,dakikası 2 tl,iğnesi 30 tl,50 dk yaptırdım,yüzümde hiç iz ve leke yok şuan,cumartesi tekrar gidicem,ben çok memnun kaldım,çok korkarak gitmiştim, ama salondan çıktığımda yüzümdeki kırmızılıklar geçmişti,kıl özelliğinden mi bilmiyorum ama alınan tüylerden bir daha çıkmayacağını söyledi,toplamda 4-5 saatte tüm yüz bitermiş...
memnun kalmana çok sevindim canım ama 2 lira pahalı değil mi...
Ben dün gittim,dakikası 2 tl,iğnesi 30 tl,50 dk yaptırdım,yüzümde hiç iz ve leke yok şuan,cumartesi tekrar gidicem,ben çok memnun kaldım,çok korkarak gitmiştim, ama salondan çıktığımda yüzümdeki kırmızılıklar geçmişti,kıl özelliğinden mi bilmiyorum ama alınan tüylerden bir daha çıkmayacağını söyledi,toplamda 4-5 saatte tüm yüz bitermiş...
hazannnnn hanım bu yerin adresini de yazabilirseniz çok sevinirim. daha once de adres tarifi verilmişti, internetten bir bilgiye ulaşamadım nesrin hanimla ilgili. ben de nereye gidecegimi şaşırmış durumda olduğumdan tum secenekleri didikliyorum..
adres vermek yasak mı acaba ?
zannetmiyorum, diger İğneli epilasyon adreslerini de burda forumdan öğrendim. ama yönetmeliği bilmiyorum kesin olarak.
karta baktım şimdi,kızılırmak caddesi 16/6 kocatepe kızılay
gidip yüzyüze konuş istersen ...
cok tesekkur ederim :) umarim siz de sorunsuz halledebilirsiniz kisa sürede epilasyon işinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?