Yuz icin sdc 1 kez lazere gittim snra burda yazilanlarin hepsini okudugum icin igneliye basladim zaten yanlis anlasildim sanirim yuzume igneli yaptirdigim yerde lazer yaptiracagim kisim tum vucut yuz degil yani.soyle bi seyde var igneli epilasyon icin gittigim yer de burda genelde kotu yorum alan biri ama ben sonuclardan gayet memnunum.sonuclar kisiden kisiye degisebilir yani ipl sayesinde killardan kurtulan 1 kisi bile varsa bu imkansiz olmadigini gosterir.hem sizin kizdiginiz gibi benim igneli icin gittigim yer daha cok para kazanmak icin yuze lazer yapalim demedi mesela. nasil yuze lazer suruyolar hayret ediyorum yuze kesinlikle lazer surulmez bende lazer yapiyorum ama yuze yapmam yuze lazer yapanlarda uzun sure baglamak icin yapiyodur heralde dedi.
siz yanlış anlamışsınız,benim iğneli yaptırdığım yer, lazer yapalım yüze demedi.lazer yapıyor mu onu da bilmiyorum.sadece 2 kere gittim.
hastanede lazer yaptırırken yaklaşık 1.5 sene önce lazer yaptırdığım bayana sordum yüze de yapıyormusunuz diye,bayanda traşlamaya gerek yok,
makasla kesip yapabiliriz dedi.yani insan bir uyarır fayda görmessin boşuna yaptırma diye.ben bundan rahatsız olduğumu dile getirdim.
ayrıca bu lazer için gittiğim yerden memnun kalmadım diye bişey de diyemem.özellikle koltuk altı ve bacak altı için çok fayda gördüm.
demek istediğim hani insan kendi kendinin doktoru olacak diye bişey var ya bundan bahsediyorum.ordakilerin lafına kanmayın anlamında.
ben sadece yüz için demiyorum,ıpl vücut içinde yaptırılmamalı.
eğer bayan sana vücut,yüz farketmez gel ıpl yapalım,sonra da iğneliyle devam ederiz diyorsa
güvenme diyorum.yani bunları yazmaya bile gerek yok aslında,herkes google ya da kk da aratma yapsa ıpl nin modern ağda olduğunu anlar.dediğiniz gibi kişiye göre değişmez bu durum.
ayrıca devam ederken genelde anlaşılmaz,çok iyi geldi sanılır.
yani siz bilirsiniz yaptırada bilirsiniz ama iğneliyle ilgili konuları okuduktan sonra lazer bölümünü de okumanızı tavsiye ederim.