Yeni üye oldumda sanirim ozelden yazamiyorum pek bilgim yok bu konuda ama .
hiç çikmayadabilir 1 ay sonra da cikabilir.elektrikle dokulmesi yada cimbizla cekilmesi kilin uzunluguyla alakali yani cimbizla cekildigini hissetmiyosanda o kil bi daha cikmayabilir.kızlar yaptıralı 2 hafta oldu.kabuk olmuştu.bacak hariç diğer yerler döküldü.
en geç bacak dökülüyormuş sanırım.peki bu yapılan yerler için çıkacak kıllar ne kadar sürede çıkar?
yani ben iğnelinin işe yarayıp yaramadığını nasıl anlarım?kılların çıkması 2 ayı mı buluyor?
birde iğne yapılırken bazı kıllar elektrik verilirken döküldü,cımbızla çekilmeden yani.
bu kıllar bir daha çıkmaz heralde değil mi? :44:
Merhaba incir dün kolumu yatırdım 9 ile çalıştı. Şuan baya kızarık ve kabuk bağlıycak şekilde sen krem kullanmışmıydın?
canım ben gittim.başka bir yere gitmediğim için karşılaştırma yapamam ama çok tatlı bir bayan.
Ben sormadan vücut 9,yüz içinde 8 le çalıştığını söyledi.yüksekle çalışması çok büyük avantaj,
o konuda eda hanım güvenimi kazandı.
birde eda hanım çok yoğun,randevu alınırken yoğun olmayan saatler alınırsa daha iyi olur sanki.
incir birde sende aynı şey oldu mu bilmiyorum ama lazer resmen bitirmek yerine kıllarımı inceltmiş.iğneli yaptırırken farkettim.
sende; lazerle yaptırdığın yerler, yaptırmadığın yerlere göre daha çabuk bitti diyebilirmisin?karşılaştırma yapman gerekirse ne söylersin?en azından lazer yaptırdım ama iğneliyle çabuk bitti demek istiyorum çünkü bu durum canımı çok sıktı biraz.
kızlar bide en çok ağrısını merak ediyordum.ama lazer yaptırmış biri olarak kesinlikle lazerden daha ağrılı değil.
lazerde genital yapılırken resmen yattığım yerin kenarlarını sıkıyordum.bıçak ağrısı gibi bir ağrıydı ama dayanılmaycak kadar değildi tabi.iğneli lazere göre daha hafif bir ağrı.
bunun dışında yapılan yerler nokta nokta kızardı ama yüz olmadığı için sıkıntı yok.
ben yaptırdığım yerler bittikten sonra kol ve yüz içinde düşünüyorum ama yüz için biraz tereddütlerim var.
ayrıca tavsiyeniz için kujumla sana çok teşekkür ederim,çok memnun kaldım.
Genital ve kolaltı için lazer yaptırmıştım. Kolaltı lazerle %95 bitirdi diyebilirim. Tek tük illaki kalıyor onların tek çözümü iğneli. Genital bölgenin de üst kısımlar ve yanlar çok güzel cevap vermişti fakat dudak bölgesi ve nemli bölge asla lazerle bitmiyor. Lazer rengini açıor o bölgelerde ama bitirmiyor. TEk çare iğneli :)) Bacaklarıma lazer yaptırmadan iğneli yaptırdım ve çok çabuk kurtuldum.
Bacaklarınız toplamda ne kadara mal oldu ve toplamda kaç seans ya da saat sürdü acaba? sizde mi eda hanıma yaptırdınız?
Fazlaca zor oluyo valla :) ben de tam su an onu dusunuyodum gecen hafta gittim kisa diye yapamadi yarin bu halde nasil gitcem merak ediyorum fondoten falanda fayda etmiyo :) makyajsiz gel demedi ama sonucta temz olmasi gerekiyo orda silsen de olur bence.Bir de özellikle yüz için gidenler zorluk çekmiyolar mı gidene kadar? ne bileyim toplu taşıma araçlarında olsun yolda yürürken olsun ben acayp utanırım ya. Çıkmış kaşlar bıyık sakal yanak artık her nerdeyse tüyler saklama gereği duymuyo musunuz? ben gidersem eğer fondöteni kat kat sürp gitmeyi düşünüyorum bunun bi sakıncası var mıdır ki orda silsem mesela? makyajsız gelmeniz gerektiği flan söylendi mi ?
Fazlaca zor oluyo valla :) ben de tam su an onu dusunuyodum gecen hafta gittim kisa diye yapamadi yarin bu halde nasil gitcem merak ediyorum fondoten falanda fayda etmiyo :) makyajsiz gel demedi ama sonucta temz olmasi gerekiyo orda silsen de olur bence.
Fazlaca zor oluyo valla :) ben de tam su an onu dusunuyodum gecen hafta gittim kisa diye yapamadi yarin bu halde nasil gitcem merak ediyorum fondoten falanda fayda etmiyo :) makyajsiz gel demedi ama sonucta temz olmasi gerekiyo orda silsen de olur bence.
Kısa diye yapamadı derken ne kadar kısaydı ki ? yeni mi çıkmaya başlamıştı? ne kadar uzun olması gerekiyomuş ki :S ay o da kötüymüş
Bana gore gayet uzundu bile ya :)) oyle bile okula zor gitmistim o gun 4 gun snraya randevu verdi iste.bakalm yarin atki takcam ama otobuste dikkat cekecek.bu kadarina da katlancam artk kurtulmak icin.epilasyon icin deil ama 2 yl once falan kan vermistim hormonlarim normaldi.adet duzensizligi icin doktor dogum kontrol hapi vermisti onu soyledim o da killari arttiriyomus sanirim.
Yok onu ilk çıkan bu 80li yıllardaki bi hap yapıyomuş bende çok araştırdım.Artırmaz ama azaltmaz da sadece fazladan yeni tüylerin çıkmasına engel olur.Aşırı kıllanma karşıtı yani.Off bende randevu almak istiyorum bi an önce istediğimiz tarih ve saate göre alabiliyo muyuz? çok yoğun diyenler var da.
Ayrıca koltukaltina da gittim yüze giderken oda cok az fark etti simdi lazere gidiyorum gercekten güvenilir birini bulsam yeniden yüze basliycam
İpl Gideceksen kesinlikle gitme bitirmiyor bitme garanti demeleri tamamen yalan zaten hiç bir lazerde 100/100 bitmiyor o reklam amaçlı ipl hakkı da herkes olumsuz konusuyorReklam olmasin ve sorumluluk almayim diye kim oldugunu soyleyemesem de bende bu kadar sayfa forumu okuyup gayet olumsuz yorum alan birine gidiyorum hicte pisman degilim.ayın 13unde lazere baslıycam ona bitme garantili dedi ama ipl lazer hakkinda yazilanlari okuyunca kafam karisti biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?