İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:2:
İpl Gideceksen kesinlikle gitme bitirmiyor bitme garanti demeleri tamamen yalan zaten hiç bir lazerde 100/100 bitmiyor o reklam amaçlı ipl hakkı da herkes olumsuz konusuyor
Igneliye de oraya gittigim icin guvenmistim aslinda zaten epilasyonu yapan bayan da dedi lazer tumunu bitirmez kalanlari da igneyle bitircez hic kalmiycak dedi ama ne kadar dogru bilemem tabi.sanirim risk alcam ben.

dentis sevda hanım konusunda bende kararsız kalmıştım aslında.bana açıkçası yeri ters gelmişti.
bende samimi bir şekilde eğer memnun kalırsam yazarım,kalmassamda açık açık yazarım.
şunu belirteyim ben yaptırdığımda yapılan yerler nokta nokta kırmızı oldu.ama bacak hariç diğer bölgeler döküldü,
leke görmedim ama yüz için yaptırsam nasıl olur bilmiyorum,tüyler tekrar çıkacak mı bunu da zaman gösterir.
dediğim gibi memnun kalırsam açık açık yazarım burdan.ama bence yüz için yaptırmak cesaret ister biraz.
yüz için eğer tüylerden fazla rahatsız olunmuyorsa parça parça gidip yaptırmak daha mantıklı,

lütfen gözünüzü seveyim şu ıpl yi yaptırmayın artık.
hele iğneli yaptırdığınız kişi, ıpl yapalım kalanlarıda iğneli yapalım diyorsa
şahsen ben iğneliyi de oraya yaptırmam.
kaç tane arkadaşım yaptırdı,bizzat gözümle gördüm,hele yüze asla...
ben hastanede alexandrite ile yaptırdım ve bu cihaz bile tamamını bitirmiyor.
iğneliyle devam ediyorum düşünün artık.

Son düzenleme:
BEnim daha önce gittiğim bir yer vardı. IPL yapıp kalanları da iğneliyle bitiririz demişti. IPL ile oyalandı durdu, bitirmek şöyle dursun 1 tüy bile azalmadı. Onun derdi iğneliyle insanların cebini oymaktı. İğneliye geçtiğimizde de yarım saatlik yapacağı işi 1 saatte yaptı. Her hafta seansa çağırdı. Yok iğne değiştirmemiz lazım diyip 2 haftada bir 25 tl lik iğne satmalar vs. (2009 yılında) Sakın kanmayın böyle insanlara :18:

bende şuna sinir oluyorum,
önceki gittiğim yeri,bir kere denedim yüzüme de yaptırmak istiyorum diye.
bu arada alexandrite ile yapıyor ama yüze lazer yaptırılmaması gerektiğini de çok iyi biliyorum.
gel gel yapalım jilet vurmadan kısaltırız diyor.şimdi ben bu insana nasıl güvenipte yaptırayım?
insan uyarmaz mı,yüze önermiyorum diye?bilmemesi imkansız bu işi yapıyorsa.
ya da kıllar inceliyor yine de gelmene gerek yok, alexandrite görmez demiyorlar.
ayrıca bir ara uzun yıllar ağda için gittiğim yerdeki bayanda ıpl yapıyordu.diyorum bu modern ağda tekrar çıkıyormuş,yok
benim makinam son model,çok güzel etki ediyor,çok para verdim bana gel yapalım diyor.
güvenerek gittiğim bu bayandan da böylece sıtkım sıyrılmıştı.
yani bu işlerin takibi biraz size kalıyor.lazer yaptırmadan önce lazer topiğindeki bütün konuları,her sayfayı tek tek okudum.
aynı şekilde iğneliye gitmeden öncede burayı okudum baştan sona.
açıkçacı okadar faydası oldu,gözüm açıldı ki,
size tavsiyem bu konularda hiçbir bilginiz yoksa,oturun vaktinizin olduğu bir gün burda yaptıranların tek tek
yazdıklarını okuyun.çok faydasını göreceksiniz.

Yuz icin sdc 1 kez lazere gittim snra burda yazilanlarin hepsini okudugum icin igneliye basladim zaten yanlis anlasildim sanirim yuzume igneli yaptirdigim yerde lazer yaptiracagim kisim tum vucut yuz degil yani.soyle bi seyde var igneli epilasyon icin gittigim yer de burda genelde kotu yorum alan biri ama ben sonuclardan gayet memnunum.sonuclar kisiden kisiye degisebilir yani ipl sayesinde killardan kurtulan 1 kisi bile varsa bu imkansiz olmadigini gosterir.hem sizin kizdiginiz gibi benim igneli icin gittigim yer daha cok para kazanmak icin yuze lazer yapalim demedi mesela. nasil yuze lazer suruyolar hayret ediyorum yuze kesinlikle lazer surulmez bende lazer yapiyorum ama yuze yapmam yuze lazer yapanlarda uzun sure baglamak icin yapiyodur heralde dedi.

Demek istedigim yapan bayan hic yalan soyleyecek biri deil cunku anlattiginiz turde guvenimi kaybedecek bi durum olmadi igneliyi gayet ucuza yapiyo yardimci oluyo sdc bi kez igne aldm sonuna kadar bunu kullancaz dedi.lazerde de tum vucut cok uygun fiyat soyledi ogrenciyim bende kendi imkanlarimla yaptircagim icin cok cazip geldi.gittigim yerde lazer yaptiranlarla da konusuyorum gayet memnunlar.denemeye degmezmiki bilemedim

siz yanlış anlamışsınız,benim iğneli yaptırdığım yer, lazer yapalım yüze demedi.lazer yapıyor mu onu da bilmiyorum.sadece 2 kere gittim.
hastanede lazer yaptırırken yaklaşık 1.5 sene önce lazer yaptırdığım bayana sordum yüze de yapıyormusunuz diye,bayanda traşlamaya gerek yok,
makasla kesip yapabiliriz dedi.yani insan bir uyarır fayda görmessin boşuna yaptırma diye.ben bundan rahatsız olduğumu dile getirdim.
ayrıca bu lazer için gittiğim yerden memnun kalmadım diye bişey de diyemem.özellikle koltuk altı ve bacak altı için çok fayda gördüm.
demek istediğim hani insan kendi kendinin doktoru olacak diye bişey var ya bundan bahsediyorum.ordakilerin lafına kanmayın anlamında.

ben sadece yüz için demiyorum,ıpl vücut içinde yaptırılmamalı.
eğer bayan sana vücut,yüz farketmez gel ıpl yapalım,sonra da iğneliyle devam ederiz diyorsa
güvenme diyorum.yani bunları yazmaya bile gerek yok aslında,herkes google ya da kk da aratma yapsa ıpl nin modern ağda olduğunu anlar.dediğiniz gibi kişiye göre değişmez bu durum.
ayrıca devam ederken genelde anlaşılmaz,çok iyi geldi sanılır.
yani siz bilirsiniz yaptırada bilirsiniz ama iğneliyle ilgili konuları okuduktan sonra lazer bölümünü de okumanızı tavsiye ederim.

Aslinda onlari da okudum ama ise yarayanda var o yuzden kararsiz kalmistim bakalim.

Aslinda onlari da okudum ama ise yarayanda var o yuzden kararsiz kalmistim bakalim.

dediğim gibi işe yaraması gibi bir durum yok,aman dikkat edin.
kimisi reklam amaçlı da giriyor,kimisi devam ettiği için işe yaradığını düşünüyor.
dediğim gibi googledan arattığınızda bile çıkıyor ıpl geçici diye.
hani öğrencisiniz bide o vereceğiniz paraya bence iğneliye devam edin.

igneli kesin sonuc oldgu icin daha mantikli aslinda ama o da tum vucut icin zor olur sanirim ya

neredeyse bütün yazıları okudum ve yüzümdeki tüyler için eda hanıma gitmeye karar verdim.
eda hanıma gidipte bitiren var mı cevap verirseniz çok sevineceğim ?

Son düzenleme:
Henüz yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum.
Kujum sanırım eda hanımı deneyimlemişti.
Bitip bitmediğiyle ilgili bir bilgi verirse benim için çok büyük umut olacak

Eda hanıma giden ark.lar iğneyi kendiniz mi temin ettiniz yoksa eda hanımdan mı aldınız? öyle ise nerden aldınız? ve ne kadara?
bir de randevu aldığınız zaman en geç ve en erken ne zamana veriliyo randevu ?

kendisinden aldım.nemectron iğne 25 tl.
peşin verirsen saati 68tl'ye geliyor.birgün önceden arasan alabilirsin ama
istediğin saat uygun olamayabilir.
bu arada bende gidicem ama üşeniyorum

Son düzenleme:
ben sonunda tatlı canıma kıydım ve yıllardır farklı işlemler için zaten gidiyor olduğum Eda' ya yüzüm için ilk seansıma geçen hafta gittim. Seanstan 1 saat önce gittim, emla krem sürdük yüzüme kapattık 1 saat bekledim öyle. Sonra işleme geçtik, çok canım acıyacak sanmıştım ama lazer daha çok acıtıyordu sanki :) (emla kremin etkisini yok sayamam tabi:) yüze 8-9 la çalışıyor Eda, 1 saat çalıştı, yüzüm kızardı kabardı ama yarım saat içinde kabarıklıklar geçti, ertesi gün kızarıklıklar geçti, küçük küçük kabuklanmalar başladı, hametan krem sürüyorum yüzüme sabah akşam. daha tam geçmedi kabuklar ama epey azaldı. İğneyi edadan aldım, 15 liraydı galiba, peşin ödemede 69den çalıştı. 2. seansıma daha var ama umutluyum bu illetten kurtulacağım galiba sonunda :)

bende gitmeyi düşünüyorum sadece yüzüme nekadar peki ve iz felan kalmıyo demi?

Bahsettiginiz guzellik merkezinin adi ne acaba?mesaj atabilir misiniz?

çok teşekkürler mesaj için:) gerçekten iz, leke bırakmadan yapıyolar mı?yapan kişi kaç senedir yapıyo bu işi ve 2014'teki fiyat hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim :)

Yüzüm için Sevda hanıma gitmeye karar vermiştim ama son yazılan olumsuz yorumları okuyunca tereddüte düştüm şu an... Güngör hanımın da yüzde komple uygulama yapması çok uzun sürüyormuş... Ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…