• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba,
Dun itibariyle igneli epilasyona basladim. Acikcasi burada yazilanlari okuyunca cok tereddut etmistim ama hic de oyle olmadi. Cene bolgemdeki sakallardan beter killar icin yaptirdim. Zaten 2 haftadir almiyordum. Dun gorusmek icin gitmistim ama yaptiriverdim. Ve birakin kabuklanmayi kizariklik bile olmadi. Ama tabi suan bisi soylemek icin erken olabilir ama cene bolgesi ilk seansim icin cok memnun kaldim. Gelismeleri bildirecegim. Hepinize kazasiz dertsiz epilasyonlar dilerim.
siz nerde yaptırdınız acaba?ve dakikasını kaç liraya yaptırdınız?

Son düzenleme:
Cayyolunda bir yerde devam ediyorum hala. Artik cok azaldi ve cikma sureleri yavasladi. 2- 3 haftada bir gidiyorum. Dakikasi 2,5 tl.

Son düzenleme:
Ark.lar bende bugn kadın doğmcuya gittim seans öncesi hormn bozukluğum vrsa tedavi olayım boşu boşuna para saçmayım diye.Ultrasona girdim sonra kan vermemi istedi kan sonucu da bi kaç gün sonra çıkacağı için direkt eve gittim.Merak ediyorum böyle bi tedavi süreci geçiren varsa sonraki adımlarda ne yapıldı?sonuç gösterildikten sonra?

arkadaslar tunalıda Mubeccel guzellık salonu var ben daha once gııtım cok memnun kalmıstım ama baktım azalma var ıstedıgıme ulastım dedım bı daha gıtmedım ama tekrar gıtcem ne var ne yok aldırcam dakıkadı 2 tl:40:

arkadaslar yuzume igneli epilasyon yaptirmak istiyorum.bebegim kucuk oyuzden eryaman civarinda onerebileceginiz yer isim varmi.birkac isim var forumda surekli soylenen ama uzak bana gidemem surekli.lutfen yardimci olun

Yıllardır yüzümdeki tüylerden bunalmış ve bu konudaki bütün sayfaları neredeyse ezberlemiş biri olarak, bugün burada adı geçen bir yere başladım. Haftaya ikinci seansım var. Bir süre gittikten sonra olumlu olumsuz düşüncelerimi yazarım bende :37:

arkadaşlar özel mesaj atamıyorum,bana yardımcı olursanız sevinirim,sarışınım ve yüzümde çok fazla ayva tüyü var,iğneli epilasyonun iz yapmasından çok korkuyorum,Ankarada iyi bir yer arıyorum,lütfen yönlendirebileceğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim.herkese iyi günler dilerim.

forumu takip edenler var mı bilmiyorum ama o kadar endişelerim sonucu bir kişiye karar verip iğneli epilasyona gittim,nie bunca zaman beklediğime de şaştım, sarışın olmama rağmen 50 dk yüzümde iğneli epislasyon yapıldı,bırakın 1 gün beklemeyi daha salondan çıktığımda kızarıklıklarım geçmişti.hiç bir iz ve leke kalmadı,çok şükür,biraz pahalı olmasına rağmen kabuklanma olmaması için o parayı vermeyi razıyım,4-5 saatte tamamen biteceği söylendi. çok mutlu oldum,paylaşmak istedim,okuyan herkese kılsız günler dilerim :3:

peki sen gittin mi.. memnun kaldın m. fiyatta değişiklik var mı.

Ben dün gittim,dakikası 2 tl,iğnesi 30 tl,50 dk yaptırdım,yüzümde hiç iz ve leke yok şuan,cumartesi tekrar gidicem,ben çok memnun kaldım,çok korkarak gitmiştim, ama salondan çıktığımda yüzümdeki kırmızılıklar geçmişti,kıl özelliğinden mi bilmiyorum ama alınan tüylerden bir daha çıkmayacağını söyledi,toplamda 4-5 saatte tüm yüz bitermiş...:3:

Ben dün gittim,dakikası 2 tl,iğnesi 30 tl,50 dk yaptırdım,yüzümde hiç iz ve leke yok şuan,cumartesi tekrar gidicem,ben çok memnun kaldım,çok korkarak gitmiştim, ama salondan çıktığımda yüzümdeki kırmızılıklar geçmişti,kıl özelliğinden mi bilmiyorum ama alınan tüylerden bir daha çıkmayacağını söyledi,toplamda 4-5 saatte tüm yüz bitermiş...:3:

memnun kalmana çok sevindim canım ama 2 lira pahalı değil mi... :43:

memnun kalmana çok sevindim canım ama 2 lira pahalı değil mi... :43:

canım beni bir arkadaşım götürdü nesrin hanıma, kendisi daha önce 1 tl olan yerlere de gitmiş ama hep kabuklanma olmuş, nesrin hanıma gittiğinde hiç sorun yaşamamış,ben de sarışın olduğum için riske atamam cildimi,2 tl ye yaptırıcam artık,1 tl olan bir kaç yerden de randevü almıştım ama iptal edicem onları,belki ileride bacak ve kol için belki 1 tl olanları tercih ederim....

hazannnnn hanım bu yerin adresini de yazabilirseniz çok sevinirim. daha once de adres tarifi verilmişti, internetten bir bilgiye ulaşamadım nesrin hanimla ilgili. ben de nereye gidecegimi şaşırmış durumda olduğumdan tum secenekleri didikliyorum..

Back