kılzar bende dusunuyorum yuzume ıgnelı epılasyon henuz cok arastırmadım.beyaz tenlıyım cok acık tenlı oldugum ıcın tuylerım koyu oldugu ıcın ayva tuylerım belırgın ozellıkle yazın guneste cok rahatsz oluyorum bırde bepantene krem kullanıyordum yzume nemlendırıcı olarak ve yuzumde hıc tuy olmayan bolgelerde bıle tuylenme yaptı. yuzu ıcın gıdenler genelde nasıl tuylerınız ?asırı kıllanma seklındemı yoksa ayva tuy ama renk olarak belırgınmı ?benım durumumda olup sonuc alamamıs arkadaslar varsa bosuna gıdıp yuzume zarar vermek ıstemıyorum
DR. DERMİSS yazıyor üzerinde nerden bulabilirsiniz bilmiyorum yaptırdığım yer sattı bana da, ayrıcalar iğneler sıhhıyedeki ilkiz sokak da 3 tl bilginiz olsun
Didemm ben de sarışınım,epey açık tenli, yüzümde çok fazla ayva tüyü var güneşte inanılmaz belli oluyor, ben başladım iğneliye, önceki sayfalarda yazmıştım,ara vermiştim,cumartesi tekrar gidicem,şimdilik alınan bölgeden bir daha çıkmadı, yüz bacağa göre daha zor sanırım,minik minik çok sayıda tüy var yüzde,inşlh kurtulurum yüz bölgesinden,çok üşeniyorum iğneliye gidip saatlerce yatmaktan...
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önce çene bölgem için bir yere başladığımı yazmıştım. İlk seansım olduğu için bir şey söylemek istememiştim fakat şimdi 4.seansım ve gayet memnunum. Sevda Hanıma gidiyorum ve ilk seansımda yüzüm çok kızardı, ertesi gün uyandığımda hafif bir şişlik vardı. Fakat sonraki seanslarda böyle bir şey yaşamadım. Bir saat içerisinde yüzüm hiç işlem görmemiş gibi duruyor. Herhangi bir kabuk bağlama gibi şeylerde söz konusu değil. Sevda Hanımı beklerken bir kaç yıl önce buradan sevda hanımı bulmuş ve epilasyona devam eden arkadaşlarla da karşılaştım. Çoğu ya bacak ya da tüm kol için geliyor ama ilk önce yüzle başlamışlar. Hepsi de çok memnun bir veya iki tane çıkıyor arada diyorlar.
Benimde şuanda herhangi bir azalma söz konusu değil hala aynı yoğunlukta çıkıyorlar ama ciddi anlamda bir incelme söz konusu kıl gibi olanlar tüy gibi ince çıkıyorlar.
Her gittiğimde en fazla 10 dakika sürdü. Bakalım bundan sonra neler olacak.
Not: Gitmelisiniz gibi bir öneride bulunmak istemiyorum. Yalnızca kendi deneyimlerimi yazmak istedim. Sonuçta bende henüz sonuç alabilmiş değilim.
tesekkur ederım cevabına hazann benmde ayva tuylerım neredeyse tum yuz bolgemde daha dogrusu bepanteneden kaynaklı ıyıce yogunlastılar guneste okadar belırgınlerkı .yakınlarım yuzunde bırsey yok desede bız bayanlar her kusura takılıyrouz sanırım:) umarım bırdaha cıkmaz senınde :) bende suan bı krem kullanıyorum onu bıraktıgımda baslamayı dusunuyorum canım bakalım takıpte olucam sen gıttgın yerden memnun kalırsan bırkac aya bende orada baslarım.canım mesela ılk 50 dk gıtmıssın sonra bır saat sanırım.bu surelerde yuzunun hangı kısımları halloldu acaba
frekansı kaçta yapıyor?
dirim sen bana frekansı sormuştun 10 da yappıyor sanırım,iyi mi sence,ben kaç olması gerektiğni bilmiyorum
ama ben en büyük frekans 9 diye biliyorum.10 diyorsan ben yanılıyorum o zaman.
bunu mutlaka araştırıp cevap yazarım sana.
ama neden sanırım dedin ki?emin değilmisin?
makine de 10 gördüm,yapan kişiye sorduğumda bazen 8 de yapıyorum bazen 10 da dedi, bilemedim hangisi doğru, kaçta yapılması lazım falan?
didem her gittiğinde tamamen bir bölgeye yoğunlaşmıyo,kulak kenarlarına 2 yanağa da yaptırıyorum seyreltiyo,seyrelterek yapıo yani,zaten tek bölgeye çalışsa canın yanabilir,tüy sayısı fazla ya o yüzden eşit miktarlarda iki yanağa çalışıyo,gözle görülür bir azalma oldu ama tahminimce tüm yüz bıyık yanak kaş üstleri çene derken 10 saat sürer die düşünüyom ben, şimdilik memnunum,tek sıkıntım ara vererek çalışmak ve iğneliye gitmek,zor gelio kendi ayağımla canımı yakmaya gidiyorum :) ama sonu güzel olsun inşlh,benim de arkadaşlarım sende bişi yok yaptırma dokundurma deselerde ben daha pürüzsüz olma hissini seviyorum, yüz bitsin kısa bir araştırmadan sonra kol ve bacakl da düşünüyorum.sanırım bu işin sonu yok!
bende en yakın zamanda gidicem yüz cok onemlı bır bolge.alnımıda yaptırmam gerek benım sanırım epeyce uzun surucek :)ama deger kesınlıkle onemlı olan guzel sonuca almak bıraz daha sık dısını puruzsuz oldugundas hatırlamıcaksın acıları :)ara verem ıslemı cılt tahrıs olmasın falan dıyemı yoksa bayan mı yogun? bırde gozenek olusturuyormu ıgnenın gırdıgı yer yuzunde belırgın ız yada olumsuz bır degısım oluyormu
bende aralık itibariyle 4 kere gittim ama lazer sonrası başladım.gittiğim yer,
fiyat olarak uygun özellikle vücut için.kızlar iğnelide kılların çıkış zamanını tam bilmiyorum
birde benimkiler genelde çok geç çıkar.2 hafta sonra tam 3 ay olacak.
koltuk altı ve paketten memnunum.neredeyse 3 ay içinde yarısından daha fazlası çıkmadı.ama biz
onu yarısı diyelim,çünkü kıllar ince olduğu için görmeme ihtimalimde var.tabi lazerden sonra başladım.
onunda etkisi var mı bilmiyorum ama ben bu iki bölge için çok memnun kaldım.birde bu bölgelerde
kabuklarda,bacağa göre çabuk iyileşiyor.
bacak olayına gelirsek,tüm bacak yaptırıyorum ama nerdeyse bıktım yaptırmaktan.geniş alan çalışılıyor.
öncesinde lazer yaptırmama rağmen,ince kıllar mutlaka oluyor.atıyorum bir saatte her yer alınamıyor,azaltılabiliyor sadece
ya da yapılanlar tekrar mı çıkıyor bilmiyorum.
kışın neyse çok memnunum ama yaz geliyor hala bitiremedim ben bacağı.birde bacaktaki kabuklar daha geç iyileşiyor.
korumakta zor çünkü streç pantolon giyiyorum ya da normal bir kot giysen bile,kabukları dökme ihtimali çok yüksek.
özetle bacağa canım sıkılıyor.
yani tabi şuanda bacağı yeni yaptırdığım için kabuklu belki ondan iç karartıcı konuştum.kabuklar dökülünce ve iz kalmayınca
inceler çok görünmüyor aslında ama bu bacak sonuçta ince tüyde olsa etek giyince hoş görünmez.
benden bu kadar dediğim gibi bacak uzun sürüyor biraz ama diğer yerlerden şimdilik çok memnunum ama daha 2.5 ay oldu,
belki erkendir konuşmak için,iğnelide kılların çıkış zamanını bilmiyorum.yani 2.5 ay kısa bir süre mi uzun bir süre mi?
belli süreler sonunda sizi sonuçtan yine haberdar ederim.kolay gelsin...
yüzümde hiç iz olmuyor en ufak kabuklanma bile yaşamadım ben, kızarıklık oluyor hafif,ama bayanın dediği gibi yüzüme hiç dokunmuyorum kaşımıyorum,epilasyondan sonra yüzüme bir süre su değdirmiyorum falan filan,cildin içinde kök yandığı için ara vermeden gidersem daha çok acı hissediyorum,bir de şuan için hep yanak kısımlara çalıştığımız için iyileşmesi lazım köklerin, o sebeple 15 günde bir gidiyorum denebilir,yarın bir daha gidicem bakalım neler olacak:)
didem her gittiğinde tamamen bir bölgeye yoğunlaşmıyo,kulak kenarlarına 2 yanağa da yaptırıyorum seyreltiyo,seyrelterek yapıo yani,zaten tek bölgeye çalışsa canın yanabilir,tüy sayısı fazla ya o yüzden eşit miktarlarda iki yanağa çalışıyo,gözle görülür bir azalma oldu ama tahminimce tüm yüz bıyık yanak kaş üstleri çene derken 10 saat sürer die düşünüyom ben, şimdilik memnunum,tek sıkıntım ara vererek çalışmak ve iğneliye gitmek,zor gelio kendi ayağımla canımı yakmaya gidiyorum :) ama sonu güzel olsun inşlh,benim de arkadaşlarım sende bişi yok yaptırma dokundurma deselerde ben daha pürüzsüz olma hissini seviyorum, yüz bitsin kısa bir araştırmadan sonra kol ve bacakl da düşünüyorum.sanırım bu işin sonu yok!
Hazannn yüz bölgen için gidiyosun sanırım senden isim öğrenebilirmiyim ? Yüzünde hiç leke olmuyo mu dudak üzerinde falan ?? nokta nokta iğne izi kahverengi leke falan oluyo mu ? memnun musun ne kadar oldu başlayalı bir de ? isim verir misin biraz da bilgi verirsen memnun olurum teşekkür ederim :)
Arkadaslar merhaba,
Foruma sirf cevap yazabilmek icin uye oldum. Ben dun Kizilay'da Figen Hanim diye birine gittim. 1.5 saatte, sol ust bacagimin on kisminin yarisini bitirdi. Iyi sayilir hizi yani. Saati 65 TL bir de igne veriyor ilk seferde 10 TL. Yalniz soyle bir sey var kadinin egosu daglara taslara sigmiyor. Surekli "Benim musterilerim doktor, hakim, savci" bilmem ne. E yani ne yapayim. Randevu bulmak cok zormus bana da ikinci randevuyu Mayis'a verdi. Ben "Off" deyince, "Benim musterilerim off demez, hepsi gelir" dedi. Yav ne egoymus arkadas. Sirf hizi iyi oldugundan gittim. Bir daha gider miyim bilmiyorum cunku boyle egolu insanlardan nefret ederim. Aklinizda bulunsun diye yazdim. Hepinize kilsiz gunler :)
Merhaba, eskiden beri takip ediyorum ama yeni üye olmaya karar verdim.
Ben de artık gidiyorum iğneliya ama yüze cessaret edemiyorum henüz, kol göbek gibi geniş bölgelere başladım, güngör hanıma gittim şimdi diğer bölge için sevda hanım dan randevu aldım, ücretleri fazla ikisinin de, acaba kampanyalı ya da daha ucuza leke bırakmayan isimler var mı önerebileceğiniz?
Bir de iğneyi sıhhıyeden ilkiz sokaktan alıyoruz hala deil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?