• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tşkr ederim, siz hangi bölgeye düşünüyorsunuz?

benim biraz tuhaf, yuzumde sorun yok lakin ense,sirt ve kol. ancak masrafli olacaga benziyor o yuzden hepsini ayni anda yaptiramayacagim gibi duruyor. bir de Nesrin hanimla ilgili hiçbir yorum okumadim sizinki dışında. dediginiz gibi gidip görüşmek lazim.

benim biraz tuhaf, yuzumde sorun yok lakin ense,sirt ve kol. ancak masrafli olacaga benziyor o yuzden hepsini ayni anda yaptiramayacagim gibi duruyor. bir de Nesrin hanimla ilgili hiçbir yorum okumadim sizinki dışında. dediginiz gibi gidip görüşmek lazim.

Nesrin hanımla ilgili bir yorum okudum ama ben bu forum başlığında mıydı hatırlamıyorum,biraz yavaş olduğunu söylemişler, ama ben ilk defa yaptırdığım için hızlı mı yavaş mı anlayamadım,50 dk da gözle görülür bir aydınlanma oldu yüzümde, ama yüzdeki tüyler çok fazla, o yüzden dediği gibi 4-5 saatte biter, siz de sarışın mısınız? bacak çok pahalı olur, nills güzellik salonu var orada 1 tl , istersen bir de o yerle konuş, yada ufak bir test yaptır görüştüğün yerlerde, hangisinden memnun kalırsan onunla anlaşırsın :54:

Nesrin hanımla ilgili bir yorum okudum ama ben bu forum başlığında mıydı hatırlamıyorum,biraz yavaş olduğunu söylemişler, ama ben ilk defa yaptırdığım için hızlı mı yavaş mı anlayamadım,50 dk da gözle görülür bir aydınlanma oldu yüzümde, ama yüzdeki tüyler çok fazla, o yüzden dediği gibi 4-5 saatte biter, siz de sarışın mısınız? bacak çok pahalı olur, nills güzellik salonu var orada 1 tl , istersen bir de o yerle konuş, yada ufak bir test yaptır görüştüğün yerlerde, hangisinden memnun kalırsan onunla anlaşırsın :54:

yardımların için çok teşekkür ediyorum, dediğin yerlerle gorusecegim :)

Arkadaslar merhaba,

Foruma sirf cevap yazabilmek icin uye oldum. Ben dun Kizilay'da Figen Hanim diye birine gittim. 1.5 saatte, sol ust bacagimin on kisminin yarisini bitirdi. Iyi sayilir hizi yani. Saati 65 TL bir de igne veriyor ilk seferde 10 TL. Yalniz soyle bir sey var kadinin egosu daglara taslara sigmiyor. Surekli "Benim musterilerim doktor, hakim, savci" bilmem ne. E yani ne yapayim. Randevu bulmak cok zormus bana da ikinci randevuyu Mayis'a verdi. Ben "Off" deyince, "Benim musterilerim off demez, hepsi gelir" dedi. Yav ne egoymus arkadas. Sirf hizi iyi oldugundan gittim. Bir daha gider miyim bilmiyorum cunku boyle egolu insanlardan nefret ederim. Aklinizda bulunsun diye yazdim. Hepinize kilsiz gunler :)

Ben dün gittim,dakikası 2 tl,iğnesi 30 tl,50 dk yaptırdım,yüzümde hiç iz ve leke yok şuan,cumartesi tekrar gidicem,ben çok memnun kaldım,çok korkarak gitmiştim, ama salondan çıktığımda yüzümdeki kırmızılıklar geçmişti,kıl özelliğinden mi bilmiyorum ama alınan tüylerden bir daha çıkmayacağını söyledi,toplamda 4-5 saatte tüm yüz bitermiş...:3:

canım kaçta yaptığını öğrenebilirmiyim yüz için?

frekansı kaçta yapıyor?

ona dikkat etmedim ilk defa gittiğim için bilmiyorum,ama dikkat edilmesi gereken bir mevzu imiş :)
yarın sabah tekrar gidicem, gidip gördüğümde tekrar bilgi veririm,ama tüylerin köküyle çıktığını gördüm,işlem yaptığı yerden bir daha çıkmayacağını söyledi yapan kişi,inşlh öyle olur yoksa çok para gider :(
iğneside pahalı idi, onu da öğrenmeye çalışacağım, birde iğneyle en fazla 3 saat işlem yapıyormuş,3 saat sonra bir 30 daha verecekmişim ne kadar doğru bilemiyorum

ona dikkat etmedim ilk defa gittiğim için bilmiyorum,ama dikkat edilmesi gereken bir mevzu imiş :)
yarın sabah tekrar gidicem, gidip gördüğümde tekrar bilgi veririm,ama tüylerin köküyle çıktığını gördüm,işlem yaptığı yerden bir daha çıkmayacağını söyledi yapan kişi,inşlh öyle olur yoksa çok para gider :(
iğneside pahalı idi, onu da öğrenmeye çalışacağım, birde iğneyle en fazla 3 saat işlem yapıyormuş,3 saat sonra bir 30 daha verecekmişim ne kadar doğru bilemiyorum

iğnesi bana da pahalı geldi biraz.ben nemectron iğneyi 25 tl den aldım ki normalde satan yerden alsan daha uyguna alırız aslında.
3 saat olmasının nedeni de yorucu olmasından kaynaklanıyor sanırım,emek istiyor bayağı.
sizde toplu halde 3 saat değil de 1 er saat 1 er saat gidin isterseniz.hem etki edip etmemesine göre devam edersiniz.
hakkaten dakikası 2 tl de çokmuş yani,hani yüz için neyse belki de tüm vücuda gidilmez çok tutar.
frekansı da makinanın ekranında yazıyor sol tarafta.bir tarafında saniyeler diğer tarafında frekans var.

iğnesi bana da pahalı geldi biraz.ben nemectron iğneyi 25 tl den aldım ki normalde satan yerden alsan daha uyguna alırız aslında.
3 saat olmasının nedeni de yorucu olmasından kaynaklanıyor sanırım,emek istiyor bayağı.
sizde toplu halde 3 saat değil de 1 er saat 1 er saat gidin isterseniz.hem etki edip etmemesine göre devam edersiniz.
hakkaten dakikası 2 tl de çokmuş yani,hani yüz için neyse belki de tüm vücuda gidilmez çok tutar.
frekansı da makinanın ekranında yazıyor sol tarafta.bir tarafında saniyeler diğer tarafında frekans var.

uyarıların için çok tşkr ederim, ben en fazla 1 saat gidiyorum zaten,şuana kadar 50 dk yaptırdım bir sorun olmadı yarın da 1 saat gidicem sonra ara vericem, beklicem nasıl çıkıyor mu tüyler yine falan die, bende bacak falan istiyorum ama 2 tl çok pahalı,yüzüm bittikten sonra dakikası 1 tl olan nills güzellik merkezine bir görüşmeye giderim belki, mübeccel falan yazmış arkadaşlar,bakıcam duruma göre,3-4 ay sonra belki başlarım, yarım bacak iğneli yaptıran var mı hiç, toplam kaç saat sürdü acaba ? giden varsa paylaşırsa sevinirim.

uyarıların için çok tşkr ederim, ben en fazla 1 saat gidiyorum zaten,şuana kadar 50 dk yaptırdım bir sorun olmadı yarın da 1 saat gidicem sonra ara vericem, beklicem nasıl çıkıyor mu tüyler yine falan die, bende bacak falan istiyorum ama 2 tl çok pahalı,yüzüm bittikten sonra dakikası 1 tl olan nills güzellik merkezine bir görüşmeye giderim belki, mübeccel falan yazmış arkadaşlar,bakıcam duruma göre,3-4 ay sonra belki başlarım, yarım bacak iğneli yaptıran var mı hiç, toplam kaç saat sürdü acaba ? giden varsa paylaşırsa sevinirim.

bende mübeccele gidiyorum orasınında dakikası 2 tl banada çok pahalı geliyor birazda eli yavaş gibi ama tüylerim çok ince belkide ondan her seansda 1 saat giriyorum baya yüzümün açıldığını hissediyorum, şuan ara verdim nasıl çıkacaklarını merak ediyorum

bende mübeccele gidiyorum orasınında dakikası 2 tl banada çok pahalı geliyor birazda eli yavaş gibi ama tüylerim çok ince belkide ondan her seansda 1 saat giriyorum baya yüzümün açıldığını hissediyorum, şuan ara verdim nasıl çıkacaklarını merak ediyorum

yüz riske gelmeyecek bir bölge olduğu için artık 2 tl den yaptırmaya devam,bende bugüne kadar 1 saat 50 dk yaptırdım, ara vericem 20 gün kadar sonra tekrar devam,inşlh ilk başta dendiği gibi 4-5 saatte tüm yüz biter,bir de bıyık bölgesi beni çok endişelendiriyorçok acıyor mu? bir önlem alan var mı bıyık bölgesi için?

yüz riske gelmeyecek bir bölge olduğu için artık 2 tl den yaptırmaya devam,bende bugüne kadar 1 saat 50 dk yaptırdım, ara vericem 20 gün kadar sonra tekrar devam,inşlh ilk başta dendiği gibi 4-5 saatte tüm yüz biter,bir de bıyık bölgesi beni çok endişelendiriyorçok acıyor mu? bir önlem alan var mı bıyık bölgesi için?

maalesef acıyor. bana uyuşturucu bi krem verdiler yapılmadan önce onu sürüyorum ama yinede acıyor bişey fark etmiyor. sürmesek daha çok acır diyolar

maalesef acıyor. bana uyuşturucu bi krem verdiler yapılmadan önce onu sürüyorum ama yinede acıyor bişey fark etmiyor. sürmesek daha çok acır diyolar

rica etsem kremin ismini verebilir misiniz? bana da giittiğim yerdeki bayan diş doktorundan üst dudağa iğne vurdurup gelirsen sıkıntı olmaz dedi ama yapmak istemiyorum

4-5 saatte nasil bitiyormus anlamadim cidden oyleyse super ben sevda hanima 8 saate yakin 4-5 seans gittim sonuc ayni cok az fark var bayada para vermistim eger dediginiz gibiyse hic durmam bende giderim

rica etsem kremin ismini verebilir misiniz? bana da giittiğim yerdeki bayan diş doktorundan üst dudağa iğne vurdurup gelirsen sıkıntı olmaz dedi ama yapmak istemiyorum

DR. DERMİSS yazıyor üzerinde nerden bulabilirsiniz bilmiyorum yaptırdığım yer sattı bana da, ayrıcalar iğneler sıhhıyedeki ilkiz sokak da 3 tl bilginiz olsun

4-5 saatte nasil bitiyormus anlamadim cidden oyleyse super ben sevda hanima 8 saate yakin 4-5 seans gittim sonuc ayni cok az fark var bayada para vermistim eger dediginiz gibiyse hic durmam bende giderim

ya bana başta öyle söyledi,şu ana kadar 1 saat 50 dk gittim,birazz ara verdim,ama bana da 5 saatte bitmeyecekmiş gibi gelmeye başladı...

yüz için iğneli epilasyona başlamak üzere meryem hn. denilen şahısla görüşmeye gittim. gayet normal biçimde görüştük ettik, randevu günü ve saati belirledik. randevu günü geldi çattı. tam dükkana varmak üzereyim ki kadından bi mesaj geldi "bugün çok acil işim çıktı sizi yarın alsam" diye. yani son dakka golü oldu tam. kadını arıyorum telefonu açmıyor. belki yoldadır falan diyerekten ya sabır çektim. neyse ertesi gün oldu, kadın hala geri dönüş yapmadı. gün içinde 2-3 kez aradım, karşıdaki resmen duvar. telefonu açmıyor. bu yaşıma kadar defalarca güzellik merkezine gittim. hayatımda hiç bu kadar terbiyesiz ve sorumsuz bir davranış görmedim. hiç kimseye tavsiye etmiyorum. kadın şımarmış resmen. oraya ümit bağlarsanız belli ki yarı yolda kalırsınız. zaten forumda da okumuştum kadının böyle bir huyu olduğunu. çok şükür ki daha başlamadan kendini belli etti bana. :113:

Merhaba Arkadaşlar,
Daha önce çene bölgem için bir yere başladığımı yazmıştım. İlk seansım olduğu için bir şey söylemek istememiştim fakat şimdi 4.seansım ve gayet memnunum. Sevda Hanıma gidiyorum ve ilk seansımda yüzüm çok kızardı, ertesi gün uyandığımda hafif bir şişlik vardı. Fakat sonraki seanslarda böyle bir şey yaşamadım. Bir saat içerisinde yüzüm hiç işlem görmemiş gibi duruyor. Herhangi bir kabuk bağlama gibi şeylerde söz konusu değil. Sevda Hanımı beklerken bir kaç yıl önce buradan sevda hanımı bulmuş ve epilasyona devam eden arkadaşlarla da karşılaştım. Çoğu ya bacak ya da tüm kol için geliyor ama ilk önce yüzle başlamışlar. Hepsi de çok memnun bir veya iki tane çıkıyor arada diyorlar.
Benimde şuanda herhangi bir azalma söz konusu değil hala aynı yoğunlukta çıkıyorlar ama ciddi anlamda bir incelme söz konusu kıl gibi olanlar tüy gibi ince çıkıyorlar.
Her gittiğimde en fazla 10 dakika sürdü. Bakalım bundan sonra neler olacak.

Not: Gitmelisiniz gibi bir öneride bulunmak istemiyorum. Yalnızca kendi deneyimlerimi yazmak istedim. Sonuçta bende henüz sonuç alabilmiş değilim.

Back