Igneliye de oraya gittigim icin guvenmistim aslinda zaten epilasyonu yapan bayan da dedi lazer tumunu bitirmez kalanlari da igneyle bitircez hic kalmiycak dedi ama ne kadar dogru bilemem tabi.sanirim risk alcam ben.:2:
İpl Gideceksen kesinlikle gitme bitirmiyor bitme garanti demeleri tamamen yalan zaten hiç bir lazerde 100/100 bitmiyor o reklam amaçlı ipl hakkı da herkes olumsuz konusuyor
Ben burda yazılanlara bakarak sevda Hanım'a 5 seans yüzüme gittim. Sonra bıraktım sonuc cok az etki az parada vermedim buradaki yorumlardan cok etkilenmiştim aradan 1.5 yıl gecti yüzüm aynı ümidimi kestim simdi vücuduma lazere gidiyorum umarım sonuc hüsran olmaz
Reklam olmasin ve sorumluluk almayim diye kim oldugunu soyleyemesem de bende bu kadar sayfa forumu okuyup gayet olumsuz yorum alan birine gidiyorum hicte pisman degilim.ayın 13unde lazere baslıycam ona bitme garantili dedi ama ipl lazer hakkinda yazilanlari okuyunca kafam karisti biraz.
bende şuna sinir oluyorum,
önceki gittiğim yeri,bir kere denedim yüzüme de yaptırmak istiyorum diye.
bu arada alexandrite ile yapıyor ama yüze lazer yaptırılmaması gerektiğini de çok iyi biliyorum.
gel gel yapalım jilet vurmadan kısaltırız diyor.şimdi ben bu insana nasıl güvenipte yaptırayım?
insan uyarmaz mı,yüze önermiyorum diye?bilmemesi imkansız bu işi yapıyorsa.
ya da kıllar inceliyor yine de gelmene gerek yok, alexandrite görmez demiyorlar.
ayrıca bir ara uzun yıllar ağda için gittiğim yerdeki bayanda ıpl yapıyordu.diyorum bu modern ağda tekrar çıkıyormuş,yok
benim makinam son model,çok güzel etki ediyor,çok para verdim bana gel yapalım diyor.
güvenerek gittiğim bu bayandan da böylece sıtkım sıyrılmıştı.
yani bu işlerin takibi biraz size kalıyor.lazer yaptırmadan önce lazer topiğindeki bütün konuları,her sayfayı tek tek okudum.
aynı şekilde iğneliye gitmeden öncede burayı okudum baştan sona.
açıkçacı okadar faydası oldu,gözüm açıldı ki,
size tavsiyem bu konularda hiçbir bilginiz yoksa,oturun vaktinizin olduğu bir gün burda yaptıranların tek tek
yazdıklarını okuyun.çok faydasını göreceksiniz.
BEnim daha önce gittiğim bir yer vardı. IPL yapıp kalanları da iğneliyle bitiririz demişti. IPL ile oyalandı durdu, bitirmek şöyle dursun 1 tüy bile azalmadı. Onun derdi iğneliyle insanların cebini oymaktı. İğneliye geçtiğimizde de yarım saatlik yapacağı işi 1 saatte yaptı. Her hafta seansa çağırdı. Yok iğne değiştirmemiz lazım diyip 2 haftada bir 25 tl lik iğne satmalar vs. (2009 yılında) Sakın kanmayın böyle insanlara :18:
Yuz icin sdc 1 kez lazere gittim snra burda yazilanlarin hepsini okudugum icin igneliye basladim zaten yanlis anlasildim sanirim yuzume igneli yaptirdigim yerde lazer yaptiracagim kisim tum vucut yuz degil yani.soyle bi seyde var igneli epilasyon icin gittigim yer de burda genelde kotu yorum alan biri ama ben sonuclardan gayet memnunum.sonuclar kisiden kisiye degisebilir yani ipl sayesinde killardan kurtulan 1 kisi bile varsa bu imkansiz olmadigini gosterir.hem sizin kizdiginiz gibi benim igneli icin gittigim yer daha cok para kazanmak icin yuze lazer yapalim demedi mesela. nasil yuze lazer suruyolar hayret ediyorum yuze kesinlikle lazer surulmez bende lazer yapiyorum ama yuze yapmam yuze lazer yapanlarda uzun sure baglamak icin yapiyodur heralde dedi.
ben sadece yüz için demiyorum,ıpl vücut içinde yaptırılmamalı.
eğer bayan sana vücut,yüz farketmez gel ıpl yapalım,sonra da iğneliyle devam ederiz diyorsa
güvenme diyorum.yani bunları yazmaya bile gerek yok aslında,herkes google ya da kk da aratma yapsa ıpl nin modern ağda olduğunu anlar.dediğiniz gibi kişiye göre değişmez bu durum.
ayrıca devam ederken genelde anlaşılmaz,çok iyi geldi sanılır.
yani siz bilirsiniz yaptırada bilirsiniz ama iğneliyle ilgili konuları okuduktan sonra lazer bölümünü de okumanızı tavsiye ederim.
Aslinda onlari da okudum ama ise yarayanda var o yuzden kararsiz kalmistim bakalim.
dediğim gibi işe yaraması gibi bir durum yok,aman dikkat edin.
kimisi reklam amaçlı da giriyor,kimisi devam ettiği için işe yaradığını düşünüyor.
dediğim gibi googledan arattığınızda bile çıkıyor ıpl geçici diye.
hani öğrencisiniz bide o vereceğiniz paraya bence iğneliye devam edin.
kujum, özel msj atamıyorum (50 msj meselesi).
pazartesi günü telefonlaxxxxxx randevu aldım. bugün öğleden sonra gittim. ücretli zaten. ücretsiz olsa belki çok sonraya randevu verilirdi ama öyle birşey olmadı. sevk filan almanıza gerek yok. gayet hijyenik, ilgili ve nazikler. benim hacettepe ile ilgili ilk intibam çok iyi. lazer de yapıyorlar. ben burada yazılanları okudukta sonra güzellik salonunda yaptırmaktan korktum açıkçası.
randevuyu alıp gittim. gider gitmez başladılar. iğnemi almıştım. sıhhiye köprüsünün orada kuaför malzemeleri satan yerler var hicaz pastanesinin gerisindeki sokakta. izgin kozmetik diye biryer. altın iğne almanız gerekiyor dediler hacettepeden randevu alırken. bir saate yakın sürdü epilasyon. acıdı ama ağdadan daha fazla acımıyor. gerçi benim canım çok tatlı değildir. bir de iğne yanlış deliğe girer , kıpırdamamalıyım diye düşünüp dişimi sıktım güzel sonucu düşünerek. bitince kızarıklık çok hafif oldu, o da eve gelene kadar(20 dakikada) geçti. şu an biraz uyuşma var. hani diş çektirmek için iğne vurulduktan sonra insanın yanağı hisssiz olur ya öyle bir uyuşma.
ben bir sorun yaşamayacağımı düşünüyorum inşallah. çünkü olsaydı şimdiye cildim reaksiyon gösterirdi. çünkü cildim karma, çok alerjik ve hassas . sir ağdadan sonra bir hafta kızarıklık geçmiyordu. şu an hiçbir kızarma, tahriş yok.
yani sonuç olarak biraz cesaret gösterip denemek lazım. ben bayramdan sonra yüzümün diğer kısımları için tekrar gideceğim. çünkü hepsini bir anda yapmıyorlar. bugün sadece favoriler ve çene altımın yarısı yapıldı. tamamen bitmesi ne kadar sürer dedim. en fazla bir yıl sürer, duruma göre 3 seansta da bitebilir dediler. inşallah emek, zaman ve para kaybım olmaz. ama ben hacettepeyi gayet ciddi buldum, sonuç alacağıma inanıyorum. kolay gelsin, iyi akşamlar.
kızılay da bi güzellik merkezi var dakikası 1 tl ve yapan kişi işinin uzmanı.aynı zamanda güleryüzlü ve halden anlayan biri.iz leke gibi sorunlar yaşatmıyo.yaptırıp memnun kalmayan görmedim.tavsiye ederim.bilgi almak isteyenler özel msj atabilir.
çok teşekkürler mesaj için:) gerçekten iz, leke bırakmadan yapıyolar mı?yapan kişi kaç senedir yapıyo bu işi ve 2014'teki fiyat hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim :)kızılay da bi güzellik merkezi var dakikası 1 tl ve yapan kişi işinin uzmanı.aynı zamanda güleryüzlü ve halden anlayan biri.iz leke gibi sorunlar yaşatmıyo.yaptırıp memnun kalmayan görmedim.tavsiye ederim.bilgi almak isteyenler özel msj atabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?